En kald dusj med et smil om munnen

Aller først: Gratulerer så mye med dagen kjære lillesøster! ♥

Dagen startet kl 03:25 i dag (eller natt om du vil)! Jeg sov absolutt ingenting selv om jeg var flink og la meg tidlig, så jeg var ganske desorientert og stressa da jeg sto opp. Det var en salig blanding av tørste, nervøsitet og forventninger som gjorde at jeg ble liggende og vri meg.. fryktelig irriterende igrunn – men dagen i dag ble den absolutt beste på lang tid!

Her har vi ankommet Stockholm

Det ble et veldig stress for min del da vi egentlig skulle møtes i studio kl 7, og det var da flyet mitt gikk fra Oslo. Mhm.. vi hadde heldigvis avklart det på forhånd, men jeg hater å komme sent.

Som dere sikkert har gjettet så har jeg vært på fotoshoot i dag – for Body!
Jaha, og hva er så spesielt med det spør du kanskje nå. Jeg har jo gjort det før, det er faktisk tredje gangen jeg får denne muligheten, og det er jeg så utrolig glad for. Det som gjorde dette ekstra spesielt var at jeg, blant to av Sveriges fremste bodyfitnessprofiler, ble spurt om å være «swimsuit model» og vise årets bademote. Det finnes så utrolig mange fine bf-jenter der borte, og så velger de lille meg. Ah, det var jo en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg så det var ingen tvil om at en diett skulle gjennomføres best mulig på (litt for) kort tid.

Fotograferingen var veldig gøy – selv om jeg sikkert så ut som et stykk druknet katte et par ganger..  Ryggen holdt og formen føltes helt ok – det passer nok med en midtimellomform til et slikt oppdrag, ikke alt behøver å være i konkurranseform (ja, det innser jeg først nå når nervøsiteten har lagt seg). Og så må jeg bare si at de som jobber for Body er usedvanlig hyggelig og dyktige – jeg har virkelig storkost meg i dag!
(Jeg er litt usikker på hva og hvor mye jeg kan si, men regner med at mer info kommer på body.se etterhvert).

Et par ‘behind-the-scenes’ bilder

Etter flere timer i studio var det klart for MAT. Det ble en nydelig pizza på pizza hut, og godis til dessert på hotellrommet. Ingen is! (Sverige har ikke like god is/glass som hjemme, så det får vente til helgen).

Vi blir her til i morgen ettermiddag, så jeg er på nett igjen på fredag regner jeg med.
Takk så mye for at dere skriver til meg forresten – hver eneste kommentar blir lest og satt veldig stor pris på.
Ha en fortsatt fin kveld!

46 kommentarer til “En kald dusj med et smil om munnen

 1. Hilde

  Skjønner godt de velger deg, jeg. Fantastisk utstråling, tøff og vakker på en gang. Du er jo så mye mer enn bare en nydelig og svært godt trent kropp!

 2. Fitness is my life

  Herlighet Kristine, du ser helt nydelig ut! Jeg personlig tror formen din nå passer mye bedre til en swimsuit fotoshoot enn konkurranseform gjør. Du ser ekstremt bra ut! 🙂 Kos deg med mat og godis og ha en flott dag i sverige!

 3. KaHo

  Å, så moro for deg da! 😀 Du ser jo bare helt super flott ut, den formen var midt i blinken for en sånn shoot! Kos deg med masse god mat og godterier ;o)

 4. Stine

  Åå, så kult!! Skjønner godt at de valgte deg jeg, du er jo nydelig 😀
  Blir spennede å se det endelige resultatet, det kommer vel nærmere sommeren vil jeg tro? Bikiniene så fine ut, man må vel begynne en aldri så liten minidiett for sommerformen snart.. 🙄

 5. Oda

  Kjempe gøy for deg dette Kristine 😉 Utrolig stolt av deg!
  Gleder meg til å høre mer når du kommer hjem.
  Jeg og Nora slår sammen bursdagene, så da blir det masse masse gode kaker :mrgreen:
  Glad i deg. Hils D
  Klem lillesøs

 6. Kristin

  Såå fine bilder 🙂 Si ifra når du vet når bildene dukker opp i bladet!

  Du ser utrolig fantastisk ut!

 7. Anette

  Wow så fint sminket! Uvant å se deg med så mye sminke, men du dæven så pen! 🙂 Utrolig fin form også 😀 Kos deg masse videre! =]

 8. Ingrid

  Du ser dødslekker ut! Ville gjort mye for den magen din! Bortsett fra å deffe og spise lavkarbo…. 😆

 9. Rie Aleksandra

  W-O-W!! Du ser bare helt utrolig fantastisk ut Kristine!! For noen bilder! 😯 Må også si meg enig med de over her, tror ikke det hadde blitt bedre med mer deffa look, tvert imot. Bildet av deg i den hvite bikinien er det desidert flotteste jeg har sett av deg. 🙂

 10. Siri

  Fantastisk nydelig! 🙂 Utrooolig bra form på deg, DU kunne ikke sett bedre ut enn dette her i mine øyne. Setter stor pris på bloggen din, Kristine. Mattips, trening og bilder du deler med oss 😛 Inspirerende. Gleder meg til å se bildene i BODY 😉

 11. Kristina89

  du ser uteolig bra ut Kristine.. skjønner godt at de valgte deg 🙂 kjempe fine bikinier også 😀 gleder meg til å se flere bilder 😀

 12. camilla

  jeg har nettopp begynt å bli fast bloggleser, og din er utrolig bra! Jeg ser på deg som et superbra forbilde, du ser bare amazing ut, og de jeg får inntrykk av gjennom det du skriver er at du er en oppegående jente som klarer å kombinere å trene og spise sunt samtidig som du nyyyyter livet! you go girl 😀

 13. Robban

  Klart det skall vara norskt till svenska swimsuitnumret : )
  Om mobilbilderna blev så bra ska det bli spännande o se vad lite ljussätning kan göra.

  Lycka till vidare och tycker allt det är dags att fundera på tävling igen jag! Och försöka få med dig David också: )

 14. Hanne

  Så kult! Sier meg enig med de andre over her, en mere rippa/deffet look hadde ikke passet like bra til dette. Jeg er virkelig spent på fotografbildene nå, for mobilbildene ser jo knallbra ut!! Likte veldig godt den hvite bikinien, og for en sminke da, skjønne deg 😀 Meget, meget pent.

  Kjenner jeg ergrer meg litt over at trekantbikinier alltid blir for små her i gården 😆 Lyst på…

 15. Elisabeth

  Så utrolig gøy å lese! Gratulerer med fantastisk photoshoot, Kristine:-) Formen er jo upåklagelig, kan ikke bli mer perfekt for bikinibilder, så de valgte definitivt rett person.
  De visste nok at du kom til å stille akkurat passe deffa, ikke for mye og ikke for lite. Perfeksjon til fingerspissene;-)Du kan med rette være ordentlig stolt av de selv.

  Kos deg med svenskegodis, snart blir det norsk iskrem og marsipan også!

  Klemmer fra småbarnsmammaen!

 16. Diana

  Åhh tusan, vilka fräscha bilder 🙂 Så vill man ju se ut sommar 2010,vilken perfekt motivations tjej du är! 😀
  Bra deff fick du også,skit bra!!
  SUPER BRA JOBBAT!! Längtar tills jag får läsa BODY, vet du när den kommer ut?
  Kör Hårt
  Diana

 17. Mikael Hancic

  Hej hej! Det var jättekul att ses igår Kristine. Du är riktigt grym! Lycka till i framtiden! Mvh micke

 18. Nymph

  Jeg forstår godt de valgte det, du ser utrolig flott ut! Liker bedre disse naturlige bildene av deg enn konkurransebildene! Jeg har aldri likt bodyfitness damer, synes de blir for store, men du har forandret det synet! Synes det er utrolig hvordan du klarer å se superfeminin ut selv om du er virkelig godt trent!

 19. Cassandra

  For en flott mulighet. Forstår godt at de valgte deg. Du ser fantastisk bra ut.

  Vill bare takke deg masse for flotte innlegg, blir inspirert av deg.
  Har prøvd meg på den ene kaken din, men tror ikke jeg gjorde det helt korrekt den ble veldig søt 😛
  Holder på å trene selv å har et godt kosthold nå. Men har ett stykke igjen. Hadde dødd for den magen 🙂 hehe. Du er mitt forbilde 🙂

 20. :-)

  Du har gitt meg så mye inspirasjon de siste månedene jeg har lest bloggen din.
  Har gått ned flere prosent i fett, og har bedre form enn på lenge, spiser sunnere og alt.

  Ikke at målet mitt er «deffeform», men har har endelig begynt å få en rak holdning, styrke i kjernemusklene, og jammen meg har jeg ikke fått litt markeringer her og der og.
  Gøy.

  Stå på videre, du gjør en kjempe jobb!

 21. Ida

  Fantastisk blogg! Du skriver så bra, definitivt den beste fitnessbloggen jeg har vært borti:) Blogger sånn som din er herlig inspirasjon, gjett om jeg skal lese daglig i nazimnd min i April! 🙂 Keep it up, du ser dødsbra ut! 🙂

 22. Anya

  For å si det sånn : Det bladet skal kjøpes! tvert! 😆 Formen er jo kanon, og du inspirerer en stakkar på den smale sti HVER dag, så STOOOOR takk til deg :mrgreen: kos deg masse i påsken, det er VEL fortjent!! 😀

 23. Karoline

  Du ser utrolig bra ut! God bedring med ryggen din 🙂

  Kunne du kanskje ha en liten «leksjon» i posering, kunne gjerne tenke meg å lære det. Får overhodet ikke til ryggposeringen, kan du kanskje beskrive hvordan du strammer og gjør ting 🙂

 24. Kamilla steen

  Utrolig bra kropp du har trent deg opp til. Jeg er 15 år, og trener til bodyfitness, jeg fant bloggen din for litt siden og har lest den hver dag. Det er spennende å høre om hva du spiser, og at du viser muskler er rett og slett drømmekroppen!Stå på 😉

 25. Anonym

  Du ser kjempebra ut! 🙂 Muskler på jenter er fint, og du har akkurat passe etter min mening. Trenger bare en dytt i ryggen selv.

 26. Kristine

  Du ser kjempebra ut! Muskler på jenter er fint, og du har akkurat passe etter min mening. Trenger bare en dytt i ryggen selv.

  Var ikke meningen å skrive som anonym over.

 27. kriweb

  Tusen, tusen takk dere.. TAKK! 😳

  (Jeg skal prøve å få skrevet et innlegg om bodyfitnessposeringer)

Det er stengt for kommentarer.