Leangains intervju – del 2

Del 2 av intervjuet av Martin Berkhan fra Leangains finner du HER

Likte dere intervjuet forresten?

Jeg synes det var viktig å få frem at det finnes mange måter å spise på, ikke nødvendigvis reklamere for en bestemt metode. For meg personlig fungerer det best å spise mesteparten av inntaket på ettermiddagen, så dette er  råd og informasjon til dere som også foretrekker/ønsker å prøve dette, men som er redd for mat-mytene som er der ute.
Husk; vi er HVA vi spiser, ikke NÅR.

Ellers skjer det ikke så mye på denne fronten for tiden, jeg opererte bort et par føflekker i dag så det blir nok noen dager med rolig trening fremover..

biceps_body

6 kommentarer til “Leangains intervju – del 2

 1. Malin

  Jeg likte godt intervjuet 🙂
  Og jeg liker veldig godt at du er en av de som forstår at folk spiser forskjellig. Kjempeflott at du forteller om hvordan du spiser, men enda bedre at du ikke forteller at alle andre også må spise sånn. Men veldig rett med det at det er HVA vi spiser som betyr noe.

  Jeg har alltid vært en av de som trodde jeg måtte ha frokost uansett om jeg var sulten. Nå spiser jeg om jeg er sulten, hvis ikke venter jeg til lunsj. Jeg er veldig glad i middag så det blir alltid det største måltidet om dagen. Da er det greit å vite at jeg har litt å gå på 😉

 2. Anne

  Japp – synes budskapet kom fram fint – at det er svært individuelt hva som fungerer, og at man ikke MÅ spise frokost som det har vært anbefalt i «alle de år» – men at man må spise slik man føler for selv. Jeg tror frokost er bra fordi det kan hindre sultfølelse og overspising resten av dagen – men dette gjelder selvsagt ikke alle! Selv MÅ jeg ha frokost, men jeg kan godt forstå at dette ikke gjelder alle.

  Lærte forresten noe nytt – «break fast». Har jeg faktisk aldri tenkt på 🙂

 3. Katjuska

  I think, and i see that your «eating method» works…
  Those days i’m not working i usually eat late breakfast… it’s not even hard to do. I eat when i’m hungry not then when i was suppose to if it does not go down it just does not. I eat later.

  And training i keep it simple too. It works for me.

 4. kriweb

  Malin: Godt å høre, takk!
  Jeg blir alltid mer sulten av å spise frokost..og suget blir sterkere – merkelig det der. En kombinasjon av folks vaner, og at vi er forskjellige – men godt å vite at man ikke MÅ noe den ene eller andre veien 😀

  Stine: Tusen takk! Så fin blogg du har forresten!

  Anne: Nå håper jeg budskapet om HVA og ikke NÅR kan spres ut til folket :mrgreen:
  Nei ikke sant, jeg leste det for ikke så lenge siden selv. En tankevekker.

  Katjuska: My point exactly, keep it simple and you will stick to it. If it gets too complicated or not adaptable to ones life, people tend to give up.

  Robban: Tack! Jag gick nyss och köpte et exemplar 😀

Det er stengt for kommentarer.