Body

Kristine_body

Da har jeg endelig fått lest desemberutgaven av Body (selv om jeg selvfølgelig visste hva som sto der.. og hvordan bildene ble) – og synes det ble en fin reportasje. De er veldig dyktige!

(Skogskatten er hinsides bustete på det ene bildet inni der men.. :mrgreen:  )

Ellers har Nordic Nutrition noen gode tilbud til dere nå i desember:

gratis frakt ved bestillinger over 500 kr (her sparer du 100 kr i frakt)

en gratis boks Thermo Tea om du handler for over 500 kr (verdi 199 kr)

smaksprøver på Protein Cookies og Protein Brownies på alle bestillinger

28 kommentarer til “Body

 1. Ann Katrin

  Da har jeg bestilt noen proteinkjeks og zero carb med belgisk sjokolade 🙂 Tror det var den som skulle smake godt ifølge en tråd på treningsforum.

 2. Lene

  Gjorde akkurat en bestilling på 2good chocolate coconut barer, eple karamell cookies og 1 kg QNT whey protein. Blir spennende å se om de er så gode som du sier! :o) Trenger noen høydepunkter nå i mørketia oppe i ishavsbyen… Stå på Kristine – du er en inspirasjonskilde!!

 3. nysgjerrigmor

  Er håret ditt sånn hele tiden uten at du trenger å gjøre noe spes med det eller? 😯
  Du har alltid den sveisen, og det er skikkelig fint 😀

 4. Trønderpie

  Tenkte jeg skulle bestille QNT- proteinpulver.. men hvilke smaker har du smakt? Er rasberry og Strawberry/banana gode?=)

  Gleder meg til å kjøpe body og lese om deg idag:D

 5. Pia Jansson

  Hello snygging!! 🙂
  Du är verkligen en fryd för ögat Kristine! Försäljningssiffrorna av detta nr av BODY kommer garanterat skjuta i höjden! 🙂
  Kommer du och David till fitnessfestivalen i helgen?

  Decemberkramar från Piafia 🙂

 6. Harefrøken

  Flott bilde 😉 😉

  Da er proteinpulver med belgisk sjokolade og omgega 3 bestillt. Gleder meg altså! 😛

  Ser frem til å lese Body.

  Klem ;0)

 7. frøken nygjerrig

  Hei! 🙂 Kan jeg spørre deg om en ting? Hva tenker du om all slags ulike søtningsmiddel, aspartam etc.? Ser du konsekvent bruker sukrin som søtning i desserter o.l du lager. Men prod. du kjøper fra Nordic Nutrition, hva lages de av? Er ikke særlig begeistret for kunstig søtning og mye e-stoff, føler ikke det er helt bra for kroppen, særlig magen. 😯
  Hyggelig om du svarer:)
  God kveld!

 8. Anette

  Hei Kristine! 🙂

  I dag kjøpte jeg BODY, og leste artikkelen om deg. Jeg må igjen si at du fremstår som et sunt og godt forbilde, for jenter som er interessert i trening og fitness. Artikkelen belyste virkelig hvorfor du har kommet dit du er i dag. Det skal du være stolt over! Det var veldig interessant å lese.

  Bildene var nydelige alle sammen. Mine favoritter var vell det som du viste i dette blogginlegget, samt det i sort/hvitt, det var utrolig tøft! 😉

  Hvordan går det med treningen for tiden?

  Klem fra Anette

 9. Cathrine

  En utrolig fin artikkel som jeg skrev til deg på SMS, virkelig!! De bildene var råflotte, det glemte jeg å si 🙂 Syntes det er en skikkelig bra avslutning på året og jeg kan ikke tenke meg noen annen jeg heller ville sett i Body! Skikkelig gøy og dette fortjente du!!

  Just keep going:) Du kommer akkurat så langt som du ønsker Kristine!! STOR KLEM :mrgreen:

 10. Iris

  Hadde eksamen i dag, og belønte meg selv for god innsats med å kjøpe nye BODY 😀 Moro å lese reportasjen og se alle de flotte bildene!! Kanskje en liten seier å komme i BODY, i forhold til å vinne nordisk, men du må føle deg stolt…?!

  Hvilke produkter fra Nordic Nutrition liker du ekstra godt/vil anbefale?

  Du er veldig nydelig på alle bildene, men vi vet vel alle at musklene dine kommer av hardt arbeid – når får vi se svette harde Kristine som presser seg selv og skjærer grimaser på trening? Det hadde vært virkelig motiverende det!!! :mrgreen:

 11. Malin

  Det tilbudet skal benyttes :mrgreen:
  Men, jeg lurer også på hvilke produkter du ville anbefalt?
  Jeg tenkte å bruke proteinpulver i mat (er ikke så veldig på shaker) vafler, pannekaker, kesam etc.
  Hvilken smak bør jeg gå for da?

  Nydelig bilde, de armene dine altså 😀

 12. Nina

  Kjøpte Body i dag. Fin reportasje og det bilde med grimase var jo bare herlig;)
  Koselig med snø på bloggen din;) Begynner å kommer mer og mer i julestemning;)

 13. Teresa

  Wow, har ikke ord for hvor flott du er! Jeg drev og vurderte om jeg skulle på trening eller ikke, men nå skal jeg definitivt på trening etter å ha sett dette bildet!
  …og så kjøpe Body 🙂

 14. kriweb

  Ann Katrin: Jeg synes i hvert fall den er veldig god 😀

  Lene: Jeg er helt sikker på at du vil like dem! Men om du mot formodning ikke skulle det, så send de til meg.. neida, men gi meg gjerne en tilbakemelding 🙂

  nysgjerrigmor: Hehe, jeg er lite kreativ med sveisen.. blir sånn med langt hår. Sideskill har jeg hatt «hele livet», og det hender at jeg føner det rett da jeg har litt fall i håret.

  Trønderpie: Jeg har smakt belgisk sjoko, kokos&sjoko og vanilje og har likt alle tre. Ikke jordbær, men kan tenke meg at den er like god.

  Hanne: Takk 😀

  Pia: Nei det tror jeg ikke, norske skogskatter er nok for spesielt interesserte :mrgreen:
  Jeg har vurdert litt frem og tilbake, men tror ikke vi får dratt.. får besøk i helgen, og det blir litt knapt med tid om man tar en dagstur. Skal bli flinkere til å planlegge det, neste år! Klem

  Harefrøken: Tusen takk! Du vil nok ikke bli skuffet 🙂
  Klem

  Frøken nysgjerrig: Ja jeg er en ivrig tilhenger av sukrin. Jeg drikker ikke noe særlig med lettbrus, og jeg tar litt proteinpulver typ annenhver dag – jeg er med andre ord ikke redd for aspartam eller at jeg får i meg for mye søtningsstoffer 🙂

  Isabella: Så koselig da, tusen takk!

  Anette: Takk!! Det var mine favoritter også! Jeg hadde byttet litt om på bildestørrelsene på et par, men alt i alt veldig fornøyd – er jo intervjuet som er viktigst 😀
  Treningen har vært litt på hold et par dager nå pga fjerning av føflekker, men håper det gror raskt – inntil da blir det kardio.
  Klem

  Ida Marie: 😀 Tusen takk!

  Cathrine: Kjære søte snille deg, tusen takk. Jeg håper det gikk greit i går, og at ting føles bra. Stor klem

  Iris: Ja, jeg er jo litt stolt – spesielt fordi det var en forespørsel jeg fikk før NM og Nordisk til og med. Jeg har mange fine bilder, men det blir noe helt spesielt med en reportasje i et blad. Jeg er veldig glad i både Body og Sverige 😀
  Jeg er veldig fornøyd med QNT proteinpulveret, grønn te kapslene, de små proteinbarene (vanilje eller banan) og cookies (oatmeal, caramelapple eller choc chip).
  Skal prøve å få til flere treningsbilder, bare vanskelig når det alltid er så mange folk der! 😛

  Kamran: Takk

  Pernille: Tusen takk!

  Hilde: Vel? Nå er jeg spent :mrgreen:

  exhale: Tackar! 😀

  Malin: Det er noen veldig gode tilbud ja, blir jo fort over 500 kr om man skal ha noe slikt.
  Jeg bruker hovedsaklig vaniljepulver i matlaging (vafler, pannekaker o.l), men det blir imidlertid litt tørt om man skal varme det (da er det best å bruke litt bakepro også). Ellers lager jeg ofte sjokokesam med belgisk sjokopulver og sukrin.

  Nina: Jeg spurte flere ganger om jeg ikke skulle smile (har jo endelig lært meg det på kommando), men han ville helst at jeg skulle se litt tøff ut 😎 😆

  Anonym: Ja er det ikke koselig? Fikset det i dag 😀 Takk!

  Beate: Tusen takk 😀

  Teresa: Så bra! Og takk 😀
  Håper du hadde en bra trening, og gratulerer så mye med første smykkeforhandler!

 15. Kikki

  Jeg burde jo egentlig ikke si dette, siden Body er en konkurrent, men … fy søren for en bra artikkel! Og fy søren for noen flotte bilder! Jeg digger rått det bildet der du ser ut som en sint liten kanin! 😆

  Oi … avslørte jeg at jeg kjøper Body nå? Jaja … jeg må jo følge med konkurrenten. 😉

 16. kriweb

  Takk! Ja de kan virkelig sakene sine!
  Når det er sagt så tviler jeg ikke på at tf bladet kommer til å bli MEGET bra de neste numrene :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.