Venter..

Dagen før dagen er alltid verst, tiden går så fryktelig sakte og man tenker altfor mye. Jeg er spent, nervøs, avslappet, tørst, gira og sliten – alt på en gang! Jeg har fått handlet inn litt mat til i morgen, det vil gå mest i riskaker, rosiner og banan.
I dag er det fortsatt torsk, og jeg har spritet opp kvelden med litt kylling og grønnsaker – mm.. du verden som jeg gleder meg til dette matstyret er ferdig, selv om jeg ikke kan ta helt av etter NM riktig ennå ;-) – kanskje like greit.

Fikk vært tidlig på innregistreringen i dag og ny drakt + sko ble godkjent, gleder meg til å vise dere den på scenen! Jeg har gått ned litt over en halv kilo denne uka, men håper at det har tært på det lille fettet som er igjen og ikke noe annet. Uansett så føler jeg meg ganske lik som forrige helg, og bena er ikke så ømme lenger. Tror det blir bra jeg, krysser fingrene for at jeg er med videre til finalen.
Ingen håp eller ambisjoner om å vinne – jeg er en realist (neei, ikke pessimist :mrgreen:) og det er lite trolig at jeg skal bli norgesmester – spesielt blant så utrolig mange tøffe konkurrenter.

Nå skal jeg smøre på et lag med farge til, sjekke fettprosenten for moro skyld og så slappe av helt til øynene svir og jeg kryper under dyna. Må opp grytidlig i morgen, alle deltakere skal møte opp senest kl 9 og innen den tid skal all farge, sminke og hår o.l være på plass.

Håper dere får en fin helg videre, kanskje jeg møter noen av dere i morgen!
stavanger3

54 kommentarer til “Venter..

  1. Malin

    Jiiiippiiiii!!!!! Gratulerer sååå mye Kristine 🙂
    Du er NORGESMESTER 😀

    Og som Kristian sier over her; Du ER fitness :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.