Litt lys i mørket

Ah, nå var jeg veldig klar for helg kjenner jeg! Jeg har vært så sliten denne uken, gått med vond hals og vondt i hodet i flere dager nå. Men ikke noe svineri *bank i bordet*

I går ble det bare kardiotrening, men i dag ble det styrke igjen – nå er det over en uke siden sist, men jeg tror hvilen har gjort kroppen godt. Selv om jeg har noen basselusker som herjer i kroppen for tiden så følte jeg meg relativt sterk.
Det ble overkropp; skuldre (forside og bakside), mage og rygg (bredde og tykkelse).
IMG_4582
Ellers har jeg begynt å glede meg til jul, eller jeg gleder meg til å pynte til jul. Det er et eller annet med å ha ekstra lys på denne årstiden som er så mørk og dyster før snøen kommer, det hjelper veldig på både humør og stemning.
Jeg synes det starter for tidlig med kjøpepress av nisser, gaver og pepperkaker, men lys er da alltid koselig – eller synes dere det er for tidlig å pynte nå før desember?
IMG_4573
Her er en lysestake som jeg har sneket opp allerede :roll:

Todd har vært hos mormor i en uke nå, hentet han hjem igjen i går – det var så godt å se han. Og selv om katter som regel ikke er særlig overbegeistret over å se sin eier igjen, så kom han løpende med kulerunde øyne, mjauet og ålte seg rundt meg da han så meg ♥
Jeg er stygt redd for at jeg kommer til å gå til anskaffelse av flere katter.. I hvertfall én til. Kanskje.
IMG_4587IMG_4594
IMG_4591

Jeg fikk valget mellom fisk, fugl eller noe midt i mellom til middag i dag.
Jeg valgte noe midt i mellom, det var nemlig svin :grin:

Ha en fin fredag!

8 kommentarer til “Litt lys i mørket

 1. Nina

  syntes ikke det for tidlig med litt lys i vinduet, men nisser kommer ikke frem hos meg før i desember. Gleder meg til å spille julesanger;)Smart å sette opp lysestake i vinduet, får spart litt på telysene;)
  Fin fin form;)

 2. Malin

  Jaaaaa!!! En til pus 😀 Men få deg en kattunge. Melvin var jo ikke så veldig glad når vi presenterte han for sin nye søster, som var dobbel så stor som han..

  Det trengs litt ekstra lys på denne årstiden, men jeg holder meg enda til levende lys. Tror julelys og pynt skal få holde seg på loftet en liiiiten stund til 😉

  Du må ha en strålende flott helg, håper basseluskene forsvinner fort fort 😀

 3. synnøve

  Åh, lys er kjempekoselig! Blir i skikkelig julestemning nå som det er kommet opp julelys/dekorasjoner rundt omkring på senter’ne og i trær og gater.. 🙂

  Todd er så innmari søt! Han har alltid et litt rampete uttrykk syns jeg hehe.. Ja til en liten pusekatt til 😀

  Håper du får en go’helg! Og at basilluskene takker for seg 😉

 4. Tante Gunn

  Du kan jo ta deg en tur på Kattehuset og hente en av stakkarene som sitter der og venter. Vet det finnes en som heter Brian, han har en veldig fin blogg han også (må da passe for deg!). Han ser ut som broren til Todd. Jeg tror du passer perfekt til å ha mange katter, Kristine. Du er en typisk catlady. Jeg melder meg selvfølgelig frivillig som kattepasser når som helst!

 5. Stine

  Hei Kristine!

  2 katter er jo perfekt 🙂
  Du ser fortsatt utrolig bra ut- gleder meg til innkjøp av neste BODY. Vet du ca når det kommer i butikken?

 6. kriweb

  Cathrine: Så blir det en til, så enda en.. og så :mrgreen:

  Nina: Ja det typiske for jul (nisser, juletre o.l) får vente litt, tenkte bare lysene. I år blir det en hvit jul for min del, med sølv som dekorasjon – gleder meg 😀 Og ja, julesanger! Min all-time-favoritt er ‘O holy night’ – nydelig.

  Malin: Jeg tror det må bli en liten en ja, med en hund og et stykk sær katt her hjemme, så er jeg redd ikke alle kommer overens om jeg henter en tøffing som har vært ute en vinternatt før.
  Jeg har julepynten altfor tilgjengelig i boden her, det er det som er problemet.

  Synnøve: Ja, jeg blir litt sånn som snipp og snapp når de oppdager at Mikke og Pluto har pyntet juletreet de er inni.
  Tusen takk, håper du får en god helg og!

  Tante G: Problemet med å hente en stakkar fra kattehuset er at de kanskje ikke går overens med Jack og Todd – det er jo tross alt en litt uvanlig situasjon. Vil ikke måtte levere noen tilbake igjen..

  Stine: Ja, jeg vet! 😀 Jeg vurderer det.
  Du, det vet jeg ikke – men forrige kom ut 27., så kanskje det kommer ut neste fredag. Sier ifra så fort jeg vet noe!

 7. Louise

  Jeg har sneket opp mer enn bare lysestaken:) Her hjemme hos oss er det pyntet til jul allerede. Jeg gjør det alltid til 1. des. men mannen gav grønt lys og da klarte ikke jeg å vente:)
  Jeg elsker å ha jul i førjulstiden, ikke lenge etter jul:)

Det er stengt for kommentarer.