2 år siden

Neste uke (tirs) har jeg blogget i 2 år. Den første bloggen jeg hadde er slettet, så denne går kun tilbake til 2008. I den anledning så tenkte jeg å se litt tilbake på gamle bilder :cool: Dere som har fulgt meg hele veien har sikkert sett de «ørten» ganger før..
Det er alltid gøy å se tilbake innimellom, det blir en liten påminnelse på hvor langt man har kommet – og ikke minst hvor mye lenger man kan gå.

Selv om jeg startet å blogge for et par år siden, så ble jeg medlem på et forum en stund før dette igjen. Det var egentlig da interessen startet for fullt, bloggingen var kun et resultat av frustrasjon i tiden etter bf-debuten. At jeg valgte å begynne med mer trening utover balletten var (som mange av dere var vet) pga et par kjipe diagnoser jeg fikk konstatert i 2006.
Her er noen bilder fra 2006/2007, før jeg begynte å styrketrene.
Så tøff vettu :mrgreen:


Off-topic. Og så bestemte jeg meg for å bli brunette, sånn helt plutselig. Folk kjente meg ikke igjen.

(Jeg ble gradvis lys igjen etter kort tid)

Så bestemte jeg meg for å konkurrere på Sandefjord Open og Oslo GP 2008 – etter 5 måneder hard styrketrening (+ 20 år med ballett).

Sandefjord Open 2008. Jeg vant! Vi var hele to stk, men jeg ble ikke noe mindre glad av den grunn!

Og så var det nok en (tørst) konkurranse på Oslo GP 2008. Jeg kom på 3.plass.

Jeg får ikke tatt turen til Sandefjord dessverre, men masse lykke til, gamle som nye – spesielt til dere som jeg har blitt kjent med via bloggene deres.
I morgen reiser jeg bort, så jeg ønsker alle en riktig god helg!

30 kommentarer til “2 år siden

 1. Jade

  Har nylig kommet ovet bloggen din, og den ble raskt til en av mine favoritter, og er naturligvis lagt til i bloglovin. Stå på! 🙂 Og god helg!

 2. Randi Christensen

  Hej Kristine 🙂

  Jeg har fulgt med på sidelinjen en måneds tid, og du er bare så utroligt inspirerende 🙂 Din blog er også røget på «favoritlisten» her 😳 :mrgreen:

  God tur!

 3. KaHo

  Tiden flyr ja! Da begynner det å bli noen år hvor jeg har fulgt med deg faktisk. Leste tråden din før du begynte å blogge, og den gamle bloggen før du fikk den nye. 😀 Føler meg nesten som en ‘stalker’ nå, ha ha 😆 Men du må jo ta det som et kompliment, grunnen til at jeg har fulgt med er fordi det har vært spennende, morsomt og interessant å se utviklingen din! 😉 Det har jo nesten vært et eventyr med alt du har oppnådd på den tiden! 😀 God tur i helgen! 🙂 klem

 4. Stine

  Synes det er gøy å se slike bilder igjen, jeg! Jeg har også «fulgt» deg helt siden iform, så jeg er vel også stalker slik som Kaho 😆 Neida, ta det som et stort kompliment!

  (Du kledde forresten å være brunette også, du! Alt kler den smukke.. 😀 )

 5. Yvonne

  Takker så mye =) håper du får en strålendes helg =) kos deg masse =) takk for masse fine mat oppskrifter du har reddet meg masse i det siste =) ha en super helg for det skal jeg ha! 😀 😛 🙂

 6. Beate

  Hei 😛

  Er en av dem som har fulgt flittig med på bloggen din siden starten, men er også en av dem som bare titter uten å skrive. En gang må være den første!
  Bloggen din er gjennomført og profesjonell og jeg lærer masse av deg og får daglig inspirasjon. Er jeg umotivert for trening en dag, er det bare en liten titt innom her, så får jeg straks energi og bli påminnet målet mitt!
  Blir veldig glad hvis du tipser litt om forskjellige gode øvelser til forskjellige muskelgrupper som du har god erfaring med, er greit å få ryddet litt i «øvelses – jungelen», da det finnes vannvittig mange!
  Ser du er flink med rygg og skuldre spesielt, det som er mine fokuspunkt for tiden 🙂
  Til slutt får jeg gratulere bloggen din med 2 – års dagen!

  Ha en fortsatt fin helg og nyt finværet!

 7. Hanna Lillehaug

  Må bare si at du har en utrolig bra blogg! Oppskriftene, bildene og måten du skriver på – den ultimate fitnessbloggen. Stå på videre :mrgreen:

 8. Lill Adriana

  2 år?? allerede?? Men er det 2 år siden Iform? Tiden flyr altså. Du hadde bra med muskelmasse før du begynte med styrketrening også 😀

 9. Rie Aleksandra

  Det var noen skikkelig flotte bilder Kristine! Nå klarte jeg nettopp å poste en kommentar i et innlegg fra november… 🙄 Vel, sto jo et spørsmål der så får repetere det her: Gymgrossisten har blitt ganske dyre på Bake Pro, prisene har blitt noe skrudd opp i det siste. Vi betalte 599 SEK i Sverige for 3 kg (ca 500 NOK). Jeg lagde epleostekake med cottage cheese og sukrin, og da byttet jeg ut hvetemelet med BP (1 mot 1), og da ble kaken litt “vannete”. Etter en runde i kjøleskapet ble den som vanlig da. Gjør BP maten mer vannete?

  God helg!

 10. RENATE

  HALLO 🙂 JEG ELSKER BLOGGEN DIN! LESER DEN HVER DAG, HAR VÆRT IGJENNOM ALLE SIDENE MANGE GANGER. JEG SYNS DET ER VELDIG FINT AT DU LEGGER UT HVA DU SPISER, OG LEGGER UT SUNNE TIPS. JEG ER DØDSMISUNNELIG PÅ KROPPEN DIN! DU ER KJEMPE PEN. JEG DIGGER BLOGGEN DIN.

  OGSÅ LURTE JEG PÅ NOE- KUNNE DU VÆRSÅSNILL LEGGE UT NOEN BILDER/NAVN PÅ NOEN PRODUKTER DU BRUKER NÅR DU LAGER MAT. SÅNN SOM OST, PØLSER, DRESSING, POLARBRØD, PÅLEGG, OG KRYDDER OSV. JEG SYNS DET ER KJEMPE BRA AT DU LEGGER UT BILDER AV PRODUKTER SOM INNEHOLDER LITE KALORIER OG SOM ER ET SUNNERE PRODUKT, SÅNN AT JEG KAN SE ETTER DET I BUTIKKEN. LURTE VELDIG PÅ HVORDAN DEN PERMESAN’EN SER UT OG HVOR DU HAR KJØPT DEN.

  OGSÅ EN TING TIL JEG LURER PÅ- HVA ER SÅ VELDIG BRA MED SÅNN KESAM? VELDIG NYSJERRIG PÅ DET. HVA ER BEST AV SÅNN «JA YOUHURT» ELLER «KESAM»?

  OGSÅ EN TING TIL- JEG ER VELDIG GLAD FOR AT DU LEGGER UT INNLEGG DER DU LEGGER UT SUNNE MAT TIPS. OGSÅ VELDIG BRA AT DU LEGGER UT HVOR MANGE KALORIER DET INNEHOLDER. HAR DU NOEN GODE MIDDAGSTIPS, FROKOST ELLER KVELDSMAT SOM IKKE INNEHOLDER SÅ MANGE KALORIER? HADDE SOTTI PRIS PÅ OM DU KUNNE LAGT UT ET INNLEGG DER DU SIER NOEN ALTERNATIVER.

  OGSÅ LIKER JEG AT DU BYTTER UT TING I MAT- SÅNN SOM DU HADDE GJORT PÅ LASAGN. DER DU BRUKTE OST, OG SQUASH OGSÅNT ISTEDE FOR LASAGNPLATER – ER VELDIG OPPTATT AV Å VÆRE SUNN, SÅ JEG FÅR SÅ MANGE FINE OG GODE IDEER FRA DEG 🙂 TUSEN TAKK! 😛 😛 😛 😛

 11. RENATE

  HEI, MEG IGJEN 🙂 GLEMTE EN TING.
  LURTE PÅ OM DU HADDE EN VELDIG SUNN PANNEKAKEOPPSKRIFT?

  OGSÅ EN TING TIL. LURTE PÅ OM DU KUNNE ANBEFALE FISKEKAKE/FISKEKARBONADE UTEN MYE KALORIER. VET DU OM NOEN FISKEKAKER ELLER FISKEKARBONADER SOM INNEHOLDER LITE FETT OG KALRIER?

 12. Ingvild

  Hei!

  Tusen takk for lærerik og kjempe inspirerende blogg! Mangler jeg motivasjon en dag, hjelper det å ta en tur innom her.
  Du ser vanvittig bra ut!

 13. Tone

  Når jeg ser på disse bildene er det jo helt klart at du har gode genetiske forutsetninger for å gjøre det bra i BF. Det er jo litt komisk, slik du så ut allerede før du begynte å styrketrene er slik de fleste styrketrener for harde livet for å se ut som 😀 Nå har du jo danset i mange år også, men det er tydelig at vi alle har forskjellig utgangspunkt her i livet.

  Håper du har en fin helg!

 14. Beate

  Det er så gøy å se den fremgangen du har hatt!
  Jeg har jo fulgt bloggen siden dag 1, og håper du fortsetter å blogge i mange år til 😀

 15. Tess

  Ja man kan göra mycket med sin kropp med träning och god kosthållning! Snart ska jag prova alla dina recept hihi, jag tycker du ska komma till Oslo på lördag, och så får du stå med massa färdigbakat till oss tävlande som vi får smaka på efter tävlingen:) Det var väl en bra idè? hihi, ha en fin söndag klem från Tess!

 16. Thale

  Du har jo hatt en flott fremgang :mrgreen:

  Må si som Tone her, fysikken din var inspirerende allerede før du begynte med styrketrening 😉

 17. Annbjørg

  Må bare si at poseringene dine er i en klasse for seg selv. Måten du «bærer kroppen» din på er helt vanvittig. Du er råflott, Kristine! 🙂

 18. IDA MARTINE

  Du ser kjempe bra ut!:O
  Urettferdig:( Hvordan har du fått det til?:s
  Har litt fett nederst på magen, noen tips til hvordan jeg kan få det vekk? 😉

 19. Karoline

  Gratulerer med bloggen!
  Du er virkelig et forbilde for meg. Jeg er en jente på kun 16 år, som virkelig ser opp til deg. Du er så modig og en sterk dame. Jeg henter mye inspirasjon fra deg, og jeg ser visse likhetstrekk mellom oss selv om alderen skiller oss. Dessuten legger du ut herlige matbilder, og deler fantastiske oppskrifter med leserne. Takk for alt! Stå på, både med bloggen og livet. 🙂

 20. Camilla

  Håper du fortsetter å blogge i lang tid fremover. Jeg lar meg motivere og inspirere både av styrketrening og matlaging. 🙂

 21. Malin

  Jeg synes også poseringene dine er i en klasse for seg selv. Men det har kanskje litt med 20 års erfaring fra dans? 😎
  Du hadde hvertfall ett kjempebra utganspunkt før du begynnte med styrketreningen.

  Og det at du farga håret mørkt… Jeg har vurdert det samme, men har vært blond i snart 25 år så kjipt om ingen kjenner meg igjen ja 🙄

 22. Åse

  Hei! du har som jeg har sagt før, en virkelig super blogg! leser den daglig:-)
  kunne jeg fått mail adressen din tror du? har noen spørsmål som jeg håper du kan svare på skjønner du! men du er sikkert travel og får sikkert veldig mange mail, men hvis du hadde tatt deg tid hadde det vært supert!

 23. Anonym

  Jeg har hørt at man ka en test hos legen der man finner ut hva man bør spise mest av karbohydrater, protein og fett. Jeg vet at vi trenger alle tre, men den testen skulle visst finne ut hva man burde være mest forsiktig med..vet du hvilken test dette er??

 24. Hanne

  Heia Kristine 🙂

  Jeg ville bare si at vi har en gruppe på facebook som heter trening og kosthold. Der har vi lagt ut et bilde av deg og en link til bloggen din. Ville bare si ifra om det, tilfelle du skulle ha noen invendinger mot det. Grunnen til det er at jeg syns du er en kjempeinspirerende ståpå-jente som jeg ønsker at flere skal få dra nytte av 🙂

  Utrolig flott blogg, og utrolig flott jente du er 🙂 😉

 25. kriweb

  Åh, nå har jeg lest igjennom kommentarene to ganger og blir helt varm innvendig 😀 Takk!!
  Jeg er veldig glad for at dere, mine kjære bloggvenner 😎 , tar dere tid til å skrive, og koselig at dere som ikke har skrevet her før gjør det og.

  Tess: Jeg kommer og ser på, men jeg regner med at det er «ekte» varer med sukker og smør som frister mest etter tävling – og det er velfortjent 😉

  Renate: Jeg har masse bilder og oppskrifter på bloggen, søk på ‘mattips’ 🙂

  Ida Martine: Mye trening og sunn mat + tålmodighet = resultater. Kjedelig, men sant 🙂

  Åse: Du kan sende meg mail på: kristine@kriweb.no

  Anonym: En slik test har jeg ikke hørt om dessverre.

  Hanne: Så fin side, og tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.