En tidlig kveld

Tiden har gått altfor fort denne helgen, jeg skulle ha rukket så mye mer! Deriblant noen blogg-innlegg som jeg har tenkt på (har dem lagret i hodet enn så lenge), men det kommer senere.
I dag ble det en gåtur i skogen, deilig med sol! Deretter bentrening, 20 min kardio og brun&blid. Blid ble jeg i hvert fall  :grin:

Middag i dag ble wok

Svinefilet, masse krydder&chili, kålrot, gulrot,  paprika, vårløk og peanøtter. Søte rotfrukter er godt til sterkt krydret kjøtt synes jeg, gjerne med litt kesam ved siden av.

Jeg har blitt så glad i disse;

Ikke noe tilsatt og man får i seg mindre mengder da det ikke bare er å ta seg en håndfull.
Dessuten er det faktisk litt gøy å skrelle de..

«Sjokolademousse» på deff;

Stivpisket eggehvitter med sukrin og proteinpulver (belgisk sjokolade).

Etter å ha stresset hele helgen uten å ha hatt så mange planer (merkelig det der) så er jeg stuptrøtt.. nå skal jeg og Todd krølle oss opp i senga, lese litt og så er det natta.. Zzz

7 kommentarer til “En tidlig kveld

 1. Lill Johnsen

  En liten hilsen

  På lørdag kjøpte jeg treningsfoum, og klarte å miste hele posen som jeg hadde lagt den i på bussen bare en halvtime senere 😥 Men rakk å lese nesten hele. 😀 Flott artikkel, du kommer godt ut både på det som blir skrevet, og bildene av deg er jo helt fantastiske. Når jeg satt der å tittet på bildene gikk det opp for meg hvilken utrolig reise du har vært i gjennom. (du har sikkert vært klar over dette lenge, hehe..)

  Det er jo faktisk ikke mer enn 2 og et halvt år siden vi skrev noe til hverandre for første gang, og da hadde du ikke stilt, opprettet blogg eller blitt veldig kjent utenfor iform, treningsforum. Det er jo en helt vill reise. Og så fortjent, ikke har du flydd av gårde over skyene heller. Jeg hater janteloven, og du hjelper så til å tråkke på den. Glad for det. Fortsett som du er. Lurer på hvor du er om 2 og et halvt år med den bratte suksesskurven du har bak deg 😉 Tror du gjør lurt i å blogge om det du har oppnådd. På den måten ser alle hvilken intensitet du har hatt på treningen hele veien. Tenker på de jentene som ønsker å få dine resultater, fint om de gjør det med riktig fokus på selve treningen, og maten. Og derfor holde seg unna andre ting. Men dette har vi snakket om før. 😀

  Selv om vi ikke møtes, eller prates mye, jeg følger reisen din 😀

  God tur 😆

  Klemmer Lill

 2. kriweb

  Lill: Huff da.. hehe. Tusen takk!
  Ja det er litt rart.. jeg har tenkt på det selv, en liten reise på bare 2 år som allikevel føles så utrolig mye lenger. Både på godt og vondt, mange erfaringer rikere om ikke annet.
  Jeg hater janteloven selv som du vet, det er en helt feil tilnærming til livet og hvordan man skal være – men når det er sagt så kjenner jeg fortsatt på den. Det viktigste er at jeg fortsatt er Kristine, og det er jeg – bare med litt mer muskler enn før 😀
  Stor klem

  Hanne: 😈 I dag skal jeg i et møte som jeg skal fortelle om senere!
  Ja de er faktisk ganske lette å skrelle, og når man får teken på det blir man rene apekatten. Eller var det kanskje elefanter som spiser det..

 3. siri

  hei hei
  nå har jeg prøvd å lage sokolademousse ca 5 ganger å får det ikke til…
  jeg har i det som du har skrevet men den blir da ikke «fluffy» eller spes god på smak…ligner mer på gjørme…hvordan får du d til?

 4. kriweb

  Hei Siri! Litt vanskelig å svare på da jeg ikke vet hvordan du gjør det.. Det er viktig at du pisker eggehvittene helt hvite og stive, du skal kunne snu bollen på hodet uten at det renner ut. Du kan heller ikke tilsette altfor mye proteinpulver, da vil den miste luftboblene, så kun for å få den smaken du ønsker. Gelatinen skal blandes ut med ørlite vann, og helles som en tynn stråle mens du pisker. (Jeg bruker en el-visp).

 5. hjertekropp

  haha, jeg prøvde å lage den moussen i dag…den kollapset helt da jeg puttet i proteinpulveret 🙁 …og etter en halvtime i kjøleskapet så den ut som sjokoladegele med et tynt lag mousse på toppen…ikke mye fluffy nei! 🙄

  men pisket for hånd da…får prøve å være veldig forsiktig med proteinpulveret neste gang 😉 prøver igjen! gir oss ikke så lett… hehe 😆

  takk for gode oppskrifter!

Det er stengt for kommentarer.