TGI Friday

Åh, endelig er det fredag! I dag var jeg veldig klar for å jobbe ferdig og komme meg avgårde, er så trøtt om dagen.
Jeg fikk med meg mamma på en treningsøkt i dag, ganske stolt over det da vi begge satt nølende i bilen på vei hjem fra jobb. Man klarer alltid å hente frem noen meget gode unnskyldninger til å dra hjem (typ det er mørkt ute, det er kaldt..:roll: ) Og en annens motivasjon – eller mangel på sådan – smitter ofte over på den andre.
Jeg får fortsatt ikke trent overkropp pga operasjon-fjerne-føflekker, men jeg fikk trent litt ben og mage + en halvtimes kardio.

Middagen i går ble wok med svin, purre, kålrot, paprika, rødløk og karri&banan (nam!)
IMG_4701

Kveldsmat ble vafler (men de ble litt kjipe på smak, ble bedre med smør og sukrin på)
IMG_4714
(eggehvitter, litt vann, bakepro, vaniljeproteinpulver, kruskakli, havregryn, olje)

Middagen i dag ble laks med krydder og en stor salatIMG_4721
IMG_4722

Til dessert ble det en kopp med lett-kakao, tipper det blir et par til i løpet av kvelden :cool:
Smågodtet får vente til i morgen.

Ha en fin kveld videre! ♥

12 kommentarer til “TGI Friday

 1. Åse

  Hei !
  Har du fått tak i juletre? Jeg så i dag at de har noen lave snødekte juletrær på Kolbotn torg som juledekorasjoner. Kanskje det går an å spørre der hvilken leverandør de har?

 2. Anonym

  hei. jeg vil bare si at du er en stor insperasjon for meg. syns det er utrolig tøft og sterkt av dg psykisk å være en »muskel» jente i denne verden, der det er så mye drittsnakk om det. håper jeg blir like sterk som deg en dag 🙂

 3. Anonym

  vet du om det er slik at grønn te også er med på å senke opptaket av jern i kroppen, slik kaffe og svart te er?

 4. Marie

  Tusen takk for superinspirerende blogg:)
  Du fortjener allle de gode resultatene du høster!
  Lurte på hva du smører vaffelhjernet med?
  Å hvilket har du?
  Jeg brenner de alltid jeg:(

 5. Anton

  Måste säga att du är Grym ! hade varigt kul om du hade kunnat lägga in Google translater i din blogg så man kan läsa den på svenska (:

 6. Thea

  Hei.

  Jeg bestilte en pakke fra Nordic Nutrition etter anbefaling fra deg, og jeg er kjempe fornøyd!!! Har smakt litt forkjellige proteinpulver, men må si at NT’s QNT Metapure hittil er favoritten. Kjøpte den med Raspberry-smak, kjempe god! Smaker ordentlig bringebær 🙂

  Blir nok flere bokser derfra etterhvert!

  Ellers takk for en super blogg med inspirerende innhold 🙂

 7. Ann Katrin

  Å jeg fikk boksen med Qnt belgisk sjokolade.. Æ har herved funne mitt nye candy 🙂 Smakte akkurat som oboy med et lite dryss kanel! (Og jepp, hender seg jeg lager egen fettfattig cappucino på sterk kaffe, skummet melk, litt oboy, kakaopulver og et dryss kanel og litt sukrin på toppen)

 8. kriweb

  Synnøve: Håper du fikk laget deg vafler (eller spiste noe annet godt) 😀

  Åse: Ja jeg fikk kjøpt et fint juletre på Jula, og snøspray, så nå er det bare å sette igang – ellers takk for råd!

  Anonym: Det var hyggelig, tusen takk! Ikke høre på hva noen folk mener, man kan (og skal) ikke glede andre.

  Anonym: Det vet jeg ikke, men jeg vil tro at det i tilfelle er snakk om stoore mengder daglig. Fordelene ved å få i seg grønn te er mange, så jeg anbefaler en kopp eller to med god samvittighet.

  Pinglo: Tusen takk 😀 😀

  Marie: Tusen takk! Jeg bruker en spray-olje og sprayer oppe og nede. Jeg opplever ofte at egget ikke må piskes for mye da det binder røra, ellers er det viktig å ikke ha for sterk varme når du steker.

  Anton: Tackar! Jag skall se vad jag får till, jag gillar egentligen inte google translator (den översätter mycket konstig) :mrgreen:

  Anne: Skulle bare mangle! 🙂

  Thea: Så bra! Jeg tar gjerne imot ris og ros og bringer beskjeden videre. Jeg er veldig fornøyd med produktene, hadde ikke turt å anbefale dem ellers 🙂

  Ann Katrin: Mhm, den er veldig god! Hehe, nå snakker vi cappuccino ja

 9. Annbjørg

  Hvis du liker pepperkaker, så kan det være en idê å ha litt pepperkakekrydder i vaffelrøra. Vaflene smaker da som pepperkaker, bare mye sunnere. 😉

Det er stengt for kommentarer.