Frem og tilbake

Ja så var jeg på deff igjen, men denne gangen er det heldigvis snakk om 5 dager og ikke 5 måneder! Det er allikevel tøft, for jeg skal innrømme at jeg er litt lei av å fokusere på det.
Det viktigste er å bli kvitt overflødig væske, så jeg kutter ned på karbohydrater. Dessuten er det ikke noe konkurranseform som er målet (det hadde vært umulig på nåværende tidspunkt..), men jeg vil såklart være i god form og samtidig vise litt mer «fylde» – jeg synes selv at det ser bedre ut med litt rundere former rundt musklene, en litt sunnere look kanskje.
Det blir gøy, jeg gleder meg veldig! Drar og tar bilder på onsdag etter jobb.

Så, maten i disse dager blir preget av at jeg forbereder meg til dette – men ikke noe mindre godt av den grunn!

Karbonadedeig med dolmiosaus og vegan parmesanost, salat og asparges
karbdeig

Omelett med brokkoli, tunfisk, paprika, purre, mais og oregano, salat med pinjekjerner
omelett

Også jeg med mine eggehvittekreasjoner igjen!
LIKSOM-OSTEKAKE :grin:
Skumkake med gelelokk
liksomostekake

9 tanker om “Frem og tilbake

  1. avatarThea

    Tusen takk for at du tok deg tid til å svare 🙂

    Maten din ser som vanlig herlig ut! Masse lykke til med «mini-deffen» 😉

  2. avatarCathrine

    Mer eggehviter.. 🙄 Jaja, det er godt du er så flink å være kreativ med maten!! BTW var det bildet på forrige innlegg superbra! Hotte venninnen min :mrgreen: Gleder meg til å se de andre bildene også; just do it! *smask*

  3. avatarNina

    Du er virkelig dyktig på disse eggehvittefluffene:)kaka har jeg ikke fått til ennå, men klarer det vel en dag.
    Lagde kylling med pesto og fylte paprika i kveld, nydelig:)Fortsett med opskriftene.
    Hva skal du ta bilder til?

  4. avatarHanne

    Bruken av så mange gode grønnsaker gjør jo selv deffemat rålekkert! Spinat og asparges, mmmm.. Synes det så veldig lekkert ut, begge deler! 😀 (kaka så også god ut, men vi vet jo allerede at du er dronninga av eggehviteland.. ;))

    Men du, vegan-parmesanost? Kutter du helt på melkeprodukter også, eller var det mer nysgjerrigheten som fikk den ned i handlekurven?

  5. avatarKathrine

    Med deg som inspirasjon skal jeg endre livsstil – igjen.
    Med krevende jobb og stress i hverdagen er det lett å skyve planene fremfor seg og utsette de gode tankene.

    LEser daglig din blogg, og det som går igjen er den balanserte og gjennomtenkte fremgangsmåten din.

    Regnestykket mer ut enn inn er enkelt nok, men å sette dett ut i livet er så lett.

    Tror sunn for nuft kan regne ut det meste, men vi er alle forskjellige individer så man jo bare prøve seg frem.

    Jeg kommer til å fortsette å bruke din blogg som inspirasjon og «veileder» til gode mattips osv.

    Kan jeg spørre ca ant kcal du ligger på off-season?
    Og forutsetningen da for ca hvor mye du forbrenner med en vanlig økt?

  6. avatarMalin

    Jeg har funnet ut hvorfor maten du lager ser så fristende ut; farger 😀
    Spennende med nye bilder!!!! I snøen denne gangen da eller? :mrgreen:

  7. avatarkriweb Innleggsforfatter

    Thea: Takk for det 🙂

    Cathrine: I know 🙄 Et par dager igjen nå så..
    Grugleder meg til bilder, blir over-kritisk til egen kropp etter sceneform.. men det kommer ut først i des/jan så jeg rekker å få det litt på avstand 😀

    Nina: Etter mye eksperimentering så kommer det seg, ikke alltid like heldig jeg heller 🙂
    Jeg skal fortelle mer på onsdag, da vet jeg litt mer selv og.

    Hanne: Asparges er supergodt, bare så synd at det er ganske dyrt..
    Det var nysgjerrigheten som tok overhånd da jeg snoket på en vegetarnettside for en stund siden :mrgreen:

    Kathrine: Det var godt å høre, ønsker deg masse lykke til – dette vil du klare, masse god og sunn mat å fråtse i.
    Jeg har helt ærlig ikke peiling, men det varierer vel fra 1700-2200. Jeg trener 5 dager i uka; 4 styrkeøkter + 3 kardioøkter.

    Kristine: Jeg skal ta bilder på et treningsstudio, kan fortelle mer til uka – da vet jeg når det kommer ut osv.
    Takk! 🙂

    Malin: Farger er viktig, antioksidanter!
    Det å ta bilder ute i kulda i bikini var mitt eget smarte påfunn, dette er heldigvis en forespørsel jeg har fått og de vil helst ta bilder innendørs 😆

  8. avatarhanna

    så flink du er med mat… jeg er imponert og inspirert:) hva har du i den skumkaken?? den så knall god ut 😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *