Veien videre

imageCAABAKML

Ingen kan vite hva som vil skje fremover, men man kan påvirke det til en viss grad ved hvilke valg man tar. Jeg er veldig glad for valgene jeg har gjort hittil, jeg sitter nå igjen med tre fantastiske opplevelser som jeg er veldig stolt av.

Tusen takk til..
David min, du er en tålmodig og snill sjel. Gå og kjøp deg en xbox, det har du fortjent. Nå skal vi kose oss for faen.
La familia – mafiagjengen min, dere har vist så mye interesse, tålmodighet og glede for dette – det hadde ikke blitt det samme uten dere.
Venner – takk for at dere har godtatt «jeg skal trene», «da må det i så fall bli torsk» osv, og at dere har ventet så lenge til å paartey med meg! Nå skal jeg være sosial igjen.
Bloggvenner – dere har jeg hatt så ofte i tankene, jeg gleder meg til å skrive nye innlegg og jeg gleder meg til å lese når noen har skrevet til meg.  Jeg visste ikke at det fantes så mange gode jenter (og gutter) som oppriktig ønsker andre det beste, ingen sjalusi eller forhåndsdømming.
Sponsor – Geir på Nordic Nutrition som har sendt kosttilskudd slik at jeg har kunnet lage alle disse proteinvaflene og pannekakene – som etterhvert gikk over til å bli eggehvittefluff og alt det kreativiteten (les:desperasjonen) kunne finne på.

nordic

Lærdom jeg tar med meg videre
Jeg har lært veldig mye på denne deffen, mye mer enn jeg hadde trodd i forkant. Jeg regnet med at jeg opplevde det meste i fjor da jeg konkurrerte både vår og høst, men denne gangen har vært veldig annerledes.
Jeg har bevist en gang for alle at man kan komme i skikkelig form uten hjelpemidler og den gammeldagse måten å gjøre ting på. Jeg er utradisjonell, jeg veier ikke maten, jeg driver med IF og har spist 2-3 måltider om dagen og kjørt kardio på ettermiddagen. Betyr dette at jeg har jobbet mindre hardt enn andre? Absolutt ikke, prøv selv. Det å komme i konkurranseform er noe alle som skal stille jobber knallhardt for både før, under og når det gjelder – det vil også vises på selve dagen.
Jeg har lært at mange utøvere synes det er enklere å finne feil på dømming, regler og andre utøvere som gjør det bedre enn å se på sine egne feil og starte her. Det er fortsatt (!) et par som gjør det, bruk nå heller tiden deres på bedre ting – det begynner nesten å bli pinlig. BF handler som sagt om så mye, deriblant en vellykket form og sceneopptreden.
Jeg har lært å stole mer på meg selv, og bry meg mindre om hva andre mener
Jeg har lært å ikke forhåndsdømme folk på bakgrunn av et par dårlig egg i kurven
Jeg har lært at jeg har mye mer støtte enn jeg kunne ha forestilt meg

untitled3

Hva kan gjøres bedre?
Jeg skal gå igjennom treningen min og gjøre et par endringer fremover. Målet er alltid å bedre svakheter, noe jeg aktivt har gjort i hele år og som jeg har lykkes godt med.
Jeg er en perfeksjonist så jeg vil alltid strebe etter å gjøre ting bedre, i tillegg er jeg imot ekstreme metoder så jeg finner en balansegang på det. Man får fremgang når man holder fast ved noe over tid, og for å gjøre det må man legge det opp slik man selv vil og slik at det passer inn i det daglige livet.
Jeg har ikke lagt opp noe program enda, men vet hva jeg vil bli bedre på så det er bare å sette igang! – etter et par dagers hvile vel å merke..
Det er litt rart at det hele er over for denne gang, det har vært en stor og viktig del av livet mitt i snart 5 måneder nå.. Men jeg har alltids noen tanker om hva jeg vil, så noe blir det – men hva og når får vente.

Todd slipper meg forresten ikke ute av synet, han fotfølger meg og krever mye oppmerksomhet. Nå har mammaen hans spradet rundt i bikini nok ganger, på tide å være mer hjemme. Akkurat nå ligger han mellom bena mine og halvsover, han er så skjønn.
I dag er for øvrig en veldig viktig dag, mamma har bursdag – gratulerer med dagen!

Prisutdelingen i BF +163:
Nordic Championship – BF +163

14 kommentarer til “Veien videre

 1. Anonym

  Hej Kristine!!Ett stooort grattis till dina fina framgångar 😉 Ær imponerad av din otroliga symetri och form!! En stooor inspiration før mig nu nær jag bestæmmt mig før att kasta mig med i BF cirkusen!! Mitt mål ær att stå på scenen våren 2012. Jag ær 41 år nu och kommer att debutera som 44 åring!! jag har många førebilder men Mona(som vann NM och Nordisk i CBB) va också 44 nær hon debuterade så det ær ALDRIG før sent att børja!! Jag har mkt att jobba med fram tills dess och kommer ju antagligen att tævla mot dig …men jag ska gøra mitt bæsta!!! Føljer bloggen din varje dag och blir vældigt inspirerad!! Stå på och lycka till vidare i din karriær och att nå dina mål!!
  Mvh Pia 🙂 Min blogg:http://pia68.blogspot.com/

 2. Anne

  Jeg er så glad for at det hele ble en positiv opplevelse for deg til slutt. Jeg kjenner deg jo ikke siden jeg aldri har møtt deg, men etter at jeg ble trofast leser i sommer føler jeg nesten at jeg kjenner deg litt likevel. Med den måten du gir av deg selv på mååå man jo bare bli fan av deg 🙂

  Jeg må bare si at du impoenerer meg igjen, denne gangen over hvor reflektert og fokusert du er allerede to dager etter seier nummer tre! Det blir veldig spennende å følge deg videre! Dagen blir ikke den samme uten en titt innom bloggen din 😉

  PS! Helt utrolig at noen fremdeles holder på med skittsnakking, er det muuulig?? Det er greit at man er konkurransemenneske og skuffet, men det får da være grenser!

 3. Ann Katrin

  Litt enig med Anne over her. Begynte å lese i bloggen din fast nå i juli/august, så føler at jeg kjenner deg litt, selv om det er minimalt. Har enda litt dårlig samvittighet for at jeg ikke kom og heiet på deg her i trondheim, men med et kjært familiemedlems bråe bortgang, så har jeg nok med å motivere meg selv til å fortsette med mine ting om dagen. Og lørdagen ble nok brukt til litt trøsteshopping i byen istedet..

  Synes det er kjempebra at du vant, håper du fortsetter å logge fremtidsplaner, matoppskrifter, treninger og alt annet du eventuelt vil dele med oss. Synes det er morsomt og lærerikt 🙂

  Klemmer i massevis!

 4. kriweb

  Hei Pia og tusen takk! Alder er ingen hinder i denne sporten, så jeg ønsker deg all lykke til videre med din satsing!

  Yvonne: Ting kan alltid bli litt bedre 🙂

  Annbjørg: Tusen takk! Det blir noen dager med pause innimellom, men skal gjøre mitt beste 🙂

  Anne: Takk!! Jeg er også veldig glad for det, spesielt denne siste som gjorde det til en deilig avslutning på det hele.
  Ja nå må disse jentene gi seg.. live and let go 😆

  Julia: Tack! Jag tror inte det, men kanske! 🙂 Skall du dit? Kram

  Ann Katrin: Det skjønner jeg godt, etter noe så vondt så er det ikke alt som er like viktig eller gøy. Jeg håper det blir lettere med tiden.. og at du fant deg noe fint på shoppingen 🙂 Klemmer

 5. Hege

  Jeg er så stolt av deg! Rart man kan bli det av folk man ikke kjenner personlig, men jeg er faktisk det 🙂
  Sånt gjør godt, og det å kunne glede seg over andres gleder er en glede i seg selv! Hurra for deg, hurra for meg – og jeg gleder meg allerede til hva du skal skrive i morgen….og i overimorgen, og dagen etter det osv 🙂

  Stor klem

 6. Anne

  Jeg forstår at det kan være litt rart at så mange mennesker du aldri har møtt støtter deg – men det er fordi du er så flink med bloggen din, flink til å gi et bilde av hvem du er og hva du står for – man assosierer seg selv med deg og ønsker at du skal gjøre det bra i det du foretar deg. Innlegget jeg skrev kan virke litt «herregud, folk leser jo virkelig alt jeg skriver!» i og med at jeg har gjort litt «research», men jeg måtte søke opp en del opplysninger, jeg husket altså ikke alt 😉
  Du er ei kul dame – skjønner godt om du vil ta pause fra alt som heter forsiktig kosthold og blogging nå, men du skriver bra og det er alltid noe nytt å lære om kosthold og trening i det du skriver. Uansett hva du velger å gjøre nå, takk for en super blogg så langt! 😀

 7. HHHH

  «ingen kan vite hva som vil skje fremover»…. jeg vet en ting som skal skje i alle fall: du skal stå på scenen mange flere ganger 🙂 så det så!

  (altså ikke med en gang nei :P)

 8. Sofia H

  Hej kristine och grattis än en gång!!
  Du är helt fantastisk!!!

  Jo jag blev så nyfiken på ditt matupplägg. Du skrev att du äter 2-3ggr/dag.
  Kan du inte skicka ett litet mail nån dag till mig och berätta lite kort hur det går till?
  Äter du på fasta tider? eller när du är hungrig??

  Än en gng! Du är grym!!!
  kram

 9. Anonym

  Hei Kristine, ønsker bare å takke for en fantastisk blogg 😉 Du er en meget stor inspirasjon for meg og mange andre! Lykke til videre

 10. kriweb

  Hege: Slikt løfter hverdagen min altså, takk!! Stor klem

  Anne: Jeg blir veldig glad når folk engasjerer seg i meg og det jeg skriver, og spesielt når jeg ser at det er så genuint. Det hender jeg glemmer hva jeg har vært igjennom så innlegget ga meg faktisk en liten tankevekker, takk 🙂

  HHHH: Nja.. spørs om du ikke har rett 🙂 Kanskje med din kjære igjen til og med! Men først en pause + forbedringsprosess.

  Sofia: Tack!
  I hovedprinsipp så äter jag efter träning, middag och kveldsmat. Jag fastar alltså från jag kliver upp och i 7-10 timmar (jag äter lunch kl 12 om jag är väldigt hungrig). Det kommer att bli beskrivet nærmere i reportagen om mig i Body!
  Kram

  Anonym: Takk for det! 😀

Det er stengt for kommentarer.