Høna og egget

Egget og høna..
I dag og i morgen har og vil måltidene bestå av dette, stort sett. Proteinrikt om ikke annet.. men all ære til de som klarer et så gjensidig kosthold dag ut og dag inn for å komme i form.

Dagens lunsj; eggesalat

Dagens middag; karrikylling
Jeg klarer ikke å like altfor enkle retter uten smak, så jeg snek inn spinat, krydder (ikke salt) + litt sennep, ketchup og skyr.

Ryggen kommer seg stadig, nå er det en slags «klypefølelse» i korsryggen (i motsetning til knivhugg liksom).

Ellers har jeg en djevel på den ene skulderen som forteller meg at formen ikke er bra nok, jeg vil være den eneste som ikke har konkurranseform og at det ikke vil se bra ut. Og engelen prøver fortvilet å fortelle meg at det ikke gjør noe, at det kanskje bare er positivt å ikke være helt rippet og at jeg burde være stolt over at det allikevel er «godt nok».

En som alltid ser bra ut er han under her ♥

P.S Oppdatert intervju på nordic nutrition her for de som er interesserte

18 kommentarer til “Høna og egget

 1. Anya

  Heeelt enig :o) Formen ser superfin ut!! Stå på, og du har mange som heier på deg!!!! 😆

 2. Hanne

  Nå fikk jeg et flashback til forsidekonkurransen du var med på tidligere.. Der var du heller ikke i sceneform, men likevel var du blant de flotteste! Jeg synes at det (lille!!!) fettlaget som skiller deg fra sceneformen faktisk bare gjør deg flottere. Med nok en dag til formtopping – noe vi vet du kan! – blir det så bra som det bare kan bli på denne korte tiden 🙂
  Håper du storkoser deg på onsdagen, samme hva du skal 😉

  – og snart må vel kroppen få seg en pause med en litt mere behagelig fettprosent 😛

 3. Stine

  Kjære Kristine, nå vet jeg ikke hva du skal og hvem du skal fotograferes med, men du ser fantastisk ut og jeg har vanskelig for å forstå at du ikke skal ta deg bra ut på bildene! Nå må du ha trua på deg selv, jente 😀 Stå på, siste biten nå!

 4. kriweb

  @carina: *viser kors-tegn mot djevel’n* :mrgreen:
  Takk 😳

  @Anya: Takk! Trenger deres støtte nå, så lover jeg at det blir lenge til neste gang jeg «klager» over form osv.

  @Hanne: Jeg har samme flashback nemlig 😉
  ..men dette er heldigvis ikke noe konkurranse, bare gøy. Ja nå blir det snart vanlig hverdag uten noe «måste» som de sier i sverige, det skal bli veldig godt. Påske kommer veldig beleilig kjenner jeg :mrgreen:

  @Stine: Du skulle bare ha visst hvem jeg møter 😯 Neida, innerst inne gleder jeg meg veldig. Tenk å bekymre seg for noe så trivielt, man blir veldig selvopptatt – tror jeg går og legger meg istedet jeg 😆

 5. Hege

  Herregud, du må få deg en bedre djevel – ikke akkurat medlem i MENSA den du har nå! Du er selvsagt ikke i fullstendig konkurranseform fordi du ikke skal være med i en konkurranse. Du begynte deffen for noen uker siden, og har fått fantastiske resultater på så kort tid. Du ser smashing ut – det må selv du og djevelamatøren kunne se!

  Når det er sagt, tror jeg det er mange som synes det er «helt greit» at du ikke stiller i konkurransen. Ut i fra diverse blogger ser du minst like rippa ut som flere av de som skal stille – jeg vil påstå at du ville vært en av de aller størtste gullkandidaten om du skulle vært med, det er tross alt noen uker igjen.

  Sånn. Gi englen litt proteiner nu, og ta hvem-det-måtte-være med storm på onsdag! 🙂

  Heier på deg, h.

 6. Anette

  Hei Kristine! 🙂

  Du må ikke være så hard mot deg selv, du ser jo helt fantastisk ut! Du kommer til å klare deg strålende og formen er jo upåklagelig. Jeg blir bare mer og mer imponert over den viljestyrken og ikke minst kunnskapen som ligger til grunn for det du setter deg som mål. Du fullfører og viser hva du står for og hva du får til.
  Gleder meg til å høre mer hvordan det går framover! Dette klarer du 😀

  Klem
  Anette

 7. Christine

  Kjære Kristine.

  Takk for at du blogger og deler med oss andre. Selv om jeg er langt i fra samme nivå som deg lærer jeg mye av å følge bloggen din.

  Jeg har noen spørsmål om trening som jeg håper du kan svare på hvis du har tid. Jeg har tidligere bedrevet mye kondisjonstrening, men har etterhvert innsett at det er styrketrening som er tingen. Målet er å gå ned i vekt, men samtidig beholde muskler.

  Er som mange jenter redd for å få «store muskler» å jeg lurer litt på dette med jenter og muskelbygging. Jeg har trent med en personlig trener en stund, og hun sier jeg må løfte mindre vekter, og flere repitisjoner. 20-25 reps 3 til 4 sett.
  De første månedene fungerte dette greid, og sammen med kondisjonstrening og kontrollert kosthold greide jeg å gå ned 7 kilo, men der sa det stopp.

  Hva tror du om antall repitisjoner. Pri en er å forbrenne, men så sies det jo at hvis man bygger muslkler forbrenner man mer…

  En annen ting jeg funderer på:
  Hva er best av å kjøre flere (3-4) sett av en øvelse eller å kjøre feks 2 sett og 2 ulike øvelser på samme muskel?

  Jeg lurer litt på hvilke øvelser som er de «beste» på den enkelte muskelgruppe. Hvis jeg sender deg «mine øvelser», kunne du gitt meg en kjapp tilbakemelding på om det der ok ut, eller om det er noen av øvelsene som er mindre hensiktsmessige.

  Huff, dette ble masse på engang… Blir kjempe takknemmelig om du har tid til å svare meg =)

 8. Rie Aleksandra

  Vi følger spent med og gleder oss alle sammen til å se nye bilder. Du ser helt utrolig ut! Kvinne, se på skuldrene dine da! :mrgreen: Knips bort de dumme tankene og fokuser heller på den lille positive stemmen, Ds oppmuntringer og ikke minst dine trofaste bloggfølgere her. Vi heier på deg! *duskedame*

 9. Martine

  Helt enig med de andre,bort med djevelen!Du er nydelig akkurat som du er,både med og uten konkurranse formen «inne».Jeg er helt sikker på at du presterer bra bare ved å være deg selv 🙂

  Masse lykke til imorgen,jeg venter i spenning!

 10. Annika Persson

  Äh skit i de negativa tankarna, bara å køra på ! Du har GRYM form och kan säkert hålla den till Nm i Oslo den 16-17 april. Har sett dig vinna där de två sista åren om jag inte minns helt fel..Bara å tänka positivt nu och kämpa på! Det funkar 😉

Det er stengt for kommentarer.