Klyp meg er du snill

Red_IMG_3267
Det har nok ikke gått helt inn enda, jeg har vært med i en konkurranse og nå er jeg ferdig. Og mellom der en gang vant jeg og ble norgesmester.. :shock: 

Dette er ikke sant!?! Her-re-guuuud!

Tusen takk alle sammen!!! Jeg er så glad for at jeg valgte å beholde bloggen frem til dette, jeg har både fått utløp for tanker, følelser og opplevelser på veien samtidig som jeg har fått råd, tanker og støtte fra dere. Det har hjulpet meg mye, spesielt nå når det vil dukke opp forskjellige meninger om hva bodyfitness er/bør være og da vet jeg at jeg har dere i ryggen.
(Koselig å hilse på Martine, Stig, Cathrine og Kristina. Og beklager om jeg buste forbi noen andre.. man er ikke helt seg selv).

Det har tydeligvis vært en omstridt dommeravgjørelse og som i alle andre konkurranser så har folk sine meninger på godt og vondt, men jeg har ikke tenkt til å ta noe av det negative innover meg. Det var bare så synd at mamma rakk å lese noe av det på forum og ble lei seg..
Uansett, så har jeg fått så mye støtte fra dere på bloggen, og ikke minst familie og venner. Og de ropene jeg fikk fra salen i dag (som overdøvet buingen) da de utnevnte førsteplassen var utrolig, jeg fikk helt gåsehud.. etter at jeg klarte å stoppe tårene vel å merke, vifta dem intenst bort :mrgreen:

Tusen takk til Ann-Kristin og Pia som ga meg en velbehøvende peptalk etter første runde, og ellers alle som var med på å gjøre denne dagen helt topp. Alt slit har vært verdt dette! (Det kan jeg si nå ja..) 4 måneders deff, knallhard daglig trening og små helsedefekter på veien – jeg har oppnådd noe jeg ikke trodde var mulig – for meg.
Og så skal jeg være så frempå og si at det var overraskende ja, men fortjent – jeg har jobbet knallhardt for dette, dette er ikke noe som bare ramlet ned i fanget på meg. Jeg synes det er flott at fitness fremstår som mer folkelig og sunt, og jeg er helt sikker på at denne sporten vil vokse og bare bli større i årene fremover.

Takk for alle meldingene jeg har fått!

Heeere’s fitnessbarbie!

nm2nm3

Red_IMG_3071
Red_IMG_3115
Red_IMG_3129
Red_IMG_3131
Red_IMG_3138
Red_IMG_3139
Red_IMG_3164
Red_IMG_3168
Red_IMG_3173
Red_IMG_3174
Red_IMG_3175
Red_IMG_3181
Red_IMG_3182
Red_IMG_3222

(Gratulerer så mye til Rikke og Elisabeth!)

Nå skal jeg la alle inntrykk (og sjokoladeis) få synke, og jeg har en del ting jeg må ta stilling til fremover.. what to do.
Det som er helt sikkert er at jeg har en masete katt som krever at jeg går og rydder doen hans – nå!

75 kommentarer til “Klyp meg er du snill

 1. CamKarMir

  Er det virkelig ingen aviser som har skrevet om NM? Jeg har sjekket både aftenposten, vg og dagbladet på nett, uten å finne et ord om NM… 🙁

 2. Lise-Marie

  Jeg hørte i salen i går at det var en som ropte at dommerene nå måtte åpne øynene sine – hallo? Det er akkurat det de endelig har gjort!
  Og til de som tror at det bare er å deffe litt og så vinne en konkurranse – I dare you to! 😉
  Når man sammenligner bilder fra tidligere konkurranser så kan man ikke påstå at du ikke har nok muskelmasse. Du har i tillegg en perfekt deff, mange av de andre større hadde ikke markeringer i ben engang. Slutt å skylde på størrelse, korrupte dommere og gudene vet hva.. det er totalpakken som teller og har man ikke den så vinner man ikke.
  Uansett, gratulerer så mye med førsteplassen Kristine – den var så utrolig fortjent! Kick ass i nordisk!

 3. Anne

  @ Lise-Marie: For meg hørtes det ut som om det var et tilrop da fjerdeplassen ble ropt opp?
  Eller, når jeg tenker meg om, den gikk vel på om dommerne var fulle… trivelige mennesker i sånne saler noen ganger – sånn sett minner bodyfitness meg litt om hundeutstillinger, det _kan_ bli _litt_ usaklig… men det er vel typisk for dommeravhengige sporter 🙂 Men det var jo NI dommere slik jeg forstod det, det burde da være mange nok til å sikre riktig avgjørelse, noe de definitivt gjorde her 🙂 HEIA KRISTINE 😀 Ikke slutt å blogg!! Vi trenger inspo og mat-tips!!

 4. Ann-kristin Bundlie

  Kjære kjære Kristine.

  GRATULERER SÅÅÅÅÅ mye, så mye 🙂
  Jeg er så utrolig glad på dine vegne at jeg har ikke engang ord!!! Er så herlig å se at det jeg sa til deg ble slik 🙂
  Jeg fikk gåsehud da de ropte opp navnet ditt.

  Du er bare ei så fantastisk nydelig jente på alle måter.Og det mener jeg virkelig.Og dette fortjente du i alle høyeste grad!!!
  Du er akkuratt sånn jeg personlig mener BF skal være.
  Vær så snill å ikke ta deg nær av all prat omkring. Det vil alltid være ulike meninger om denne sporten, dessverre 🙁
  Men husk, en ting som du kan legge i bakhodet, alt som evnt blir sagt der er jo ikke mot DEG personlig.Deg som menneske.Dessverre, Tragisk, men sant.

  Håper virkelig du går videre for Nordisk. Du kan absolutt ta den å 🙂

  Må også takke for det du skrev her i bloggen din til meg.Tusen takk , det varmet meg masse å høre 🙂
  vi ville deg opp på pallen og måtte jo gjøre det lille man kunne hjelpe til med 🙂
  Bare skrik ut om det er no du ønsker hjelp til, eller hva enn det måtte være.
  I`m here 🙂

  Stor klem Ann-kristin.

 5. Ann-kristin Bundlie

  He he, en liten skrivefeil oppi der..
  Rettelse:

  Husk at alt som blir sagt der ute er ikke mot deg personlig, eller deg som menneske. Det er viktig å huske på!!! det er bare missunnelse, og det er jo tragisk, men er sant..

  🙂

 6. Marianne

  Hei hei 🙂 gratulerer med siseren. Synes du var veldig fin på scenen denne gangen også, som forrige helg 🙂 synes du faktisk så fyldigere ut i muskulaturen nå på NM enn i Stavanger, at du så bedre ut nå med andre ord. Når deg gjelder dømmingen er det dommerne som til slutt bestemmer hvem som er best når, og du var best i går. Men jeg må si at dømmingen av den lave klassen ikke helt var av samme standard som for den høye..noe som er ganske synd.. men for all del..alle så fantastisk fine ut 🙂 Lykke til i Nordisk, håper du reiser dit! Klem 🙂

 7. Anonym

  helt ærlig synes jeg ikke du fortjente første plassen!!!syns det var et par andre som var i bedre form enn deg!!men de var ikke så flinke som deg til å posere og få frem musklene!er enig med at du har litt lite muskelmasse men det e r jo fitness ikke bygging så:)gratulerer forresten.:)klem

 8. Kim Andre Eliassen

  Gratulerer så masse!
  Kjenner til følelsen når man oppnår noe man ønsker seg!

  Lykke til videre.

  Nå skal jeg kikke på mat tipsene dine, for å finne noe å lage til middag 🙂

  -Kim

 9. Pia Jansson

  Hello beautiful!! 🙂
  Ett stort GRATTIS till segern Kristine, den var din utan att tveka! Du var jämnast i alla ronderna och sure, du kanske är mindre muskulärt än många andra, men bodyfitness handlar om att presentera en symmetrisk och harmonisk fysik, vilket du gjorde från start till mål!
  Du är en riktig oslipad diamant och om du bestämmer dig för att fortsätta inom den här sporten kommer du att gå riktigt långt!! (Börjar jag bli tjatig???) 😉
  Jag har som sagt «meldt» mig ut från den här branschen sedan jag tävlade sist, och fick en rask påminnelse om varför när det buades i salen! 🙁
  Tragiskt att folk kan bete sig på det sättet???
  Men Kristine, det var som sagt NIO domare som satt och dömde på NM – efter de riktlinjer som finns nedskrivna i IFBB:s reglement och personligen tycker jag att de norska domarna gör ett jäkla bra jobb!
  De är åtminstonde konsekventa!
  Njut av segern, den har du förtjänat och nordiska tar du som en bonus! 🙂
  Stor kram från Piafia Jansson! 🙂

 10. Ove Bekkevold

  Ser til min store glede at d dømmes feminint i BF nå ! Håper å se deg på Nordisk også !!! D er slike jenter som deg og fex Rikke som er fremtidens BF 😀 D er en grunn til at Classic for damer er innført! Nettopp for å holde en feminin linje i BF !!! Ser vi på årets jenter i Fitness Olympia figure er jentene slanke og ikke veldig muskuløse så d er tydeligvis den veien IFBB vil ha BF !!! Ikke bry deg om surmaga kritikk fra folk som ikke skjønner seg på d her !!!!! Stå på videre!!! Du er en super representant for BF !!! Hilsen Ove (han som står m mikken på scenen)

 11. Berit

  Kjempe bra jobbet, gratulerer så mye!! :)Du var kjempe fin! 🙂 og så fine drakter du hadde !!
  Men for å være ærlig så syns jeg at fitnessjentene har blitt for små, ikke noe personlig mot deg.
  For når det nå ble dømt slik så var du den beste kandidaten!
  Det jeg mener er at de som stiller i VM er jo av et helt annet kaliber enn de som vinner her hjemme om dagen, og det burde dommerene ta til seg her i Norge også. Kanskje de burde ha flere klasser feks.

 12. Charlotte

  Gratulerer så mye med gullet 😀 Nå ble jeg veldig glad på dine vegne. Har fulgt med bloggen din i en god stund og syns du fortjente dette. Vet godt hvordan det føles å vinne noe som betyr så mye! Håper du fortsetter å blogge og nyt seieren! Stor klem fra meg 😉

 13. Lina

  Aaaaahhhhhh, shit va kul!!! GRATTIS SNYGGING!!! :mrgreen: Så sjukt bra gjort, vilken pingla du är Kristine!!!

  Ha det nu riktigt gott 😉
  Kram Lina

 14. Anonym

  STORT GRATTIS OCH LYCKA TILL PÅ NM!
  Jag är inte förvånad över att du vann… 😛

  Maria A – Sverige

 15. Tilbaketråkk: All in » Blog Archive » En ny antidop-rollemodell!

 16. Tilbaketråkk: Da jeg var en bronsestatue | Trening, bodyfitness og fordommer

Det er stengt for kommentarer.