Livet på hold

I dagene før konkurranse så føles det som om man bare går og venter på livet igjen, til det livet man kjenner og foretrekker skal begynne igjen. Der hvor man ønsker at tiden kommer, ikke går.. der man har overskudd til et sosial liv med kjæreste, familie og venner – og ikke minst hvor man spiser balansert uten å overanalysere alt.
Nå er det bare to dager igjen, deretter er det å gi alt på scenen for så å være vanlig Kristine igjen. Jeg gleder meg, til begge deler :grin:

funny-pictures-cat-is-waiting-for-the-buffet-to-open

I dag fikk jeg handlet litt småting til helgen; engangshansker til smøring, hekter til drakten (som for øvrig er ferdig stensatt og helt nydelig!), og såkalte nipplecovers – eller jeg trodde det var det. Jeg sa at det var det jeg skulle ha, men hun har visst gitt meg nipple-enhancers – altså show em off liksom. Fader.. må tilbake og bytte.
Kjøpte også en rosa sløyfe (støtte kampen mot brystkreft), anbefaler alle å gjøre dette!

Formen føles for øvrig ikke bra, jeg holder vann som en hval og bena er fortsatt ømme og stive. Jeg får bare ha is i magen og satse på at vann fordriver vann ut av systemet og helle nedpå  – selv om det blir midlertidig verre – og at bena kommer seg med et par dagers hvile. Må tenke positivt, stress er i hvert fall ikke noe som hjelper på situasjonen. Det er ikke noe galt med gliset da, så smile skal jeg uansett!

Jeg tar dette veldig med ro egentlig, litt urovekkende rolig :grin: kanskje fordi jeg allerede har bevist noe stort for meg selv i helgen som var.. jeg føler ikke noe særlig press lenger og skal være meget fornøyd om jeg klarer å komme meg videre til finalen. Om ikke, så har jeg fortsatt den gjeveste pokalen på plass og kan se tilbake med en god følelse.

Jeg er veldig takknemlig for støtten deres, det skal dere vite. Det er for øvrig mamma også.

*klem*

12 kommentarer til “Livet på hold

 1. Stine

  Skjønner godt du gleder deg til å bli ferdig nå, etter å ha gått på diett mange måneder. Jeg er så glad for at Treningsforum sender live slik at vi som ikke kommer oss til Oslo også får sett NM, gleder meg! Skal heie hjemme fra sofaen – satser på at det også hjelper 😆

  Lykke til i innspurten 😀

 2. Aleksander

  Ting har en tendens til å ordne seg for snille piker vet du… 😀

  Du har uansett beviste for deg selv og alle andre hva du er god for forrige helg, så nå kan du kose deg på NM 😛

  Jeg gleder meg til å se deg på scenen til helga uansett!
  Lykke til!!

 3. Maiken

  du får ha lykke til i helgen da! 🙂 og da skal du se at alt strevet var verdt det! 🙂
  Neste år vil jeg nedover å se. kommer så plutselig på meg hvert år dette..hehe.. men har lyst å se på NM en gang ja!

 4. Malin

  Tenk, bare 4 dager til nå så kan du gjøre og spise akkuratt som du føler for. Og med 2 gullpokaler på hylla. For du vinner jo til helga også da 😆

  Jeg får ikke sett det live denne gangen heller, men skal krysse fingrer og tær for deg 😀

 5. Janicke

  He, he nipple-enhancers er jeg ikke kjent med, kan ikke skjønne at det er et ekstremt populært produkt. Kanskje i andre bransjer….

  Kristine, masse lykke til på søndag – jeg heier på deg!

  J.

 6. Hege

  Du er allerede en vinner, ihvertfall i mine øyne… Jeg kommer og ser på, og skal heie med armer og bein, så se opp for galskap 🙂
  Ønsker deg masse lykke til Kristine!!!

  Jeg gleder meg allerede på dine vegne til å spise som en gærning når alt er over!!

  Tvi tvi!

 7. Trude

  Lykke til i helgen! Du er et godt forbilde for sporten, og uten tvil den nydligste på scenen! Sitter hjemme å heier på deg:-)

 8. Kristina89

  gleder meg kjempe til å se deg på søndag Kristine 🙂 blir så utrolig gøy 🙂 heier på deg vettu 😉

 9. kriweb

  Stine: Jeg er veldig glad for at jeg startet tidligere på deff denne gangen, men kjenner at 4 måneder begynner å holde.. Takk for det!

  Aleksander: Ordner seg alltid for snille jenter 😎 Jeg skal kose meg, absolutt. Takk!

  Maiken: Du får ta det til våren, se på oslo gp 🙂
  Takk!!

  Malin: Jeg tviler på om jeg kommer til finalen, jeg blir liiten på scenen i denne line-upen. Men uansett, takk! 😀

  Hilde: Nei.. men jeg går med den nå da 🙂

  Kristin: Takk!

  Janicke: Jeg vet! 😆 De solgte det på lindex av alle steder.. fikk heldigvis byttet i dag.
  Takk!

  Pinglo: Tusen takk!

  Hege: Aw, takk! Haha, jeg trenger heiing så det er bra.

  Trude: Tusen takk 🙂

  Kristina89: Koselig å høre, tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.