Flatt batteri

Nå husker jeg hvor tøft det siste døgnet før en konkurranse er, rart hvor fort man glemmer det der gitt.. og det er kanskje en bra ting.
Man er både tørst, sulten, spent, sliten, kvalm og nervøs.. Jeg føler kun en liten brøkdel av det nå, og gleder meg til å bli ferdig – og jeg skal jo ikke konkurrere engang  :roll: Men klart, konkurranse er noe jeg ønsker å gjennomføre en gang til en eller annen gang – så det positive etter noe slikt veier opp for det tøffe man gjennomgår på forhånd. Det er nettopp derfor dette ikke skal etterstrebes i det daglige.

Så slik ble ‘midtimellomformen’ til slutt – 6 kg ned på 6 uker. (Med andre ord, jeg er ikke en av de som holder en tilnærmet konkurranseform året rundt :mrgreen: )

Jeg klarte ikke kylling to dager på rad, så i dag ble det svin til middag;

(Sennepen er den søtsterke versjonen fra «Johnnys senap», fåes kjøpt i Sverige)

Ellers har jeg kjøpt godis-former og laget gummibjørner :grin:
Kun gelatin og valgfri fun-light smak.
Jeg må nok være enda rausere med gelatinen slik at de ikke blir stae gélébjørner som ikke vil ut av formene sine..

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og så blir det natta for min del.. skal opp grytidlig, flyet går kl 7 :shock:
(Skal prøve å få skrevet litt her i morgen om jeg har internett tilgjengelig)

P.S Tusen, tusen takk for koselige kommentarer på forrige innlegg jenter

26 kommentarer til “Flatt batteri

 1. Hanne

  God tuuur 😀
  Cacas har grei oppskrift på seigmenn forresten, med tips til passe mengde gelatin. Jeg har enda ikke turt å gå inn i den butikken av frykt for at jeg skal komme ut igjen blakk og med mere ting enn jeg kan bære 😆

 2. Stine

  God tur og lykke til! Gleder meg til vi får høre hva dette spennende prosjektet er 😀

  Forresten synes jeg den slitne kroppen fortjener litt (mye) IS når du er ferdig i morgen..;-)

 3. Rebekka

  Formen er beundringsverdig! Du får ha masse lykke til i morgen:)

  Og jo, for å få løstnet gelebjørnene, prøvde du med varmt vann på «plastsiden»?
  Vet i allefall at når man skal ta geleshots, er det veldig praktisk å få duppet store deler av plastglasset i en bolle varmt vann først, så løstner det…

 4. Glajenta

  🙂
  Lykke til imorgen Kristine!! Du er et godt og utrolig SUNT forbilde. Nå sitter jeg og nyter bollene dine.. NYDELIG! Takk for at du blogger, stå på!

 5. Silje

  Du ser jo bare fantastisk ut! Lykke til med hva enn det er du skal gjøre i morgen 😀

 6. synnøve

  Lykke til i morgo! 😉
  Formen din er jo fantastisk!!
  ..og ang. inlegget nedenfor.. det var flott! Du er verdens beste forbilde – du inspirerer til tusen med dine sunne holdninger og supre tips, takk for deet! 😎

 7. KaHo

  Ønsker deg masse lykke til i morgen, sikker på at det går utrolig bra! 😀 Formen ser jo også veldig bra ut da frøken 😉

 8. marlen

  Hei kristine! 🙂

  Eg har eit spørsmål til deg, sia du er så flink med mat og har god peiling på kva som er bra å ete og ikkje. Har eit ganske bra kosthold sjøl, og no har eg funne ein ny favoritt rett, som er kylling og kalkun panetter, har du smakt du eller hørt om det før ? Berre lurte på om det er like bra og spise dei, som kylling filè ? Det er jo LITT usunnere,men er det sundt nok ? spiser spinat og asparges ved.

 9. Fitness is my life

  Du er så utrolig kreativ Kristine, jeg blir helt målløs. Gelebjørnene så gode ut 😉 Det samme gjør magen!
  Håper du sover godt og får hvilt skikkelig ut til i morgen; nok en gang lykke til.

  Du ser smashing ut!

 10. Annika Persson

  Lucka till och kør hårt 🙂
  Vart har du køpt formarna till gummibears? Dom såg såå søta ut, blev sugen på att testa dem. Så roligt att läsa alla nya recept. Bra inspirerande blogg!

 11. Katrine

  Hei
  Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din etter en anbefaling fra en venninne. Syns det er inspirerende lesning 🙂 Jeg er veldig opptatt av å trene og holde meg i form, og å spise sunt. Så det er moro se på oppskriftene dine!
  Men jeg har et spm. Jeg leste innlegget ditt om at det er ikke behov for frokost hvis man ikke er sulten. Man forbrenner uansett. De fleste slanke guruer anbefaler jo å spise hver tredje time, og du skal aldri gå sulten. Mener de da at det farlige med å bli ordentlig sulten er at man da lettere tyr til enkle fete løsninger…? Defor lønner det seg å spise hver tredje time.

 12. Martine

  Masse lykke til idag!!*Heiaheia* Og flott innlegg under her,du er et veldig bra forbilde med utrolig mange og gode holdninger til dette temaet.

 13. Imponert

  Hei! Formen din ser fantastisk ut, virkelig godt jobbet!! Helt utrolig – du fortjener virkelig skryt.

  Og tusen tusen takk for en så inspirerende og flott blogg, jeg kikker innom hver eneste dag og blir aldri lei. Har prøvd ut flere av oppskriftene dine og har falt helt for sjokolademousse og brownieskaka. Er så utrolig glad for den inspirasjon du gir til trening og rett kosthold, og er evig takknemlig for de gode oppskrifter og mattips du gir!

 14. Linn-Eva

  Du har sikkert fått hundre kommentarer som dette før, (men jeg får hvert fall aldri nok av de) så jeg må bare si at du er en av mine største motivasjonskilder.. Jeg blogger selv om samme emne, men er helt fersk og prøver å suge til meg så mye nyttig info som mulig og mye av det finner jeg her på din blogg! Kjempe fine, motiverende og inspirerende innlegg har du.. Og kroppen din er så utrolig fin, er på vei dit jeg også, har satt målet til januar 2011, et år etter jeg begynte 🙂 Mange gode mattips, desserttips (skal love deg samboeren min er glad jeg kom over din blogg) og treningstips.. 🙂 Ha en fin kveld.. 🙂

 15. Malin

  Hei! Kjempe fin blogg du har, er blitt fast leser. En ting jeg lurer på er hvor mye sukrin og sukrinmelis du bruker i kakene dine? Håper på svar! 😛 Spesielt i den marengskaken din, hvor mye sukrinmelis sånn ca? Tenkte å prøve meg på den 🙂

 16. Kristine

  Masse lykke til på det du skal/gjør i dag :mrgreen: er utrolig spent på hva dette er!!

  Veldig bra innlegg under, synes du skiver imponerende bra og «rydder» opp i en del forvirring. Det er viktig å kunne leve et normalt liv selv om man er opptatt av hva man putter i munnen.

  Formen er knallbra, skulle gjerne hatt den magen 😎

 17. Katarina

  Du är i sjukt fin form! Ser riktigt coolt ut :O) Jag bara undrar var man kan hitta sådana fina formar någonstans? Jag blev oxå sugen på att göra lite godis :O)) Tack på förhand!

Det er stengt for kommentarer.