Mimring og mat

Først må jeg bare vise dere et par ting (sitter en fredags kveld og titter på bilder)..

Slik ble resultatet av deffen på ryggen etter 4 måneder
IMG_7761IMG_2383

Jeg er enormt stolt over hva jeg har oppnådd, og ser at det siste bildet er optimalt sett i forhold til konkurranse. Jeg ser også at jeg synes før-bildet er finere til vanlig, og kan berolige med at jeg allerede har fått mer fylde under huden ;-)

Og her er forskjellen fra en deffeklar kropp frem mot en blek kropp dagen før NM, og på selve dagen innsmurt fra topp til tå
IMG_9660_sammenligningIMG_2553nm09_2

I dag har jeg vært i godt humør, sikkert fordi det er fredag! Og i morgen skal vi ut på fæst, og jeg skal drikke små alkohyler for første gang på over 10 mnd – kan bli spennende :mrgreen:
Jeg skal (prøve å) ta det forsiktig, jeg er jo egentlig ikke så glad i det – spesielt ikke dagen derpå, det er liksom ikke verdt det. Litt småbrisen, godt selskap og 90-talls musikk så er jeg fornøyd.
Jeg var dessuten ute og kjøpte meg to nye kjoler i går, ikke ofte jeg pynter meg. Hadde kanskje vært mer gøy om vi skulle kle oss ut (jeg vil være djevel), men den får jeg ha til gode :twisted:

I dag spiste vi nydelig mat, D lagde middag og jeg lagde dessert:

Kylling med pesto, mozzarella, fetaost og chili sammen med fylt paprika, asparges og pinjekjerner
IMG_4041
IMG_4050

Og dessert ble eplekake med vaniljesaus
IMG_4061
2 epler – den ene kuttes og legges i bunn, den andre på toppen. Kanel og sukrin over begge lag med epler
80g havregryn
30g hi-maize
20g vaniljeproteinpulver
2dl mager kesam
En skvett saft u/sukker
En skvett sitronsaft
1 ts bakepulver
2 eggehvitter piskes hvite med sukrin
Litt kruskakli (evt nøtter) strøes over

I ovnen i ca 25-30 min på 200 grader.

Hele kaken er ca 750 kcal, serveres med vaniljesaus (eller is) – nam!

21 kommentarer til “Mimring og mat

 1. Cathrine

  Mmmmm.. Det er bare å sende meg en middagsinvite+huslyinvite (kravstor!) så hiver jeg meg på flyet og kommer! I’ll bring the wine! :mrgreen:
  Godt å høre du har fått mer fyldre på kroppen igjen nå og kan kose deg litt mer enn hva deffelivet tillater. Nyte helgen snuppa mi!
  *masse klem påå*

 2. kriweb

  Cathrine: Det tenkte jeg faktisk på i går, at jeg skulle ringe deg og snakke om det – men så går timene etter jobb altfor fort 😐
  Om du har planer om å forbli i bergen, så får vi bli flypendlere. Kos deg masse i helgen du og, *kos*

  Hilde: Det var knallgodt, lenge siden jeg har spist noe så godt (jeg fikk rense kyllingen..).
  Paprikaen var fylt med oppkuttet asparges og fetaost – som for øvrig er kjempegodt etter å ha vært i ovnen.
  Paprikaene og aspargesene ble for øvrig lagt inn etter at kyllingen hadde vært i ovnen en stund først.

 3. Anne

  Helt utrolig hvor stor forskjellen er på før- og etterbildene, det beviser jo bare hva som er mulig når man er målbevisst og jobber hardt nok mot et mål. Veldig inspirerende! Men jeg kan godt tenke meg at det er godt å få litt mer kjøtt på beina igjen 🙂

  Maten så utrolig god ut, tusen takk igjen for at du deler med deg!! Jeg har fått massevis av gode (bokstavelig talt) tips etter at jeg begynte å følge bloggen din 🙂

  I dag skal jeg på Sukrin-jakt (takk for tipset om å prøve helsekosten!)

 4. heidi

  Kan jeg få ligge i vesken til Cathrine og være med på den middagen.. *vann i munn*. ? ?

  Jeg skal så absolutt lage fylte paprika idag om jeg skal spise hjemme. Takk D for inspo.

  Cath: det blir jo ikke sååå langt å bære meg, Kolbotn-S. er kun en god søndagstur 😉

 5. Cathrine

  Selvklart Heidi, jeg bærer deg jeg. She ain’t heavy she’s my friend 🙄 Men.. hvordaan pakke deg i vesken min vet jeg ikke hvordaan vi skal få til, for du er ganske høy…!

 6. Sashli

  Hej tjejen!

  du är sån inspiration, framförallt dessa tuffa tider i dieten.
  Följer dig med nöje ska du veta.

  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram

 7. Aleksander

  Du kan klappe det selv på skuldra for den fremgangen du har hatt (og D på skuldra for den middagen som fikk en mett mann sulten igjen) 😀

  En ting jeg har lurt på, som jeg la merke til på NM og som kom godt frem på disse poseringsbildene forfra. Hva er grunnen til at du holder armene så rette (som bilde to og tre forfra) og ikke mer bøyd og «avrundet» som på det første bildet? Jeg la merke til at de andre jentene i NM stort sett holdt dem som du gjør på det første bildet. Jeg er langt fra noen ekspert på dette, men jeg synes at armene på det første bilde ser mer naturlig og avslappet ut, mens på de to andre ser det litt anspent ut. Dette fører til at du i mine øyne får hendene for langt fra hoftene. Dette er i så måte ingen kritikk, bare en meningsytring innbakt i et spørsmål… 😉

  Jeg er forresten imponert over, og stor fan av, ryggstrekkerne dine! 😯

 8. kriweb

  Anne: Jeg føler meg i hvert fall mer vel med litt mer av mine kvinnelige former, klærne passer om ikke annet bedre 😀
  Bare hyggelig det vet du, håper du finner sukrin da!

  heidi: Klart du kan, Cath er den sterkeste jenta jeg kjenner så det er ikke noe problem – hun tar deg på skuldrene :mrgreen:

  Sashli: Tack tjejen! Ønsker deg masse lykke til videre på dietten, hang in there – ikke lenge igjen nå!
  Ha en trevlig helg, kram

  Aleksander: *klappe seg på skulderen* Takk!
  Jeg ser også at jeg hadde «rundere» posering før, også på de foregående konkurranse i fjor, men jeg strammer faktisk mer da enn når de henger litt mer ut til siden – da fokuserer jeg på å løfte skuldrene mer. Jeg kunne sikkert ha «skrånet» hendene litt mer inn mot hoftene, du har rett i det – men som du ser så synes min svakhet, lats, bedre når jeg får armene litt mer ut. En vanskelig balansegang det der, må prøve å skjule/få frem styrke og svakheter man har 🙂

 9. Malin

  Det er en helt utrolig utvikling, og veldig fascinerende at det går ann å forme kroppen slik 🙂
  Jeg måtte forklare en venninde at det ikke var normalt at en fitness utøver så ut slik til vanlig, da hun synes det var direkte stygt.

  Synes du er flott jeg. Og sikkert mye flottere nå med litt mer polstring :mrgreen:

 10. Hanne

  Ah…sånt er skikkelig nam nam. (I mangel på en bedre beskrivelse). Det er likevel litt rart å lese noen av bakeoppskriftene dine. Jeg hadde nemlig en hel haug av slikt i hus tidligere, men etter jeg ble samboer har jeg blitt overraskende «normal» i matveien. Hum.. Noe sier meg at det vil endre seg igjen fremover, for etter alt for lang ventetid får jeg endelig (lov til å) gjøre en ordentlig innsats for å bli fit 😆

  Godt å høre at du begynner å få på deg litt fett igjen. Av scenen gjør musklene seg nemlig best med litt mer polstring, i hvertfall etter min smak 😀 Likevel ser både før og etter-bilde kanonbra ut! Det er i grunnen ganske fascinerende å se hvor mye «rundere» og du er på før-bildet i bikini samtidig som du ikke ser noe mindre ut deffet (eller større ut udeffet). Merkelig hvor mye som skal av selv en slank kropp som din!

  Tilslutt må jeg si at det var veldig interessant å lese svaret ditt angående poseringen. Jeg synes nemlig også at det ser bedre ut med armene mer «rundet», men nå som jeg leste begrunnelsen for å ha de såpasse rett så ser jeg jo poenget ditt 😀 Løsning for å gjøre alle fornøyde: bygg mer lats 😈 😀

 11. Aleksander

  Aaaa okay, da forstår jeg. For mitt neste spørsmål var hvorfor du ikke breier latsen mer ut på poseringen bakfra, men da har jeg fått forklaring på det også 🙂
  Nesten litt godt å høre at du også har svakheter å jobbe med 😈 😀

  Fra siden(e) er du helt rå da!

  En siste ting jeg har lurt på er om det er med hensikt at du «strekker» i stedet for å «bygger-posere» magen forfra?

 12. Yvonne

  så godt maten så ut.. 😛 synes du var utrolig flink av alt det du har klart å oppnå 😛 heldig er du!! 🙂 håper du får en kjempe fin helg og kooos deg masse =)klem

 13. Thea

  Hei. Utrolig morsomt å endelig få se en pen jente innen bodyfitness kategorien. Du beholder dine kvinnelige former selvom du har helt sykt med muskler og ansiktet ditt er utrolig feminint iforhold til hva jeg trodde jenter innen bodybuilding og bodyfitness fikk etterhvert. Får selv lyst til å begynne med livsstilen du bedriver om dagene, du gir virkelig inspirasjon! Skal begynne med personlig trener denne uken og skal holde på 4 ganger i uka i 2mnd, for så å fortsette på egen hånd.Dette for å få en kickstart på min nye livsstil. Hva må til for å nå målet? hvor mye veide du før du startet med dette og hvor lang tid vil det ta for å få en like symetrisk kropp som du har?
  Stå på videre!! med vennlig hilsen Thea

  Ps: svar meg gjerne på mail! 🙂

 14. kriweb

  Malin: Jeg har nok fått høre alt som er av adjektiv; muskuløs, mandig, barbie, missedronning, grov, stor, liten 😆
  Jeg føler meg finere nå som jeg (stumpen) fyller ut jeansen litt bedre!

  Hanne: Jeg har et ganske normalt skap/kjøleskap, men synes det er greit å ha sukrin og fiber liggende – sukker og mel er mine fiender 😈
  I’m workin on the lats!

  Aleksander: Det er mange grunner til dette med mage/magemuskler/trykk i muskulaturen, det er ikke alt jeg får gjort noe med (eller ønsker) – men jeg kunne ha posert med mer svai forfra ja.

  Anne: Bra!

  Yvonne: Det var utrolig godt! Så lenge jeg får rense kyllingen ned til minste detalj kan jeg spise det, hehe.

  Linek86: Det var nam! Takk 😀

  Anette: Deff vil si at man går ned i fettprosent for å få bedre frem definisjon og muskelmasse (deff=definisjon). Dette gjør man etter at man har styrketrent og opparbeidet seg muskelmasse, ellers er det ikke noe å deffe ned til. Hovednøkkelen er å spise sunt, variert og proteinrikt samtidig som man styrketrener.

  Thea: Oj, takk! 😀 (Så lenge man holder seg til trening og bra kosthold så vil ikke ansiktet forandre seg).
  Det er veldig vanskelig å svare på hvor lang tid det vil ta eller hva som kreves av deg, vi har helt sikkert forskjellig utgangspunkt.
  Jeg kan bare snakke for meg selv, og jeg merket god fremgang med en gang jeg startet med styrketrening. Jeg var flink og trente meget tungt, jeg økte vektene og ble stadig sterkere. Hadde ingen lange pauser, trente kontinuerlig og spiste godt og sunt og hadde energi på gymmet – altså ingen deff/diett før jeg bestemte meg for å satse på konkurranse. Viktig å ta en ting av gangen 😉
  Jeg har de siste månedene fokusert på svakheter slik at jeg blir enda mer proposjonert og symmetrien blir bedre, det blir neste steg – men hvor lang tid alt dette tar er helt individuelt, etter ønske o.l
  Lykke til da!

 15. Tina

  først må jeg bare si at jeg er super fan. du er virkelig et forbilde:) jeg bare lurte på om du hadde noen erfaringer med nordic nutrition zero carb, eller myrevolution myoprotein? hvem er best? det er første gang jeg skal prøve protein tilskudd og det er jo en jungel av produkter der ute, så trenger litt veiledning. hehe!
  😀

 16. kriweb

  Tina: Takk! 🙂
  Jeg bruker selv proteinpulveret fra Nordic Nutrition da de er sponsoren min, så jeg anbefaler de! Zero Carb og Whey Gourmet er mine favoritter – god konsistens og smak.

 17. Rikke

  Hei du 🙂
  Jeg leser bloggen din fra tid til annen og blir som regel inspirert til enten trening eller matlaging og igår var intet unntak. Jeg bakte eplekaken din og den ble veldig god!
  *skryt til deg*
  Fortsett gjerne med flere slike sunne/deffe oppskrifter!

Det er stengt for kommentarer.