Nordisk i Trondheim

Tusen takk for alle lykkeønskninger!!  ♥

Nå skal jeg ordne ferdig mat til i morgen og pakke ferdig bagen – mye å huske!
Har bestemt meg for en ny bikini til siste runde, mamma fikk sydd litt på den så nå passer den ganske bra – også en jeg låner. Den jeg kjøpte selv sitter dessverre ikke like godt på meg så den fikk jeg aldri brukt, men den er utrolig fin og vil bli lagt ut for salg etterhvert.

Håper Norge rasker med seg det som er av medaljer, lykke til alle sammen!

P.S. Jeg har nå kjøpt den nye dream-isen til søndag  ;-)

32 kommentarer til “Nordisk i Trondheim

 1. Anette

  Hei Kristine! 🙂

  Nå ser jeg fram til å høre hvordan det går i helgen. Det blir virkelig spennende! 🙂 Skulle ønske jeg kunne ha vært i salen og fulgt konkurransen, men heiagjengen din er nok stor uansett!! 😉

  Gleder meg til å se bildene fra photo-shooten, det hørtes spennende ut!

  Maaaaaaaaaasse LYKKE TIL Kristine! Stå på, strål på scenen (som du virkelig kan!) og ikke minst kos deg! 😉

  Klem
  Anette

 2. Rie Aleksandra

  «If you believe in yourself and have dedication and pride – and never quit, you’ll be a winner. The price of victory is high but so are the rewards.» (Paul Bryant)

  Det sitatet fikk meg til å tenke på deg. LYKKE TIL! =)

 3. Jarnfrid

  Første gang jeg leser og ser gjennom bloggen din, og jeg føler meg utrolig engasjert! Kom nettopp fra trening, og plutselig kom jeg innom bloggen din, mens jeg tenke på hva jeg skulle ha til middag. Jeg har ikke viljestyrke til å klare å spise sunt, og holde meg til et sunt kosthold (jeg har en teori om at jeg trener mest mulig kardio, og spiser det jeg vil, så lenge det er mindre enn det jeg har forbrent), men når jeg så bildene av maten du spiser kom jeg på at det er ikke er så grusomt med å være sunn, det ser jo godt ut!

  Uansett, jeg håper jeg får svar med deg, for jeg trener og trener, men jeg ser ingen resultater, har du noen tips om hvordan man kan bli mer motivert? og og og, når begynte du å prioritere fitness? Hvordan var du før treningen (evt, tynn, slank, lubben, o.l) Blir fast leser jeg :]

 4. Ina

  Masse lykke til, og kick ass på scenen
  (selv om det er til å regne med 😉 )
  Du er ett utrolig forbilde, og takket være deg kan vi andre som trener beinhardt (men uten ekstra hormoner) også øyne håp om å komme seg på scenen :mrgreen:
  Fingers crossed!

 5. Trude

  Lykke til, Kristine! Du er et helt fantastisk forbilde, å se deg på scenen gir enorm motivasjon 🙂

 6. Elisabeth

  Du må ha utrolig masse lykke til på Nordisk, Kristine! Vi krysser fingre, tær og det som er her for deg!

 7. Teresa

  LYKKE TIL vakringen!!
  Krysser alt jeg har for at du skal gå til topps!!
  Gleder meg til å se bildene Anette-Marie har tatt, hun er så flink!
  klem

 8. Maiken

  skulle gjerne fått med meg Nordiske, men har tatt på meg jobb i en annen by :S typisk meg, visste ikke det var den helgen jeg. baaah!
  Lykke til da! 🙂

 9. Emily

  Jarnfrid:

  Bare tar det kort jeg, men før hun begynte med fitness gikk det i dans o.l så hun har vært aktiv. Sunn mat er så absolutt godt, og hva er ikke bedre enn en kjempegod tacosalat, kyllingsalat en god omelett med det du vil ha i osv til lunsj fremfor noen tørre matpakkeskiver med nugatti, eller en svett hamburger fra kantina? 🙂

  Hva er målene dine? Altså, mye avhenger av det, men motivasjonen kommer veldig fort når du ser resultater, så om du kanskje endrer litt på kosten, trener samme mengde kardio og legger på litt ekstra med styrketrening, så titter de frem og motivasjonen kommer som en liten ekstra ved siden av! Det er jo kjempekult! 😀

  Det ligger forresten ganske mange før-og-etter bilder i bloggen til Kristine her, så er bare å lese og se! 🙂 Så kan du spole innom andre fitness-blogger og! Mye motivasjon det! 🙂

  Kristine:

  MASSE LYKKE TIL! 😀 Du banker alle, så stå på! 🙂

Det er stengt for kommentarer.