Tynn og muskuløs – i samme kropp

.. uavhengig av hvor jeg er, i hvilken setting og øyet som ser.

Jeg er muskuløs og godt trent i «den vanlige verden» ifølge de som ikke er så aktive på treningsfronten, samtidig som jeg er muskel-løs og tynn ifølge mange i «kroppsbyggerverden».
Jeg har heldigvis helt perfekt størrelse i min egen verden.

Jeg velger å la uenighetene etter NM ligge, hele greia er bare trist. Det er klart at jeg kunne ha slengt ut et par saftige gloser om hva jeg mener og, men jeg vil ikke synke til det nivået som en del har tatt det til.
Jeg kan ikke tenke meg at det er like ille etter slike konkurranser i andre land, jeg håper i hvert fall ikke det. Når til og med andre utøvere kommer med ufine kommentarer.. Kan man ikke starte med seg selv før man finner feil på andre.
Størrelse er ikke en enestående indikator på hvor mye eller hardt man trener, eller om man er riktig for konkurranse uavhengig av hvilken klasse.

Det er slike situasjoner som påminner meg om hvorfor jeg har valgt å holde meg på sidelinjen og gjøre ting på egenhånd, og hvorfor jeg var skeptisk til å stille igjen etter i fjor.
Håper uansett at dette ikke vil skremme fremtidige bf-utøvere fra å satse, for det er til syvende og sist slike reaksjoner som ødelegger for sporten.

Jeg kommer til å ta en pause fra blogg et par dager nå. Jeg skal reise bort på torsdag så jeg kommer heller sterkere tilbake nærmere helgen.  
Livet må leves, kroppen må trenes og sinnet må ha fred.

5
6
7
9
11
12
13
15
16
17
18
19

37 kommentarer til “Tynn og muskuløs – i samme kropp

 1. Rie Aleksandra

  Jeg er så enig i at drittslenging av typen det har vært i BF/BB-miljøet i det siste, er utrolig lavmål. Vi var et gjeng som dro på NM for å se deg, og vi er så glade for at du vant! Det var vel fortjent, du ser helt rå ut, og det er en grunn til at X antall dommere satte deg øverst på pallen. Jeg skjønner heller ikke at folk ikke klarer å lese reglementet bak BF, men slenger ut dritt på ting de tydeligvis ikke har greie på. Det er synd, og som du sier, det ødelegger så mye. Vi får la det prelle av, og HUSK at du har MANGE, MANGE fans som beundrer innsatsen din, og, ikke minst, resultatet.

  Gratulerer igjen, dette fortjente du!

  Stor klem!

  PS: Oppfordrer folk til å lese hva Pia Jansson har å si om saken: http://piajansson.wordpress.com/2009/10/05/osportsligt-nm/

 2. Elisabeth

  Hei!

  Jeg har ikke peiling på BF osv.. MEN synes du har en SYYYYKT bra kropp! (sjønner ikke hvordan noen mener du ikke burde vinne??) Og en hærlig blogg!
  Fortsett med å gi oss lesere fantastiske mat og treningstips! Det er VELDIG inspirerende!

  STÅ PÅ! 😛

 3. Birgitte

  Gratulerer så mye! 🙂

  Jeg lurer på en ting, som jeg håper du tar deg tid til å svare på. Hvordan kan man egentlig unngå å utvikle spiseforstyrrelser i et slikt miljø du er i? Fokuset rundt kosthold og trening må jo være så sterkt?

 4. Christina:)

  Håper du klarer å ta avstand fra alt det negtive, selv om det helt sikkert er vanskelig når folk er så uhyggelige! Du fikk iallefall stående applaus av meg når du sto på pallen, og det ville jeg aldri nølt med å gi deg igjen 🙂 Du var i strålende form, og dommerne mente at den verdige vinneren i bf skulle ha en slik form!

  God tur dit du skal. Håper du får tankene på andre ting! Ønsker deg masse lykke til fremover 😀 Heier på deg, uansett hva du tar deg til. Du er et helt fantastisk forbilde, på så utrolig mange måter 🙂

  Klem fra Christina:)

 5. Cathrine

  Nydelig er du Kristine uansett!Synes det høres ut som en god ide dog, å ta seg en liten pause fra alt oppstyret. Nyt dagene du, ta vare på deg selv og dine, samle krefter til Nordisk og kos deg!
  Tenker på deg her jeg sitter 🙂 Stor klem fra den retningsløse bergenseren

 6. Fitnesspumpkin

  Kjære Kristine!!

  I mine øyne er du en perfekt BF utøver. Jeg bruker deg som eksempel hver gang mannen min begynner å engstelig for at jeg skal bli for stor! Du behersker til fingerspissene kunsten å være feminin og muskuløs. Det var bloggen din som virkelig fikk meg til å tørre å ta steget til å stase på BF:)

  Håper du får noen rolige dager fremover.

  Hanne

 7. synnøve

  Bra du klarer å heve deg over sånne dritt-kommentarer, de betyr ingenting! Det handler helt klart om misunnelse! …det er tragisk at ikke folk bare kan klare å bli glad på andres vegne – eller, iallefall late som! 😆
  Du har en nydelig bf-figur, og en utstråling som skinner om kapp med sola 😎
  Seier’n var både RIKTIG og FORTJENT!

  Ta deg et velfortjent pust i bakken, pleie deg selv og ikke minst KOS deg med fritid og seier’n! 😀

  stor klem

 8. Anonym

  Hvor mange år er du? og hvor mye veier du til vanlig og når du stiller? Trent i mange år? Utrolig flott kropp.

 9. Hilde

  Det skal mye til å holde ryggen rak og hodet hevet, og å heller ikke synke ned på samme nivå som de som slenger dritt, men det klarer du utmerket. Jeg er stor fan av deg, og beundrer deg bare mer nå etter NM. Utrolig glad for at du satser på Nordisk nå, skulle egentlig bare mangle….;)

  Fast leser av bloggen din, og i dag måtte jeg bare vise «deg», dvs bildene av deg, til samboeren min. Han var enig med meg i at du var nydelig.

  Kick ass i Nordisk!!!

  Hilde

 10. Pinglo

  Jeg blir nesten sjokkert over hvordan enkelte har oppført seg og uttalt seg i forbindelse med NM. Buing og drittslenging hører ikke hjemme noen steder. Er veldig glad for at du hever deg over det, og satser videre på nordisk, det står det respekt av. Det er helt lov å være uenige men man kan godt holde det saklig.

  Kos deg med pausen, den er deg vel unt.

 11. Malin

  Nyt fridagene Kristine 😀
  Du får koble av og kose med Todd pusen. Som du sier, han bryr seg fint lite om annet enn mat, ren do og masse kos. Fin avkobling :mrgreen:

 12. Anya

  Helt enig med alle de andre her… Du fortjente dine seire, og det er ingen tvil om det! 😆

  Og hva angår drittslengingen, så hadde d vel endret seg litt om de tenkte litt over hva andre utøvere har brukt for å oppnå fysikken sin… For d er vel intet nytt at endel bruker litt diverse for å hjelpe til 🙄

  Nei, stå på Kristine, du er flott!

  Ha en flott helg og kos deg masse, vi er mange som heier på deg!!! 😛

 13. sunny

  Gratulerer med seieren.Du så veldig flott ut.Problemet med reglementet er at det har vært det samme i flere år , men at dommerene har sett bort ifra det i flere år.På den måten har det vært helt umulig å vite hva som man skal vektlegge som utøver.får håpe nå at dette er standarden som skal fortsette videre

 14. Louise

  Jeg syntes du er veldig flott. 🙂 Stå på med det du gjør. 🙂 For all del ikke bry deg om hva andre sier som er negativt. De er mest sannsynlig misfornøyd med seg selv og lar det gå ut over andre. Det er mye missunnelse i verden. Dessverre!

 15. anette

  stå på! Kjempeflott blogg og veldig imponert over at du klarer å holde deg «i skinnet» når andre er uprofesjonell! Skulle ikke tro det var voksne mennesker som konkurrerte men folk på barnskole nivå! Jeg synes du er kjempeflott, kan ikke så mye om regler i BF men dersom folk er dårlige tapere bør de holde det for seg selv og ikke la det gå utover andre for at de skal føle seg dårlige over at de selv ikke klarte oppnå det de selv ønsker. Håper du har mange positive mennesker rundt deg som tar godt vare på deg, og flott at du klarer å være hevet over misunnelse og bitterhet!

  Håper du fortsetter med bloggen,er innom hver dag:-)

  Stå på !!!!

 16. JO

  Du er bare helt nydelig. 🙂 Skulle du noen gang bli singel igjen, så venter jeg….WORD!!! Så shit nu i ka alle de andre sier.

 17. Yvonne

  Følger med deg, skjønner hva du mener =) er ikke lett, men tenk posetift og tenk fram over og les kun de som vil støtte deg fram over, vi har jo blitt en stoor gjeng nå 😛

  Håper du får slappet av litt med kropp og tanker veldig viktig det nå =) gleder meg å se deg på nordisk, får vi krysse fingrene for at d går bra. SToor klem fra lille meg =) Masse LYKKE TIL!

 18. Anette

  Hei Kristine!

  Det er godt at du klarer å legge dette til siden, og heller fokusere på det som betyr noe! Det er ikke vits å la slikt ødelegge for en og skape negativitet. Du vet hva du står for og hvor mange som støtter deg!
  Du har all grunn til å være stolt og fornøyd med det du har klart å oppnådd!! 🙂
  Ha noen fine avslappende dager, nyt dem!

  Anette 🙂

 19. Brynjar

  Jeg synes det er supert å se at det nå har kommet en klasse og dømming som gjør at man kan vinne uten å putte kroppen full av «dritt». Jeg håper bf forblir som den dømmes nå, så kan de fortsette med freakshow i classic og bygging, det er ihvertfall min mening 😉

 20. :)

  Ingen kan måle seg med deg, Kristine!
  Du er farlig vakker, utrolig utstråling 🙂
  Du er et sundt og fornuftig forbilde for trenings-norge!
  Fortjente 1.plassen 110%
  Så ut til at du har vært flink til å bruke ellipsemaskinen din 😛 Kjempe bra deffa! Og symetrien din er det heller ikke noe å si på, du er rett og slett perfekt!

  Lykke til videre. Regner med å se deg igjen neste år! 🙂

 21. Cam

  Ikke bry deg om de som kommer med negative kommentarer. De er bare misunnelige!!! I tillegg til at du har en fantastisk kropp (som fortjente å vinne), er du utrolig pen og feminin. Vær stolt av deg selv! 🙂

 22. marius metern

  Hei vennen.. vil først si du så og ser ALTID flott ut.. du har utseende med deg og dte er ikke altid noe som gjør det lettere for en,mange som vil la seg irritere og misunnelsen vil få de til å kritisere..

  Men det jeg ville si som er så synd er etter all diskusjon frem å tilbake ang størrelse, hardhet osv i bodyfitness så er det svært synd at dette skal gå utover utøvere.. HVA har de gjort feil?? man trener og sliter vel så mye som alle andre, men fordi dommerne ikke har klare nok kriterier for hvordan utøverne skal se ut blir det hysteri blant utøvere og publikum osv.. Og slike reasjoner kan få utøvere til å miste lysten helt klart.. jobbe så hardt for noe så få dritt tilbake.. hallo noe så tragisk. Men fordi det er visse kriterier for utøvere som skal til EM og VM og en annen kriterie for utøverne her hjemme blir dte full forvirring.. Synes bare dte er utrolig trist at utøvere kritiserer hverandre og andre selvfølgelig for noe styret og dommere må ta tak i.. Utøverne har da ingen skyld i dette.. Som du sier du er rette størrelse for deg selv og du ser FLOTT ut så man må bare ikke la det gå innpå seg.. Skulle heller lagd en gren til synes jeg da.. men men skal ikke legge meg oppi den biten, har jeg ikke noe med..

  håper bare du nyter tiden etter NM og ikke lar neg ting gåinnpå deg.. lykke til videre.. 😉

 23. amy

  Det skal som regel 1000 positive ord til for å veie opp 1 negativt ord! Håper du kommer deg sterkere ut av dette! Du er vakker!! wow wow wow! Et stoort forbilde for meg!

 24. ine

  Desverre er det sånn at enkelte folk ikke klarer å se at andre lykkes! Det er veldig fint at du iallefall prøver å ikke tenke på det. Sjalusi som ender med ufine kommentarer og «bak» snakking er bare å heve seg over:) du ser veldig bra ut, og du har virkelig jobbet for å nå målet ditt! Folk er sjalu, ikke mer å si om det:)
  stå på og nyt ferien din!

 25. Anonym

  Kjære Kristine!
  Jeg har vært en trofast leser i mange mnd nå, men dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar. Følte det var på tide nå:) Ville bare si deg at du er helt nydelig og at du virkelig fortjente seieren! Du er et flott forbilde for alle jenter. Jeg har ofte vært innom siden din å lest når motivasjonen min har vært litt dårlig! Du har en vilje av stål, og når man ser på bloggen din blir man motivert både pga det du skriver og av bildene du legger ut! Mange nyttige matips er du også flink til å legge ut!

  Du er virkelig et sunt og bra forbilde! Tusen takk for alt du deler med oss her på bloggen din!

  Jeg kommer på nordisk, og skal heie på deg! Stå på videre!!!

  Nina Marie

 26. kriweb

  TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARER! <3

  Birgitte: Det er et godt spørsmål, og jeg tror man skal være veldig bevisst på dette både før, under og etter en konkurransediett. I tillegg blir man fort vant til å ha mindre fett på kroppen, og det er lett å føle seg "feit" når man går tilbake til mer normalvektig. Jeg har heldigvis alltid hatt et greit forhold til mat og kropp, så jeg faller fort tilbake til mitt daglige kosthold - som for øvrig er sunt og langt ifra ekstremt. Har man et trøblete forhold til mat tror jeg man skal passe seg for diett/deff.

  Anonym: Jeg er 27 år. Normalvekt er veldig varierende, ca 64-65 kg. Jeg er 10 kg mindre på konkurransedagen.
  Jeg har trent i over 22 år med dansing, hvorav 2 år med seriøs styrketrening.

  hege: Jeg jobber som controller i et finansselskap

  Marius: Tusen takk for gode ord, vi sees neste helg

  -

  Hadde det ikke vært for så mange koselige tilbakemeldinger fra dere så hadde jeg nok latt bloggen være en stund, takk for støtte og motivasjon 😉
  Og ja Malin, jeg koser meg med Todd nå. Katter driter langt i hva man gjør så lenge DE har alt de trenger.. herlige skapninger.

Det er stengt for kommentarer.