Hemningsløs sjokoladefryd

Men først; I dag lagde jeg en veldig god middag om jeg så skal si det selv :smile: Enkel, men smaksrik.

Jeg har fått en forkjærlighet for bacon, det passer til så og si alt og det gir en veldig god smak av både røkt og salt.

Svinefilet med bacon, eple og feta-ost

Og nå dere, hold dere fast. Jeg har smakt sjokolade med sukrin!!
Melkesjokolade og mørk sjokolade

Overraskende gode! Jeg er egentlig mest glad i lys sjokolade, men av disse var det mørk sjokolade som smakte best synes jeg. Ettersmaken var en anelse «fett» på den lyse sjokoladen, men de smakte begge naturlig og søtt. Dette er fortsatt i prøveperioden, men jeg skal holde dere oppdatert på hva som skjer videre!

God og mett etter mat. Jeg er litt tanorektiker for tiden, må få litt farge på skrotten – man blir tross alt ganske blek i et studio ;-)

28 kommentarer til “Hemningsløs sjokoladefryd

 1. Stine

  Sukrinsjokolade 😯 Vil ha!! Den så god ut.. Men det gjør jo forsåvidt all sjokolade i mine øyne 🙄

  Bakte bollene dine i dag, de ble kjempegode!

 2. Thale

  sukrinsjokolade 😯 oh noes, nå kan ikke engang den «dårlige samvittigheten»(som beleilig nok er fraværende hver lørdag 😆 ) holde meg unna!

  Mageformen er i alle fall upåklagelig, synes jeg :mrgreen: Har du alltid hatt en ganske jevn fett fordeling der? Jeg har en mageklump som jeg er ute etter å fordrive 😆

 3. Eline

  Du er eit veldig godt forbilde, og eg ser skikkelig opp til deg 😀 Veldig fin kropp har du ! Perfekt! 😉

 4. Linn Spets

  Stor tilhenger av sukrin her, men har aldri hørt om sukrinsjokolade! Er det/når kommer det på markedet? Hvor mange carbs er det pr 100g?

 5. kriweb

  @Malin: Det er bl.a det som må jobbes litt mer med.. pr dags dato for dyrt 😐

  @Stine: Sånn er det her og, sjokolade er favoritten.
  Så bra! Jeg liker de veldig godt, både med og uten pålegg.

  @Thale: Fy, ikke ha dårlig samvittighet på lørdager 😀
  Nja.. jeg har alltid hatt en flat mage, men med en kvinnelig «swung» nederst. (Nå har jeg lavere fett% enn jeg pleier, og den er der fortsatt). Jeg har heller ikke en markant/utstående six-pack, men bygger lett obliques. Litt rar med andre ord :mrgreen:

  @Eline: 😳 Tusen takk kjære deg

  @Linn Spets: Det er ikke kommet på det norske markedet nei, det vil nok ta litt tid. Pr 100g: Det er 32g hvorav hele 28g er fiber (altså 4g net carbs).

  @Fitnesspumpkin: Ja det håper jeg og! Tusen takk! 😀

 6. Kristine

  Sukrinsjokolade, det vil vi ha ut i butikken!! 🙄

  Tusen takk for hyggelig bursdagshilsen. Må ærlig innrømme at jeg ble litt kry når jeg så at du hadde gitt meg hilsen – selveste frøken Weber 😳

 7. mjuuugly

  Så fantastisk! Nok et skritt i riktig retning jo!!! Håper virkelig disse og syltetøyet blir å finne i de nærmeste evt. helsekostbutikker om kortest mulig tid. JA TIL FLERE PRODUKTER MED SUKRIN!!! =)

 8. synnøve

  Hurra!! En gledesnyhet til meg, og alle andre sjokoholikere! 😀

  Magen din er akkurat sånn som jeg ikke hadde hatt noe imot å hatt… 🙄

 9. Ingvild

  OI,superspennende! Hadde vært komplett lykke om den mørke var uten melk.. 😛 . Tror jeg snart skal begynne å leke meg med å lage sjokolade med sukrin selv jeg. I går prøvde jeg meg på den liksomstratosen din, spiste opp en hel pose selv, bortsett fra tre biter jeg delte ut til venner, jeg var sånn kjempestolt, og fikk disse reaksjonene: » det smakte… papp..nå må vi kompensere med ordentlig sjokolade» Hvorpå jeg erklærte dem for sukkeravhengige :lol:.
  Magen din ser fantastisk ut! 😛

 10. Hanne

  Spennende! Håper de kommer frem til en bedre smak på den lyse sjokoladen..Skal det betales mye må den være GOD 😉 Som regel er jo de billige sjokoladene (type julekalender-europris-godteri) oftest de som er mest fettete pga lite kakao og at de er spedd med billigere «fett-typer»…

  Jeg er stor baconfan. Det er vel det eneste jeg spiser av svin (haha), og så gir det en ordentlig piff til f.eks kyllingsalat.. mmm!

 11. Anonym

  Når har jeg trålet meg gjennom store deler av bloggen, og må si jeg er imponert. Både når det kommer til kostholdet, og til den gleden du fremdeles virker å få av å trene. Slikt blir jeg inspirert av!

  Takk for fin lesning!:)

 12. hjertekropp

  spennede med sukrinsjokkis=)

  Men jeg lurte på noe…hvis du har tid å svare, da jeg vet duhar litt peiling:)

  Jeg prøver å gå ned i fettprosent, samtidig som jeg vil bygge mer muskler. I går ble det en dag noen kan kalle et stor sprekk, mye sjokkis, kjekser, kaker, rosiner, nøtter, u name it…men vekten i dag viste fortsatt nedgang. Rare greier? Er dette en lik effekt som folk får med den «karb-dagen» sin? Hva skjer egentlig?

  Jeg har merket at jeg er lite sulten og går ned i vekt når jeg spiser mer proteiner om dagene, og litt mindre karb. Jeg ser veldig positiv på det =) men er hele tiden redd for at jeg bryter ned muskler når jeg vil gå ned i vekt og opp i musklemasse samtidig… for dette krever jo energioverskudd og energiunderskudd.

  Trener styrke 3 dager i uken, og gjerne cardio to dager mellom.

  Kroppen er en fascinerende maskin… 🙄

 13. Eldina

  Har nettopp sittet i over en time og scrollet meg gjennom bloggen din, og jeg må bare si at jeg ble skikkelig inspirert! Oppskriftene dine var superduper, og skal absolutt prøve meg på flere av oppskriftene dine 🙂 Fortsett med deeet!

 14. LindaG84

  Det gjør da ingenting at du ikke har den mest markante six-pack når du har slik flotte obliques 🙂

  Har du en finger med i avgjørelser under produktutviklingen av sukrinsjokkisen? Heldig du da.

 15. kriweb

  @Kristine: Ja, håper virkelig det skjer om ikke så lenge. Aw, søte deg.. jeg er ikke så flink til å skrive på andres blogger, men jeg er innom deg titt og ofte.

  @mjuuugly: Jepp! Nå gjelder det bare å få flere folk til å ønske dette, og noen som kan produsere litt billigere her hjemme.

  @synnøve: Det er nok mange av oss 😉
  Takk! 😀

  @Ingvild: Hehe, smaksløkene endrer seg veldig når man ikke spiser usunt/sukker hver dag.. og man blir mindre kresen på smak merker jeg, men det synes jeg bare er positivt (så lenge det ikke blir ekstremt vel å merke).
  Takk!

  @Anne B. Lund – Release Youre Potential: Å, det var hyggelig – takk 🙂 I like måte!

  @Hanne: Jeg tror den lyse hadde gjort seg om den var litt «lettere», som f.eks stratos – og det sier jeg ikke bare fordi jeg er stratos-fan altså 🙄
  Bacon passer til (nesten) alt! Godt til fisk og.

  @verni: Haha.. så dyr blir den nok ikke. Men enig, sjokolade er best.

  @Anonym: Takk til deg for veldig hyggelig tilbakemelding! 😀

  @Fitnessfreaken:
  Og det var det! Spesielt godt med sjokolade da 😎

  @hjertekropp: Ja, det er nok samme effekt du har fått – væske i kroppen er en finurlig greie, jeg kan gå opp/ned 2 kg på en dag.
  Det er ikke umulig, men veldig vanskelig for en jente å bygge noe særlig muskelmasse når man er i kaloriunderskudd. Jeg ville nok derfor hatt noen dager i uka hvor jeg spiste litt mer, kanskje rundt de dagene med tung styrke. Det skal sies at når jeg hadde min «oppbyggingsfase» i starten så var jeg ikke i underskudd på mat, jeg tenkte ikke i de baner i det hele tatt, men kroppen ble formet og strammere grunnet muskler.

  @Eldina: En hel time! 😆 Så koselig da, fortsetter en stund til jeg vet du!

 16. kriweb

  @LindaG84: Det er det jeg prøver å si til meg selv, men har et litt ambivalent forhold til magen :mrgreen: Takk!
  Nja, jeg er flink til å pushe på (les: mase) om ikke annet.

 17. Merethe

  Er kjempeglad jeg fant bloggen din. Har begynt å trene og spise sunt. Ser frem til flere oppskrifter og tips fra deg. Blir jo selvsagt motivert bare av å se på deg.

  😉

Det er stengt for kommentarer.