Reprise

I dag ble det igjen omelett til middag og brownies til dessert.. følte meg svært lite kreativ i dag, og dessuten litt lat.
Til omeletten lagde jeg en dressing, den ble god – blandet mager kesam, ketchup u/sukker, paprikakrydder, hvitløkskrydder og litt salt.

Ovnsbakt omelett med skinke, mais, paprika, lett-ost, spinat, feta-ost og masse krydder.

Brownies med valnøtt (skal snart spise mer, mm).

Ville få i meg mer karbs i dag, så det ble Heistad-fruktcocktail, banan og druer ved siden av.

Oppskrift på lavkarbo/protein-brownies:
1 egg
2 eggehvitter
1 dl skyr naturell (eller mager kesam)
Sukrin/sukrinmelis
40g mandelmel
20g hi-maize
litt vann
en klype salt
3-4 ts kakao
1 ts kanel

Pisker eggehvittene stive/hvite med sukrinmelis. Pisker eggedosis av et helt egg, skyr, sukrin og litt vann. Tilsetter deretter det tørre, og eggehvittene vendes forsiktig inn til slutt. Inn i ovnen på 160 grader i 30-35 min. Avkjøles helt før den nytes.

Nordic Nutrition har forresten fått inn enda en smak av Whey Maxx (se forrige innlegg for tilbud), så det er nå totalt 6 smaker å velge mellom:
Chocolate Hazelnut
Vanilla IceCream
Banana Royale
Wild Strawberry
Cookies and Cream
Triple Chocolate

Og bli fan av Nordic Nutrition her du også – Her vil det bli oppdatert om konkurranser, tilbud og kampanjer fremover. (Til dere som allerede ble det for en stund tilbake, så er altså denne siden ny).
Du kan også melde deg på nyhetsbrevet deres om du ønsker info direkte på mail.

Nu er det sofasliting som gjelder, denne helgen var etterlengtet gitt..
Håper dere får en fin kveld!

Her er et lol-catz bilde av Todd som gjesper (evt ler seg ihjel)


21 kommentarer til “Reprise

 1. Malin

  I lovez ur cat :mrgreen:

  Jeg bruker også å lage egen dressing. Synes ikke Tousand Island er noe godt… Om det ikke blir kesam-dressing så er den franske dressingen fra Knorr veldig god (den som du blander ut i olje/vann). Hvertfall til salat 🙂

  Og ett annet godt tips; Den nye Kvikk Lunsj sjokoladen er farlig god 😎

 2. Stine

  Hei!

  Heistad, er det helsekost eller?
  Ser flere bruker det, er det uten sukker, eller hva er greia? 🙂

 3. kriweb

  Malin:
  I lovez it!
  Jeg liker thousand island da, men denne ble faktisk like god. Ja, den er god – den har jeg helt glemt.
  Arggahraharg.. (Homer-siklelyder) – den skal jeg ha i påskeegget. Jeg kan for øvrig anbefale Digestive-sjokoladen som de selger i Sverige, stor melkesjokoladeplate med digestivekjeks.

  Stine: De selger Heistad på litt større butikker som Ultra, meny o.l. Heistad har både syltetøy, fruktblandinger og enkelte desserter – de er ikke uten sukker, men mye mindre av det.

 4. Mjuuugly

  Heisann. Tusen takk for en kjempefin blogg. Har fulgt den daglig i et halvt år og kommer til å fortsette med det!

  Liker kjempegodt at du velger litt alternative produkter som ellers ikke er så vanlig å finne i oppskrifter her i norge, mandelmel f.eks, men også sukrin som forhåpentligvis blir mer populært i Norge etterhvert.

  Jeg elsker peanøttdressingen min: 1 ts/ss økologisk peanøttsmør (99,3% peanøtter og 0,7% havsalt) blandes godt med temperert vann. Rør godt. Helles over salat. Det er fantastisk godt altså! 😀

  Ønsker deg en GOD HELG 🙂

 5. Hanne

  Sjokolaaaaade *homerlyder her og*
  Det må bli brownies i løpet av helga altså 😀
  Mandelmelkaka mi ble litt bløt, men i grunnen var det bare utrolig godt å spise..delvis kremete, delvis tørt, mmm.. Hvordan blir konsistensen på brownien? Stivpiskede eggehvitter gir jo ofte marengslignende konsistens..

  Todd rocks 😎

 6. kriweb

  @Mjuuugly: Hei! Takk for det, så fin blogg du har!
  Det hørtes veldig godt ut! Jeg har et elsk/hat-forhold til peanøttsmør, dvs jeg elsker det såpass mye at jeg spiser det opp om det er i hus 🙄 😀
  God helg!

  @Hanne: Brownies’n blir veldig saftig og myk takket være skyr/kesam i, dessuten virker det som om mandelmelet «eser» litt ut og gjør den saftig og. Og der kom jeg på en ting ja, jeg pleier å bruke 1 ts eddik når jeg pisker eggehvittene – da skal den bli noe seigere.
  😎

  @Beate: Ja jeg lo godt da jeg så det 😀
  Jeg har tidligere vært storforbruker av både lett-thousand island, taco- og dip-krydder, men nå skal jeg prøve å lage det meste selv. Det er jo så enkelt og godt!

 7. Rie Aleksandra

  😆 For et fantastisk bilde, nå lo jeg høyt!

  @Malin: Knorr sine dressinger er fantastisk gode! Det er bare så utrolig synd at jeg måtte helt til Qatar (!) for å finne den beste, nemlig med basilikum og timian. 🙄

 8. mjuuugly

  Enig med deg der, peanøttsmør er så godt. Kan spise det av glasset jeg da… 🙄 Kremt, men prøver å begrense det til «dressing»..

 9. Malin

  @Rie Aleksandra: Såpass 😯 Det er vel kun den franske og den greske man får tak i her til lands. Jeg har ikke funnet noen andre hvertfall. Men gode, JAH 😀

 10. Hanne

  Alright! Ja, mandelmelet eser en hel del. Kaka mi var faktisk best dagen derpå 😀 Her i huset er vi også storforbrukere av tacokrydder. Egentlig er det jo ganske tåpelig, for vi har jo alt vi trenger i skapene; cumin, chili, paprika, løk, hvitløk, salt, oregano osv….. Slipper unna all stivelsen om man lager selv, evt kan man selv velge hvor mye tykningsmiddel man faktisk vil ha i dersom man vil ha den der taco-konsistensen på sausen…

  Liker ikke at der er så mye stivelse i alt 😐

 11. Ina

  Hei 😀 først vil jeg bare si at du er et stort forbilde for meg! ser kjempe mye opp til deg og måten du trener på.
  jeg lurte bare på om du har tatt silikoner? har hørt at det er mange fitness modeller som gjør dette, i og med at brystene blir så mye mindre når man mister så mye kropps fett 😉

  Mvh Ina 😉

 12. Christina

  Hei! Er det negativt å ha mange tatoveringer når man skal stille i BF? tattoene blir jo ganske sjult under fargen, men jeg må bare spørre 🙂

 13. kriweb

  @Rie Aleksandra: 😆

  @mjuuugly: Kremt.. da er vi to 😉

  @Hanne: Det synes ofte jeg og, klarer jeg å vente med å spise den til dagen derpå (eventuelt er litt føre var) så gjør jeg det 🙂

  @Sandra: Ja, triple chocolate – den er god. Jeg varierer litt, men nå går det mest i iso-gold chocolate. Har et par merker og smaker liggende fra Nordic Nutrition, og det går som oftest i sjokolade og/eller vanilje.

  @Christina: Fargen skjuler en hel del ja, i hvert fall små tatoveringer, men om man har store/mørke med mye farge så kan det ødelegge helhetsinntrykket. Husk at det er viktig med både fin hud og hudtone i bodyfitness.

  Ina & Mona (og andre som har evt private spørsmål): kristineweber@kriweb.no
  🙂

 14. mathilde

  hvor mye sukrin/ sukrinmelis skal det være i browniesene? Går det ant å lage den uten sukrinmelis? 🙂 liker bloggen din veldig veldig godt!

Det er stengt for kommentarer.