Tanker og tvil

De fleste av dere har sikkert fått med dere at ryggen er den muskelgruppen jeg liker best; både å trene og utseendet. Jeg er ikke av de hardeste etter endt deff, men ryggen må jeg si meg fornøyd med.
Jeg savner imidlertid tykkelsen på den, slik er jeg vant til at den er:
rygg1rygg2
rygg3
Disse ble tatt i januar, for nærmere 14 kg siden..
Nå har jeg ikke tenkt til å gå opp så mye etter konkurranse av den enkle grunn at jeg trives som litt lettere, men det skal bli godt å få tilbake noe av polstringen – ikke minst på underkroppen.

Jeg er veldig tankefull om dagen, det går veldig opp og ned med hva jeg egentlig vil.. og ikke minst hva jeg kan, og orker.
Jeg gleder meg veldig mye til helgen, samtidig som jeg vet at jeg må være forberedt på at enkelte negative ting kan dukke opp. Selv om jeg prøver å la det prelle av så er det klart at jeg blir litt usikker, man er jo bare et menneske. Både likt og mislikt av folk.

Jeg er veldig motivert, så jeg håper og tror at lysten holder frem mot helgen. Det er jo NM som har vært målet hele veien.
Nå er det natta for min del, sov godt!

32 kommentarer til “Tanker og tvil

 1. Elizabeth

  Heisann.
  Flott rygg du hadde for 14 kg siden …..Flott nå også du da foresten….Jeg lurte på om jeg kan kopiere noen av bildene dine og bruke i et innlegg i bloggen min….100 % positivt altså…Du er en inspirasjon for meg og jeg har fulgt bloggen din siden februar…..derfor ønsker jeg å skrive et innlegg om akkurat deg og det du står for….

  Nuss nuss

 2. Sunniva Engen

  Heisann Kristine =)

  Jeg var å så på Stavanger Open på lørdag (planen var å selv stå på scenen men måtte utsette et halvt år av flere årskaer)… Tenkte bare jeg skulle gratulere deg, og si at du er en av mine fremste forbilder og motivasjonskilder! Det må da være en liten motivasjon… å vite at det du gjør bidrar til å motivere andre?

  Du fortjente 1. Plass og jeg heier på deg på NM til helgen! MASSE MASSE MASSE lykke til! stå på! du er kanon god!!!!

  Klem fra Sunniva 😉

 3. Lone

  Hei!
  Skjønner det blir mange tanker i en tid som dette, men uansett hva du gjør så er det nok det beste for deg 🙂
  Synes du har en rå rygg.. Får jeg spørre hvordan du legger opp trening av rygg? sett, reps, kg og øvelser i uken?
  Har selv trent overkropp,underkropp,overkropp, underkropp i noen uker nå, som du nevnte du gjorde. Syns det har funket greit, men blir fort sliten og klarer ikke gi alt på de siste øvelsene.. Siden jeg stagnerer litt nå vil jeg endre oppsett.. Men trene muskelgruppene 2-3 ganger i uken. Beintreningen er faste øvelser pga opptrening av kne.
  Har du noe tips til resten?

  Mvh L

 4. Lill Johnsen

  Hei på deg. Det du går i gjenom er tøft. Som du sier vil det alltid være noen som liker det du gjør, og andre som ikke gjør det. Slik jeg kjenner deg er ikke dette noe du tenker så mye på til daglig når du ikke spiser lite, har mangel på energi, og ellers det presset du har på deg i disse dager. Med andre ord kan vel all denne grublingen og tvilen ha sin naturlige forklaring 😀 Du er sliten, og sikkert veldig spent også?!

  Trøsten må vel være at om du drev med en annen «sport» ville du antagelig bli dømt og rost like mye. Og om du ikke hadde trent i det hele tatt, ville noen dømme deg for det også. Det er alltid noen som vil være negative. Misunnelse, uvitenhet er antageligvis roten av mange teite komentarer. Du står på, og uansett gener hadde du aldri vært der du er i dag uten den viljen du har. Det er gankske imponerende.

  Drit i det negative. Jeg vet Todd ville gjort det 😉

  Også må jeg sitere Sunniva over her, «Det må da være en liten motivasjon… å vite at det du gjør bidrar til å motivere andre?» Det gjør du virkelig 😀

  God natt, og stå på. Bare noen få dager før du står på pallen, og jeg heier i salen. 😎
  Klemmer Lillen

 5. Tonje

  Hei Kristine

  jeg må bare få si deg en ting, uansett om noen kritiserer deg, så må du vite at INGEN er så vakker på scenen som det du er. Var på nm i fjor, så stavanger live på nett i år, og kommer til å se NM igjen. Om du er mindre, (får liten, får stor eller hva folk måtte mene) så er det iallefall ingen som har så flott sceneopptreden som deg!! 😉

 6. Tone

  Jeg tror man alltid vil møte endel motgang uansett hva man driver med, det må være ekstra vanskelig når man er i en tøff periode mot konkurranse. Folk er ikke alltid like fintfølende, og det går kanskje spesielt hardt innpå når man er sliten og kjenner at man i utgangspunktet strekker seg langt for å nå sine mål. Du er en stor inspirasjon for veldig mange, menn som kvinner, du er vakker og representerer BF bedre enn noen andre jeg vet om! Jeg ser at du tar til deg all den støtte du får her inne og det tror jeg alle som følger deg er veldig glade for; Vi tror på deg og heier på deg og har fulgt deg hele veien dit du er nå!

  Ta vare på deg selv 😀 Du fortjener alt det gode du får!

 7. Marielle

  Ganske utrolig egentlig at du nå er 14 kg lettere enn det du var på bildene i dette innlegget. Greit du er nede i en rimelig lav fettprosent og i sceneform nå, men du ser jo fortsatt like flott ut!

  Skjønner der er mange tanker som svirrer i hodet nå som enda en konkurransedag nærmer seg, nye bedømminger, alle som skal mene noe om en.. Vit da hvor mange vi er som heier på DEG, synes du har et fantastisk utseende og ikke minst ei fantastisk personlighet! Blir mye skryt fra min kant for tiden, men det får du bare tåle 😆

  Sov godt i natt 😉

 8. Cathrine

  Det er liksom en litt sær følelse, å stå på scenen å vite at noen andre (pluss hele Norge) bedømmer kroppen ens opp og ned i mente, og litt til. Attpåtil når en er sliten etter deff, og tankene surrer lettere enn vanlig. Men en ting og to skal du vite frk.Weber og det er at du er en kjempemotivasjon og inspirasjon for MANGE der ute, og en haug med folk som er kjempeglade og bare blir enda mer motiverte av å følge med deg:) Du er også en person med SÅ mange gode egenskaper at det er godt å like deg, det er ikke for ingenting du får så mange kommentarer at du faktisk er et godt forbilde for det er du!

  At noen mennesker kommer med kritikk, om den er konstruktiv eller MINUS konstruktiv vil alltid være. Men drit i de, vertfall om kritikken ikke er saklig, og ta til deg det positive ting bringer med seg. Livet er for kort til å henge seg opp i ting OG personer som ikke betyr noe, livet er for dyrebart til det 🙂

  Nei du frøken, du bare fortsetter med dine eggehvitefluffer og står på, og vit at du er nyyydelig på scenen, og du HAR alt en utøver skal og bør ha 🙂 La det prelle av, reist deg og..ja.. just do it!!
  U rock 🙂
  (og du får mat på mandag 😀 )
  hever 15 ml hostesaft og skåler for deg etter å ha sittet og grenet en halvtime til Greys anatomy. Fy f** Enten er jeg hjernevasket av studiet mitt eller så er jeg bare…patetisk!!!
  Nitenite:)

 9. Martine

  Hei Kristine 🙂

  Jeg skjønner godt du er i tvil om dagen,det er som resten av fan-gjengen over sier at det er en veldig sterk prestasjon å skulle bli bedømt,og itilegg ligger du jo ganske lavt på kcal inntaket nå,lite energi til hjernen for å tenke positivt.
  MEN vit at det er mange som støtter deg oppi dette også,og jeg tror jeg kan si med stor sikkerhet at det er flertallet som heier på deg,og er med deg på veien.
  Ta med deg de gode ordene du får,og skyv vekk det negative. De fleste som slenger med leppa er bare misunnelige,og skulle gjerne hatt den viljestyrken du har.
  Du er ett stort forbilde for oss,og vi støtter deg uansett.

  Når starter det forresten på søndag? Jeg skal selvfølgelig heie deg frem i salen,litt dårlig i stemmen nå.Men noen pipelyder skal jeg klare å komme med 😉
  Ha en fin dag,klem

 10. Marthe

  Nå har ikke jeg lest/hørt et eneste negativt omtale av deg da, og du vant jo Stavanger Open fordi du var best 🙂

  Jeg skjønner ikke hvem som skal kunne lire av seg noe negativt om deg og formen og utstrålingen din…??
  Alle jeg snakker med syns du er flott iallefall!! 🙂

  Syns du skal satse i NM jeg!!
  Jeg kunne jo ikke bli dømt mer ned enn jeg ble, hehe.. og jeg får ikke gjort så mye på 1uke med det som er mitt «problem»… jeg var også i stor tvil om det i det hele tatt var noe poeng å stille… men som du sier, er jo NM som har vært målet!

  Ta med deg 1ste plassen i stavanger, alle de postitive tilbakemeldingene og gratulasjonene- og kjør på i NM! :)Du er jo i knall form jente!! 🙂
  Håper vi ses på søndag da!!

  Marthe

 11. Elisabeth

  Må bare slenge meg på de andre over her å heie deg frem de siste dagene frem til NM, dette KLARER du!
  Skjønner veldig godt at du er sliten, tankefull, trist, skuffa over hva noen har sagt om deg(jeg vet ikke hva det måtte være, for kan virkelig ikke se hva man kan kritisere deg for!) Når man har gått på hard diett over lang tid er det helt naturlig å føle seg slik, håper, og tror, at når NM er over for denne gangen og du får litt kalorier i omløpet igjen, så snur den negative tankerekka seg:-)

  Vet ikke noe om deg annet enn det du selv deler med deg av i blggen din, men basert på det syns jeg du virker som ei tvers igjennom nydelig jente, både i utseendet og sinn. Du er, utenom det vanlige, pen, og det tror jeg gjør at mange føler seg truet av deg, sånn er det bare. Det at du i tillegg har oppnådd mye innen bodyfitness på så kort tid, trener helt rent og fronter det tydelig, har vel kanskje provosert enkelte innen sporten, mest av ren misunnelse skulle jeg tro.
  Dem om det, du har vist for andre jenter der ute at det er mulig å hevde seg i toppen uten juks, og at man kan gå på diett og spise dessert hver dag, og ikke være hysterisk kaloriregner, men spise litt på følelse og etter hva man er i speilet. Et utrolig flott forbilde for jenter som ønsker å satse i bodyfitness, all cred til deg. Skulle ønske slike som deg fantes den gangen jeg konkurrerte… (skjønt, jeg hadde vel helst stengt deg inne i et skap backstage slik at jeg slapp å stå ved siden av deg og bli bedømt på scenen, haha!)

  Nå er ikke bodyfitness noe man kan fortsette med i evigheter, det er tøft for kropp og sjel, og det tar veldig mye tid og fokus fra andre ting i livet, men ikke gi deg før DU føler at du har gjort ditt på scenen, og du, kun med gode følelser, kan se tilbake på tida innen BF med gode minner, og intet annet.

  Kanskje venter det nye utfordringer på deg i det nye året som stadig smyger seg nærmere, i form av nye oppgaver i jobbsammengheng, reise, personlig utvikling, barn(!?) eller noe annet du kan gi deg inn på med samme mot og guts som bodyfitnessen, eller kanskje du satser videre, og tar bodyfitnessen enda lengre enn du først hadde drømt om, du liker jo å stå på scenen!

  Uansett, håper du klarer å holde humøret og gnisten oppe til helga, ønsker deg masse lykke til nok en gang!

  mvh Elisabeth.

 12. Pia Jansson

  Hej Kristine! 🙂

  Precis de tankar och känslor du skriver om i det här inlägget hade jag själv innan jag tävlade på nordiska 2006. Efter NM var jag så «färdig» med allt som hade med diet att göra, att jag höll på att kräkas på hela upplägget. 🙁 😥
  Mitt tips:
  Försök skärma dig från andras åsikter och ideér den här veckan!! Som Elisabeth skriver, är det många som blir både provocerade och känner sig hotade av dig Kristine, vilket bara visar att du faktiskt är en j-vligt god utövare!! (ta dem, ta dem!!!)
  En vecka på diet, med dalande motivation känns som en oändlig EVIGHET!!! (Been there!!!)
  Ditt mål för säsongen har varit NM som idag (onsdag) går av stapeln om tre dagar.
  Bara du själv vet svaret på om du orkar och vill tävla på söndag, och vad du än väljer har mindre betydelse om det är med utgångspunkt i DIG själv!
  Då kommer du inte ångra om du väljer att inte stå på scen på söndag!
  MEN, om du tvekar på grund av att någon j-kla idiot som kläckt ur sig någon fjantig kommentar om dig som utövare… 😈

  Då är säger jag bara:
  YOU GO GIRL, AND KICK SOME ASS!!! 😈 😈

  Jag hoppas vi ses på söndag Kristine! 🙂

 13. Malin

  Jeg nikker enig med de ovenfor. You are SUPAH 😆

  Tenkte på deg i går, for da frøys jeg sånn. Det kan vel ikke være mye gunstig å ha så lav fettprosent i denne kulden? :mrgreen:

 14. hilde

  Hei Kristine:) kjempebra blogg foressten! og gretulerer med seier i Stavanger:) lurte på om du blir massert i forkant av konkurranser, og evt om det har noen virkning? i forhold til å få ut vann. da spesielt beina jeg tenker på:)

 15. Tante Gunn

  Skjønner godt at du blir sliten av å holde på med konkurranse, og ikke minst forberedelsene til den, midt opp i et travelt hverdagsliv, men stå på likevel, Kristine.
  Kanskje du blir slik som meg når du blir gammel…Jeg angrer ikke på noe av det jeg har gjort eller prøvd (selv om jeg kanskje burde), men jeg angrer veldig på de tingene jeg ikke gjorde.

  Jeg kommer til å følge spent med på søndag og uansett hvordan det går er jeg veldig stolt av tantebarnet mitt! Du er en dronning på scenen! LYKKE TIL!!

 16. stine

  fin rygg:)tar du mye chins??du hvordan gutter liker du ,må bare spørre jeg!!liker du de store bodybygerne eller de mere fitness gutta,hva syns du er best eller liker du da:)klem

 17. Hilde

  Jeg kan ikke si noe mer enn det som allerede er sagt, det har nemlig blitt sagt så fint! Jeg ønsker deg lykke til videre i den lille tiden som er igjen, og gleder meg vilt til å se deg på scenen!! Jeg skal heie og rope som en gærning!!!

 18. Julie

  Heisann Kristine : )
  Gratulerer så mye med seier!
  Jeg leser bloggen din hver dag og du er en stoor inspirasjon for en 17 åring som meg. Du har en utrolig fin kropp og bloggen din er veldig oversiktlig og fin med bra bilder. Veldig fin rygg du har forresten.
  Jeg har en drøm om en dag å se like bra ut som deg og å kunne starte konkurranser.
  Stå på videre Kristine! Jeg digger deg ; )
  Klem Julie

 19. Anette

  Hei Kristine!

  Jeg skjønner godt at du blir litt i tvil av og til, det blir vi alle angående de tingene som betyr noe for oss. Men med så mye positive tilbakemeldinger og den utrolige utviklingen du har hatt fram til nå, så tror jeg ikke du skal la de tankene ta overhånd. Du er en jente som virkelig står på, og som jeg tror er så målrettet at du vet at du klarer absolutt alt du setter deg som mål! Du imponerer oss alle her inne, både de som er interessert i bodyfitness og andre. Se bare hvor mange kommentarer du får på innleggene dine, og hvor mye fint folk skriver om deg og dine prestasjoner. Jeg syns også at du virkelig har fått vist din personlighet på en flott måte! 🙂

  Det er som flere her inne sier, ofte slik at de som er negative faktisk bare er misunlige og derfor må finne feil med andre for å heve seg selv. De er det faktisk ikke verdt å bruke energi og tanker på. Du vet at du er en vinner uansett, og du har så mange som ser opp til deg etter hvert! 😀 😉

  Stå på de siste dagene fram mot NM! Vi heier på deg, skulle ønske jeg kunne vært i salen denne gangen også og sett 🙂

  Klem
  Anette

 20. RJ

  Du er så flink, Kristine!!! Hvorfor har du ingen mail man kan kontakte deg på for eventuelle spørsmål? 😉

 21. Randi

  Hei!

  Har fulgt med på utviklingen din siden du begynte å skrive dagbok på iform.no, syns derfor det er spennende å se hvordan det går med deg. Du var en kjempe motiverende faktor mens jeg selv trente styrke. Håper på å komme litt i gang igjen nå som lillemann er født..
  Gratulerer så masse med seieren og lykke til på nm!:)

 22. Fitnesspumpkin

  Hei..

  Jeg gleder meg så til å se deg på scenen til søndag! Håper motivasjonen din holder.

  Jeg har fulgt med på bloggen din lenge og du har inspirert meg til å satse på bodyfitness! Hver gang jeg forteller noen om sporten viser jeg bloggen din. Du har behersket kunsten å være både muskuløs og feminin! Jeg har en ekstremt lang vei å gå for å nå mine mål, men å se resultatene dine trigger meg:)

  Lykke til:)

  Hanne

 23. Hanne

  Nå blir det ikke NM-tur på meg likevel, men jeg skal heie fra sofaen! Det meste av tvilen bør ha forduftet halvveis i innleggene her over, men om den ikke gjorde det så ber jeg deg lese hele sulamitten om igjen 😉

  LYKKE TIL på søndag 😀

 24. Heidi

  Hei Kristine!

  Ville bare ønske deg masse lykke til på NM i helgen! Du er en fantastisk stor motivasjon- og inspirasjonskilde. Som sagt av andre her tidligere behersker du kunsten å være både muskuløs og feminin. Du ser helt fantastisk ut! Også har du har en helt vanvittig stå-på-vilje som jeg absolutt burde lære noe av 😉 I tillegg er du et flott forbilde for andre jenter, og du viser at det går an å fremheve seg i sport selv om man har en eller annen form for sykdom (jeg har selv hjertefeil).

  Igjen, lykke til i helgen! Jeg heier på deg!

  Heidi

 25. Line Marion

  Hei Kristine!

  Skjønner veeeldig godt hvordan du har det nå. Been there, done that. 😉 Men bare BIT tennene sammen, nå braker det snart løs! Kommer for å heie på deg på søndag; du er ei flott bf jente med en herlig personlighet! 😀

  LYKKE TIL!!!!

  Klemklem
  Line Marion

 26. kriweb

  😀
  Elizabeth: Klart du kan, får ikke opp bloggsiden din da.. 🙂

  Sunniva: Det er helt klart en stor motivasjon, og ikke minst en påminnelse på hvorfor jeg blogger. Dere er gull verdt!
  Tusen takk!

  Lone: Jeg trener ryggen to ganger i uka, hovedsaklig nedtrekk, cable pullover og roing. Om du føler at du stagnerer så anbefaler jeg deg å prøve myo-reps

  Lill: Jeg har tenkt mye på det og det er klart du har rett, under litt andre omstendigheter så hadde jeg ikke latt det gå så inn på meg. Jeg har (dessverre) en tendens til å ta til meg negativ/meningsløs kritikk, men jeg børster det alltid av igjen – tok bare litt lenger tid denne gangen.
  Gleder meg til vi møtes igjen!

  Tonje: Tusen takk, det blir jeg glad for å høre 😀

  Tone: Dere er helt fantastiske, tusen takk for gode ord

  Marielle: Ja, det er helt sprøtt.. synes selv at jeg er i god form «offseason».
  Takk!!

  Cathrine: Hehe, har akkurat laget i stand eggehvittedesserter nå.. tusen takk vennen!! Håper formen er så bra som den kan bli nå, kose deg i helgen 😉

  Thale: Cathrine har ordet i sin munn 🙂

  Martine: Det er utrolig dumt å la noe negativt overskygge alt det positive, skal skjerpe meg nå altså 😀 Det er dette som betyr noe for meg. Takk!
  Det er forbedømming kl 10 og finale kl 15

  Marthe: Det er denne baksnakkingen.. man burde jo bare lukke ørene for slikt. Folk vil alltid snakke om andre, uansett!
  Motivasjonen er der og Stavanger var så utrolig gøy, NM blir bare bonus nå – kommer jeg til finalen så skal jeg være grisefornøyd!
  Vi sees på søndag ja! 😀

  Elisabeth: Jeg vet nok hvorfor.. det har selvfølgelig mye med disse antidoping-innleggene mine å gjøre. Det faller ikke i god jord hos alle, og det er jo forståelig – selv om det skal sies at jeg ikke kritiserer de jentene som gjør dette, bare at jeg ikke synes det hører hjemme i bodyfitness.
  Når det er sagt så har det vært mye viktigere for meg å være et «rent» fjes utad enn å bli mistenkeliggjort og satt i samme bås.
  Men etter å ha lest det dere skriver så blir jeg flau over å bry meg om slikt, dere veier opp big time! Takk for at dere er dere og leser bloggen sier jeg bare.
  Etter Stavanger Open så kommer jeg nok til å ha gode minner fra BF, jeg har vunnet en konkurranse! 😀
  Tusen takk!

  Pia: Takk for at du deler erfaringer, det er nok mange som har opplevd det samme ja. Dette er ikke noe jeg tar med meg videre, uansett hvem som vinner en konkurranse så er det noen som har meninger på godt og vondt. Er man med på leken så får man tåle steken, jeg har jo nærmest lagt hodet for hugging ved å ha denne bloggen og skrive om doping 😆 Synes de fleste tilbakemeldingene har vært positive, mer og mer egentlig.
  Vi sees på søndag!

  Malin: Ikke nok med at det er kaldt når man har 5-6 kg fett, men i disse dager hvor man skal drikke mengder med KALDT vann i tillegg.. haha, brrr 😀

  hilde: Hei og takk! Nei jeg har ikke fått noen massasje, men jeg skulle virkelig ha trengt noe på bena nå – de er fortsatt som tømmerstokker 😐
  Drikk mye vann – vann er vanndrivende.

  CamKarMir: Haha, hjelpes – Nann er gal 😆 Det var veldig hyggelig ja

  Tante Gunn: Jeg har som du vet vært den forsiktige, rolige som aldri har funnet på noe sprell.. så jeg skal i hvert fall ikke angre på at jeg ikke gjennomførte dette! Det blir NM og jeg skal kose meg på scenen i en fantastisk drakt 😎 Den ble ferdig i dag.
  (Du får følge med kl 10, ikke sikkert jeg er videre i finale)

  Stine: Jeg er veldig dårlig på chins dessverre.. Sånn utseendemessig så tiltaler ikke store kroppsbyggere meg, jeg liker de litt mindre utgavene 🙂

  Hilde: Bra!! Bare ikke for mye, da blir jeg sikkert flau og rar.. eller emosjonell :mrgreen:

  Julie: 😀 Så hyggelig skrevet, dette lyste opp kvelden min.

  Anette: Hei! De er ikke verdt det nei, jeg har kommet meg videre nå – takket være dere 😎 Nå er bekymringen at formen ikke skal bli bra, jeg er en stor vanntank for tiden – men det ordner seg vel nok. Smile skal jeg uansett, hehe.

  RJ: Nei si det, jeg tenker liksom at man kan spørre her. Om det er noe spesielt så er mailen min: kristineweber@hotmail.com

  Randi: Gratulerer så mye med lillemann! 😀
  Og tusen takk!

  Fitnesspumpkin: Når ikke helsa holder meg tilbake, så skal ikke noe annet gjøre det heller. Motivasjonen holder helt frem, jeg gir meg ikke så lett 😀
  Tusen takk!

  Hanne: Aw.. 🙁 Ikke at jeg hadde vært så oppegående å hilse på uansett da.. Jeg leste de om igjen, og det hjalp 😀
  Takk!

  Heidi: Har du det? Håper det går bra med deg og at det ikke holder deg tilbake! Tar man forholdsregler så kan man gjøre det meste man bestemmer seg for 🙂
  Tusen takk!

  Line Marion: Dumt du ikke skal stille på søndag.. men skjønner deg, enkelte ting er viktigere 😉 Bra du tar deg en tur i hvert fall, stor klem

 27. stine

  så du kunne ikke vært sammen med en kar som er på han metern sin størrelse da<??du er ikke helt der mener du??mere fitness form da eller!

 28. kriweb

  Jeg er sammen med en som jeg synes er perfekt nå jeg 🙂
  Men jo større dess bedre gjelder ikke for meg nei.

 29. Elizabeth

  Hei:)))

  Feil adresse, det var den gamle bloggadressa du fikk.
  Tusen takk, da plukker jeg litt bilder her og der og skriver et innlegg om deg:)))

  Du er så flott og inspirer så utrolig ….

  Nuss nuss

Det er stengt for kommentarer.