Good days

todd3
Jeg har hatt det så bra disse to siste dagene :grin:
Endelig har ting rundt NM roet seg, og jeg er fortsatt glad og stolt over seieren.
Jeg visste at jeg ville angre på at jeg lot det negative gå innpå meg, og det gjorde jeg allerede dagen etter.. så nå er det slutt på det tullet. De betyr ingenting for meg.
Det er som en av dere skrev at det skal så utrolig mye til for å rette opp i noe negativt, det gjelder alt fra rykter, generell ris og omtaler. Men det skal sies at jeg leser det dere skriver flere ganger og det hjelper meg utrolig mye. Ikke nødvendigvis fordi jeg trenger å høre skryt, men fordi jeg da skjønner hvor mange som egentlig støtter meg og ønsker meg godt – DET føles bra.

Jeg og D dro på en liten tur tidlig i går og kom hjem nå i kveld, en veldig opplevelsesrik tur for min del i hvert fall :smile: Herregud så moro! Jeg sprekker snart, vil så gjerne fortelle.. men må vente littegrann til.
Jeg fikk handlet litt julegaver der, når jeg først hadde muligheten til å shoppe til litt bedre priser. Kjøpte til mine tre søte tantebarn (hører du det søs, la familia kommer alltid først).
megmeg2

megogd
(Takk for at du støtter meg, følger med meg dit jeg drar og for at du er du.. )

Nordic Nutrition
Før vi dro fikk vi en proteinladning igjen, dette skal bli bra å ha nå fremover mot nordisk – i hvert fall proteinpulveret. Vanilje og belgisk sjokolade – begge uten karbs.
nordic
Selv om det skal sies at motivasjonen for konkurranse er nå ganske fraværende, men det er en erfaring og opplevelse rikere. Jeg rir på bølgen så lenge jeg kan og tar med meg det jeg kan på den korte turen, det er over om en uke.
Da skal jeg nyte livet litt mer som han her:
todd2

28 kommentarer til “Good days

 1. Hanne

  Ååå fremdeles så spennende.. nngh.. slitsom den der nysgjerrigheten!

  Herlig å høre at du har fått ting litt på avstand og kost deg skikkelig et par dager 🙂

 2. Stine

  Så godt å lese at du har det bra! Du virket ikke helt på topp gjennom det siste innlegget før du dro.. bra at humøret er bedre igjen – du fortjente seieren, basta bom :mrgreen:

  Håper på å få hilse på i Trondheim, det hadde vært koselig 😀

 3. amy

  Kosli å lese at du har hatt det bra 🙂
  Jeg lurer litt på hvor man får kjøpt proteinpulver uten karbs?
  Klem

 4. kriweb

  Cathrine: Ja <3 Du vil ikke tro hvor mange måter man kan ligge på den puten, dette er den nonchalante stillingen.
  Det var supergøy 😉

  Hanne: Det er nok bare meg dette er så stort for 😆
  Ja, nå har jeg det veldig bra! Bare å overse alle disse "ekspertene" der ute :mrgreen:

  Stine: Jepp, tusen takk 😀 Bare å huke tak i meg om du ser meg!

  Amy: Ja, nå har jeg det bra!
  Trykk på den rosa Nordic Nutrition overskriften så kommer du til nettsiden som selger det, ligger under protein-kategorien 🙂

 5. Annbjørg

  Dette var koselig å lese! 🙂
  Vi stresser med mye rart, mens kattene tar livet med ro og forventer at vi stiller opp for dem uansett. Haha!
  Ha en riktig god helg!

 6. heidi

  Så godt å høre livet smiler litt igjen, og at du har hatt det fint på tur.
  Du og David er så fine sammen 🙂
  Ha en fin helg Kristine.

 7. Hege

  Aaaaw, så søte dere er 🙂 Jeg er så glad for at du har det bra, er fit for fight, lar negative ting sakte men sikkert prelle av (respect!) og samtidig lar oss være en del av det. Hurra for sånne som deg 😀
  Ønsker deg all videre lykke og hell med både livet og hemmelige prosjekter 😯
  Neida….er ikke no særlig spent!! 🙂 hihi…

  Kos deg videre flotte deg!

 8. Emilie

  kjempe bra at du har kommet deg over de dumme ryktene! syns du er kjempe flott og du virker veldig dannet person! du tar hensyn til «fansen» din. mange som ikke gidder å svare en gang på bloggen! jeg håper vikrkelig at du vinner nordisk å! skal ihvertfall tenke på deg! kos deg masse så lenge å gå med hodet høyt!!! fortjent 😉

 9. Cathy

  Var og så på NM. Jeg syns du var den fineste der. Du fortjente den seieren!

  Kan du ikke lage noen tips til nybegynnere ellerno? 🙂

  klem!

 10. CamKarMir

  That’s the spirit! 🙂 Husk at det var mange flotte utøvere i NM; alle har jobbet målrettet og oppnådd gode resultater. Men denne gangen var det nettopp du som dommerne mente hadde det lille ekstra. Og det skal du være stolt over. Klart de andre blir skuffet, de skulle jo så gjerne ha vunnet de også. Og ting kommer kanskje ut litt annerledes der og da enn man hadde ønsket. Bra du lar ting ligge nå og ser fremover mot neste store konkurranse. Bra år for deg dette!

  Og du, jeg har faktisk kommet meg på en stryketreningsøkt igjen; henter motivasjon fra deg 🙂 Skikkelig støl, men god økt etter å ikke ha trent styrke på 1 1/2 år etter skade. Litt kjipt at en forkjølelse ble kastet over meg, men satser på et par bra økter igjen neste uke.

  Ta vare på de gode stundene!!

 11. Tone

  Så koselig å lese dette innlegget nå! Jeg har jo vært innom bloggen din hver dag og tittet etter nye innlegg selv om du sa du skulle ha litt bloggefri 😛

  Nå er det bare 1 uke igjen til Nordisk, håper at de streamer på treningsforum og gleder meg til å se hvordan det går med deg! Du er en stor inspirasjon, spesielt når det gjelder viljestyrke, jeg er imponert Kristine! 😀

 12. Malin

  Jeg var på katteutstilling i dag, og det er ikke bare i fitness-miljøet det er dårlig steming.
  Ved en tidligere utstillingen ble det avslørt at to katter hadde blitt forgifta..Snakk om sabotering 😯

  Gleder meg til å høre om dette som gjør deg så glad 😀
  God helg videre!!!

 13. t

  Hei hei! vanvittig imponerende nm!! vel fortjent:):)
  lurer på om du har no tips til en som har planer om å prøve seg innen fitness?:):)

 14. Hilde

  Skjønner godt at du gleder deg til å nyte livet som Todd, noen ganger skulle jeg ønsker jeg var en katt 😉

  Nordisk blir spennende, håper treningsforum sender live!!

  Fremdeles nysgjerrig på div hemmeligheter, men vi må vel vente litt til :mrgreen:

 15. Yvonne

  Godt å høre du har fått til bake smilet ditt.. 😀 ingen ting er bedere enn akoratt det. 😛 Deilig å komme seg vekk litt, få tankene til bake 🙂 Håper du får en strålendes søndag masse lykke til dette klarer du kjempe bra 😉

 16. Martine

  Så glad jeg ble når jeg leste dette innlegget. Godt å høre at ting har roet seg,og du har hatt noen bra dager 🙂
  Nå nærmer det seg Nordisk og det ser ut som om jeg tar turen oppover,så da heier jeg i salen denne gang også .. :mrgreen: Ha en fin søndag videre,så ses vi til helgen!

 17. Fitnesspumpkin

  Hei 😆

  Håper jeg en dag kan se like «fit» ut som deg i singlet!!
  Du stråler, skjønner du har hatt det bra på tur:)
  Hvordan er kostholdet ditt på bulk og hva unner du deg på spisedagene??
  Lykke til på Nordisk.

  Hanne 😀

 18. Vanessa

  Nettopp funnet bloggen din, så mulig du har skrevet dette før, men hvor høy er du og hvor mye veier du nå? Så noen bilder litt lenger ned på bloggen din fra da du var 14 kg tyngre, det er jo ganske mange kg :p Jeg synes du er fint trent, utenom at du har litt for muskuløse armer etter min smak, er armene av de kroppsdelene du trener hardest? Jeg har lyst til å komme i bra form selv, men føler jeg har altfor lite kunnskap når det gjelder styrketrening, burde jeg gå til en bra PT for å få kostholdsplan og treningsplan?

 19. Anne Berit - Fit Body

  Heei snuppa 🙂

  Utrolig fin blogg. Har lest om deg, men aldri visst at du hadde egen blogg. Kjempe artig å lese, å jeg blir såå glad når noen rundt min egen alder stiller i BF.. 🙂 🙂 motivasjon. Du må tenke på at alle de som skriver til deg ser opp til deg å du er insp. til tuuuusen 🙂 Du sier at leserne hjelper deg, men du må ha det i tankene dine at du hjelper sikkert maaaaange mange jenter med motivasjon og inspirasjon. Du er et forbilde og jenta som viser at det virkelig er mulig! Fortsett med den gode jobben din… Jeg heier på deg!!

  Klem fra tr.heim 😉

 20. kriweb

  Annbjørg: Katter er så herlige sånn sett 😀

  heidi: Det var en veldig bra mini-tur! Tusen takk 😀

  Hege: Det kommer og går, men jeg ender alltid opp med å riste det av meg. Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere vet du, og det er jo bare bra – takk til alle drittsekker der ute 😆

  Emilie: Tusen takk, det var koselig skrevet

  Birgitte: Så koselig! 😀

  Anonym: Vi har vært sammen i ca 2,5 år

  Cathy: Tusen takk! Ja det kan jeg gjøre når dette med konkurranse er over. Innen trening, kosthold, eller begge deler?

  Thale: Som sagt, det er jo ikke såå spennende 🙂

  CamKarMir: Takk for gode ord, du har så rett. Folk glemmer hvor hardt alle utøvere – uansett utseende – har jobbet for dette. Vi har nok tatt mange forskjellige valg på veien, og det er til syvende og sist dommere som bestemmer vinneren. Om man er uenig så kan man heller holde det inni seg, det har jeg gjort med svært mange ting 😉 Folks meninger er ikke alltid så viktige, eller ønsket.
  Håper du er bedre av forkjølelsen!

  Tone: Motivasjonen for alt mulig har vært dårlig de siste dagene, så blitt lite blogging..
  Tusen takk!

  Malin: Er det sant 😯 Får håpe at det holder med drittslenging i dette miljøet, skal ikke ta imot noen proteinbarer til helgen – bare for å være på den sikre siden 😆

  t: Det kommer litt an på utgangspunktet ditt, og ikke minst hvordan du lever mtp jobb, rutiner osv. Kan skrive noen tips etter nordisk! Selv om det skal sies at jeg lever etter balanse, det vil si ingen fancy diettplaner e.l

  Minna: Tusen takk 😀

  Hilde: Nå ligger Todd og sover på siden som et lite barn, har akkurat spist en bedre middag (luktet bedre enn torsken min) og nyter livet. Sukk.. de har det godt.

  Yvonne: Tusen takk 🙂 Formen føles dårlig og hele stemningen rundt nordisk er ikke av den beste, men jeg tar det hele som en tur – har aldri vært så langt nord jeg 😀

  Martine: Så koselig! Kanskje jeg får snakket litt mer med deg da, vi sees 😀

  Hanne: Hei! Turen var kjempebra!
  Jeg har aldri vært på såkalt bulk.. jeg spiser stort sett slik jeg gjør på deff (unntatt siste uken før konk. med bare torsk og eggehvitte), bare mye mer av det. Lørdagsgodtet mitt er stort sett iskrem og sjokolade/smågodt.
  Om jeg vil ha noe godt en annen dag i uka så spiser jeg bare litt mindre til middag eller et annet måltid slik at det går opp i opp 😀

  Vanessa: Jeg er 168 cm, og konkurransevekten på NM var 55 kg – ingen stor jente nei. Jeg var 14 kg tyngre rundt juletider, men det er ikke trivselsvekten, skal altså ikke opp til det igjen.
  På bildet her poserer jeg 😉 Jeg trener ikke armene så ofte nei, de er indirekte med på alle andre øvelser jeg gjør på rygg osv. Jeg har «alltid» hatt litt muskuløse armer og det har jeg fra min far og farfar – altså gener spiller en stor rolle.
  Du kan sikkert høre med en PT ja, bare pass på at du får et program med frivekter og ikke bare apparater.

  Anne Berit: Dette innlegget trengte jeg virkelig å lese nå, tusen takk! 😀 Det minnet meg på hva som er viktig med alt dette, nemlig min egen trening og velvære samt DERE som leser bloggen min og lar dere inspirere.
  Takk igjen!

  Pål: Nei så gøy 😀

Det er stengt for kommentarer.