Skrekkblandet fryd

sv

Jeg vet at man pleier å si «forvent det verste, håp på det beste», men jeg har kun konsentrert meg om førstnevnte og dermed ble dette veldig overveldende. 
Jeg var jo egentlig ferdig etter NM jeg, jeg hadde sagt farvel til torsk og eggevhittefluffer på en stund fremover – men nordisk er samtidig en så stor mulighet så å takke nei til det ville ha vært meget dumt.. Så dere får holde ut i et par uker til og støtte meg helt til slutten :smile:

Jeg takker dere så mye for alle tilbakemeldinger som tikker inn her, jeg blir helt rørt (det var noe nytt..).
Tusen takk bloggvenner, dere som ikke har skrevet her før og, gutter som jenter.. Rikke og Marthe – takk og gratulerer selv for en flott innsats. Og Ann-Kristin, Pia (du er rå) og Ove da – så hyggelig! Kunne ønske jeg kunne svare dere alle.
Jeg setter også pris på at de som synes det var ufortjent skriver det på en saklig måte. Jeg visste at det ville bli uenigheter om dette, men jeg hverken vil eller behøver å forsvare seieren. Nå skal jeg glede meg over den og begynne å konsentrere meg om tiden fremover. Mye å glede seg til!

Lærdommen jeg tar med fra dette er definitivt å ha mer tro på meg selv og hva jeg kan klare, dette har bare overgått alle mål jeg satte meg innen dette. Jeg har lagt opp alt helt selv hele veien, og det gjør meg ekstra stolt. Når det er sagt så hadde jeg ikke gjennomført dette så bra uten David og familien min, og såklart venner/kjente (dere).
(Jeg skal for øvrig slutte å si at jeg kun har styrketrent i 2 år da dette er noe folk henger seg opp i, jeg skal heller si som sant er at jeg har trent i 22 år).

Jeg er som dere vet imot janteloven, men må bare få sagt dette:
Lov 4. Du skal ikke innbille deg at du er bedre enn oss

Det er klart at man skal ha selvtillit, men husk at den er en hårfin grense på selvtillit og selvgodhet.
Selvtillit skal jeg jobbe mer med, og det burde de fleste bli flinkere til – men selvgodhet er et svært lite sjarmerende trekk hos et menneske.

Nå håper jeg folk kan komme over dette og konsentrere seg om viktigere ting i livet. NM er over og jeg ser i hvert fall fremover! Gratulerer til alle deltakere og til NKF for en flott gjennomført stevne.

I fjor ble jeg fortalt at jeg var i softeste laget og manglet litt på ryggbredde, så jeg bestemte meg for å bedre dette til neste gang jeg stilte.

Her er en sammenligning fra NM 2008 til NM 2009:
nm08_1nm09_7

nm08_12nm

meme_2

nm08_13nm09

Det var opp kl 5 igjen i dag og tilbake på jobb, her virker det som om tiden har stått stille..  i går sto jeg innsmurt i brunfarge med rosa drakt og ble norgesmester, og i dag var det vanlige klær og økonomiske rapporteringer igjen :cool:

24 kommentarer til “Skrekkblandet fryd

 1. Hilde

  Jeg må bare si at jeg er ufattelig imponert over at du ikke har hatt en coach, som så mange andre har! At du har lagt opp løpet selv, helt alene, både treningsopplegg og måltider. Har fått med meg at din kjære David har kommet med sine innspill, men det som slår meg er at du må være vanvittig sterk når du jobber alene på den måten. (Dette er på ingen måte en nedvurdering av dere MED coach 😉 )

  Jeg gleder meg til å følge deg videre til nordisk! Ikke slutt å blogge, er du grei 😉

  Og den hemmeligheten…? Nysgjerrig nå!! :mrgreen:

 2. Anniken F

  GRATULERER Kristine! Vel fortjent, både fordi du strålte mest og hadde best fysikk og deff i forhold til reglene, og fordi du har jobbet beinhardt for å komme dit du er nå – til topps i Norge! :mrgreen:

  Ikke bry deg om ulike meninger om dømming etc. De vil alltid finnes. Men det vil også DIN NM-tittel!

  Følger deg med spenning mot Nordisk, og heier videre! 😀

 3. Hege

  Godt å høre at du stiller i Nordisk 🙂 Må jo ha noen «kjente» å heie på vet du! Ser forresten tydelig forskjell på formbildene dine, så du har gjort en utmerket fremgang. I tillegg synes jeg håret ditt så usedvanlig engleaktig ut denne gangen…..kanskje fordi du har flakset rundt med vinger tidligere i år? hihi… Veldig vakker og veldig elegant er du!

 4. Cathrine

  ..og du Kristine flakser vertfall i riktige retningen når du skal treffe venninner på kafe; i motsetning til andre som flakser feil vei med T-banen 😳
  Nyt seieren, det fortjener du virkelig gullet! :mrgreen:

  Selv om jeg prøvde ut mine telepatiske evner for å få flyet til å snu og fly tilbake til Oslo klarte jeg ikke det, og landet i Bergen 😥 Hverdagen innhenter meg brått om noen timer her også er jeg redd; men sånn er det! Heldigvis har også hverdagen sin sjarm 😉
  Masse lykke til videre; jeg fortsetter å krysse det jeg eier og har, sender deg masse positive tanker, energi og lykkeønskninger og det som er!En vinner var du allerede før konkuransene, nå har du bare bevist det for resten av verden også!

  *Stor klem*

 5. Thale

  Så bra du skal stille i nordisk 😀 skulle veldig gjerne vært der og sett, men da er eksamens såpass nærstående at jeg nok heller er hjemme og blar i bøker og biter negler(og følger med deg over nett) 😆 🙄

 6. Annbjørg

  Da du vant NM også, tenkte jeg: Åh, så bra! Hun klarte det hun har jobbet så lenge og så hardt for!
  All ære til deg, det er virkelig litt av en prestasjon, det du har oppnådd. Jeg er full av beundring, Kristine! Og jeg gleder meg så vanvittig på dine vegne!

  Lykke til videre! Jeg heier på deg!!

 7. CamKarMir

  Spennende! 🙂 Disse dagene før nordisk er jeg sikker på at du greier å bite tennene sammen. Jeg er også veldig spent på den derre hemmeligheten…?

 8. Malin

  Så gøy at du skal være med på Nordisk også 😀
  Jeg heier på deg!!
  Du har forandra mitt syn på fitness toootalt, og vist at det går ann å ha ein genuin interesse for trening og kosthold uten å være «obsessed»

  Å jeg er og veldig spent på denne hemmeligheten :mrgreen:

 9. Anonym

  Veldig moro å se at det gikk så bra med deg 🙂 Har fulgt med bloggen din den siste uka! Hvilket senter trener du på???

 10. Malin Iren

  Hei Kristine!

  Jeg ønsker å gi deg en tilbakemelding på bloggen din.
  Jeg synes den er meget bra, du har et balansert og fornuftig syn på det med trening og kropp. Det er viktig å tenke på at det skal være funksjonelt selv om det og skal være flott. Jeg så deg på NM, og du stråler på scenen! Gøy!

  Jeg er ikke en jente som trener mot fitness selv, men bloggen din gir mye inspirasjon til annen trening og til reflektering over livet 😉

  Stå på videre!!

 11. Anonym

  Hei Kristine

  Jeg blir helt rørt når jeg leser bloggen din. Gratulerer så mye. Det er helt vanvittig hva du har klart å gjennomføre, og den viljestyrken og motivasjoen du har. Jeg vet du kommer til å gjøre det bra videre!! :)masse lykke til med eggehviten og fisken din fremover- jeg følger bloggen din:)

  Sassa

 12. Elisabeth

  Så godt å høre at du satser videre mot Nordisk også, du har allerede bevist hva du er god for, så hvorfor ikke prøve seg her også!
  Kjedelig at det skulle bli en sånn kjempediskusjon/krangel ut av dommeravgjørelsene på NM, men du vant, og du fortjente det. Noen vil alltid føle seg urettferdig dømt, uansett utfall av resultater, det er ikke ditt problem!

  Torsk og eggehviter er kjedelige saker i lengda, men snart er dietten over, gullet på plass på hylla hjemme og jula med alt godt de fører med seg(nam nam) kommer stadig nærmere! Noe å virkelig se frem mot, med andre ord:-)

 13. Tone

  Så fint å høre at du stiller i Nordisk, det gleder jeg meg til allerede 😀 Får ikke reist opp og sett men heier her hjemmefra!

  Hva er hemmeligheten da? 😉 Du holder oss alle på pinebenken her!

  Håper du får en fin arbeidsuke og har energi til å holde formen ved like de neste to ukene.

  Flinka! 😀

 14. Anne

  Wow, så bra at du kjører på videre til nordisk!! *tommelopp* Og så klart vi er her og heier og motiverer deg gjennom et par uker til med torsk og eggehvitter 🙂 Kjempemorsomt å se bildene fra i fjor og i år, utrolig utvikling du har hatt på det året, altså! Også må jeg si at du så fantastisk ut i både den rosa badedrakten og den grønne bikinien!!

  Jeg må bare gjenta meg selv, NM-seieren din var veldig fortjent, du har jobbet veldig hardt for det, og etter mitt syn har du fysikken som er nærmest det som er definert som idealet for bodyfitness. I alle konkurranser er det noen som blir veldig glad og noen som blr veldig skuffet, og da hender det jo at noen sier noe de senere angrer på. Det synes jeg tross alt er menneskelig, men dårlig oppførsel av publikum og forummedlemmer er bare trist. Det ser du heldigvis klart og jeg synes det er gledelig at du ikke lar det ødelegge gleden med seieren, men det var synd at moren din ble vitne til det 🙁

  Også er jeg også sååå spent på den hemmeligheten, nå mååå du snart fortelle oss 😉

  PS! Som vanlig en veldig interessant og flott skrevet bloggpost, håper du fortsetter med bloggen også etter nordisk!

 15. Hanne

  Nordisk, wohey!

  Du som er en racer på diettmat burde ikke ha problemer med å holde ut litt til 😉 (men vi blogglesere er her også om det blir tøft) Good luck 😀

 16. Anette

  Dette vil jo ingen enda ta Kristine, så bra at du skal stille i Nordisk også!! 😉 Det blir utrolig spennende! 🙂 Du har jo virkelig fått bevist både hva du står for og hva du får til. Med den utviklingen du har hatt, så har du jo alt å vinne på å stille. Jeg ser forandring på bildene fra 08 til 09, spesielt på lats og ben, samt at du er mer definert nå enn sist. Skuldrene dine er utrolig flotte!

  Jeg gleder meg til å følge med på de neste ukene fram til nordisk også, må liksom innom daglig for å lese hva som skjer og hvordan det går 🙂 Ikke minst å få mange gode forslag til sunn og proteinrik mat. Du er stor inspirasjon på mange områder! Jeg er spent på den nyheten du snakket om også 🙂

  Anette 🙂

 17. M

  Hei

  Du må ikke ta deg nær av det andre måtte mene og synse om plasseringene på diverse forum. Det er hårreisende hvordan folk ordlegger seg av og til. Du ser fantastisk ut, og gratulerer med 1.plass!

  Jeg tror faktisk at du kom deg til topps pga den rosa badedrakten.. hehe. Ikke noe vondt ment om den svarte du hadde forrige helg, den var også veldig fin, men da ble du litt mer «en av mengden». I denne rosa ser det ut som om du blender alle de som står ved siden av deg og det er nesten stemplet «vinner» på deg. Meget bra valg av badedrakt. Det er nå mitt inntrykk, men hva vet vel jeg om regler annet enn at helheten teller.

 18. kriweb

  Tusen takk! Dere holder humøret og lysten oppe 🙂
  Jeg er riktignok hardhudet, men noen ganger lirker negative kommentarer inn under skallet så da må jeg inn hit og lese det dere skriver. Jeg synes selv at seieren var fortjent, så frempå skal jeg faktisk være – så får andre mene hva de vil.

  Min første tanke var at jeg ikke skulle til nordisk, men så fikk jeg tenkt litt på det; jeg kommer aldri til å få den muligheten igjen, og jeg hadde nok angret om jeg hadde latt det gå fra meg. Dessuten har jeg aldri vært i Trondheim!

  Ja denne hemmeligheten – den er ikke såå viktig da dere 😆 Jeg skal fortelle dere om det nå i slutten av uka, da har også alt dette roet seg – forhåpentligvis.

  Jeg trener på Elixia Kolbotn

 19. Andrea

  Gratulerer så masse! Og lykke til i Nordisk. Jeg satt i salen på søndag og fyy søren så imponert jeg ble over dere jentene. Fikk med meg at det var litt snakk rundt resultatene, men syns dere så supre ut hele gjengen uansett jeg 😉

 20. therese

  Kjære Kristine.
  Gratulerer så mye med en så velfortjent seier.
  Lykke til videre,dette greier du så bra.
  Desverre er det mange mennesker der ute med så utrolig mange meninger om alt og ingenting som er så unyttig for andre.
  Men rist det av deg og pust dypt,se på den flotte pokalen du tok med deg hjem og smil.
  Det er en grunn til at du vant.
  Tittelen blir med deg resten av livet og den har du gitt blod,svette og tårer for.
  Du er en stor inspirasjon for mange og du påvirker andre mennesker sikkert mer en du kan tenke deg.
  Vi er mange som heier på deg.

Det er stengt for kommentarer.