Festbrems

Med nøye beregnet mat- og alkoholinntak i løpet av gårsdagen for å gjøre minst mulig «skade» med tanke på at det bare er litt over en uke igjen til jeg skal (prøve å) ha en formidabel form. (Denne formen blir nok kvalifisert som «off-season» i forhold til konkurranseform, men det får bli som det blir – jeg gleder meg uansett).

Kroppen forbrenner først og fremst alkohol slik at annet blir holdt på vent, så det er greit å la matinntaket være minimalt (om ikke fraværende) mens man drikker. Jeg fant ut at det var 5 mnd siden forrige alkoholinntak, så jeg kjente det relativt godt etter noen glass – og stoppet der. Vorsen var veldig hyggelig (det er liksom alltid best føler jeg), og når vi omsider kom på festen så var jeg der i noen få minutter før jeg kjente at jeg ville hjem.
Og jeg dro hjem. Før midnatt.

Med hodepine og en slapp og uttørket kropp i dag morges kunne jeg konstatere at alkoholen hadde fungert som væskedrivende.
Trening fristet ikke veldig i dag, men skam den som gir seg. Det ble en kjapp benøkt + litt kardio.
Og en stor proteinshake etter trening – noe jeg ikke pleier å drikke, men det er lenge siden det har smakt så godt som det gjorde i dag.

Noen bilder fra treningen; Benspark, utfall og strakmark(Fikk filmet litt i dag og (med nytt kamera), så kanskje jeg legger ut noe av det her senere).

Nydelig vær i dag, deilig at det snart er vår!

11 kommentarer til “Festbrems

 1. Hanne

  Kjenner meg igjen her. Er ikke noen stor festløve selv heller 🙄 Vin er jeg derimot glad i, men ørken-følelsen dagen derpå er ikke noe god.

  Flotte bilder 😀

 2. Nina

  Jeg syntes også vors er best. Der kan man snakke og musikken er ikke for høy. Når man kommer ut går det ikke ann å høre hva den andre sier. Jeg er sånn som drar hjem når de andre drar ut.
  Spent på å høre hva du skal:) Formen ser bra ut i mine øyne:)

 3. Svein

  Hei

  Ser du trener «benspark» men når jeg trener samme øvelsen så har problemer med at det gjør vondt i knærne. I begynnelsen så visste jeg ikke hva øvelse som gjøre til at jeg fikk vondt i knærne men etter å ha kutta ut «benspark» så forsvant kne problemene og er helt borte nå.

  Men hva tror du kan skyldes kneproblemene når man tar denne øvelsen? er noe noe feil man gjør man utfører øvelsen, sitter feil på maskina eller er det noe som går over når man får trent en del?

 4. kari

  Hei, jeg lurte bare på om du lager treningsprogram og dietter til folk? å hva koster det?

 5. frgmnt

  Godt vi er flere festbremser 🙂 Vors er alltid morsomt, men jeg misliker å gå ut på by’n. Og ørkenfølelsen (haha) kjenner jeg meg selvsagt igjen i, selv om jeg sjelden blir dårlig dagen derpå.

 6. kriweb

  @Hanne: Selv om jeg føler meg som den ultimate party pooper, så velger jeg å se på det som positivt – i hvert fall for min egen del 🙂

  @Nina: Vors er mye bedre enn ut på byen ja, men hjemmefester pleier jo også å være gøy.. men ikke denne 🙂
  Takk!

  @Svein: Det er ikke godt å si. Mange kjenner knevondt når de tar knebøy, utfall o.l, men jeg har ikke hørt om problemer i benspark. Mulig du har væskeansamling i knærne som gjør den bevegelsen vond? I og med at det ble bedre ved å kutte ut den øvelsen, så får du heller holde deg til de mange andre øvelsene for ben – eventuelt prøve deg igjen om en stund, det kan hende at det var tilfeldig/forbigående.

  @kari:
  Egentlig ikke, men jeg kommer gjerne med råd og tips til både trening og kosthold. Du kan spørre meg her, eller sende en mail: kristineweber@kriweb.no

  @frgmnt:
  Ja det er godt å høre! Jeg liker den ørkenfølelsen litt jeg da :mrgreen: men jeg blir som regel uvel/kvalm dagen derpå. Skikkelig pingle..

 7. Malin

  Mrs.Ørkenfølelse her *kremt*
  Du er absolutt ingen party pooper, mer en party smarter, eller noe 🙄

  Spent på hva det er du skal om en uke altså 🙂

 8. Robban

  Själen behöver sitt också:) Och orkar man inte ta sig till gymet så finns det alltid langrenn och med söndagsväder som det vart idag var valet enkelt 🙂

  Väntar tillsammans med övriga med spänning på vad som sker om en vecka.

 9. kriweb

  @Malin: En smart partypoop! Ser du har inntatt noen alkohyler du og ja.
  Jeg er veldig spent, men det er ikke såå spennende 😀

  @Robban: Jo, hadde jeg hatt langrennsski så – det skal jeg ha til neste vinter! Jeg har gått en rolig tur i det fine været om ikke annet 😀

 10. kriweb

  Det er ikke så ofte jeg tør (må få hjemmegym snart), men jeg liker også treningsbilder godt 😀 Takk, i like måte!

Det er stengt for kommentarer.