Kreativ, jeg?Fikk denne av fine Sofia
Jeg liker egentlig ikke kjedebrev og diverse utfordringer, men tenkte jeg skulle ta denne – og så være så kjip å avslutte det her ved å ikke sende det videre
:lol:
Men om dere vil fortelle syv ting om dere selv så gjør det gjerne i kommentarfeltet!

1. Jeg startet det nye året med å takke nei til en liten rolle i ny tv-serie
2. Jeg har aldri nevnt at jeg har blogg til de jeg kjenner (eller ikke kjenner)
3. Jeg har gått 2 år på britisk privatskole i Belgia
4. Jeg er veldig opptatt av å skrive korrekt, blir helt stressa når jeg oppdager skrivefeil (på meg selv)
5. Jeg tok min første (og siste?) tatovering for 3 år siden
6. Jeg har aldri brukket noen ben i kroppen
7. Jeg er flink til å spille poker, texas hold’em baby!

Ellers går dagene i ett for tiden, og kroppen har begynt å henge litt etter det raske tempoet. Jeg har kjent litt på formen de siste dagene og det kjennes ut som noen basselusker er i ferd med å ta over.. Det ble derfor treningsfri i dag og nå skal jeg krype under pleddet i sofaen og bare slappe av.
Viktig å lytte til kroppen!


18 kommentarer til “Kreativ, jeg?

 1. Malin

  Interesting :mrgreen:
  Tørr jeg spørre hvilken tv-serie? Siden du takka nei liksom 😆

  Denne utfordringen har vel funnet veien til de fleste bloggere tror jeg. Fin måte å få vite litt fun facts da 🙂

 2. Therese

  Flott bilde da!
  Enig om det med skriving. Har lett for å skrive lange setninger selv, men blir oppgitt over så mange komma-feil og feil bruk av å-og etc hos en del bloggere! Du er flink da 😉

 3. John

  Jeg synes du skriver veldig bra. Artig å lese disse for man plukker opp mange råd med tanke på kosthold og tanker rundt forskjellig ting.
  Veldig bra og lykke til videre :mrgreen:

 4. Ingrid

  Hei
  Så på en kommentar her at du spiser og baker knekkebrød. Har du oppskriften?
  Jeg lager også knekkebrød, men de inneholder litt mel. Skulle helst hatt noen uten

 5. Anonym

  hei, jeg lurte på om du spiser et sånn ca samme gram, karb, fett og proteiner hver dag, og hvis ja, hvor mye?

 6. kriweb

  Malin: Det var i Atle Antonsen’s nye tv-serie, «Dag» som starter til høsten.
  Ikke helt min greie, men jeg sendte ballen videre 🙂

  Robban: Det ble en liten tekst nedover nakken, det gjør ikke vondt! 🙂
  Tack!

  Therese: Jeg ser også (altfor) mange skrivefeil, men bryr meg heldigvis bare om min egen rettskrivning 😀

  John: Takk!! Det var hyggelig å lese, fortsetter så lenge jeg føler at jeg har noe å bidra med 🙂

  Ingrid: Jeg har faktisk aldri bakt knekkebrød, men her er en oppskrift uten mel:

  200 g solsikkekjerner
  1dl linfrø(50g)
  1dl sesamfrø(50g)
  2,25 dl kli (50g)
  2ss fiberhusk
  1ts salt
  litt søtt
  5dl vann

  I ovnen på 160 grader i 1 time og 10 min

  Lykke til 🙂

  Anonym: Det vet jeg ikke, men spiser noe fra alle tre kilder om dagen 😉 Jeg liker å variere, noen dager spiser jeg mest protein mens andre dager spiser jeg mest karbo.

  Anne: Ja, ikke sant! 😀 Nyte det nå mens det er kaldt ute.

 7. Frode

  Heihei Kristine!

  Mye inspirasjon å hente på sidene dine. Spesielt oppskriftene dine nyter jeg godt av 😀

  Jeg lurer bare på om du har lagt noen planer fremover? Vi begynner jo å nærme oss «diettplanleggingstid» og lurer på om du «endelig» skal ha en frisommer fra dette, eller ? 😉

  Hadde vært kjekt om du ville dele litt med oss :mrgreen:

  Mvh Frode

 8. Julia

  Skönt att någon mer än jag lät bli att skicka vidare denna Awarden 🙂
  Hoppas allt är bra tjejen!
  Du är grym, som vanligt.
  KRAm

 9. Vibeke

  wow! jeg fant bloggen din tidligere idag, men jeg har likevel lest gjennom alle innleggene! du har en misunnelsesverdig viljestyrke, helt utrolig inspirerende å se alt du får til!! 🙂 mange fine mat-tips + flotte innlegg om motivasjon og liknende.. du er helt klart forbildet mitt! lykke til videre med treningen og konkurranser!! 🙂
  pst: kunne du forresten fortalt litt om hvordan faste om morgningen er bra helsemessig?:)

 10. Mette

  Hei Kristine 😀

  Har lett på sidene dine etter en pizza bunn.
  Har du en du bruker ? Eller et bra tips?
  Har så lyst på pizza,men bruker heller ikke hvetemel:)

  Hilsen Mette 😀

 11. Cathrine

  Nyt kvelden under pleddet vennen! Det skal jeg også.. Vert mye fart her også så får prøve hvile innimellom slagene 🙂

  Håper det går bra med deg over there og at vi sees snart!Jeg jobber på og snart må da bankkontoen strutte over av deniros med alle de vaktene her ellers skjønner jeg nada!!
  klem fra meg som gleder seg til studenttilværelsen er over!!!

 12. Rosa

  Hei!
  Takk for fin blogg-mye inspirasjon her. bare lurte på ditt syn på meieri produkter. Leser på mange sider at det ikke anbefales når man vil ned i vekt, det er dårlig for kroppen etc. Jeg på min side blir dårlig av Soya og er veldig glad i å bruke kesam eller cottage cheese som protein kilde. Jeg spiser ikke kjøtt.

 13. Kristine

  Frode: Hei! Tankene rundt ny konkurranse og evt hvilken har vært mange, og jeg har ikke helt bestemt meg enda – men det blir nok uansett en «snill» diett i disse tider så får vi se hvor det ender 🙂

  Julia: Så vi gjorde det samma 😉 Tack tjejen, kram

  Vibeke: Tusen takk! 😀
  Når man faster holdes insulinnivåene lave og kroppen vil derfor øke forbrenningen fra fettet – og det er vel det de fleste ønsker. I tillegg øker nivåene av hormoner som bl.a adrenalin og veksthormon.
  Når man faster vil kroppen bruke energi på å reparere ødelagte celler istedet for å lage nye da det er mindre energikrevende, det er derfor sagt at det kan virke livsforlengende. Det er også teorier om at faste kan hjelpe mot kreft og hjerte- og karsykdommer. Dette er fortsatt i forskningsfasen, så dette er ikke noe som er fastslått. Ingen negative virkninger er blitt funnet i hvert fall.

  Mette: Du kan bruke litt av hvert; grovt mel, speltmel, havregryn/havremel, bakepro. Jeg pleier å eksperimentere med litt av hvert, det viktigste er pizzafyllet 🙂

  Cathrine: Nå har jeg fått tatt det med ro i noen dager, får håpe det hjelper litt på formen.
  Jeg vil gjerne at du skal skaffe deniros og komme hit, ellers får jeg ta turen over 🙂

  Rosa: Jeg synes meieriprodukter er helt fint når man skal ned i vekt, i hvert fall om du ikke spiser kjøtt. De mest fettrike produktene som smør og fløte kan man kanskje holde seg unna da det gir mange tomme kalorier, men kesam, cc, skummet melk, skyr osv er bra.
  (Denne myten om at meieriprodukter hindrer fettforbrenning henger sammen med at man anbefaler ofte jenter/damer å kutte det ut de siste ukene/dagene på deff da man allerede har og skal ytterligere ned i en konkurransehard form – utenom det har det ingen stor relevanse).

 14. Ina

  Jeg har vært innom bloggen din jevnlig i flere måneder nå, og fant ut at det var på tide å legge igjen en hilsen! Jeg er ikke opptatt av fitness i seg selv, men trening og kosthold har jeg stor interesse for. Vil bare si at det å lese bloggen din skaper en motivasjon hos meg, større forståelse og et litt bredere perspektiv enn den lille snevre tankegangen jeg har hatt i så mange år. Så tusen takk for mange flotte innlegg! Du skriver fantastisk :mrgreen:
  Hilsen Ina

 15. Christine

  Hei.

  For en utrolig fin blogg du har. Masse god inspirasjon. Fikk helt dilla jeg, og plutselig hadde jeg lest meg helt tilbake til mai…Hehe. Jeg lurte på om du hadde et tips på hvor man kan kjøpe bra (og gjerne billige) fettklyper på nettet. Har vært så heldig å kunne følge utvikling sammen med en pt de siste månedene, men blir nødt til å klare meg selv fremover. Da er det ok å ha de rette redskapene. Jeg synes utvikling (nedgang) i fettprosent er kjempespennende.

  =)

 16. kriweb

  Ina: Så bra, bloggen handler jo mest om trening og kosthold 🙂 Åh, takk – det motiverer meg veldig!

  Christine: Oj, ja da har du fått med deg litt av det jeg har opplevd de siste månedene 😆
  Fettkaliper og/eller klype får man kjøpt på mange nettsider, jeg husker ikke hvor jeg kjøpte min dessverre.. men viktigst er at du får målt på mange nok steder (både underkropp og overkropp). Jeg bruker en skinfold calculator som måler 7 steder (www.exrx.net)

Det er stengt for kommentarer.