Dagens trening

Bakside ben+mage

Startet med oppvarming på tredemølle, 20 min rask gange med stigning
Jeg kjørte MYO-reps en periode og fikk god fremgang med det, men rastløs som jeg er har jeg kjørt noen standard sett og reps de to siste ukene. Variasjon er en av nøklene for å holde treningen både gøy og utfordrende.

Ben:
Strakmark 10×3 (60 kg)
Sittende lårcurl 8×3 (55 kg)
Et-bens sittende benpress 10×3
Liggende lårcurl 8×3
Benpress 8×4

Mage:
Sit-ups på ball 18×3
Planke 1 min

Det ble ingen baking eller dessertlaging i går, heller ikke i dag. Noen ganger det enklest å ta seg en kesam eller skyr med masse godt oppi i stedet. Det blir nok flere kreasjoner nærmere helgen :smile:

Gårsdagens middag; Spaghetti og svine-kjøttdeig med masse hvitløk, chili og parmesan

Dagens middag; Laksefilet og lakseburger med rødløk, champignon og kesam


9 kommentarer til “Dagens trening

 1. Rie Aleksandra

  Taaaaakk for at du oppfyller ønsket mitt om mer detaljerte treningslogginger. Ser frem til neste + flere treningsbilder. :mrgreen: Fitnessmessen skal vi på, og passer på å dra lørdagen så vi får med benkpress- og stronmankonkurranse, samt ernæringsforedrag. Gleder meg masse! Leste forresten en svært bra artikkel i dag, «ISSN exercise & sports nutrition review…». Stor takk til din kjære. 😉

  Ja og ang. skriveleif på innlegget ditt her om dagen, så tror jeg kanskje at det var et komma Danny siktet til. *erte* 😆

 2. Ingvild

  Huff den treninga de skjønner jeg desverre ikke så mye av bestandig 😳 . Hadde vært gøy om du la ut video en gang da 😉 ! Med noen små øvelser? 😀

 3. kriweb

  Ingvild: Jeg er ikke noe glad i å ta bilder eller filme på trening når det er for mange folk rundt 😳 men jeg skal se hva jeg får gjort når dette treningshysteriet roer seg litt.

  Rie: Hva skulle man ha gjort uten google 😀
  Jeg skal lese hele artikkelen nå, har bare skumlest den. D takker så mye for ros.

 4. Siri

  Hei!

  Skryt til deg for hvor inspirerende og flink du er! Henter stadig middagstips og ikke minst desserttips fra dine sider 🙂

  På gårsdagensrett, hva slags spagetti pleier du å bruke?

 5. Rie Aleksandra

  @kriweb: Trikset med å ta bilder eller filme på trening, er å gå så sent som mulig (gjerne søndager). Jeg synes heller ikke det er så kult å stille opp midt blant en haug folk og begynne med fotoshoot, hehe. Gleder meg forresten også til alle januartrenerne forsvinner tilbake til sofalivet. 😆 Huff, det var slemt (men også litt sant).

  Jeg leste alt D hadde lagt ut på TF, men har også printet ut hele artikkelen til busskos til og fra jobb. 😉

 6. kriweb

  Siri: I dag tar jeg imot all skryt jeg kan få, tusen takk :mrgreen:
  Det er fullkornsspaghetti.

  Rie Aleksandra: Ja jeg tror det får bli en søndag, kl 15:30 på en mandag er i hvert fall helt uaktuelt 😆
  Nja, slemt og slemt.. det har og vil alltid finnes støttemedlemmer, sånn er det bare. Bra for oss «treningsgale» 🙂

 7. Hanni

  Hej tjejen! Jag har varit dålig på att kommentera här inne på ett bra tag nu. Ska bättra mig! 😉 Kul att få läsa lite övningar och vikter i dina pass.

  Mkt gott också. Svårt att slita sig från alla härliga recept. 😀

 8. kriweb

  Hej Hanni! Ja, jag tänkte jag skulle bli duktigare på att skrive ner lite övningar innimellan.. det hjälper mig att se vad jag har gjort tidigare.
  Det är så gott med mat! 😀

Det er stengt for kommentarer.