Ikke driv med benkpress!

Jeg skulle endelig ta stingene etter operasjonen jeg hadde for to uker siden i dag, en på armen og en på ryggen. Det har blitt lite trening på overkroppen disse dagene pga dette, men jeg får velge å se det positive ved en liten pause. Jeg har om ikke annet fått fokusert på bena, skikkelig godtvondt og gangsperre i dag.
OG jo, føflekkene var helt normale så jeg er frisk og fin :grin:

Ellers fikk jeg vite litt om preferanser om kvinnekropper der i dag. Jeg fikk høre at jeg ikke trengte å trene armene større og at jeg ikke måtte «drive med benkpress og sånn». Bodybuilderdamer var ikke noe særlig.
Jeg sa meg for så vidt enig i det og fortalte at jeg trente styrke fordi jeg likte å holde meg i form, og jeg kunne berolige han med at jeg ikke trener armer.
Jeg tenker jeg hadde fått litt av en reaksjon om jeg hadde anbefalt han å trene armene større og drive med benkpress fordi jeg ikke likte tynne menn.
:roll:

Det ble trening av overkropp i dag, startet litt forsiktig med rygg; nedtrekk, cable pullover og roing. Det ble også 20 min kardio.
Neste gang skal jeg love at det blir tung benkpress.

I går lagde jeg en «pannacotta»
IMG_4844
Fun-saft, gelatin, vaniljekesam og sukrin. Ikke så verst faktisk, D spiste den opp :cool:
Skal utvikle den litt videre, fortsettelse følger  :lol:

Middag i dag; Fiskekaker!
IMG_4879
Jeg synes spinat er så godt, og stekt løk. Og jeg spiser ikke salat uten litt lett-dressing.

Kveldskos (lett kakao)  i min fine kopp som jeg fikk av Cath etter NM. Alt med katter på er fint :smile:
IMG_4881

19 kommentarer til “Ikke driv med benkpress!

 1. Annbjørg

  Ja, du må for all del slutte med benkpress, kunne jo hende at du våknet i morgen tidlig som DEN bodybuilderdama!! Jeg ler meg ihjel! 😀 Det er noe av det morsomste jeg hører, at vi jenter blir så store av å løfte vekter.

  Søt kopp! 😉

 2. Metallian

  En mer enn nødvendig beruset dame fortalte meg for et par år siden på byn at jeg burde bli mindre. Det kosta MYE viljestyrke å ikke si at det burde hun også…. pumpa på :

 3. Danny

  heheheh, måtte le godt når jeg leste det du skrev her om armene og benkpressen! hahah.. Og jeg synes virkelig du skyldte han å si at han faktisk burde tatt seg en tur på treningsstudioet selv!, Tror du hadde satt han litt på plass da =D, hehe =)

 4. Anne

  Dette minner jo om hun tjukke dama som sa til deg at hun ikke likte så muskuløse armer på damer… jalous much?? 😉

  Altså, benk er jo noe av det morsomste man kan drive med, spør du meg! Tror faktisk det er min favorittøvelse! Så benk gir man ikke opp så lett!

 5. Malin

  Hoho, ja hva skal man si til slikt. Viktig å ikke trene for hardt, en kan jo få en stram og fit kropp. Krise :mrgreen:

  Veldig koslig kopp med pusekatter på. Den lett-kakaoen er faktisk veldig god 😀

 6. Tone

  Skrekk og gru, man kan jo få synlige muskler av å trene. Også å bli sterk og sunn i tillegg? Nei fysj.. 😆

 7. Madelein

  Hahaha.. Jaja. Hver sin smak har hver sin bak.. Er forskjell på din kropp og en bodybuilders da.. Du ser jo bare helt fantastisk ut!!
  Regner med han bare er lat og redd for det faktum at du sikkert løfter mer enn ham;) hehe

 8. ine

  jeg lurer veldig på hvordan man bruker gelatin i f.eks den sjokolademoousen du bruker.. har prøvd noen ganger nå, men får ikke et vellykket resultat:( kan du atter en gang forklare fremgangsmåten til moousen?:) på forhånd, tusen takk.
  Hilsen fast følge på bloggen din:)

 9. Tingeling

  Ikke det samme, men det der er like irriterende som å høre fra idiotiske menn at man burde smile…. fordi man er så mye søtere da!

 10. kriweb

  Annbjørg: Jeg har ikke lenger telling på hvor mye jeg fikk høre det i starten, men nå var det lenge siden sist gitt. Jeg tror hudleger skal holde seg til hud 😆

  Emily: Jeg skal nok til han flere ganger, så jeg tenkte at det var best å være litt dannet :mrgreen:

  Metallian: Hoho.. ja DET krever viljestyrke. Jeg skal ikke påerobre meg at jeg hadde vært like høflig om det hadde skjedd ute på byen.

  Danny: Jeg måtte bite tenna hardt sammen, ikke noe vits i å forvirre (les:skremme) slike menn ytterligere 😀

  Anne: Ja husker du at jeg skrev om det! Ah, det hadde jeg nesten glemt, det er en av de få gangene jeg angrer på at jeg ikke svarte for meg selv. Nuvel, vi får kose oss med benkpressen og vokse oss større.. større.. og større! (som oksen Ferdinand)

  Malin: Ja nei hva skal man si liksom.. ja, den er faktisk veldig god – det blir alltid en god sjokoladesmørje igjen nederst i koppen (om man ikke bruker skjeen for ivrig) 😎

  Tone: Ja fysj, hold deg unna – i hvert fall benkpressen!
  🙂

  Pinglo: Jeg og , kanskje vi alle skal begynne med det. Lage t-skjorter med preferanser på! :mrgreen:

  Marte: Ja.. Han er hyggelig da, bare litt speshul.

  Madelein: Ja jeg tør å påstå at det er en ganske stor forskjell, men kanskje ikke for et «utrent» øye.
  Dette handler i bunn og grunn om deres usikkerhet, sikkert ikke mange menn som liker tanken på at en jente er sterkere enn dem. Men det liker vi! :mrgreen:

  Lissi: Bare hyggelig!

  exhale: Med hans temperamentet också? 😈

  Cathrine: Do it! Det vil om ikke annet jeg se 😎

  Ine: Det lagde jeg faktisk i dag, se fremgangsmåte i nyeste innlegg

  Tingeling: Den har jeg også fått altfor mange ganger (selv om de sikkert har rett, er ikke alltid så flink til å smile).
  Og noe annet irriterende; såkalte sminkeråd fra menn. «Du burde bruke mindre svart på øynene». Hyyl!

 11. Tingeling

  Kriweb: jo, alle er sikkert finere når de smiler. Men jeg vil påstå at jeg aldri har hørt en kvinne si det samme til en mann (men kan godt hende det skjer). Sist en mann spurte om ikke jeg kunne smile litt, ga jeg han beskjed om at jeg ikke smiler på kommando. Hørte ikke så mye mer fra den kanten 🙂

  He he, sist jeg fikk sminkeråd fra en mann, som forøvrig ikke er så lenge siden, fikk jeg tips om å prøve grønt rundt øynene. Det mente han at ville vært fint til mine brune øyne. Til info er han heterofil 🙂

 12. Andrea

  Hahaha, så utrolig morsomt om du hadde sagt det.. 🙂 Fader altså, jeg fatter ikke hvilken interesse folk har av å fortelle andre hvordan de burde se ut ifht til deres preferanser! Det spiller vel ingen rolle for andre om man er for tykk, for tynn, for muskuløs, etc
  Galskap.

Det er stengt for kommentarer.