Formsjekk før jeg reiser

I morgen tidlig reiser vi til Sverige og blir borte helt til mandag kveld, så det blir lite oppdateringer fra meg denne helgen. Jeg har med meg pc, så det kan jo hende at det blir et lite innlegg selv om det ikke akkurat blir så mye matlaging eller baking :smile:
(Tusen takk for hyggelige mail jeg får forresten, jeg lover å svare dere etter turen!)

I dag ble det spise-alle-grønnsaksrester-i-kjøleskapet middag
Wok med gulrøtter, kålrot, purre, paprika og banan + masse krydder og pinjekjerner

Litt magert til tross for store mengder, så det ble mange forskjellige skyr-varianter til dessert.

Jeg tok noen formbilder tidligere i dag. Jeg skal innrømme at jeg måtte tenke meg om flere ganger på om jeg skulle legge de ut i disse konkurransetider hvor det er mange flotte jenter som har kommet i knallform allerede  – snakk om å gå imot seg selv på det jeg skrev i et tidligere innlegg, jeg ble nesten litt irritert på meg selv :lol:
Jeg mener fortsatt at det er viktig å ikke sammenligne seg med sceneform som innebærer fett% på under 10, så vær så snill å ikke ha det som mål med mindre du skal smøre deg inn med brunkrem og spenne muskler foran dommere.

Litt forskjellig;

Jeg jobber fortsatt med å komme i bedre form (ikke fordi jeg vil, men fordi det kreves til det jeg skal), jeg begynner å få litt prestasjonsangst for å være helt ærlig.. og jeg føler at det går så tregt, men gjør ikke alle det – man vil helst komme i form litt for fort noen ganger. Det gjelder å jobbe seg sakte nedover slik at man beholder muskelmasse – det er det som gjør deg stram i fisken. Jeg smører meg med tålmodighet, det får bli som det blir  :grin:
Vekten er for tiden 63,5 kg.

Jeg kjørte lille kattesønnen min Todd til mamma i dag, han skal få kose seg der mens vi er borte (selv om han jamret dypt og lenge i bilen på vei dit).
Nå blir det straks litt pakking og etterhvert natta, må opp tidlig i morgen da det tar nærmere 8 timer å kjøre..

Håper dere får en riktig god helg!

22 kommentarer til “Formsjekk før jeg reiser

 1. Hanne

  Synes du ser råflott ut 😀
  Skjønner at man blir litt «tullete» når kroppen skal vises frem og bedømmes av andre, men uten å vite hva du skal så er jeg likevel sikker på at du lykkes med formtoppingen. Du har jo gjort dette flere ganger tidligere, så hvorfor skulle det ikke gå bra nå og? 😉

  Veldig spent på hva du pønsker på… 😆

  God tur!

 2. GG

  Håper du får en fin helg i Sverige! Vil rose deg for en inspirerende blogg, og du er en kløpper på tilbakemeldinger. Dessuten virker du så reflektert, i forhold til mange andre fitnessutdøvere (no offence). Vet du forresten hvor lavt jenter kan ligge i fettprosent, før det blir tilnærmet «helsefarlig»? 🙂

 3. Thale

  Til GG over her, så tror jeg Olympiatoppen har satt en grense på 12% kroppsfett hos jenter som et absolutt minimum. Men normal fett% for jenter ligger på 18-25, om jeg ikke tar feil. Hvor langt under dette man kan gå uten at det er skadelig varierer fra person til person. 🙂

  Til deg Kristine, har jeg bare et lite tips. Når du får litt teite tanker(som det jo er lett å få), så må du jo bare tenke på rimet jeg har laget: Fine-Kristine! DEt skulle jo fjerne enhver tvil :mrgreen:

 4. kriweb

  @Hanne: Man blir svært selvkritisk, noe jeg hater. Det er egentlig veldig rart, jeg liker ikke tanken på å bli bedømt eller at noen ikke skal synes jeg er god nok – allikevel så har jeg valgt dette helt selv 😆
  Takk for det, god helg!

  @GG: Takk!! 😀 Det vet jeg ikke, fett% varierer jo veldig alt ettersom hvem og hvordan man måler. Jeg trives godt med 15-16% og ville nok ikke ha gått noe særlig lavere – mest fordi jeg ønsker å beholde energi på trening og ellers, og beholde en grei forbrenning (den synker gjerne i takt med fett%).

 5. kriweb

  @Thale: Godt svart! Man får nesten finne sin egen trivselsform og % – så lenge man er frisk og fin 😀
  Aw, takk søte deg *klemme*

 6. Stine

  Jeg synes du ser flott ut, jeg! Selv om dere er aldeles nydelige på scenen, synes jeg helt klart «offseason»-formen er penest sånn «til vanlig». Kvinnelig, veltrent og vakker! 😀

  Er som de andre veeeldig spent på hva du skal.. hmm, Muscles for charity kanskje? *nysgjerrig*

  God tur!

 7. Anette

  Formen ser veldig bra ut Kristine! 🙂

  Det blir spennende å se hvordan det går framover og høre om dine neste mål 🙂
  Ha en super weekend i Sverige!

  Klem,
  Anette

 8. Malin

  Fine- Kristine sier vel alt :mrgreen:
  Du har killer skuldre!

  God tur til söta bror, håper kjøreturen går bra og at det er litt mindre snømengder over grensa 🙂

 9. Ingvild

  God tur og god helg, du ser flott ut! 😀 Inspirerer til masse trening på meg fremover hvertfall, tror jeg snart må lage et lite blogginnlegg om jenter og styrketrening på min egen blogg 😉
  Forresten lurer jeg på om du vet hvor man kan kjøpe fra den nye MXDC-kolleksjonen? Jeg pleide å kjøpe på Elixia før, men de har vist fått seg nye treningsklærleverandør.. :cry:. Syns det virka veldig kronglete å bestille på nett hvertfall, og vil jo gjerne prøve først…(hele kolleksjonen!(shoppegal) :mrgreen: ) bor i oslo 🙂

 10. Leah

  Hei!
  Flott form på deg! Jeg lurer bare på hvor ofte du trener armene? Hvilke øvelser osv. hadde også vært fint å vite.
  Jeg mener å huske at du ikke trente armene spesielt mye, men kanskje du har begynt med det…? 🙂

 11. Veronica

  Hei.
  vil bare få takke for en fantastisk inspisrerende blogg:)Jeg har aldri fulgt med på en blogg før, men din har fått min interesse. Kjempe inspirerende med oppskrifter og mattips:) Man går gjerne litt «tom» innimellom for oppskrifter. Og du ser flott ut, og kommer til å nå dine mål.
  Lykke til:)

 12. Harefrøken

  Så utrolig flott du ser ut!! 😛

  I dag lagde jeg sjokoladekaken du hadde lagt ut oppskriften på, fantastisk god!! 😉 Jeg fant også jbkm på helsekost, og ble såååååå glad. Nå kan alle min bakeverk starte daglig, når alle ingrediensene er på plass.

  God tur til Sverige, og kos deg masse!! 😆 😆

 13. Sofie

  För mig har du sjukt fin form! Önskar ajg ahade dina gener och kunde få lite mer synliga muskler. Här kämpas det men inte alltför stora resultat. Får se till att ändra kosten lite mer 🙂 Hoppas du får en trevlig tur till sverige! Här nere i södra sverige är det 4 plusgrader. Vill ha våår 🙂
  Kraam!

 14. malen

  ville bare si at jeg synes du ser råbra ut!! stort forbilde for meg, inspirerer veldig! har begynt å trene for å få muskler nå, utrolig gøy å ha et mål i treningen 🙂
  eneste jeg sliter med, er å trene når det er mange gutter på senteret, føler meg ultradum, og at de stirrer. har du kanskje noen gode råd for slikt? vet jeg burde prøve stenge det ut, men blir jo helt paralysert, haha! 😮

 15. kriweb

  Jeg bøyer meg i støvet for så utrolig mange hyggelig kommentarer 😳 Skulle gjerne ha takket dere hver og en, men jeg får ta det samlet: Tusen hjertelig takk!
  Dere er en fantastisk gjeng som motiverer meg videre, virkelig!

Det er stengt for kommentarer.