Juletider

IMG_4788
Håper dere alle hadde en koselig julaften i går, med god mat, familie og pakker! Det hadde i hvert fall jeg :grin:
Det var både pinnekjøtt og ribbe i år (jeg spiste førstnevnte), multekrem, karamellpudding og hestesko-is (den spiste jeg..). Kaffe, kaker, sjokolade, konfekt og bla bla bla.. god og kvalm-mett.
Mange flotte pakker fikk jeg og, blant annet denne puten som storesøster har laget:
IMG_5052

Tidligere på dagen satt vi hjemme og slappet av foran tv med både tre nøtter til askepott og donald & co. Kvelden før ble det Discovery Channel, noen synes det var ekstra spennende..
IMG_4960
IMG_4959IMG_4962

Jeg har tatt på meg ansvaret med lufting av Jack de siste dagene, selv i snøkaoset. I går startet dagen med en skogstur i knedyp snø hvor jeg var den første som skulle tråkke opp en sti.. snakk om kardio, var helt svett etter ti minutter – og ikke kom jeg så langt heller. Jack spratt avgårde som et lite rådyr.
Dagen i dag startet nok en gang med en lignende tur, og så litt god gammeldags husarbeid. Kunne faktisk tenkt meg å dra på trening i dag i og med at neste julemiddag ikke er før i morgen, men elixia er selvfølgelig stengt.

Nå er det spilling på gang, gjett hvem som fikk sin etterlengtede PS3 av meg i går ;-)

10 kommentarer til “Juletider

 1. Hanne

  Da vet du hvor du har han de neste dagene 😉

  Her har der frosset ordentlig på igjen, så all opptråkket snø og slush er blitt til is, og det er mer eller mindre umulig å bevege seg innendørs. «Supert».

  Nydelig tre! Dere har flott det fantastisk fint hjemme synes jeg.
  Flink søster har du tydeligvis og.. 🙂

 2. Vanja M. S

  Kjære deg! God jul 😀 Du er en stor motivasjon for meg, håper du kan svare meg på mine spørsmål. I forhold til reps og sett,følger du en lineær periodisering eller trener du ulikt ved hver økt? Og nå som du er begynt med myo-reps, vil du anbefale det? Eller er det kun for viderekomne som fantastiske deg?;) Kjører du myo-reps på alle øvelsene? Leser at myo-reps ikke bør kjøres ved tunge baseløft som knebøy, mark osv. På forhånd takk for svar! Og fortsatt god jul!

 3. Therese

  Et kjempenydelig tre dere har…ikke mange hjemmelagde papirlenker der, nei… 😎 (titter bort på sitt eget, noe preget av småbarn i huset…) 😉

 4. Tone

  God jul! Jeg ga bort PS3 til en bursdag i høst, må jo være den mest geniale kjærestegaven noen sinne 😆 Man får i alle fall prisen for «kuleste samboer» 😉

 5. Kriweb

  Hanne: Jepp, og der har han holdt seg en god stund nå 😆
  Dette snøværet tar helt av, jeg får nesten litt klaustrofobi..
  Tusen takk! Synes det ble fint med litt «snø» på og er glad jeg ikke valgte helt hvitt.

  Vanja: Takk for det, og god jul!
  Om du er fortrolig med styrketrening og de fleste øvelsene så ser jeg ikke noe grunn til å ikke prøve myo-reps.
  Jeg kjører det på de fleste øvelsene unntatt knebøy. Markløft kjører jeg ikke, synes myo-reps på strakmark funker bra og.

  Petra: Å, tack! Det samma 😀

  Therese: Det er et typisk ingen-barn-i-huset-tre kanskje ja :mrgreen: Hjemmelaget er jo koselig da!

  Tone: Jepp, eller «flinke godkona» som en kamerat sa 🙂

 6. holmlia gym

  Hei!
  Du får begynne å trene på Holmlia Gym istedet, kortere vei for deg og billigere, og alltid åpent 😉
  Velkommen 🙂

 7. kriweb

  Jeg flyttet i sommer, så nå blir holmlia litt lenger unna enn tidligere dessverre. Men takker for det, kanskje jeg tar meg en tur og prøver. Er det nytt, eller tidligere avancia?

 8. Holmlia Gym

  Det er tidligere Avancia ja, men er helt nyoppuset, og en du kjenner som heter Henrik har tatt over der, så du bør ta deg en tur innom, er blitt innmari bra!!

Det er stengt for kommentarer.