Vektene venter

Det har blitt til at jeg ikke har trent styrke denne uka, føler meg litt småpinglete når jeg bare trener kardio men  :mrgreen:
Jeg har ikke hatt veldig lyst til å styrketrene pga en slitenhet i kroppen og lite søvn, fortsatt litt rar i korsryggen og dessuten har jeg sikkert godt av noen dagers pause.
I dag ble det derfor 45 min kardio igjen, og så hjem til deilige speltlumper med brunost og kanel+sukrin. Nå har jeg hatt tre dager med lite karbohydrater, så det var godt å fylle på litt igjen i dag.

Dagens middag; Mager falukorv med spaghetti og parmesan

Det smakte alldeles utmerket! Jeg er veldig glad i middagspølse, og jeg savner fortsatt laksepølsene!!  :|

Har jeg gjort bodyfitness muskel-løst?
Det skal veldig mye til før jeg tar meg nær av folks meninger, jeg har endelig begynt å skjønne hvordan man blir hardhudet i forhold til slikt. Nå synes jeg at jo at jeg får så utrolig mange positive tilbakemeldinger som veier opp for det lille negative, så jeg burde ikke la noe komme ‘innunder huden’. Men, det er dessverre noe som irriterer meg til tider så jeg må bare få klage litt til dere.. Jeg blir mest irritert på meg selv som bryr meg om det.
Enkelte skriver om og om igjen at bodyfitness har blitt «modell-aktig» den siste tiden og bærer preg av en frøken Norge konkurranse. Jeg skal ikke påerobre meg å ha gjort sporten «mindre og mer feminin», men jeg kan ikke tro noe annet enn at jeg har vært med på denne forandringen på godt og vondt. Jeg synes dette har vært en positiv forandring, det har åpnet for både flere debutanter/større sport og ikke minst en ny klasse; cbb for kvinner. Det jeg ikke vil ha på meg er at sporten har blitt en skjønnhetskonkurranse uten muskler – ser jeg ut som en spinkel modell eller?? :lol:
Jeg tar det som en stor fornærmelse at noen tror at jeg eller andre «mindre jenter» ikke trener hardt eller tar sporten seriøst. Mange sier at de vil ha mer muskler og hardcore igjen, og det hører til klassisk bygging.

Det er akkurat som om mange ikke vil ha, eller ikke tror det er mulig med en kombinasjon av skjønnhetskonkurranse og muskuløse kvinnekropper – men det er jo nettopp dette bodyfitness skal være!

Det sporten virkelig trenger er mindre baksnakking.. du vet; fred og sånn.

34 kommentarer til “Vektene venter

 1. Minda

  Hvor får du tak i magre pølser? Jeg vil ha det til middag en dag 😛

  Det er bare rett og rimelig at du reagerer på slike utsagn rettet mot deg som utøver! I mine øyne representerer du alt sporten bodyfitness er; skjønnhet, kvinnelighet og ikke minst muskler! Som sagt tidligere så er du er inspirasjon uten like :mrgreen:
  Stå på!

 2. Kiwa

  Jeg skjønner virkelig ikke hva folk tenker på dersom de mener at du har hatt en negativ påvirkning på bodyfitness. 😯 Jeg mener det er tvert i mot! Du er en av de fineste utøverne jeg vet om i hvert fall og resultatene du har hatt i det siste tyder på at mange mener det samme som meg. Så får de andre mene akkurat hva de vil. :mrgreen:

 3. KaHo

  Er helt enig i din oppfatning av hvordan sporten bør være, dessuten så er det jo faktisk dommerene som har bestemt hvem som skulle gå av med seieren. Du kan vel ikke «klandres» for deres dømming? 🙄 Synes det var strålende at dette skiftet kom, hadde gitt opp hele greiene jeg etter lineupen i 2007, men nå ser det mye lysere ut! 😀 Det virker jo som om det har blitt mye mer interesse for sporten også, så kan ikke skjønne annet enn at dette er en positiv endring i forhold til hvordan det var. 🙂 gla’klem

 4. Fitnesspumpkin

  Hehe, lo av den siste kommetaren din..
  Det å følge bloggen din gjorde at jeg turde å ta steget til bodyfitnessverden! Man blir jo ikke «okse» uten dop og for meg er du en perfekt Bf utøver.

  Foreløpig er jeg ikke så åpen om mine planer om å stille, men jeg viser alltid bloggen din til de som er interesserte. Det er bare positive kommentarer når de ser deg..

  Heia Kristine, du får ikke lov til å bry deg.

  Ha en fin kveld.

  Hanne 🙂

 5. Andrea

  Du har perfekt kropp!
  Når jeg trener styrke, er det ikke andre en deg jeg tenker på når det er på det tyngste 😀
  Keep up the good work!

 6. Anya

  Folk er bare misunnelige på suksessen spør du meg, de fleste klarer ikke engang å tenke tanken på å legge så mye energi i treninga som dere bodyfitness jenter (og alle andre folk som stiller) gjør.. 😆 Men de som vil har mer muskler kan vel bare se til CB og lignende?? Syns komboen muskler, utseende OG hjerne er heeeeelt ok jeg! Og jenter burde bli flinkere til å støtte jenter! 😀

 7. Ingvild

  Klart man skal overse smågufne og ubetydelige kommentarer, men sånn feilfakta som det du tar opp her må slåes ned på! Enig med deg og forrige kommentar, du representerer jo bodyfitness for alt det er verdt, sier ikke tittlene sitt da? 😉
  God bedring til deg, jeg har også litt treningspause, dog ingen trening. Kraftig betennelse i foten. Så nå er det penicillin og krykker..kjedelig siden jeg haddde en runde med det samme etter visdomstenner like før ferien.. Helidgvis var jeg flink i Påsken og trente som en helt, holdt meg unna sjokoladeegg! 😆

 8. Elisabeth

  Du er en inspirasjon. Ikke bry deg, skjønner dog at du blir irritert. Jeg trener med mål om å stille i BF til høsten, og min PT og jeg går utifra din kropp 😉 Du har den perfekte BF kroppen 😎 Stå på!!! Følger bloggen din, inspirerer og motiverer. Ha en super kveld 😆

 9. kriweb

  @Minda: Denne typen kjøpte jeg i Sverige, men tror gilde go’ og mager har samme typen 🙂
  Jeg bare føler at kritikken er rettet mot meg enkelte ganger, og jeg synes det er urettferdig. Takk!

  @Kiwa: Det er veldig mange som føler det slik har jeg skjønt, og det er jo synd.. Det viktigste er at flere jenter ønsker å konkurrere, og at det ikke blir de samme utøverene år etter år som igjen blir større og større. Takk 😀

  @KaHo: Det har du helt rett i, og dommerne var så og si enstemmig i avgjørelsen både de på nm og de på nordisk – det er det viktigste for meg.
  Når skal du stille igjen da? 😀
  Klem

  @Fitnesspumpkin: Krig og fred og sånn ja 😉
  Takk for det, ha en kjempefin kveld du og Hanne!

  @Andrea: Heavy lifting liker vi, takk det var hyggelig 😳

  @Anya: Helt enig, det er så mye mer givende når jenter støtter hverandre. Synes det er så godt å se hvordan enkelte utøvere oppmuntrer hverandre. Mye av kritikken kommer fra det motsatte kjønn – sånn sett burde jeg i hvert fall ikke bry meg 😀

  @Ingvild: Jeg er nok ikke en «fullverdig» representant for sporten da jeg er veldig utradisjonell – og har mye å jobbe videre med ang. fysikken – men jeg vil i hvert fall ikke ha dette med «frøken Norge» på meg 🙄
  Så utrolig kjedelig.. håper du kommer deg fort. Jeg holdt meg IKKE unna sjokoladeegg for å si det sånn :mrgreen:

 10. kriweb

  @Thale: Takk.. 😳 men nei, jeg har stort forbedringspotensiale, det vet jeg, men jeg er ingen tynn modell! Det skal jeg ikke ha på meg i hvert fall 😆

  @Elisabeth: Takk!! Spennende, masse lykke til videre med trening og etterhvert diett. Bare å spørre om det dukker opp noen spørsmål på veien 🙂

 11. Eirin

  Hei! Oppdaget bloggen din i går og har lest meg gjennom en dunge innlegg.. 🙂 Du ser nydelig ut og virker da særdeles oppegående – og du skriver veldig bra! Jeg gikk ned 35 kilo for halvannet år siden og har blitt veldig opptatt av kosthold og trening – men det er få bloggere som skriver bra om temaet – men her var det mye sunn inspirasjon 🙂 Jeg blir nok en fast leser 😀

 12. bodywork89

  Du har gjort meg om mange,mange,mange andre unge kvinner INTERESSERT i BODYFITNESS!

  Det er et svært lite fåtall av jenter som ønske rå bli «MANN»!
  Det er bra bra og sunt etter min mening å skille mann og kvinne-rollen i konkurranse innenfor vektløftning (cbb og bf)!! Jenter som er muskuløse bør med fordel fremheve sine feminine sider med ekstra sminke, «glorete» drakter og høye hæler på scenen spør du meg:)

  Ellers ville jeg og resten av den kvinnelige delen bli skremt vekk av kvinner som likner menn (ta utsagnet med en klype salt, men du skjønner vel vinklingen min).

  Det var først når jeg så deg og andre virkelig vakre, veltrente men samtidig høyst feminine kvinner på scenen at jeg virkelig fikk interessen og øynene opp for bidyfitness.
  Digger deg Kristine, du virker som en utrolig jordnær og reflektert person 🙂 Du vet hva du vil, har klere standpunkt og står for det.

  Baksnakking er en stygg ting, men alle vet at misunnelse ofte er den største roten til slikt tull. Vi andre hever oss over de personene.

  Du er nydelig. Med muskler og sminken 😉 hihi

  Stor klem fra meg!

 13. Kristine

  Godt innlegg! JEg er helt ening i det du sier, men jeg ser også at stadig flere modeller velger å gå over på Fitness, men en trenger ikke være spinkel fordet. Jenter med muskler er sexy! :mrgreen:

 14. Hanne

  Hver gang du retter fokus mot noe kritikk du har fått blir jeg like overrasket. Hvor tar folk det fra?!

  Bodyfitnessjentene _kan_ være større enn deg, joda, men det viktigste slik jeg ser det er jo nettopp femininiteten og helhetsinntrykket er på plass, og det blir vanskeligere jo «grovere» man er. Harmoni er viktigere enn størrelse, og ser man på reglene er der langt flere ting som vektlegges enn bare muskelmassen.. Støtter Thales uttalelse her jeg 😉

  Det jeg synes er FLOTT her er at til tross for ulike oppfatninger, kritikk og baksnakking så står du likevel på ditt, er den du er og viser klart hva DU står for!

  ..og for å kommentere det andre, så var det nok helt riktig å ta noen dager styrkefri. Du får mere igjen for å lytte til kroppen enn for å tvinge den i slike situasjoner 😉

 15. Mona

  Jeg synes du ser fantastisk ut og du har inspirert meg til å bygge mer muskler i stedenfor å bare bli slapp og tynn. 😉 Du er et stort forbilde, og du er et sunt forbilde!

 16. Malin

  Jeg slenger meg med resten av folket; Du er fitness-fin og ikke noe frøken norge-fin. Selv om du sikkert hadde komt langt i den konkurransen også :mrgreen:

  Det kommer vel alltid til å være de som mener at du, og andre utøvere, er enten for små eller for store. Ingen som blir fornøyd tydligvis. Du har uansett ett par første plasser å slenge i trynet på de som må mene noe. Evt kaste pokalene hardt i hodet på de 😎

 17. Beate

  Først må jeg le litt av deg og de laksepølsene. Jeg prøvde de en gang, men det var bein i de 😛 hehe.

  Ellers synes jeg det bare er dumt at folk fortsatt skal gå å gnage på dette med modell/skjønnhetskonkurranse.
  Det er jo tross alt dommere som bestemmer, og de har vel et regelverk de må gå etter?
  Enklere kan det vel ikke gjøres?

 18. Annika

  Sjukt bra skrivet! Jag är glad att du konkurrerar i Bf och har gjort att det blivit mer populärt att vara kvinnlig med muskler. Och inte det som varit en trend på slutet, att tjejerna i BF sett ut som män och med brede kjever/skuldrer pga MYE testo.

  Har sett på mange BF tävlingar sista åren och varit såå sugen på att ställa upp då jag har både karaktär & vet träningen som skall til. Men inte alls haft lust att konkurrere mot de som » ikke » er ren og komma på en 9e plats. Det är inte intressant før mig!
  Det borde satsas mer på att få sporten ren. Då vaknar också sponsorer och det kommer in mer pengar/intresse vilket leder till att det blir en mer ansedd sport.
  Digger virkelig bloggen din och SKIT i de som kritiserar dig!
  U goo girl! Du e GRYM!!

 19. Fitness is my life

  Noe du definitivt IKKE har gjort er å gjør BF muskelløst, se på armene din da! Skuldrene! Jeg kunne gitt mye for å ha dem (gjør det også forsåvidt 😉 )! Du ser helt nydelig ut og du er en stor inspirasjon for utallige jenter, bare se på alle som følger med på bloggen din, meg inkludert 🙂

  Ha en flott helg Kristine, du er muskuløs og vakker å se på! 🙄 Korreksjon: muskel-full 😉

 20. Daniella

  Hei du!
  Hvor mye kcal er det i parmesanen du bruker? Og hvor har du kjøpt denne?

  Stå på, vær deg selv og lev livet slik du selv mener er rett 😀

 21. Alexandra

  Jeg synes du er kjempeflott Kristine!! En fantastisk nydelig BF utøver i mine øyne!! 🙂 Men hva synes du om at Cathrine Askim stiller i Oslo GP i år? Er ikke det litt spesielt? Hun må vel ha brukt mengder av «diverse godsaker» dersom hun skal ha fått på seg muskler såååå raskt? Det er jo lenge siden hun var avbildet radmager på ulike bilder på bloggen sin. Mager, «uten muskler»… Hm.. Er det bare meg som stusser litt på dette?

 22. marte v

  Jeg er så glad at bodyfitness har damer som du.
  Som gjør sporten feminin og ekte. å det er slik den grenen skal være i min mening.
  Jeg er veldig fasinert av trening og fitness, men har mistet litt piffen av utøvere som tydelig bruker mer en kosttilskudd if u know what i mean;) det gjør at målet virker vanskelig for «jenta i gata» å nå.
  Du gjør det oppnåelig for oss, bare vi vill nokk:)
  og helt enig, i mine øyne ER du bodyfitness!
  Thumbs up!!!=D

 23. Lisbeth

  Heisann! Takk for super inspirasjon og motivasjon nå når sommeren nærmer seg 🙂 Et lite spørsmål; på lørdagen eller den dagen du finner på å kose deg litt ekstra, er du da ukritisk til hva du putter i deg av godterier o.l?

 24. Vibeke

  Du ser utrolig bra ut, og jeg håper du klarer å overse de negative kommentarere og fortsetter i ditt spor! Som det er nevnt av flere, så er du en stor inspirasjon for mange jenter, meg inkludert!:) Du har i mine øyne drømmekroppen, muskuløs men likevel feminin- råflott!! Stå på videre Kristine, du er herlig!!:D

 25. Pinglo

  Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal kverne så mye på det der…. CBB for kvinner ble faktisk opprettet av en grunn.

  Nuvel. Noen blir aldri fornøyde.

 26. Undrende

  Hei! Jeg har begynt å eksperimentere selv mye med baking gjennom inspirasjon fra dine flotte oppskrifter. Tusen takk! Skal innrømme at sliter med å få bakeverkene like bra (synker alltid sammen), men de blir bare bedre!

  En ting jeg likevel virkelig savner, er et proteinpulver med skikkelig sjokoladesmak. Har et som er greit nok nå, men smaker litt syntetisk. Leter virkelig etter DE BESTE proteinpulveret som virkelig smaker sjokolade. Du har nevnt belgisk sjokoladepulver tidligere, men også noen andre. Av de du har prøvd, hvilke smaker mest likt sjokolade? Pleier bare blande med skyr og trenger virkelig god, tilfredsstillende sjokoladesmak nå! Sjokoladesuget tar overhånd og trenger en god erstatning 🙂 Hvilket anbefaler du?

 27. kriweb

  @Eirin: Oi, grattis! Så utrolig bra 😀 Og takk!

  @Linn Høyem: Å, takk søte Linn. Klem

  @bodywork89: Om jeg kan få jenter interessert i styrketrening (ikke nødvendigvis bf) så er jeg superfornøyd! 😀 Tusen takk for fine ord! Muskler og sminke ja, som hånd i hanske..hehe. Klem

  @Kristine: Jeg har også sett at mange tidligere modeller har lyst til å prøve seg, men man finner fort nok ut om man kan hevde seg i en slik konkurranse. Det er nok tøffere enn mange tror, og krever mer muskelmasse enn en gjennomsnittlig trent jente, men alle har lov til å interessere seg – og ikke minst prøve seg i konk. 🙂

  @Hanne: Det er de samme som gjentar seg gang på gang, mer skal jeg ikke si 🙂
  Klart at man kan være større enn meg, det viktigste er som du vet å ha en velproposjonert X-fysikk + en flott utstråling og trygg sceneopptreden.
  Nå begynner jeg å bli vant til å både lese og skrive om dette, og det hjelper veldig å vite at jeg har dere som støtter meg.
  Kroppen skal få sin styrketrening neste uke, nå i helgen blir det restitusjon :mrgreen:

  @Mona: Takk! Leste litt i bloggen din, og du må ikke være så streng med deg selv – du er flink!

  @Malin: Nei, ingen vil noensinne være enige, jeg bare håper folk klarer å styre sine giftige tunger etter vårens konkurranser. Er man uenig i avgjørelsen så kan man holde det for seg selv.
  Det er sant, de pokalene er ganske shwære og :mrgreen:

  @Beate: Æsj, så utrolig ekkelt 😆 Men jeg likte de..
  Ja tenk å klage på dette fortsatt 😀 (Klart jeg sier dette fordi jeg vant), men de har absolutt fulgt ifbb’s konk.regler 🙂

  @Annika: Tack Annika! Jeg var også veldig usikker på bodyfitness i början, om jeg ville passe til det, men jeg er veldig glad jeg tävlade. Skall du tävla tjejen? (jaa)

  @Fitness is my life: Muskel-halvfull føler jeg :mrgreen: Tusen takk for fine ord!

  @Daniella: Det vet jeg ikke, det samme som vanlig ost kanskje? Det er uansett bare snakk om litt strø-ost 🙂 Jeg kjøper det i vanlig butikk, bl.a coop, meny og kiwi.

  @Alexandra: Jeg har møtt Cathrine og hun er en veldig hyggelig og jordnær jente. Jeg håper imidlertid at hun, og andre som velger å stille, er seriøse i sitt valg. Å stille i en bodyfitness konk. krever mange måneders tunge forberedelser i form av både trening og diett, og jeg synes det er trist om noen velger å stille grunnet kjedsomhet eller veddemål.
  Jeg ser at noen ser på dette som noe som skal føre til økt oppmerksomhet og interesse for bf, men akkurat her er ikke all pr god pr. Sporten sliter allerede med et frynsete rykte, og jeg ser for meg ganske mange andre muligheter for å gjøre sporten mer ‘folkelig’. Når det er sagt så er det flott at flere ønsker å prøve seg, man vil uansett fort bli døgnfluer i sporten om man ikke er seriøs, eller har det som kreves.

  @marte v: Jepp, det er fullt mulig for *jenta i gata* bare hun jobber som f.. :mrgreen: Takk!

  @Lisbeth: Det kommer litt an på om jeg er på konkurransedeff eller ikke. Nå som jeg ikke er det så spiser jeg det jeg vil – ukritisk ja. Jeg er imidlertid glad i både is, sjokolade og smågodt – så jeg prøver å begrense meg til én av delene 🙂

  @Vibeke: Det får meg ikke fra å ikke ville konkurrere, men jeg begynner å tvile om jeg vil være med her hjemme flere ganger.. men tusen takk! 😀

  @Pinglo: Ikke sant? Hør, hør! På tide å bytte emne nå 😀

  @Undrende: Hei!
  Jeg har stort sett kun smakt proteinpulver fra Nordic Nutrition, og for tiden er favoritten iso-gold sjokolade. Jeg synes også qnt zero carb – belgisk sjokolade er god.
  🙂

 28. Undrende

  takk for svar! Har du prøvd smaken med cookies and cream som NN har? Er den noe god? Den første du nevnte, som kun het sjokolade, er det tilnærmet helt likt sjokoladesmak når du blander den ut feks med skyr? Jeg pleier nemlig ofte blande proteinpulver med skyr som kveldssnacks/helgekos og nettopp derfor sjokoladesmaken er uhyre viktig :p

 29. kriweb

  @Ingvild: Bra! Vi får starte en gruppe :mrgreen:

  @Undrende: Det er av de få jeg ikke har smakt faktisk. Jeg synes den smaker veldig sjokolade ja, pleier også å blande den i kesamen sammen med litt sukrin.

 30. Jim Rock

  Hei måtta bare si hei Kristine!
  Flotte oppskrifter du har takker
  ellers vil jeg si at ofte så blir Vakre damer som deg 😉
  kritisert bare for å være pen? tullete -..
  du vant for du var best period>!
  Ellers så var intervjuet ditt i treningsforum kult
  klem
  Jim

 31. Jim Rock

  @Alexandra:

  La dama få trene det hun vil enten hun heter Alexandra eller
  Klepatra..synes det er kult hun vil stille!
  Norge er full av Janter 😉

Det er stengt for kommentarer.