God jul!

Til: mine bloggvenner

Tusen takk for et fint bloggeår sammen, både til dere som har egen blogg, til de som leser uten å kommentere og viktigst av alt dere som gir av dere selv og skriver til meg her.
Det har vært ekstra gøy med alle konkurranser og seiere takket være dere – det hadde ikke blitt det samme uten. Tårevått og klisjefylt, men det er sant!

Nordiskmesterskap2009_mortengranhaug_3
Dette har virkelig vært et fantastisk «fitness-år»  for meg; en stor reportasje i Body, stavangersk-, norges- og nordisk mesterinne i Bodyfitness. Mange nye erfaringer, opplevelser og bekjentskap/venner.
Jeg gleder meg til videre trening og fremgang, planer og mulige konkurranser.

Håper dere alle får en fantastisk fin julefeiring!

God jul!

Fra: En takknemlig Kristine

funny-pictures-cat-loves-christmas
funny-pictures-cat-is-dressed-like-a-reindeer-and-might-kill-you
funny-pictures-christmas-tree-cat
funny-pictures-merry-freakin-christmas-cat

23 kommentarer til “God jul!

 1. B

  D har vært utrolig morsomt å følge bloggen din dette året. Du har fått til så mye 🙂 satt med tårer i øynene på både nm og nordisk.. du er rå! 😀 Takk for at du inspirerer! God jul og godt nyttår Kristine!

 2. Malin

  God jul til deg også Kristine 😀
  Takk for at du skriver som du gjør. Gleder meg til flere innlegg i året som kommer.
  Kos deg masse i julen, med alle rundt deg og god mat.
  Juleklem 🙂

 3. Hanne

  Goood jul SuperSnuppa!
  Kos deg med dine nærmeste (og selvfølgelig med pakker og god mat). Gleder meg virkelig til å høre om hva som skjer i din verden i 2010, måtte det bli et minst like bra år som 2009 har vært 😀

 4. synnøve

  Gooooooooood jul til deg, Kristine! 😀
  (Min Amandus hilser også god jul til Todd 😎 ) Gleder meg til å følge bloggen din i 2010 også 😉

  Stor klem =)

 5. Cathrine

  Goood Jul på deg skjønne du! Du har no en gang den kjekkeste bloggen så klart en må følge med…! Gleder meg til nye året selv-we can do it 🙂
  Håper du får en nydelig feiring sammen med D, familie og venner-du kan virkelig se tilbake på ’09 som det store året du tok allt gullet ‘hem 😉 Nyt julen og feir ikke med måte! Gleder meg til å treffe deg igjen snart, forhåpentligvis ikke så langt utpå nyåret kanskje?!

  Stor klem fra meg på alle dere, både to og firbeinte 🙂

 6. Anonym

  God jul til deg da, du hadde et flott bilde på headeren som kunne få en død mann til å S** upps men god jul da…LOL

 7. siri øveraas

  takk for en fin blogg. gleder meg til å se/lese hvordan det går med trening å konkurranse i 2010. Du er en inspirasjon for alle oss andre.
  god jul og godt nytt år !

 8. Kristin

  Heisan, vil berre ynskje deg ei kjempefin jul!! Her er det nesten blitt julestemning, men så snart juletreet er pynta sige nok stemninga over oss her også. 🙂 Kjempekoslig å følge bloggen din. Du er ei tøff & jordnær jente!!!

  Kristin

 9. Iris

  GOD JUL!!! 😀

  Det er mange blogger om trening og kosthold der ute, men din blogg er i mine øyne den beste jeg har kommet over, så jeg, i likhet med mange andre, gleder meg også veldig til å følge deg videre i 2010!

  Håper du får en koselig julefeiring sammen med dine kjære! 😉

 10. Madelein

  God jul til deg også!!:)
  Du er en fantastisk inspirasjonskilde!! Kjempe flink jente!;) Og ikke minst pen, løsningsorientert og inspirerende!!!:) Og veldig bra kropp, as you probably know!:) hehehe

  Kos deg masse!! 😉

 11. Therese

  Du er en utrolig inspirasjon og kan takke deg for mange gode trenings og mat tips. Gleder meg til å følge bloggen din videre til neste år! 🙂

  ØNSKER DEG EN FIN OG FREDFULL JUL OG ET ENDA BEDRE NYTTÅR!! 😀

 12. Tone

  God Jul Kristine 😀 Det har vært morsomt å følge deg i 2009, håper du får et godt nytt år og en fin tid fremover! Gratulerer med alle overståtte konkurranser og oppnådde mål! Bra jobba!

 13. Anne

  Det har vært så morsomt og inspirerende å følge deg på bloggen din siden jeg kom over den i sommer, og jeg har fått mange gode tips (takk for at du deler!!) som har hjulpet meg i min kamp mot kiloene og for mer styrke og muskler, og jeg gleder meg til å følge deg videre i 2010! Du og bloggen din er min inspirasjon nummer 1 på veien mot målet mitt 🙂

  Riktig god jul til deg og dine!

Det er stengt for kommentarer.