Middag og mousse

Dro som vanlig på trening like etter jobb i dag, det ble en kjapp økt pålydende:

30 min kardio på mølle

Brystpress m/hantler
Kabelroing
Chins m/assistanse
Rotatorcuff
Sidehev
Magecrunchmaskin

Og så var det hjem og slappe av i sofaen resten av kvelden, det er så godt.. spesielt når det blir så fort mørkt ute, da er det ekstra koselig å sitte inne under et varmt pledd. Det mangler bare en kopp kakao eller noe annet godt, men det får bli senere i uka ;-)

Det ble mager mat i dag, det samme blir det i morgen og på onsdag. Men middag og dessert i dag smakte som vanlig godt!

Tunfisksalat med masse grønt + brokkoli, sjampignon, tomat og pinjekjerner
brokkoli

Sjokolademousse – kun proteiner
mousse
Ble faktisk perfekt konsistens! (Bruker som vanlig eggehvitter, sukrin, sjokoladeprotein og gelatin)

I morgen skal jeg innom en sportsbutikk og se om jeg kan finne litt finere (og mer sexy) treningsklær enn det jeg vanligvis bruker på trening.. :roll:
Og så skal jeg innom apoteket og hamstre tamiflu, kan jo ikke skade. Noen som vet om de er strenge på det, eller er det bare å fylle ut det skjemaet?

13 kommentarer til “Middag og mousse

 1. Rie Aleksandra

  Og her sitter jeg og drømmer om Dream brownie- og karamellis. 🙄 Hvordan går det med chins, føler du at du har ok fremgang? Vil absolutt anbefale deg å kjøre med strikker, det er utrolig bra. Håååååper at jeg klarer én med kroppsvekt før jul!

  Kakaotips; lag etter oppskriften på mørk bakekakao og rasp oppi mørk kokesjokolade på slutten. Mmmmmmm! Men det blir vel etter onsdag. 😉

 2. Sigrid

  Mmm, så masse godt du lager! Kreativ til tusen! Jeg har selv nettopp begynt på tamiflukuren. Det var superenkelt å få tak i den, fylte bare ut et kort skjema på apoteket også vips 🙂

 3. Stine

  Oooh, nå fikk jeg lyst på sjokolademousse!! Må kjøpe gelatin i morgen, tror jeg.

  Tror jeg har en liten anelse om hvem du skal på shoot for.. 😉 Spennende! Nike har jo mye fint i treningstøy, og Better Bodies såklart 😀

 4. Fitnesspumpkin

  Hei:)

  Har du nøyaktig oppskrift på sjokolademousse? Jeg er foreløpig ikke så flink med gelatin;)

  Du er i risikogruppen, så du kan bare krysse av det på skjemaet. Husk personnummer.

  Lykke til:)

  Hanne

 5. Tingeling

  Lurer litt på hva slags øvelse rotatorcuff er? Har prøvd å søke på nettet, men finner ingen god forklaring.

 6. Hanne

  Tamiflu: I utgangspunktet er vi forholdsvis strenge, siden det er forbeholdt de som er syke/har symptomer.. men siden du er i risikogruppa er det jo godt mulig de lar deg få likevel. Det blir jo en vurderingssak også.
  Hadde vi vært sikre på at alle kjøpte bare den ene pakken de trenger og ferdig med det kunne jo alle fått fritt.. 😆

  Jeg ser personlig ikke noe galt i å ha en pakke liggende siden det er effektivt også mot sesonginfluensa, og hvem vil vel ikke slippe å ligge rett ut en hel uke? 🙂 Den virker jo neste år også, om man slipper unna i år.

  Den sjokolademoussen så lekker ut…hmmm…

 7. Elisabeth

  Tingeling: Rotatorcuffen er et samlenavn på de fire musklene(m.supraspinatus, m.infraspinatus, m.teres minor og m.subscapularis) som er med å bl.a stabilisere og rotere i skulderleddet, det er ikke navnet på en øvelse. Men du kan finne øvelser som trener rotatorcuffen.
  F.ex her:
  http://familydoctor.org/online/famdocen/home/healthy/physical/injuries/265.html

  Ang. tamiflu, så må du fylle ut skjema, og dessuten enten ha influensasymptomer eller ha en du bor sammen med som har blitt syk. Vet at de ikke har vært like restriktive alle steder, så kan jo være at du får uansett. Om ikke, tror jeg at jeg ville bedt legen skrive ut en resept på tamiflu istedet, da slipper du nok skjemaet og forklaringa på apoteket, dersom legen mener du er berettiget å ha tamiflu i reserve. Nå skal det være nok til alle uansett, og det er jo lagt opp til at man ikke skal hente ut en eske FØR man virkelig trenger den.

  Så flink du er å spise bra selv om du ikke går på deff mer(minus denne lilledeffen til fotoshoot), skal prøve meg på noen av oppskriftene dine når jeg har født og orker skikkelig mat igjen:-) Har ihvertfall fått masse gode idèer.

 8. synnøve

  Har hørt det samme som har blitt skrevet over her. Pappa dro på apoteket og skulle ha tamiflu til mamma som er syk – men fikk avslag på spørsmål om å få med til seg selv og resten av familien, men dersom vi hadde vært i risikogruppa ville også vi fått, selvom vi ikke hadde symptomer.. Så, er nok bare å fylle ut skjema, så får du nok – om ikke annet kan du jo krysse av for at sambo er syk, da får du hvertfall 😆

  Du får jo til og med kjedelig tunfisk til å se lekkert ut du! Namnam 😀

 9. Tante Gunn

  Ta vaksinen sin, hun! (Da slipper du å tenke Tamiflu i det hele tatt).

  Tror jeg snart må stikke innom på middag. Disse bildene gjør meg sulten!

 10. Ulrika

  Jag skulle rekommendera vaccin istället för att köpa Tamiflu att ha ifall man blir sjuk eller ännu värre att ta förebyggande. Medicinen ska ju räcka till dem som faktiskt insjuknat och behöver den. Dessutom skall man aldrig använda sån medicin utom på strikt indikation från läkare eftersom man vid för frikostigt eller felaktigt användande riskerar att virus utvecklar resistens mot mot medicinen, något som ju är ett problem redan med bakterier och antibiotika bl.a. p.g.a. för frikostigt utskrivande.

 11. kriweb

  Takk for info dere! Ja da er tamiflu trygt i heimen.

  Moussen: (blir to store porsjoner)
  4 eggehvitter piskes hvitt med sukrin
  3 gelatinplater rørt ut i kokende vann (litt usikker på mengde, se bak på pakken)
  20g proteinpulver (belgisk sjokolade)
  Settes kaldt i 30-40 min

  Tante G: Du/dere er hjertelige velkomne! Men da skal jeg diske opp noe litt mer luksus enn tunfisk og eggehvitter 😉

 12. Marita

  Jeg prøvde å lage moussen din i dag, men jeg fikk det ikke helt til, hehe.
  Mener det sto på pakken at 6 plater gelatin skal blandes i 0.5 l vann, da blir det vel 2.5 dl vann til 3 plater gelatin.
  Jeg blandet alt etter å ha pisket eggehvittene hvite, satt det i kjøleskapet og gelatinen hadde jo sunket til bunns. 😆
  Avkjølte gelatinen før jeg hadde den i hvittene.
  Hva gjør du når du lager denne?

  Takk for at du legger ut oppskrift btw. 🙂

 13. Undercover bloggeren

  Absolutt nydelig! Ble så ivrig etter å spise den når den var ferdig nedkjølt at jeg glemte helt å dokumentere med et bilde, så jeg håper det er greit at jeg lånte bilde ditt på bloggen min. Har selvfølgelig notert at det er ditt og linket til bloggen din 🙂

Det er stengt for kommentarer.