Home is where Todd is


Det har vært to veldig lange dager, så nå var det godt å sette seg ned i sin egen stue i sin egen sofa med sin egen masete katt rundt bena ♥ Når det er sagt så har jeg hatt det meget bra, nye erfaringer og bekjentskap er aldri feil.
Dagen i dag startet med en nydelig hotellfrokost og deretter masse shopping i både butikker og på tax-free – du verden så godt det føles noen ganger! Det er min trøst i og med at jeg ikke har påskeferie riktig enda, jeg skal jobbe et par dager neste uke også. Det er kanskje mange av dere som stikker til fjells allerede denne helgen? Jeg pleier alltid å være hjemme i påsken, jeg gleder meg!
Vårt fine hotellrom, D hadde valgt ut gustaviansk stil med rosa tilbehør.. Et prinsesserom.

Det var noe «pretty woman»-ish over det å møte han i resepsjonen etter fotoshooten – med høy hæler, masse sminke og litt sliten gange..

Jeg må bare fortelle litt til om dagen i går, vi var 3 jenter (som sagt, Sveriges flotteste fitnessprofiler og meg) og 3 gutter – og de var i GRYM form som man sier på godt svensk. Jeg synes alltid det blir feil å snakke om personlige preferanser og hva man synes er fint eller ikke (for hvilken rolle spiller det), så jeg velger å se på slike kropper som kunst. Gutta er meget store og når man i tillegg ikke har et gram fett på kroppen så ser man absolutt alle muskler og definisjoner i harmoni og symmetri, og man kan jo ikke annet enn å synes det er imponerende. (Och Micke; hoppas vårat foto blir bra nog;-)

Jeg hadde på meg totalt fire bikinier (vi fikk velge selv, og de er så fine), det hadde også de andre jentene ++ , så det tok hele dagen og det blir nok mange bilder. Det var også veldig vått til tider. Jeg tror at det kommer i mai-nummeret, men jeg er litt usikker.
Jeg håper at jeg får noen av bildene, jeg turte ikke å ta noen andre selv enn disse mobilbildene.
Et glissent bilde til, nesten likt det forrige.

I dag har det blitt veldig lite sunn mat (ikke noe helhjertet «fitnessliv» her nei), men i morgen blir det sikkert flere mattips her igjen. Det er lenge siden jeg har laget spinat-lasagne, så det blir det nok en gang i løpet av helgen.
Nå gleder jeg meg veldig til å trene igjen og, det er jo så lenge siden sist – hele 5 dager :roll: Det er så godt å trene uten den følelsen av at man må, så det blir nok mange gode økter fremover – spesielt fordi det blir ganske tomt på gymmet i påsken (og ja, jeg skal passe på ryggen).

Og så en ting til. Tusen hjertelig takk for kommentarer, herregud dere.. :oops: jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke visste at så mange jenter kunne være så utrolig positive og støttende før jeg startet denne bloggen. Det er i hvert fall veldig hyggelig å høre at dere får noe ut av mattips og diverse innlegg herfra, jeg får mye tilbake igjen fra dere. (Jeg skal finne frem eventuelle spørsmål jeg har fått og svare dere på dette snart).

De gummibjørn-formene kjøpte jeg på E-bay forresten; søk på «candy molds» – masse spennende!

Nok prat, nå svir det i øynene og senga kaller :smile:

26 kommentarer til “Home is where Todd is

 1. Inger Helene

  Hei, ville bare skryte litt av bloggen din. Den er så utrolig inspirerende. Nå prøver jeg å lage masse sunn mat hjemme. Har nettopp gått til innkjøp av sukrin sukker og melis, hi maize og mandelmel. Så nå skal jeg prøve ut noen av dine supre oppskrifter:) Prøver å komme i like bra form som deg, men det er noen kg muskler som skal av og noen kg muskler som skal bygges på for å si det sånn. Lykke til med alle dine fremtidige planer:)

 2. MIriam

  Spennende!
  Kunne du ha skrevet opp forholdet med fun light og gelatin i disse gummibjørnene? Det hadde jeg satt veldig pris på 🙂

 3. Nina

  Du ser råflott ut;)Fikk du beholde noen av bikinien?

  Bra du har skeia ut litt i dag. Spinatgrateng hørtes godt ut..gleder meg til flere av Kristines hjemmelagde oppskrifter;)

 4. Jane

  ELsker bloggen din… Er nok ikke bare du som må jobbe til uka. Blir nok jobb på meg mandag og tirsdag i alle fall, før vi reiser avgårde til Irland på torsdag for å besøke svigers. Gleder meg:)

 5. Elisabeth

  Hei! Utrolig bra blogg! Og flott kropp! Som jeg skal jobbe knallhardt for å skaffe meg selv!;) Trent litt over ett år nå, men har nok ett stykke igjen for å komme der du er;) Da er det kjekt å kunne bli motivert av deg:)

 6. Elisabeth

  Hei! Utrolig bra blogg! Og flott kropp! Elsker ryggen din! Og armene og magen!;) jeg skal jobbe knallhardt for å skaffe meg en sånn kropp selv!;) Trent litt over ett år nå, men har nok ett stykke igjen for å komme der du er;) Da er det kjekt å kunne bli motivert av deg:)

 7. Rie Aleksandra

  Vi drar på harrytur i morgen, blir innkjøp av bl.a Bake Pro, mandelmel, finnbiff og vin! Også skal jeg prøve å finne den tropisk fruktblanding Hanne laget improvisert is av. :mrgreen: Ellers skal vi være nordpå nesten hele påsken, og da blir det scooterkjøring, skigåing, mammas matlaging (gledeglede!!) og isfisking! Can’t wait. Ønsker deg, Todd, Jack og D en riktig fin påske og et velfortjent avbrekk! 🙂

 8. Janita

  Hei!
  Oppdaget blogget din for tre dager siden, og endte med å bla meg ett år tilbake for å lese innleggene dine, hehe. Og for å si det slik, du har fått en ny fast leser 🙂 Veldig inspirerende, både med tanke på treningstips og mattips. Masse nytt og nyttig! Du ser også veldig flott ut, virkelig! Godt jobba, og gleder meg til å følge deg videre 🙂

 9. Malin

  Og Todd synes nok at «Home is where mom is» :mrgreen:

  Jeg likte veldig godt den hvite bikinien. Vet du hvilket merke/butikk?

  Jeg skal også jobbe noen dager i neste uke, så du er ikke alene. Men idag er det fredag! og hva er det? Jo, det er bra 😎

 10. Emilie

  utrolig flott du er kristine 😉 du er mitt forbilde innen fitness! men jeg lurte på hvor mange kalorier du får i deg løpet av dagen når du er på deff?

 11. cecilie

  Gratulerer med oppdrag. Klart de vil ha med deg, du er unikt nydelig. Og jeg som ikke har sett deg i virkeligheten, synes likevel du har en helt spesiell utstråling som synes på bilder. Du, vær forsiktig med ryggen! Jeg har fortsatt vondt, har visstnok akutt lumbago (tjohoo – høres ut som podagra 😯 ). Null trening, masse trøstespising…

  Spent på hvilke svenske jenter du var på fotoshoot med! God helg!

 12. Mikael Hancic

  Du är duktig på svenska 🙂 Som jag sa på plåtningen; klart att vårat foto blir bra, du hade kunnat fotas med en apa istället för mig, men det hade fortfarande blivit en strålande bild! 😉 Hoppas du får en god helg.

 13. Annika Persson

  tACK TIPSET! Må bare testa dessa gummiebears!
  Jag var i STHLM ihelgen och møtte min vän B som är med i denna månads nummer i Body. I presspytt delen, såå skoj att du fått äran att visa bikinisar där. Lovar att køpa numret när det kommer i maj. Har alltid varit ett FAN av body. Bra repotage & inspiration! Skitsnygga bilder på dej BTW..

 14. synnøve

  Todd er en søt, søt pus 😀

  Blir spennende å se bikinibildene når de kommer ut! Du ser så utrolig bra ut på «behind-the-scene» snikbildene! – gleder meg til sommer og sol og nye bikinier 😎

  Ha en GOD HELG! :mrgreen:

 15. G

  Ang. brownieskaken din.

  1. Kan jeg bytte ut Hi-Maize med sammalt hvetemel? Vet det ikke er like sunt, men har ikke Hi-Maize tilgjengelig.

  2. Hvor stor kakeform bruker du?

 16. Robban

  Har du testat göra lasange med spenatplattor. Jag hittade dom sist jag var hemma i sverige. Vet inte om dom finns i norge 🙂 Helt vansinnigt gott. Och lite nyttigare 🙂

 17. Hege R

  Hei, Kristine!

  Eg likar bloggen din utruleg godt 😉

  Eg lurer på om du har eit godt tips til forbrenning av magefeitt? Kosthaldet mitt er bra, og stort sett alltid i balanse i forhold til inntak/uttak. Eg trenar kondisjonstrening ca. annankvar dag, og har allereie gått ein del ned i vekt grunna dette. Magefeittet sit som kjent godt, og eg vil ha det vekk då dette feittet er skummelt. Er det kun fettforbrennande trening/kardiovaskulær trening som gjeld, eller har du andre tips? Trenar også litt styrke for å bygge opp musklar slik at eg forbrenn meir kontinuerleg. All kunnskap eg har tileigna meg fell attende på det faktum at det kun er kondisjonstrening som til slutt (forhåpentlegvis) vil forbrenne vekk det «vanskelege» mageflesket 😐

  Ha ei god påske!

 18. Hanne

  Shopping + prinsesserom..Du og du! Så herlig!
  Godt at du koser deg, og håper du får en finfin hjemmepåske!
  Jeg skal også være hjemme, men det betyr ikke mindre kos for det om. 😀

 19. Harefrøken

  Hei Kristine og Todd! 😉

  Så flotte begge to! Jeg tenkte jeg skulle dele en oppskrift meg deg, siden du er så flink til å dele med oss.

  Dette er et nøttebrød, men det sunt fett og proteiner. Null karbohydrater. Jeg har ikke regnet ut kaloriinnholdet.

  2 1/2 dl solsikkekjerner/frø
  2 1/2 dl linfrø
  2 1/2 dl sesamfrø
  2 1/2 dl valnøtter eller det du har av nøtter
  1 ts salt
  5 egg. (rør inn ett og ett egg av gangen)

  Alt blandes sammen, hakk nøttene. Bre det utover en langpanne med bakepapir. Stek midt i ovnen på 190 grader i ca 10-11 minutter.

  Skjær opp i passende biter når den er ferdig. Oppbevares noen dager i kjøleskap, eller frys ned. ( De tiner veldig raskt)

  Veldig lett å lage, og det lukter og smaker nydelig.

  Kun hvis det er av interesse, og du har lyst på nøttebrød.

  Ha en strålende helg 😀 😀

 20. t

  Hei!
  Jeg er i full gang med å lage denne sjokoladekaken din nå!!!
  Hehe vet ikke hvor bra det går men den står nå i ovnen:)
  Noen spørsmål:
  Hvor mye sukrin og vann skal man ha?? er en oppskrift person og føler jeg tok litt for lite/mye…
  Og hvor får man kjøpt hi-maize?

  Suuuper blogg du har!! blir kjempe innspirert!:):)

  På forhånd takk:):)
  Tine

 21. Tess

  Hej Snygga Kristine!
  Så fina bilder, jag längtar tills tidningen kommer!
  Är det skönt att släppa litt på dieten nu:) Jag har tre uker igjen, sen… hihi, jeg tenkte spörre dej hvis du gjorde tömning/laddning inför dina tävlingar? Är de något man trenger? Ja provar litt nu, men fy vad hemskt man mår!
  Imorgon åpner vi de nye centret i Ski storcenter kl tolv! På söndag har vi salmaraton då man kan pröva massa olika timer, kom dit hvis du vill prove og se hur flott de blir! Ha en deilig kveld och kos deg! Klem fra Tess!

 22. kriweb

  @Inger Helene: Tusen takk, og lykke til med bakingen! 😀

  @MIriam: De jeg lagde ble en blanding av gummigodt og gélé dessverre, så har ikke korrekt blandingsforhold riktig enda – men gode ble de allikevel 🙂

  @Nina: Nei, dessverre.. Skulle gjerne hatt et par av de 🙂

  @Jane: Irland – elsker språket deres :mrgreen: Har aldri vært der.. Kos deg masse!

  @Elisabeth: Tusen takk! Flink du er, bare å fortsette med trening – og husk kvalitet over kvantitet 😀

  @Rie Aleksandra: Håper du fant alt du ville ha på harrytur! Og det hørtes som en spennende påske 😀 Vi blir som sagt hjemme, men skal nok få tiden til å gå med hjemmekos, kino og turer. Må bare jobbe et par dager til så er det friii!

  @Janita: Hei! Det var koselig! Takk 😀

  @Malin: Det er Calvin Klein 🙄 Vi hadde et stort utvalg av bikinier i alle prisklasser.
  EF dagen – Endelig Fredag! Håper du nyter’n :mrgreen:

  @Emilie: Det kommer helt an på hvor mange uker jeg har igjen til konkurransen/målet, og hvor mye kardio jeg kjører. Alt fra 1200-1700 kcal 🙂

  @cecilie: Unikt nydelig – wow, takk 😳
  Ja, den er fortsatt øm så jeg tør ikke å trene den noe særlig. Skal til kiropraktor igjen på mandag.

  @Mikael Hancic:
  En apa :mrgreen: Neej – bildet ble bra på grund av en bra match. Trevlig helg!

  @Annika Persson: Ja det er virkelig en ære! Det er som sagt 3. gang jeg er der, og det var den aller beste shooten. Skal holde dere oppdatert når jeg vet mer! Tack tjejen, kram

  @synnøve: Nå ble kattemor glad, tusen takk 😀
  Jeg lengter veldig etter sol og sommer selv.. hentet en liten HM-pakke i posten tidligere, med skjørt og kjoler.. sukk. Inn i skapet og ut først om maange uker.

  @G: Hi-maize er et fiber, så hvetemel blir ikke det samme og derfor unødvendig. Da ville jeg heller hatt i mer mandelmel, eller proteinpulver. Det er en ganske liten form (vet ikke str dessverre), da jeg vil ha kaken litt høy.

  @Robban: Jeg vil også ha spenatplattor! Nei, det har de helt sikkert ikke her.. typisk. Må komme ihåg det på neste Sverigehandel 🙂

  @Hege R: Du tenker riktig, det er kondisjonstrening og kaloriunderskudd som best får fettprosenten ned. Styrketrening er viktig for muskelbygging, og dermed strammere kropp, og videre økt forbrenning. Det er fettprosenten som må ned om man skal bli kvitt magefettet, så du får nesten smøre deg med tålmodighet og kanskje minske litt på matinntaket slik at du går fra vedlikehold til et lite underskudd.
  God påske ja! 😀

  @Hanne: Jeg vet, jeg er heldig 🙂
  Du, jeg og 25% til skal være hjemme. Det er faktisk 75% av oslo-folka som stikker til fjells – deilig! :mrgreen:

  @Harefrøken: Hei! Det var hyggelig, takker så mye!
  Det blir ikke litt tørt da? Kjenner jeg får litt angst av å ikke ha noe kesam/skyr i 😆 Synes saftig bakst er så godt. Blir nok brødbaking igjen snart! God helg!

  @t: Så, hvordan ble denne kaken din?? 😀
  Det blir noen spiseskjeer, pleier å smake til etterhvert som jeg stivpisker eggehvittene. Ørlite vann bare, det skal være en tjukk eggedosis-aktig konsistens. Hi-maize får du kjøpt på helsekost, evt på http://www.funksjonellmat.no 🙂

  @Tess: Hej søte Tess, tack!
  Ja, jeg har tømt kroppen for glykogen i en uke og spist karbs på selve konkurransedagen, men ikke noe ekstremt. Ikke noe saltning blant annet. Det viktigste jeg gjør er å kutte vannet dagen innan. Dette med tømming/ladning/salting er viktigst for de med lavest fettprosent, som kroppsbyggere.
  Skal kanskje til ski s i morgen, skal i så fall komme innom. Ha en god helg videre, og lykke til i morgen 🙂

Det er stengt for kommentarer.