Hvordan føles det?

Nordiskmesterskap2009_mortengranhaug_3

Det er så vanskelig å beskrive, det er et stort sammensurium av mange følelser og tanker som dukker opp.
Først og fremst er jeg glad! Ord som «moro, gøy, utrolig kult» går igjen, men det dekker liksom ikke en brøkdel av det som foregår både i hode og hjerte.
Det er en god blanding av glede, stolthet, lettelse, vantro og fy-fader-så-digg!

Det å stå på scenen og få høre navn og plassering bli ropt opp en etter en er utrolig nervepirrende, jeg synes jeg hører navnet mitt hele tiden. Og når jeg og Elisabet sto igjen så var jeg så glad, for om det var noen jeg unnet en seier (bortsett fra meg selv selvfølgelig :mrgreen:) så var det henne så da var det liksom greit. Men så ble jeg stående igjen gitt.. da rakk jeg faktisk å tenke i 2 sekunder; lurer på hvem som vinner.. :roll:
Og så dette emosjonelle styret igjen da det gikk opp for meg.. et par tårer måtte jo komme. Kom heller med et gledesbrøl eller noen spenstige poseringer da for svingende.

Det er ikke til å legge skjul på at nordisk var ekstra nervepirrende etter NM, spesielt fordi line-upen var som den var. Det gjorde også sitt til at jeg i perioder ikke hadde veldig lyst og at jeg konstant gikk med følelsen av at jeg måtte bevise noe. Det presset gikk etterhvert over til en slags nummen følelse – jeg turte ikke å forvente eller håpe noe så jeg ble heller litt likegyldig. Og nå skammer jeg meg selvsagt for det, snakket ikke jeg om selvtillit for et par dager siden kanskje? Dette med å ikke bry seg om hva andre mener. Og så dømmer også disse dommerne meg på førsteplass og det gjør meg så glad :mrgreen:

Nordisk har vært et fantastisk arrangement, jeg har storkost meg.
På fredag kom vi til hotellet på formiddagen og resten av dagen gikk med på å slappe av, spise kylling og se på tv på hotellrommet. Dagen før dagen er alltid verst, den varer så utrolig lenge og man vil bare at den skal bli ferdig slik at man får begynt konkurransen. Jeg sov dårlig den natta – som jeg stort sett gjør uten drikke – og sto opp veldig tidlig på lørdag.
På lørdag begynte jeg å småspise riskaker med peanøttsmør og nugatti, unnet meg litt luksus denne gangen – men uten drikke er det faktisk ikke så godt.. Og jeg elsker jo å sminke meg, så brukte også en del tid på dette for å få tiden til å gå.

Folk backstage virket gladere, kanskje var det nasjonalfølelsen som sto litt sterkere denne gangen – norge må holde sammen og støtte hverandre. Det er et par som har kommet bort og snakket og gitt meg en klem – og det er så koselig.
Jeg har blitt kjent med mange flere og et par individer skal ikke få ødelegge det faktum at det finnes en stor og god gjeng hyggelig folk i dette miljøet.

Gratulerer så mye til Norge og alle deltakere for en flott innsats!

Tusen takk til alle som har skrevet til meg ♥
Og til Martine, Stine, Nems og dere andre som heiet på meg!

Her er noen av mine egne bilder fra Nordisk:

På lørdags morgen:
IMG_3466
IMG_3474

Nordisk – runde 1
IMG_3496
IMG_3501
IMG_3502
IMG_3504
IMG_3507
IMG_3512
IMG_3515
IMG_3517

Nordisk – runde 2
IMG_3576
IMG_3578
IMG_3579
IMG_3582
IMG_3584
IMG_3586
IMG_3588
IMG_3589
IMG_3591
IMG_3592
IMG_3600

Nordisk – runde 3
IMG_3635
IMG_3637
IMG_3638
IMG_3641
IMG_3642
IMG_3643
IMG_3646
IMG_3648
IMG_3651
IMG_3654
IMG_3659
IMG_3666
IMG_3667
IMG_3672
IMG_3691
IMG_3693
IMG_3698
IMG_3704
IMG_3711

Overall
IMG_3720
IMG_3725
IMG_3726
IMG_3727
IMG_3732

Den samme kvelden etter en tacotallerken på Egon
IMG_3772

Og denne proppmett-følelsen – tenk at man går og drømmer om dette til slutt.. det er jo ikke noe godt. Vi er rare :smile:
Det ble imidlertid nydelig hotellfrokost i dag før vi dro til flyplassen, og vi feiret bursdagen til mamma senere med wienerpølser, kake og brus. Life is good!
I morgen er det opp tidlig og på jobb, vanlig hverdag igjen.

35 kommentarer til “Hvordan føles det?

 1. Cathrine

  OI!Det må være det kjappeste svangerskapet på lenge! Skikkelig gravidemage hoho *s* Endelig kan du slappe av og nyte litt digg igjen vennen, you did it! Helt fantastisk kjekkt at du vant, og jeg unner deg det SÅ utrolig! Du er fantastisk Kristine!! 🙂

  WEEEEEEEEEE!!!!:D
  Stor klem på!

 2. Stine

  Du var så nydelig, Kristine! Har en god del bilder hvis du vil ha flere, vi satt jo på første rad så fikk tatt en del fine 😀 Bare å si ifra!

 3. Thea

  Herlige bilder!! Du ser fantastisk ut! Hadde aldri trodd jeg skulle bli interessert i bodyfitness.. Du beviser jo virkelig at man ikke trenger å være «biff» for å nå langt. Nå skal jeg jobbe hardt for å bli frisk fra spiseforstyrrelsene, så kanskje jeg står på scenen en dag 😉

  Kos deg masse fremover, det fortjener du!! 😀

 4. kriweb

  😀 Hei dere! Tusen takk 😀

  Ja nå skal jeg nyte tiden fremover, mest av alt det å leve uten en så strikt hverdag mtp trening og mat. Være litt mer sosial, mer energi osv, skal bli godt.

  Stine, send meg gjerne bilder om du orker! Takk! 🙂 Mail: kristineweber@hotmail.com

 5. Anne

  Det må være en helt utrolig digg følelse, og jeg kan tenke meg at det er en skikkelig utladning også. 3 kjappe,- og tenk, flotteste BF-dama i norden!! Og når jeg ser bildene er jeg ikke et øyeblikk i tvil om at det var det eneste rette! Veldig hyggelig å se at surmulingen etter NM nå ettertrykkelig ble knust 🙂

  Fantastisk flotte bilder, du var var helt nydelig i den rosa badedrakten! Og veldig flotte poseringer 🙂

  Kos deg masse og gratulerer så mye igjen, fantastisk bra jobba!!

 6. Anette

  Gratulerer så mye Kristine!

  Dette var helt utrolig! 😀 Virkelig fortjent og beundringsverdig.
  Du ser fantastisk ut på scenen, og det er ikke vanskelig å se hvorfor du ble vinner. Du er bodyfitness! Jeg simpelten elsker den rosa drakten., den er bare fantastisk. Nydelig sminke og alt ting. Du glitrer der du står! Du kler så godt den «nude-lips» looken, selv er jeg også heeelt avhengig av den.. (Estèe Lauder sin Vanilla Truffle er min favoritt 😉 ) og ikke minst til sotede øyne da, flott kombinasjon! 🙂

  Jeg gleder meg til å følge bloggen videre, og gleder meg på dine vegne over at du nå kan komme tilbake til den litt mer «normale» hverdagen og ikke minst med DE prestasjonene i bakhånd. Det skal du være virkelig STOLT over! Du er en stor inspirasjonskilde på flere måter! 🙂

  Klem,
  Anette

 7. synnøve

  Der har jeg vært å spist også! :mrgreen: Det gikk litt rundt for meg der oppe husker jeg… ble litt svimmel og uvel 😆 – men egom har så god mat! 😀

  Jeg må få gratulere deg nok en gang! – må si som Anne over her, FANTASTISK bra jobba! Nå er det bare å nyte livet og kose deg masse masse;)

  stor klem

 8. Therese

  Så utrolig gøy! Gratulerer så mye 😀 Det har du så fortjent!! Har fulgt bloggen din og veien mot målet en stund, så utrolig gøy at vant 😉 Du er en stor inspirasjon for oss og er bare helt rå!

 9. Annbjørg

  Hoho, jeg trodde først det siste bildet der var av en annen. Skikkelig gravid-mage. 😀
  Du poserer så flott! Du var virkelig nydelig på scenen.
  Jeg satt i stua her og fulgte med på live-sendingen, og da jeg så reaksjonen din når du skjønte at du vant ble jeg helt rørt jeg også. 😉 Samboeren min lurte på hvorfor jeg satt med en tåre i øyekroken når jeg så på «muskeldamene». Haha!

 10. katjuska

  Jee Happy for you and you looked really good. I ilove your final bikini, really nice. And your belly after eating… i’ve been there 🙂

  CONGRATULATIONS

 11. Anonym

  😀 GRATULERER SÅ MYE! 😀

  Har aldri fulgt med på fitness, men kom over bloggen din og har fulgt med via bloggen din i det siste. Beundrer din viljestyrke til å stå på så hardt for å nå målet ditt. Du skal være kjempestolt over det du har oppnådd og nyte hver eneste dag fremover.

  Til slutt har jeg et noen spørsmål angående fitness. Hvor mange klasser er det i fitness dame? Vet du sånn ca hvor mange i Norge som driver seriøst med fitness og satser på det?
  Er det noen grunn til at det var så få deltagere fra de andre nordiske landene i nordisk? På deltagerlistene så det ut som om det var flest norske og bare et og annet innslag fra andre land.
  Til slutt lurer jeg på hva hun som ble nummer tre heter? For en 6pack hun har. Sjeldent syn på en dame.

 12. Cat

  Gratulerer så utrolig mye, må si jeg er imponert og veldig interessert i å «herme etter» for det der ser utrolig gøy ut!:) Og for noen lekkre kropper da! Nesten ingen jeg kjenner syns det der er no fint, men jeg syns det er lekkert og veldig imponerende at du har den viljestyrken til å klare det der.
  Har selv drevet med styrketrening i 2 år, og vet hvor hardt det er å få resultater:)

  Hvilke øvelser gjør du for de forskjellige muskelgruppene?

 13. Anya

  Hohohohoooo!! Enda en gang!!!! 😆 Du er rå jente! 😆 Gratulerer så mye med seieren!! Velfortjent!

 14. Rie Aleksandra

  GRATULERER – IGJEN!

  Velfortjent seier på deg Kristine, vi er så stolte av deg alle sammen. Håper du nikoser deg med den nye Dream-isen (som ble prøvd ut hjemme i helgen med stor suksess – prøv den sammen med banan, krem og hjemmelagde sjokolademuffins) og enda mer Nugatti Air, selvfølgelig akkompagnert av store glass med melk!

  Klem!

 15. Iris

  Hehe… 😆 Enten skjuler jakken en god svai i ryggen, ellers er jeg mektig imponert over ditt matinntak! God mat?!

  GRATULERER med seieren i nordisk!!! Flotte bilder – du stråler!

  Håper du fortsetter blogging fremover til tross for at konkurransene er over for denne gang – jeg følger trofast med! 😉

 16. Christine

  Vanvittig bra!:)Har fulgt veldig med på bloggen din i den siste tiden din,da jeg ved tilfeldigheter dumpet innom den,og det er jeg glad for!Kjempe imponert over det du har fått til,bare til å stå på videre:)Kos deg med seieren! 😉

 17. Malin

  3 seiere og vips en gravidmage 😆
  Da fikk du alle de cravingsene utav verden hvertfall..hehe

  Gratulerer så mye igjen!!! Helt utrolig fantastisk bra 😀

 18. Elisabeth

  Fyyyy faen så rått, Kristine! Gratulerer som Nordens flotteste og beste bodyfitnessutøver!:-)
  Fikk ikke skrevet noe gratulasjonsinnlegg før nå, men fikk med meg at seieren var i havn på lørdagen da! Herregud, det må jo bare føles helt sinnsykt for deg! Tenk at du vurderte å ikke stille! Og her står du med DEN pokalen!!!!!! 😛

  Er så utrolig glad på dine vegne, nå har du virkelig vist de surmaga kritikerene hvor skapet skal stå!
  Godt å høre at Nordiskopllevelsen var så positiv, spes. backstage, så sitter du igjen med ei flott og positiv avslutning på et hardt konkurranseår:-)

  Vet ikke hvor du tar veien herfra, men kan tro at en del dører åpner seg for deg nå mtp hvor godt du har gjort det i år.
  Vet ihvertfall at du har åpnet en del dører selv, for du har gitt de litt mindre jentene håp mtp å gjøre det godt i konkurranser uten å måtte ty til kreative kosttilskudd og streben etter altfor store muskler ift hva en bodyfitnessutøver skal være. All cred til deg! Nydelig er du, både på utsida og på innsida(etter bloggen din å dømme, du har gitt et utrolig godt inntrykk)

  Gratulerer igjen, og nyt dagene fremover med god mat(med karbo, juhu!)og familien!

  Mange klemmer fra Elisabeth:-)

 19. LindaG84

  Kroppen din må ha blitt sjokka når den fikk så mye mat rett etter at konkurransen var ferdig. Du ser gravid ut på siste bildet 😀 Fra å ha superslim mage i det ene øyeblikket til å se gravid ut i det andre, kroppen våre er et merkelig & fantastisk maskineri :mrgreen:

 20. Sashli

  Hej tjejen!

  WOW, fantastiskt jobbat och ett STORT GRATTIS!!!

  Du såg fantastisk ut och du förtjänar allt du har fått tillbaka genom vinster och alla andra resultat.
  Du är en sann inspiration ska du veta!!
  Njut nu av livet, vardagen OCH maten, haha.
  Själv har man lite mindre än 7 veckor kvar till tävling, så det gäller att kämpa på.

  Så otroligt snygga dräkter du hade dessutom 🙂

  Må gott och ta hand om dig!
  Kramar

 21. CamKarMir

  Så utrolig bra! :mrgreen: Jeg har vært bortreist og fikk ikke muligheten til å følge de siste dagenes innspurt og konkurransen. Så da jeg kom meg på nett nå og leste tenkte jeg: «Wow, dama vant hele greia -igjen!». Du er rå! Du er et bevis på at hardt arbeid gir resultater. Håper du tar deg fri og setter av tid til venner, kjæreste, familie, firbente og ikkke minst deg selv nå. Gratulerer!!

 22. Hanne

  Hahaha, mer enn bare bolle i ovnen der ja 😆

  Jeg kommer ikke over hvor utrolig tungt det må være å stå slik og posere såpasse lenge – og så får du det jammen til å se lett ut 😯 Som tidligere sagt tror jeg at du har fått mye igjen for av alle årene med dansing også på bf-scenen, ikke bare mtp holdning og eleganse, men også mtp utholdenhet!

  Veldig kjekt å få en oppsummering etter en så begivenhetsrik helg.. Gratulerer nok en gang, og stell pent med deg selv nå 😀

 23. Anne

  Herlig mage på siste bildet 😀

  Jeg lånte et par bilder av deg og skrev litt om deg på min blogg – håper det er greit og generelt ser greit ut, send en epost om det er noen feil der 🙂

 24. kriweb

  Hei!
  Og takk!

  Jeg har en svai i ryggen og jeg er flink til å blåse ut magen, men den var ganske så stor allikevel 😉 Mette ble vi i hvert fall.

  Jeg elsker også den rosa drakten, synes den er så fin – dessuten er det storesøster som har stenlagt den. Det er til og med et lite hjerte på rumpa, men det synes kanskje ikke så godt på scenen.
  Takk til deg som la merke til sminken! Jeg synes det er så gøy med sminke selv.

  Thank you Katjuska!

  Det er tre klasser i bodyfitness – over/under 163 cm og veteran (+35 år)
  Jeg vet ikke hvor mange som driver aktivt, det er veldig forskjellig fra år til år.
  VM var lagt til samme helg som nordisk, derfor ble det et valg mange måtte ta – og naturlig nok veier VM størst.

  Den nye dream-isen var kjeempegod!

  Elisabeth – tusen tusen takk!

  Ja nå vet jeg hvordan jeg ser ut 6 mnd på vei :mrgreen:

  Masse lycka till Sashli, tittar i din blogg och du är duktig och kämpar på!

  Hanne: Det er SÅ mye tyngre enn det ser ut som ja 😉 Og det skal jo ikke synes, så tror de aller fleste av oss gjør en god jobb med det. Dansingen er helt klart en fordel for meg – og samtidig en ulempe da jeg blir sett på som en missedronning av enkelte :mrgreen: Men heller det enn det motsatte.

  Anne: Et veldig gjennomført og gjennomtenkt innlegg, ser at du har lest godt det jeg har skrevet om det så alt stemmer. Tusen takk, jeg setter veldig pris på det!

 25. Birgitte

  Gratulerer masse med seieren! 🙂 Du er helt klart min favoritt.
  Jeg var der å så på deg, og den utstrålingen du har på scenen var helt herlig å se på:) Og det jeg liker aller best med deg er at du gjør alt på din egen måte, og lar deg ikke lure av snarveier. Imponerende, og et stort forbilde for meg;)

  Kommer til å følge bloggen din masse. Du skriver utrolig godt, og du gir meg masse inspirasjon

  Lykke til videre:)

 26. kriweb

  Birgitte: Tusen takk! 😀 Utrolig hyggelig og ikke minst motiverende å lese.
  Masse lykke til videre du og!

 27. Vanessa

  Gratulerer med både NM og Nordisk, kjempebra 🙂
  Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt den brune kosedressen/velourdressen du har på? Noe spesielt merke? 🙂

 28. Sandra

  Gorgeous!! Ikke tvil om at du skulle vinne 😉 Gratulerer kjempemasse!!
  Kjempesøt kosedrakt du har(den brune), hvor er den fra? 🙂
  Bra du ikke skal ha det så strikt lenger, slappe mer av og være sosial. Det er viktig å ikke forsvinne helt hen i trening og kosthold, det prøver jeg å tenke på selv òg.. Så takk for at du minner meg på det! Stå på videre:)

 29. kriweb

  Vanessa: Tusen takk! Ikke noe spesielt merke, jeg kjøpte den på Cubus for en god stund siden

  Sandra: Fra Cubus! Men kjøpt for lenge siden dessverre..
  Ja når jeg ser/leser hvor opphengt folk kan bli så blir jeg påminnet om at jeg ikke vil dit. For meg handler livet om ganske mye mer, jeg vil ikke bare ha én ting. Det er kort vei fra lidenskap til besettelse vet jeg..

Det er stengt for kommentarer.