Livets betablokkere

jeg klare å snu tankegangen over til det mer positive ellers blir dette noen altfor tøffe dager, og for å være helt ærlig så er ikke dette verdt å ofre så mye for. Det er som nevnt tidligere en lidenskap for meg, ikke livet. Hele poenget med å jobbe mot et mål er at det skal være gøy, givende og man skal ha motivasjon for å gjennomføre det.  Jeg hadde en opptur i forrige uke, men etter at jeg kom hjem har jeg vært langt nede igjen.

Jeg husker godt hvordan det var å begynne på medisiner etter at jeg fikk diagnosene mine og jeg har aldri følt meg så utafor. Betablokkere gjør nemlig slik at hjertet slår saktere og tyngre, og en bieffekt av dette er at den tar drepen på produksjonen av adrenalin.. som dere vet så er det veldig vanskelig å være glad, sprudlende og ikke minst trene uten dette hormonet. Det er også vanskelig å uttrykke negative følelser som sinne og frustrasjon så det leder ofte til at man blir deprimert og sliten. Jeg tryglet om å slippe etter 9 måneder og det var en av mine bedre avgjørelser.

Jeg har følt noe av det samme etter å ha lest noen av kommentarene etter NM, disse bitre enkeltindividene har liksom sugd adrenalinet og lysten ut av meg.. Det er helt tragisk at jeg tar det til meg, men man er bare et menneske og alle mennesker har svake øyeblikk.
Jeg har lyst til å si en siste ting om det; det er helt greit å ønske noen godt, men man trenger ikke i samme setning ønske andre vondt.

Jeg må ikke glemme hvorfor jeg opprettet denne bloggen og hvor mange hundrevis av kommentarer jeg har fått, og de har vært *bank i bordet* så og si utelukkende positive.
Når alt dette er over, og det ser jeg veldig frem til nå, så skal jeg blogge mer om kosthold og trening. Jeg skal helt sikkert komme med flere provoserende antidopinginnlegg og jeg skal fortsette å videreformidle det jeg mener er viktig og riktig i treningsverden.

3

Uansett hvordan det går til helgen så har jeg faktisk overgått mine egne forventninger og mål, det er ikke verst bare det. Jeg vant begge mine planlagte konkurranser så dette blir bare en bonus, en erfaring rikere og jeg har dessuten aldri vært i Trondheim! :grin:

30 kommentarer til “Livets betablokkere

 1. Kikki

  Jeg synes det er så synd at det har vært så mange surmaga kommentarer om NM i etterkant. Det var da vitterlig ikke du som dømte deg selv til å vinne din klasse? Så vidt jeg vet var det ni kvalifiserte dommere …

  Jeg synes slik kritikk er så unødvendig …

  Men det jeg synes er nødvendig er at du skal fortsette å blogge om kosthold og trening, for det er artig å følge bloggen din. Dessuten så samler jeg via bloggen din bakgrunnstoff til en viss treningsdate vi skal ha med fotograf, penn og papir i løpet av vinteren .. 😉

  Fortsett å kjemp, Kristine! Jeg heier på deg i Trondheim også.

 2. synnøve

  ja, det er fryktelig synd at det skulle bli så mye knurring i ettertid! Det kalles dårlig tapere, eller umodenhet! Du må ikke ta slike ukonstruktive og negative kommentarer innover deg, det er ikke verdt det. Samtidig forstår jeg godt at det er vanskelig å ikke gjøre det også. Vi er bare mennesker, selv du er jo det (selvom du er helten min :mrgreen: ), og det er jo måte på hvor mye en skal tåle! Derfor håper jeg at alle de positive tilbakemeldingene , som det er så mange av, kan være med å gi deg litt glede på dager som dette.. For du ER utrolig flott, du ER et verdig forbilde, ikke bare innenfor denne sporten, men også til vanlig! – Du har sunne og foruftige holdninger, og du er jordnær! Jeg ønsker deg masse lykke til med siste innspurt før Nordisk! (Jeg sender også over en liten energiboost 😎 ) Jeg heier på deg, og håper du får det morro på scenen oppe i Trondheim 😀

 3. Hege

  Det viktigste er at du gjør dette for din egen del, og ikke for å tilfredsstille andre. (selv om vi ELSKER å følge med deg i din hverdag) Vi er bare mennesker alle og enhver, men det vi ikke skal finne oss i er nedlatende kommentarer og negativ kritikk når man bare er ærlig og ikke minst har gjort så godt man kan. For noen er dessverre ikke det nok, men who cares?! Kristine – du vet at vi heier på deg og synes du er fantastisk enten du vinner eller ei. Det som teller mest er at DU har det bra med det du driver med! Og du gjør det med stor eleganse! TAKK FOR ALT DU DELER MED OSS!

  Stor klem

 4. Kristin

  SJALUSI SJALUSI SJALUSI, det er den eneste grunnen til at folk er negative. Ikke bry deg om det, selv jeg om skjønner at det kan være vanskelig å la vær å ta det til seg.

  Som du skriver seg, så er det mange flere positive kommentarer, du får prøve å tenke på det.

  Tusen takk for en fanstastisk blogg, Kristine. Jeg blir like glad hver gang det er et nytt innlegg 🙂 Håper du fortsetter som du har gjort, veldig interessant å lese om treningen din og de gode oppskriftene dine 🙂

 5. kriweb

  Kikki: Ja… og sist jeg sjekket så har reglene/kriteriene vært de samme i alle år.
  Klart at man skal tåle og forvente kritikk når man velger å stille i en konkurranse, men noe av det er så utrolig unødvendig som du skriver. Ufint..
  Ja det blir hyggelig, og jeg er glad for å få ut et viktig tema innen trening.

  Supporter: :mrgreen: Takk

  Synnøve: Jeg skal være så ærlig og si at det tar bort noe av gleden ved konkurrering.. Men jeg er fortsatt norgesmester og det på min egen rene måte, herlig provoserende 😎
  Jeg satser nok mest på det vanlige treningslivet fremover, så håper dere «faste» følger meg videre utenom bf og.
  Jeg skal om ikke annet smile stort på scenen denne gangen og 😀

  Hege: Alt frem til nå har vært for min egen del, og jeg har storkost meg. Jeg vet at jeg kommer til å se tilbake på denne tiden som positiv og med stolthet. Det er dessverre litt usikkert hvorfor jeg velger å legge hodet for hugg i nordisk igjen, jeg vil vel heller angre på noe jeg har gjort enn å angre på at jeg droppet det.
  Tusen takk! Klem

  Kristin: Ikke vet jeg.. litt irritasjon over at jeg har valgt å legge opp alt på en annen måte og tatt litt andre valg, hvem vet.
  Tusen takk! 🙂

 6. Siv

  Kanskje dette kan være en gledelig overraskelse:
  Bloggen din er en av de utvalgte til side2 :)))

  http://www.side2.no/livsstil/article2727669.ece

  Elsker bloggen din, og beundrer deg virkelig som person. Husk at man bare blir sterkere av motgang, så etter at alt dette har lagt seg kommer du til – om mulig – å være enda sterkere enn før. Du er virkelig en å se opp til, og vi er mange som gjør det 🙂

  Jeg håper du klarer å ta til deg alt det positive og skyve vekk de negative kommentarene, husk at det er mye misunnelse inne i bildet og folk som ikke takler misunnelse spyr ut med negativitet for å såre. Ingenting å bry seg om 😉

  Ønsker deg alt godt.

 7. Kiwa

  Jeg skjønner godt at du tar deg nær av alle kommentarene. Det er begrenset hvor mange dustekommentarer man tåler før det går inn på en. (I tillegg så er vel kanskje psyken litt ustabil på det kostholdet du har om dagen 😉 ) Håper du får ristet nedturen av deg igjen snart – det er ihvertfall veldig mange som blir insprirert av deg. 😎 Lykke til på Nordisk!

 8. Annbjørg

  Ikke så verst at du vant de to planlagte konkurransene?? Du har all grunn til å være vanvittig stolt av deg selv. Jeg synes det du har oppnådd er helt fantastisk! Det er vanskelig å bare overse alle negative kommentarer, men man får bare prøve så godt man kan. Man er ikke alltid så tykkhudet som man skulle ønske. Men jeg synes det er flott at du er åpen om hvordan du føler det. Fortsett å blogge, dine tanker og meninger om trening og kosthold er veldig inspirerende. Og du viser hvor viktig det er å kjøre sitt eget løp uten å bry seg om «hva naboen driver med». Se bare på hva du har klart, på DIN måte! Tøft! 😀

 9. Christina:)

  Sender deg MASSE tanker og gooood energi mot nordisk! Håper du klarer å motivere deg gjennom de siste dagene, og får en fantastisk opplevelse 🙂
  Utrolig kjekt at du skal fortsette bloggingen! Joho 😀

 10. katjuska

  Oh no don’t ever give up… ok?

  It only makes us stronger, even if it feels shit, it will help us to do even better job next time. You know that you are right.

  katjuska.

 11. Sunniva Engen

  Jeg fårstår også godt at det ikke er direkte motiverende når folk kommer med negative komentarer, men så var det også en grunn til at nettopp DU vant! Du var best!!! Så lett er det. Jeg har ikke lest noen av de negative komentarene, men kanskje du kan leve litt på at vi alle fra Stavanger heide på deg =) og mennesker som bruker energi på å pirke på deg på en negativ måte må jo mangle noe i toppen. Du er som nevt tidleige en ekstrem motivasjonskilde! Jeg elsker bloggen din! Ikke gi opp! you are amazing!!!
  Masse lykke til inn i evigheten på Nordisk! Kick some butt 😛

  Knib fra Stavanger 😛

 12. Tone

  Takk for at du blogger så fint, deler av deg selv, viser hvem du er, står på ditt, aldri gir opp, er et flott menneske! Uansett hva du ønsker å gjøre videre så skal du ha masse lykke til 😀 Verden trenger Kristine Weber!

 13. Yvonne

  Lykke til i tronheim aldri vert der selv.. 😀 Dette klarer du supert. stå på ikke gi deg før dette er over. =) 😛 DU ER GULL VERT!! 🙂 😛 😀 Det mener jeg ivertfall stå på gode kristine heier deg framover 😀

 14. Philly

  Folk er utrolig rare.Husker forrige gang du stilte,så var det mye snakk om doping pga for «rask» vekst av muskler.Og denne gangen er det plutselig det omvendte.Du er ikke muskuløs nok.

  Det har ikke nødvendigvis med sjalusi å gjøre,men at folk lett lar det gå utover andre når det ikke går som de selv vil.I dette tilfellet syns jeg selv at all kritikken har vært veldig urettferdig.Glem alle som er i BF verdenen.Tenk på alle vi andre som ser opp til deg.Jeg er gutt,men syns det er utrolig motiverende å lese bloggen din og det tror jeg de fleste som leser bloggen din også gjør.

 15. Cathrine

  Vet du hva min venn.. Jeg skjønner deg SÅ godt. Alt dette har faktisk gjort inntrykk på meg også, og kan ikke akkurat si at det har hjulpet positivt på lysten om å entre scenen på nytt, neste gang i bedre form. Begynner å friste med helt andre ting, helt andre prioriteringer. Skjønner deg så godt så godt!
  Men når det er sagt så må du la negativiteten prelle av deg. Tror du har havnet midt oppi en diskusjon som var dømt til å komme før eller siden, og det er bare sunt 😉 Desverre har du måttet tåle mye, men hey! Fy søren så du har klart dette selv om jeg skjønner det er tøft med denne diskusjonen, men du er et bra forbilde og takk og lov for at det finnes sånne som deg i denne sporten 😉

  Når det kommer til medikamenter er det noe som heter «ingen virkning uten bivirkning», og det er vell litt sånn her å. Men du kuttet bort betablokkerene og da vet jeg at du klarer kutte ut disse energivampyrene av noen lite gjennomtenkte mennesker; seriøst Kristine-they ain’t worth it! Du er en vinner; det sa jeg allerede før Stavanger, deretter NM, så nå gjentar jeg det i litt «større» forstand enn bare konkuransemessig-du ER en vinner på andre områder også. Hev deg over negative kommentarer, sug til deg de positive; og trenger du flere så ringer du meg så skal jeg endelig si deg noen sanne ord! 🙂 (må forresten snakkes for oppdateringer ila noen dager uansett 😉 )

  Fy søren snuppa! Du er Norgesmester! Du har vunnet Stavanger Open! Det bør tale for seg 🙂 Og hva moral gjelder har du fått endel utmerkelser allerede hos alle oss som vet å sette pris på sånne som deg 🙂
  Ha en strålende kveld! Nå skal jeg løpe meg en tur under stjernehimmelen etter senvakt-me, myself and I.

  *bighugs* 🙂

 16. Anne Berit - Fit Body

  GLEDER meg så MASSE til å se deg på lørdag :))
  Cant wait!!! Ønsker deg masse lykke til, og jeg gleeeder meg stooort til å se videre blogginnlegg fra deg. Stå på vennen, du er så nyyydelig og utrooolig flink. Er bare helt grønn av missunnelse… <3 😀

  Du er knall..

  Klem fra trønderpi.

 17. Anya

  Ta nå rennafart og driiiiiiit i alle de negative tåpene! 😆 Du er superflott og utrolig dyktig, og det er klart det stikker i øya på folk! Hev deg laaangt over og stå på, du har jo så mange blodfans, så du MÅ bare!! 😆

 18. danny

  Vel, kunne sikkert sagt en god perken som alle de andre her om det å ikke tenke på det negative. men synes ikke det er veldig mange som er negative mot deg, eller som ikke ønsker deg godt. for hver 20’ende gode kommentar, er det nesten nødvendig med litt kritikk på den 21’ste kommentaren, ellers så blir man kanskje så roset opp i skyene at man glemmer at man ikke har vinger ! (vel, du har ihvertfall ikke vinger som du kan fly med da! (a), hehe )… BF og BB er en veldig egoistisk idrett synes jeg, man er nødt til å bare tenke på seg selv, derfor ser jeg ingen grunn til å bry seg så mye om hva andre sier, alltid det du mener som teller mest =) (BTW, ble uheldigvis en liten preken her også x-) ),

  Men masse lykke til i Trondheim, Have fun! =DD

 19. JanS

  Ikke la dette gå inn på deg Kriweb.
  Du har fortjent all ære og de aller aller fleste i mijøet ønsker deg alt godt.
  Lykke til i Tronheim og så håper jeg du og Daniel vil treffe oss på kvelden. Jeg kommer opp med masse familie og venner og vi skal ha en fin kveld der oppe uansett hvordan dette ender. For vi har alle kjempet lenge nå og fortjener litt kos.
  Jeg vet du har en kjempe støttespiller i David, akkurat som jeg har i Siw. Og det godt når ting blir litt tøft. Len deg på han nå og ta ut det siste så skal du se det kan fort bli en liten bonus til der oppe.
  Masse lykketil!

 20. Anonym

  Alt er sagt. 😀 Jeg heier på deg. Du er vakker, intelligent, morsom, omtenksom og tross alle fansene dine, fremdeles inkluderende og omgjengelig med alle du møter. Men ikke noen av disse egenskapene gir deg norgesmestertitteler.

  Disse gjør: disiplinert, målrettet, sta, kunnskapsrik, treningsglad,sterk vije, selvkritisk. Ikke dumt med et vakkert ansikt, støttende kjæreste, familie og venner heller.

  Du kommer til å gjøre det bra på Norsdisk! Og uansett kunne du vel ikke gjort det noe bedre på NM eller SO enn du har.

  Heia, heia 😀

 21. Marianne

  Dette med BF-konkurranser og hvem som burde vinne hva og når er ikke lett.. du var en verdig vinner i Stavanger og NM, og det skal du ta til deg (virker som du har gjort det, og det er bra :)!! Det er så utrolig artig å vite at man rett og slett var best..DU var best de dagene, uansett hva andre sier og mener. BF-konkurranser er og blir vanskelige uansett..selv om dommerne har retningslinjer de dømmer etter, er det så utrolig mye synsing og meninger blant andre og publikum som ser på. Det er rett og slett en synse-sport for mange av de som står på utsiden, og som ikke har noe direkte å gjøre med denne sporten..derfor kommer kommentarene. Kanskje dommerne burde skrive en rapport og begrunne valgene de gjorde slik at folk virkelig kan forstå HVORFOR de dømte som de gjorde..? (ja, jeg vet..ikke realistisk, men kunne vært en tanke, hehe) Jeg selv er jo vant til konkurranser fra langrenn og skiskyting, der det er den som beveger seg fortest fra A til B som vinner uansett.. merker det er litt mer av et huekjør nå når alle kan si sin mening om et resultat og alle kan være uenige i det uendelige.
  Ta med deg alle gode ord og tanker til Trondheim :)! Jeg tror dette kommer til å gå bra. Uansett er det en opplevelse for livet 🙂
  Lykke til 😎

 22. Andreas Tangen

  STÅ PÅ Kristine!!!! du er RÅÅ! du er forbilde mitt 😛

  Jantelov, Fordommer og Sjalusi er faen meg tragisk! 👿 👿 👿

 23. kriweb

  fufsa: Og det er absolutt det viktigste for meg, inspirere utenom bf 🙂

  Siv: Takk! Jeg så dette her, ble først veldig glad – og så veldig angst :mrgreen: Jeg synes det er veldig greit å ha en «liten» blogg med faste lesere.

  Kiwa: Det er rart hvordan psyken blir satt ut av for lite næring, jeg kan ikke tenke meg hvor tøft det er for de som går sultne hver dag.. 🙁
  Dette er ikke noe problem å takle ellers, jeg ser det positive ved hele situasjonen og har lært mye.

  Annbjørg: Hardt arbeid og troen på en selv, uten dette kommer man ikke langt 😀 Jeg synes det er helt ok (og mange ganger riktig) at man får hjelp, men det er også viktig å lære seg det man trenger av «verktøy» for å fortsette på resten av veien. Man bør kjenne sin egen kropp best selv.

  Christina: Tusen takk!!

  Katjuska: You are so right, sometimes we have to think ahead and thank all the bastards for making us stronger 😈

  Sunniva: Jeg skal nok ha internett-fri etter nordisk, så kan «ekspertene» bruke tid på å diskutere utifra bilder 🙂
  Tusen takk, I will!

  Tone: Tusen takk 😳

  Yvonne: Jeg holder ut til the bitter end! :mrgreen: Takk for heiing, det er det som er gull verdt

  Philly: Ja du husker det? 😀 Man vil aldri finne en bf-utøver som alle er enige i, mye av grunnen til det er at man ikke kan sammenligne bilder i etterkant. Og dessuten er vi subjektive mtp venner/kjæreste, størrelse, doping osv.
  En konkurranse foregår der og da på scenen med alle kriteriene som ligger til grunn, hvis ikke kunne vi bare ha sendt inn bilder til dommerene..
  Takk, veldig gøy å ha noen gutter her og

  Cathrine: Det har du helt rett i, det tenkte jeg faktisk ikke over før nå.. jeg risikerte mye ved å velge et liv uten medisiner, også skal jeg ikke klare å kutte ut mennesker jeg ikke kjenner engang.. Gi meg karbo, nå! Hater å kjenne slike svakheter 😆
  Tusen takk vennen, ja vi får snakkes etter disse dagene. Stor klem

  Anne Berit: Så bra at du kommer og ser på! Og tusen takk.

  Anya: :mrgreen: Takk for det!

  danny: Nei heldigvis har bloggen fått vært i fred, det er på diverse forum og facebook. Men skit samma! 😀
  Veldig enig, man blir altfor selvsentrert i denne sporten.
  Tusen takk!

  Jan: Jeg har så dårlig samvittighet ovenfor alle nå, katt, mann, familie og venner.. jeg har mye jeg skal gjøre godt igjen, så nå kan jeg ikke noe for at jeg lengter etter å bli ferdig. Men nå er det ikke mange dagene igjen, dette klarer vi. Hilse Siw så sees vi til helgen!

  Lill: Du er alltid så snill, jeg beundrer ditt gode vesen – kan liksom ikke se for meg deg sint (selv om det kanskje ligger i dine gener :mrgreen: ).
  Du har helt rett, det jeg har oppnådd kan ikke taes fra meg uansett.

  Thale: *stor klem*

  Marianne: Helt enig, det ER en meget vanskelig sport å bedømme. Mange av kriteriene som ligger til grunn kan ofte føre til uenigheter subjektivt sett; hva er grovt? Hva er riktig muskelmasse? – når det er sagt så er dette med ingen synlige muskelseparasjoner, symmetri, riktig posering osv kriterier som er ganske klare.
  Feilen er også ofte at man i etterkant av en konkurranse begynner å sammenligne bilder, bilder kan og skal ikke brukes til å trekke noen konklusjoner. Det er jo derfor vi står på en scene og blir vurdert live 😀
  Ja det blir en opplevelse, tør ikke å la den gå fra meg uansett hvordan det går. Tusen takk!

  Andreas: 😈 Takk 😀

 24. Elisabeth

  Synes du er beintøff som holder ut på diett! Etter TO konkurranser, og så er du fortsatt på diett! Godt jobba:-)

  Har sagt hva jeg mener om NM-«dramaet» før, så nevner det ikke nå, annet enn at jeg skjønner godt at du tenker mye på det, det er helt naturlig. Du skal se ting føles lettere å legge bak seg når du er ferdig med dietten, hodet trenger litt mer kalorier å jobbe med, og snart er du der:-)

  Noe få dagr igjen nå, så er det hele over for denne gangen, da starer det normalet livet igjen. Uansett hvordan utfallet på Nordisk blir, så har du masse å være stolt av, Nordisk er bare rosinen i laksepølsa.

  Stoooor oppmuntringsklem til de siste dagene nå!

 25. Tonje

  Bare stå på Kristine, det du har oppnådd oser det respekt av, og det er helt fortjent! husk det! 😉 Det gleder meg stort at du skal forsette å blogge, jeg leser bloggen din hver dag, og for hvert nytt innlegg gir du meg ny motivasjon! Kommer å ser på deg til helga, gleder meg veldig!! 😛 lykke til 😉

 26. Kriweb

  Elisabeth: Jeg hadde ikke akkurat regnet med 3 konkurranser denne høsten, så det er både tøft og kjempespennende! Jeg kommer til å minnes alt dette som noe veldig positivt.
  Rosinen i laksepølsa :mrgreen: Kunne ønske de fortsatt solgte laksepølser..
  Tusen takk!

  Tonje: Koselig at du kommer og ser på! Ja jeg fortsetter nok med blogg en liten stund til, så lenge det gir meg og dere noe 😀

Det er stengt for kommentarer.