Noen kupp fra Sverige

Jeg fikk handlet litt i nabolandet vårt i helgen, både i klesbutikker og på min all-time favorittbutikk: Dollarstore. Haha.. Noen som har vært der?
Jeg føler meg litt som hun gale Ullared-shopperen når jeg kommer dit, så mye fint og så mye billig! Jeg har kjøpt de fineste shabby chic tingene til hjemmet der faktisk (må alltid innom de gangene vi drar nordover).

Denne gangen fant jeg igjen mye fint til huset, men også en sminkekoffert  :grin: Nå er det ikke slik at jeg har så mye sminke at jeg trenger en liten koffert (bare ørten lipglosser), jeg skal ha alt av kremer, hårting o.l oppi der også tenkte jeg.

Jeg kjøpte også mange bakeformer, så nu jävlar!

Også ble det litt klær, mesteparten i dus gammelrosa – favorittfargen for tiden (eller, rosa har vel egentlig alltid vært en favoritt).
Denne har smykker som henger ned over skuldrene  ♥

Ellers har dagen i dag gått altfor fort.. Jeg trente 50 min kardio etter jobben og hentet deretter Todd hos mamma, så godt å se lille gutten min igjen.
Etter at jeg kom hjem har jeg eksperimentert med mat, noe godt og noe mislykka. Jeg sliter fortsatt litt med disse ovnsbakte ostekakene..
Ost- og skinkemuffins ble imidlertid godt;

Jeg har brukt samme oppskrift som bollene mine, men unnlot å ha sukrin og kardemomme i. Krydret heller med salt, hvitløk og hadde i litt kruskakli, sesamfrø +  skinke og lett-ost.

Nå blir det en rask kveldstur med Jack, en dusj og så natta.. Jeg lover å svare på kommentarer og spørsmål i morgen, skal prøve å få samlet det i ett innlegg.
Sov godt dere!

17 kommentarer til “Noen kupp fra Sverige

 1. Yvonne

  Såå mye fint du har fått kjøpt, likte den kofferten din til sminken. Kule kake former da 😛 flink du er som står på =) Du får stor kose deg med kose pusen så snakkes vi klem 😀

 2. Maria

  Sv; Så hyggelig med svar fra deg. Tusen takk 🙂
  Jah, er ikke den bunaden fin! Gleder meg til å bruke den… Hvis jeg passer den til 17 mai da 😆

  Så mye fint du har kjøpt deg! Nyydelig kjole/topp 🙂

  Blir inspirert av deg med all den gode matlagingen din! De muffinsene der så kjempe gode ut!!

  Ha en super kveld!

 3. Linn

  Todd er så søt! Kan tenke meg han var glad for å se mamma`n sin igjen 😉 I dag blir det bollebaking på meg. Gleder meg til å prøve oppskriften din! Ha en fin dag 😛

 4. Malin

  Så mye gøy du har kjøpt deg 🙂
  Den sminkekofferten er jo helt genial. Og når du blir gammel og grå kan du ha sysakene dine i den :mrgreen:

 5. Hanne

  Mamma har faktisk en slik en stående med sysaker i. Dvs, den er en smule mer gammeldags, men så praktisk! Jeg ønsker meg en sånn! Toppen var også nyyydelig fin, og å handle kjøkkenting er jo noe av det morsomste på denne jord 😆 Skulle ønske jeg hadde plass til mer i denne lille leiligheten… 😀

 6. Annika Persson

  Ja Dollarstor är jättekul att handla på! Brukar ALLTID gøra det då jag är hemma i Sverige. Så himla billigt och finns liksom allt där 🙂
  Bra inspirationsblogg och dina recept har varit toppenbra dessa dagar jag har känt søtsug. Gjort cocosbollskakan och den är LOVELY =) Burkar oxå gøra proteinmuffins & proteinpancakes!

  Ha en fin dag! U goo girl!

 7. Cathrine

  OoOh jeg likte den toppen!! <3 Bare synd jeg er for lubben enda til å gå i noe sånn 😆
  Nyt dagen snuppa!! Stor klem :mrgreen:

 8. Margrthe

  FOr en utrolig lekker topp. Der har du gjort et kupp, ja 😎

  har du muligheten til å legge ut hva og hvor mye du spiser på oppkarbingen din, på tirsdag og lørdag? Jeg er usikker på hvordan jeg skal gå frem. 😳

 9. Renate

  Heihei! Lurer bare på en liten ting. Vil du anbefale å trene to/tre lengre kardioøkter i uka (på rundt 45-50 min.), eller fire/fem kortere økter (20 min ca)? Leser jo ofte at dere som trener mye kjører lengre økter ca to dager i uka, mens resten er styrke.

 10. Tess

  Hej Kristin! Kul med alla recept du lägger ut, ska prova de där du hade bild på sist, ser jättegott ut! Läste intervjuen med dej i treningsforum och även i Body, såg du bor nära mej, synd du inte tränar på samma gym, då kunde du visat mej posering:) Ha de fint och träna hårt! Mvh Tess!

 11. Rie Aleksandra

  Å bruke små ildfaste former var faktisk kjempelurt til muffins med litt substans i, for de blir fort litt tunge til vanlige papirformer. 🙂 I dag tenkte jeg å gå for ovnsbakt laks med grønnsaker, byggris, kesam original og improvisert saus av kraft og matfløte. Byggris er kjempegodt og sunt, og inneholder bl.a mer proteiner enn fullkornsris. Anbefales!

 12. Beate

  Jeg har alltid hatt lyst å dra på dollarstore, men det har bare ikke blitt sånn enda 😛 Neste gang jeg er i Sverige!

 13. kriweb

  @Yvonne:
  Nå er kofferten fylt opp 😀 Takk for det, borte bra men hjemme best (til pusen).

  @Maria:
  Jo, jeg er råmisunnelig! Klart den passer deg til 17.mai 😀
  Takk, gleder meg veldig til å bruke den!

  @Linn:
  Jeg vet at katter ikke er fullt så lojale mot eieren sin som det hunder er, men han ble oppriktig glad for å se meg <3
  Håper bollene faller i smak, jeg synes de er meget gode!

  @Malin: Jepp, jeg skal bytte ut innholdet i den etterhvert som tiden går tenkte jeg :mrgreen: Det ender vel med kamferdrops, gebiss og greier.

  @Hanne: Jeg ble så glad da jeg fant den.. men nå er det dessverre fritt frem for mobbing fra familien (de har alltid tullet med at jeg må ha en egen sminkekoffert).
  Tror jeg skal gå med toppen på fest til helgen. Den er fra Vila forresten, det merket finnes vel her og om jeg ikke tar helt feil.

  @Annika Persson: Dollarstore i mitt hjärta! 😆 Ja, men de har utrolig mycket fint der. Hoppas det kommer flere försäljingsställen litt lenger söder.
  Ha en fin dag du med tjejen!

  @Cathrine:
  For det første; det er jo slike topper man kan gå med om man føler seg litt smålubben, ikke noe som klistrer seg til noe.
  For det andre; du har ikke det problemet uansett, for du finnes ikke smålubben.
  Smask 😀

  @Margrthe: Takk! Og det beste var at den var på sag 😀
  Har ikke noe spesifikt svar å gi deg dessverre, jeg pleier bare å øke karboinntaket ettersom hva jeg har lyst på og hvor mye jeg vil ha. På lørdager spiser jeg usunt, dvs sukker 😀

  @Renate: Svarte deg i et eget innlegg jeg 🙂

  @Tess: Tack tjejen! Ja, de måste du prova – nam! (eller mumma som ni säger).
  Var träner du?

  @Rie Aleksandra: Ja, de er et must fremover for min del. De små papirformene jeg hadde ble altfor små, de store jeg etterhvert kjøpte flatet helt ut 😆 Jeg vil nemlig ha stoore muffinser – gjerne med litt høyde.
  Det hørtes veldig godt ut! Vi kjøpte så mye forskjellig kjøtt i Sverige, så må spise opp det før vi hiver oss over laksen. Kanskje byggris hadde vært noe for meg, er ikke så veldig glad i vanlig ris.

  @Beate: Ja, det må du bare 😀 Det er så synd det bare er i nord-sverige.. håper det kommer litt lenger sør snart.

 14. kriweb

  Ja, en slik burde i hvert fall du hatt! 😀 Skal huske på det neste gang vi reiser nordover.
  Woho, just say when!

 15. Kristine

  Hei! Den kjøpte jeg på Dollarstore for mange år siden, ligger nord i Sverige. Jeg husker ikke hva den kostet dessverre – 150-200 kr kanskje 🙂

Det er stengt for kommentarer.