En god start

Ah, ny uke! Noen ganger hater jeg mandager, andre ganger elsker jeg dem – lovin it today :grin:

Hadde en god økt på overkropp i dag; startet med 20 min kardio på mølla, deretter:
Brystpress m/hantler
Cable cross
Roing
Arnoldpress
Sidehev
Chins
Cable pullover
Knebøy (fordi jeg ikke fikk kjørt det i går, var en smule sliten kan man si..)
Mage-apparat
Tøy-og-bøy – digg!

Også fikk jeg skiftet til vinterdekk i dag – takk D – det var på hengende håret for snøen dalte ned på vei hjem fra trening i dag, og det er hvitt på siden av veien. Vinteren har kommet, brr..

Jeg var ute på lørdag for første gang siden juletider i fjor, det var utrolig moro – det slår aldri feil når jeg er sammen med søstrene mine. Jeg drakk mer enn jeg hadde trodd på forhånd, men ble ikke full eller dårlig – bare glaad. (Strawberry daquiri er jo som saft). 
Selv om det var en vellykket kveld så angrer jeg ikke på at jeg aldri har vært noe festjente eller ikke drikker til vanlig, et par ganger i året holder for min del.
Ikke at det er noe å se, men her er et par bilder fra kvelden.
Det er de harry fleksebildene som ikke er til å unngå når man er litt miljøskadet.
GetAttachmentGetAttachment3
GetAttachmentCA6AX3PFGetAttachment8

Håper dere hadde en bra helg, og at dere er klar for nye uke med trening – og muligens mer av vinteren.. Jeg er nemlig ikke så sikker på sistnevnte, det er litt tidlig.

14 kommentarer til “En god start

 1. synnøve

  Herlige bilder! 😀
  Ser ut som dere hadde det morro hehe..
  Har et hat/elsk forhold til mandager jeg og.. denne mandagen var ikke helt min dag for å si det sånn.. MEN ser fram til en SUPER tirsdag! 😆

  Utrolig fin kjole du hadde, forresten 😉 (det hadde forøvrig din søster også!)

  Ha en fortsatt fin kveld!

 2. Stine

  Her oppe har snøen heldigvis ikke kommet.. enn så lenge. Grugleder meg til den kommer!

  Så ut som en bra fest :mrgreen: Kjolen din var kjempefin, er den fra Floyd? Har noe lignende!

 3. kriweb

  Synnøve: Det finnes verre/bedre bilder, men tenker det er best å la de ligge..
  Huff da, men da er morgendagen din dag! Håper den blir bra 😀

  Thale: Etter årevis med krangling om hårbørster og like klær, så finner man ut til slutt at det er veldig greit med søstre 🙂

  Stine: Jeg har hatt litt julestemning i dag og gleder meg til jul, men ble skuffa da jeg så snøen.. det er liksom bare slaps og vått. Og altfor tidlig.
  Takk, den er fra Gina Tricot!

 4. Anette

  Hei Kristine! 🙂

  Så bra at uka har startet så godt, da er det jo bare å møte resten av dagene med et positivt sinn 🙂 Man får bruke det (mye brukte) ordtaket «ny uke, nye muligheter!» 🙂

  Det så ut som du koste deg på lørdag utifra bildene. Jeg er ganske enig med deg mtp det med alkohol og festing. Tidligere var jeg så og si avholds, og drakk aldri. Nå skjer det en sjelden gang, men aldri i store mengder, det er faktisk ikke nødvendig i det hele tatt. Det viktigste er jo at man koser seg og har det gøy 🙂 Etter mange år med mye trening, vekttap og et veldig sunt kostold (ekstremt – i følge andre) så blir man mer bevisst på hva man gjør med kroppen sin og hvordan det påvirker oss. Selvsagt skal man jo ikke bli fantatisk, selv om grensen mot det til tider kan være hårfin syns jeg.. Det er lett at man blir veldig fokusert på alt som har med trening og livvstil å gjøre. Uansett, så er det viktigst at man trives med det man holder på med og at man har det bra med seg selv. Da finner vi balansen i livet.

  Og til slutt: du ser jo fantastisk ut uansett Kristine!! Og med DEN kroppen så har man faktisk LOV til å flexe litt selv om man er ute på byen 😉

  Ha en strålende flott uke! Jeg titter nok innom bloggen din igjen i løpet av uka.. 🙂

  Klem,
  Anette

 5. Malin

  «Strawberry daquiri er jo som saft..»
  Kremt, hvor mange ganger har ikke jeg gått på en smell der 🙄
  Koslige bilder av deg og søstrene dine, mon tro hva søsteren din tenker på det bildet der du tar «krabba»..hehe

  Mandag er ikke en av mine favorittdager, og hadde det begynnt å snø i tillegg…Don`t get me started!

 6. Hilde

  Mandag kan faktisk være en riktig så fantastisk dag hvis man går på Kjell Olav sine timer på Elixia Carl Berner. Han har bosu, så spinningtime, og får ikke han deg i godt humør, vil jeg nesten påstå at ingen gjør det!

  Jeg har viet en dag i uken til gruppetrening, og det er så absolutt verdt det, så lenge Kjell-energibombe har timene.
  Anbefales 🙂

  Fine jenter btw 🙂

 7. Kine

  Hei Kristine!

  Du ser helt fantastisk ut.
  Jeg lurer på hvordan du stiller deg til uttøying etter trening? jeg får mange ulike synspunkt fra ulike trenere. Jeg trener for å få mer markerte muskler, og er derfor i tvil om jeg skal tøye ut etter styrke trening eller ikke. Har du et godt råd?

  stå på!

  -Kine-

 8. Hanne

  Hehehe, alkohol og antioksidanter 😆
  Så et pent hvitt skilt i dag med skriften «vokt dem for katten».. måtte tenke litt på deg da 😀

 9. Yvonne

  Så morro å komme seg ut litt 😛 Ja nå er det ny uke med masse hard trening,og kosthold 😀 Du ser strålendes ut 😛 ha en kjempe fin uke 🙂

 10. kriweb

  Anette: Når man først har tilegnet seg kunnskap om kosthold, og ikke minst vært på deff/sett hvordan kroppen reagerer på diverse mat så bli man vel egentlig aldri den samme – på godt og vondt. Jeg er veldig glad for at jeg ikke spiser rundstykker til middag lenger, men samtidig så tviholder jeg på dette med at ikke alt jeg spiser/drikker må på død og liv være übersunt. Jeg respekterer andres valg, men jeg kommer nok til å ta meg en fest eller to i året 🙂
  Det var heldigvis en lukket fest på et utested, hehe.. men takk!
  Ha en fin uke videre du og!

  Malin: Huff, det er farlig godt.. klarte å gi meg mens leken var god.
  Jeg tror hun tenker noe sånt som; «djeez.. here we go again»
  Nå er tirsdagen over og i morgen er vi halvveis allerede! :mrgreen:

  Hilde: Jeg har prøvd spinning én gang og jeg gjør det aldri igjen – Jeg ble uvel.. for å si det mildt. Tror man enten elsker eller hater det, jeg hatet det.. 😆

  Kine: Jeg er for tøy-og-bøy, synes det er veldig viktig. Gjorde det selv i går og det føltes veldig godt! Man får hverken mer eller mindre markerte muskler av å tøye, man blir smidigere og mykere – og jeg synes også man får en bedre gange og holdning. Jeg ville kanskje ikke ha satt igang den store utøyingen etter en hard benøkt, husk at man bryter ned musklene ved trening og at det ofte «holder» for en dag – du kan jo tøye ut 2-3 ganger i uka?

  Hanne: Ja der sa du noe, viktig med antioksianter i disse influensatider..
  Jeg ønsker meg et sånt skilt! 😆

  Yvonne: Det var veldig moro! Jepp, hardkjør i noen dager nå 😈

 11. Iris

  Kjell Olav er instruktør nr.1 – må støtte opp om Hilde der! Og om ikke spinning, så er BOSU fantastisk gøy! 😆 Prøvd det? Kjell Olav var min store inspirasjon når jeg selv startet opp som instruktør, utrolig flink til å formidle treningsglede, og gi alle følelsen av å være inkludert og bli sett!

 12. kriweb

  Hanne: Wee, det har det på Ski Storsenter.
  Så, venner og familie som leser: jeg ønsker meg katteskilt til jul.

  Iris: Det har jeg prøvd en gang for leenge siden, bra trening absolutt. Skulle gjerne ha gått på saltimer innimellom, men de startet litt for sent..

Det er stengt for kommentarer.