Tussilago

Visste dere at hestehov heter tussilago på svensk? Jeg synes det er så søtt :mrgreen:
Uansett, den blomstrer og det er et sikkert tegn på at våren endelig er kommet. I dag har det vært strålende solskinn og 13 grader, herlig! Flere som har kost seg i dag kan jeg tenke meg?

I går dro (nesten) hele weber-familien og trente samtidig, det var veldig hyggelig. Synd jeg glemte kamera, det var noen morsomme øyeblikk der. Dessuten er det sjeldent jeg og min ganske så like lillesøster trener samtidig.
Det ble kjapp oppvarming med 10 min på mølle, deretter et par øvelser på rygg og ben. Det har blitt litt valgfritt denne uken, går tilbake til fastere program neste uke. Fikk pushet pappa på noen øvelser og :twisted:

I dag ble det hele 10 min på ellipsemaskinen her hjemme.. ville heller være ute i det fine været. Det er det som er godt med å ikke forberede seg til konkurranse/shoots, man kan gjøre akkurat det som passer en best.
Jeg går mange turer med Jack hver dag nå, man kan nemlig gå rett inn i skogen fra huset vårt og det er så deilig. Snøen har begynt å smelte bort, og jeg har så og si hele skogen helt for meg selv (bortsett fra i går da jeg var 5 meter unna to elger :shock:).

Ellers ble det en kaffepause med dyra på balkongen før vi dro en tur til Sverige og shoppet litt.

Nå blir det tapetsering av gjesterommet nede, malingen er unnagjort.
I morgen blir det nok litt baking igjen, så jeg kommer sterkere tilbake med matbilder da  :smile:

God søndag videre!

13 kommentarer til “Tussilago

 1. Stine

  Hihi, Jack & Todd er så søte!! 😀 Jeg savner virkelig å ha dyr hjemme, når vi kjøper hus blir det forhåpentligvis begge deler (hund&katt)!

  Elg ja, de kan være «morsomme» å treffe på.. Jeg rir i skogen nesten hver dag, og ser elg innimellom trærne titt og ofte. Pleier å prate høyt med meg selv når jeg rir alene for å unngå for nærgående selskap 😆

 2. Hanne

  Hahaha, så bra bilde av Jack som fanger snøball 😀

  Det er luksus å bo så nær skogen! Elsker å gå skogsturer selv, men noen elg har jeg aldri sett.. Visste forresten ikke at de bruker det latinske navnet på hestehov på svensk, så fint!

  Her fikk jeg endelig ordentlig vårfølelse i dag da sola tittet frem, og bildene dine bare forsterker den herlige vissheten om at sola bare vil varme mer og mer fremover 😀

 3. Hilde

  Tussilago farfara på latin, hvis jeg ikke husker helt feil. Kunne dette på rams på barneskolen. Hva man ikke kan på barneskolen, sier jeg bare 😆

  Jeg kommer ikke over hvor lik Todd er min Tulla, de er nesten identiske på ryggen! Og Jack er kul! 😀

 4. Malin

  Herlige bilder av dyra!!
  Jeg måtte se to ganger på bildet av Todd bakfra..Såg ikke beina, så det såg ut som han svevde 😆

  Utrolig kjekt at dere trener ilag hele familien. Skikkelig sunn og bra påske-aktivitet 😎

 5. Anette

  Vet du om kosttilskuddet BCAA fungerer?? =)Har hørt så mye positivt om det, særlig når jeg prøver å ta av et par kilo fett.. 🙂

 6. Cecilie

  Hvor bor dere? Så deilig å bo rett ved skogen! Men nå må du snart ikke skrive mer om oppussing, det er nesten så jeg begynner å male litt her hjemme og, altså 😉 😉

 7. KaHo

  Har gått rett på elg i skogen jeg også, eller den gikk nesten rett på meg, ca 5 m rett over stien foran meg 😯

  Var helt alene, ingen hund eller noe til å redde meg 😆

  Det var virkelig ingen hyggelig opplevelse, lille meg mot store elgen liksom 😆

  Kos deg siste dagen av påsken! 🙂

 8. Anonym

  Hei, jeg har nettopp startet en slank-og-sunnhetsblogg. Begynte i går, blogger om mat, trening, sunnhet (jeg er ernæringsfysiolog) og kroppen generelt. Følg meg på bloggen min, jeg garanterer at det blir underholdende!

  http://slanksunn.blogg.no/

 9. kriweb

  @Stine: Ja det er så koselig med dyr! Bortsett fra elg i skogen da :mrgreen:

  @Hanne: Han er så ufattelig sprek, blir aldri lei.. fanger snøballer til han brekker seg 😆

  @Hilde: Stemmer det, det er halvparten av det latinske navnet. Jeg husker en del sære ting fra barneskolen selv, jesus brukte klær av kamelhår og greier 🙄
  Jeg elsker å se andre katter som ligner på Todd 😀

  @Malin: Haha, så det nå. Han står og spaner på fuglene.

  @Strikkelaura: Jo, kan liste opp det jeg kommer på i farta som vi pleier å kjøpe;
  Kesella
  Havremelk
  Kalkunpålegg
  Oksekjøtt
  Svinefilet (fläskfilet)
  Lätt ostkaka
  Diverse lett-produkter fra viktvaktarna; bl.a korv og bacon
  Lett-gulost
  Müsli/kornblandinger
  Fun-light
  Tyggis/Läkerol/diverse sockerfritt
  Sennep/kaldsauser

  @Anette: Det er et godt kosttilskudd mtp å få i seg proteiner, men det vil nok ikke hjelpe deg å gå ned i vekt/fettprosent i noe stor grad. Det er (dessverre) hard trening og mindre mat som må til 🙂

  @silje’s fremgang.: En herlig dag var det!

  @synnøve: Jeg føler meg litt som en klisjé kontaktannonse «liker å gå turer i skog og mark» – men det er veldig godt 😀

  @Berit: Jeg bor mellom Kolbotn og Ski 🙂

  @Cecilie: Kolbotn/Ski. Bare vent til jeg viser før- og etterbilder! :mrgreen: Litt maling går jo egentlig ganske fort, men ting tar ofte litt lenger tid enn man ønsker – blir fort lei 🙂

  @KaHo: Nei det var skrekkblandet fryd. Skrekk over å se den enorme elgen 5 meter unna, men fryd for å være så sjeldent nærme og fordi den sikkert var mer redd enn meg 🙂 Men det holder nå, trenger ikke å møte dem igjen liksom 😆

  @Anonym: Blir sikkert spennende, lykke til med bloggen

Det er stengt for kommentarer.