Stjerne i boka

Jeg sa meg enig i en kommentar her om at David fortjente en stjerne i boka for kreativ middag..

(på msn)
David: awww, du har en bok som jag har stjärnor i :)
Kristine: ja :) men de kan taes bort også…
Kristine: du er i pluss fortsatt da
David: wee

Kristine: :D
Kristine: har jeg ingen stjerner i din bok?
David: klart du har
Kristine: «klart du har» ja
David: :)
David: jag har en hel bokhylla full :)

Som dere vet så er Nordic Nutrition sponsoren min, så jeg ønsker såklart å få ut gode tilbud fra dem – derfor vil jeg nevne kampanjen de har nå! (Intervjuet som ligger på siden deres av meg er for øvrig under oppdatering).

De har et veldig godt tilbud på proteinpulveret Whey Maxx (4.5 kg i 5 ulike smaker), kjøper du en av disse så får du denne uken med en rekke varer på kjøpet;
270 kapsler Krea-Bolic
135 kapsler Omega 3 (1000mg)
100 gram Jack Link`s Beef Jerky (noen poser har best før dato Des 09-Feb 10)
12 stk 2good Chocolate Coconut Proteinbarer
1 flaske (500 ml) Metapure Zero Carb Protein
1 stk Protein Cookie (80 gram)
1 Mutant Mass shaker
1 stk Piquet skjorte (vennligst angi størrelse)
900 gram Mutant Pro Chocolate

Du betaler som sagt kun 899 kr for 4.5 kg Whey Maxx, resten er gratis (samlet verdi på varene du får med på kjøpet er ca 1000 kr).
Så da vet dere det :smile:

Over til noe helt annet, se så fin ring jeg har kjøpt – og se det som er enda finere i midten!

Ser dere hva det er?
.
.
.

Crazy catlady slår til igjen..
:mrgreen:

21 kommentarer til “Stjerne i boka

 1. Malin

  ÅhåhåhåHÅ, HVOR kjøpte du den?? :mrgreen:
  Litt mer classy med den ringen enn f.eks bilde på t-skjorter og capser. Eller har du det også kanskje? 😆

 2. Silje

  Det hørtes jo ut som et sinnsykt bra tilbud da!! Jeg ser ikke at det står noe om det på hjemmesiden deres da? :O

  Syns forresten ikke du er crazy i det hele tatt, men bare veldig søt som vil vise hvor mye katten din betyr for deg 😉

 3. Hanne

  Etter å ha lest Malin sin kommentar ser jeg for meg en hvit tskjorte med «mommy lovez Todd» og rosa caps.. 😆

  Er ikke dere to søøøte :mrgreen:

 4. hanne

  Hei!

  Har så lyst til å bake de muffinsene du laget her, men finner ikke oppskriften på de, arg arg?
  Supert om du kunne skrive den ned til meg:))))

 5. Pelle

  Så koselig! 🙂 Jeg elsker katter (har faktisk 8 stykker 😯 :mrgreen: )

  Håper ikke at dette er alt for personlig, men er du enda sammen med David? Jeg tror jeg har lest at dere skulle gifte dere, men det kan være at jeg blander.

 6. Kanela

  Kristine ..jeg er blakk, også kommer du med sånne fristende tilbud ;)..også leser jeg noe om at det er noe med kokkossmak, og kokkossmak gjør med veldig svak 😳

  PS: du mister ikke stjerner hos David ved å ramme inn Todd isdf han da 🙄

 7. Hege

  Hei, Kristine. Besøkte bloggen din første gang for 3 dager siden etter tilfeligvis å ha lest artiklen om deg i Treningsforum. Har nå lest alle innleggene f.o.m februar 2009 (og de aller fleste kommentarene :), og digger alt du legger ut. Virkelig helhjertet blogg du har! Har også «ranet» Life på Majorstuen, og har nå skapet fullt av alle produktene du til stadighet eksperimenterer med.

  Bloggen din førte meg videre til hjemmesiden til Leangains. Synes dette med IF virker spennende, og vil gjerne lære mer om det. Var det sånn at du hadde hørt om «metoden» tidligere, eller passer den bare inn i livsstilen din? Nå som du er på deff, spiser du fortsatt frukt/nøtter i løpet av formiddagen samt et måltid etter trening før middag og dessert/kvelds, eller blir det kun middag og kveldsmat?

  For sikkerhets skyld må jeg bare spørre om noe vedr. oppskriften på marengskaken din – det skal være Maizena …ikke Hi-maize?

  Sånn, dette ble langt, gir meg nå. Gleder meg til fremtidige blogg-innlegg. Du er en fantastisk inspirasjon for så mange. Hilsen Hege

 8. Kristina89

  hei =) super bra tilbud hos nordicnutrition da 🙂 hvilke av de smakene på protinet synes du er best 🙂 ??

 9. hanne

  Hei igjen!

  Hvis du lurer på hvem jeg er, så er jeg ei som har selv et mål om å stille enfang til fitness:)
  Har kikket på bloggen din en stund og det er så artig og interessant å se på all den gode maten du lager og ikke minst lese det du skriver!!! Virkelig!!! 🙂 🙂 🙂

 10. hilde

  hei. Lurte på det proteinpulveret du har nevnt et par ganger som er så godt, belgisk sjokoladesmak, hvilket merke er dette og hvor kjøper du det?

 11. kriweb

  @Linn: :mrgreen:

  @Malin: Caps 😆 Nei, jeg får prøve å styre meg litt.
  Ringen kjøpte jeg på bettiesgalleria.com, men det ble fort utsolgt dessverre..

  @Silje: Nå er det oppdatert på nettsiden deres, jeg synes også det hørtes ut som en knallbra tilbud! Er ikke ofte man får med gratisvarer for mer enn det man handler for.
  Takk 🙂

  @Strikkelaura: Takk! Fra bettiesgalleria.com – kanskje de får inn flere etterhvert

  @Hanne: Haha.. en skikkelig kattenerd.

  @hanne: Jeg har laget en del muffins, men dette er en god oppskrift: http://www.kriweb.no/?p=3523

  @Pelle: Er det sant, har du 8 stk? 😯
  Joda, vi er sammen 🙂

  @Thale: Du begynner å kjenne meg godt 😀

  @Anette: 😀

  @Anonym: Overskriften der er litt misvisende, legen forklarer at deffing/bulking ikke nødvendigvis er bra for kroppen og det kan jeg være enig i. De fleste av oss har ikke godt av å gå opp og ned 25-30 kg som en jo-jo, men dette har vi visst lenge. Å være i kaloriunderskudd og gå ned i fettprosent samtidig som man trener ser jeg ikke på som farlig for kroppen. Akkurat som om det er bedre å spise usunt dritt og drikke alkohol hver helg 🙄

  @Kanela: Nei så dumt.. for dette synes jeg så helt fantastisk ut. Du får unne deg en liten kokosproteinbar eller noe da 😆
  Vel, han fant nok fort ut at jeg ikke var helt som andre katteeiere ganske tidlig :mrgreen:

  @Hege: Takk!! Jeg blir så glad av å lese sånt, det er så koselig. Jeg startet blogg enda et år før det igjen, men slettet den da jeg heller startet her med egen adresse (uten annonser overalt).
  Jeg har stort sett alltid spist som jeg gjør nå, har aldri vært noe frokostmenneske. Det var først for litt over 1 år siden at jeg leste mer om IF og fant ut at det var nesten slik jeg gjorde det – selv om jeg ikke liker å si at jeg følger et spesielt opplegg, så var det godt å lese at jeg ikke gjør noe «galt» eller negativt for kroppen – heller tvert om.
  Jeg spiser fortsatt nøtter/skyr eller frukt på jobb ja – tar det litt på dagsformen. Jeg spiser også etter trening, det er et veldig viktig måltid.
  Det er maizena ja.
  Bare å spørre vet du 🙂

  @Kristina89: Det spørs jo hva du liker, og i og med at det er en stor pakke så burde du velge noe «safe» som du vet at du liker. Jeg synes triple chocolate og/eller vanilla ice cream er godt.

  @hanne: Har du det, så spennende da! Da ønsker jeg deg masse lykke til mot det, så får du snappe opp noen gode diettoppskrifter her så lenge 🙂

  @hilde: Det kan du finne her: http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&&b_kid=156390&b_id=558013
  🙂

  @Iris: Aw.. ja. Jeg skulle vise hvor «kule» samtaler vi har, men det endte opp som veldig sukkersøtt ser jeg nå :mrgreen:

 12. Trenger råd

  Hei! Takk for svar! Synes det er så utrolig mange smaker som høres så gode og deilige ut, men vanskelig å vite hvilke som er best! Kjenner du stor forskjell på smaken (bruker en del av det i matlaging/smakstilsetting i kesam osv) og er dette det som er mest ordenlig «sjokolade»-smak på? Trenger noe for å dempe søtsuget!

 13. kriweb

  Jeg kjenner forskjell på de ulike sjokoladetypene som f.eks belgian chocolate, triple chocolate og coconut chocolate – ja. )Og jeg liker de alle). Om du vil ha en ren sjokoladesmak så gå for chocolate/triple chocolate 🙂

 14. Anniken

  synes du det er greit å spise Beef Jerky hvis personen ønsker å gå ned i vekt?? eller anbefaler du streng diett, eller er Beef Jerky en grei «kos» i hverdagen?

Det er stengt for kommentarer.