En (sterk) berte

I dag dro jeg innom June på vei fra jobb og fikk satt på nye negler. Jeg har tørre, sprukne hender og i tillegg et stort brannsår på den ene hånda (slikt skjer når man er overivrig på å ta ut bakevarer fra ovnen) – med andre ord så var dette sårt trengt. Anbefaler at dere tar en tur til June om dere vil ha fine negler til våren, hun er både supersøt, har fin leilighet på majorstua (neglstudio ligger her) og dessuten to søte nakenhunder – bare det er jo verdt en tur :grin:
Bloggen hennes

(Dere skal slippe å se hånda med brannsåret)

En liten digresjon. Jeg måtte stoppe og kjøpe spylevæske i dag, men etter å ha tatt opp panseret og gjort alt klart så fikk jeg ikke opp korken. Den korken er ufattelig vond å holde rundt.. etter mye om og men kom det en  mann bort og lurte på om han skulle hjelpe meg. Nooo, så irriterende (jeg takket pent ja). Greit at jeg ser ut som en liten berte, men jeg er da en sterk berte! Jeg får skylde på neglene..

Ellers ble det 45 min kardio og deretter en rask tur med Jack da jeg kom hjem, se så fin han er;

Nå er jeg skrubbsulten, på tide å gjøre i stand litt torsk  ;-)

8 kommentarer til “En (sterk) berte

 1. Hanne

  Bert bert :mrgreen:
  Ok, nå er jeg teit, men bananbildet ditt satte standarden.
  Flotte negler! – og ikke minst, bra innlegg om frokost nok en gang.
  Hilsen ei med to fine brannsår 😯

 2. Rie Aleksandra

  Jack var helt nydelig på det bildet ja. Neglene ble knallfine! På trening i dag klarte jeg å rive opp tommelneglen nesten midt på – og HELT over. 😥

 3. Annika Persson

  Javisst är det pinlig når man står på bensinstasjon og det ALLTID kommer fram men som tror man trenger hjelp. hehe..Jeg jobber til daglig med biler og vet rimelig MYE om dem =)Snygga naglar btw!
  Jeg er på første uken på diet og det har gått STRÅLENDE bra =) Fast jeg har hatt ca 1.5kg godteri fra Sverige hjemme. Samboern som har spist isteden. Har ett mål jeg skal nå i juni og er på god vei =) Tjoohoo!

  Ha en LOVELY weekend!

 4. Kristine

  @Hanne: 😆 Jeg måtte ha noen «freske» bilder til å sprite opp et litt vitenskapelig faktainnlegg.
  Bakeuhell du og?

  @Stine: Ja <3

  @Rie Aleksandra: 😯 Herregud så vondt det må ha vært!

  @Simen: Som regel rask gange m/høy stigning på mølla. I dag ble det mølle i 25 min og ellipse i 20 min.

  @Annika Persson: Gjør du det, tøft! Jeg har aldri behøvd å be om hjelp til å ta opp korker/lokk, men nå er jeg tydeligvis svakere enn vanlig.. 😐
  Flink du er, det er viljestyrke det! Jeg kan ikke ha slikt liggende i hus 🙂

 5. Fitness is my life

  Kjempesøt hund du har 🙂 Har utrolig lyst på hund selv, men må vente til jeg har plass i bopelen 😆

  PS: Du er herved reklamert for på bloggen min! Synes du har så fine innlegg at «alle» burde lese dem 😉

 6. kriweb

  Det var opprinnelig David sin, men nå er han en mammadalt :mrgreen:
  Åh, det var hyggelig! Takk!

Det er stengt for kommentarer.