Free stuff

Nå har min kjære sponsor Nordic Nutrition et fantastisk tilbud!
proteinpuffs
Du får med en hel kasse (12 poser) GRATIS proteinpuffs til bestillingen din!

Det koster dessuten bare 50 kr i frakt ut september – det vil si til og med i morgen.
SE HER

Med en bestilling av proteinbars så har du høstkosen klar vøtt :grin:

Også må jeg bare nevne til dere som har planer om å stille i BF og vil skaffe dere bling-sko til runde 2 og 3 (eller som bare er litt skogal som meg) at jeg bestilte herfra (Satin Boutique) bare noen dager før jeg dro til Stavanger.
Jeg fant ut i siste liten at jeg ikke ville bruke de svarte plaine skoene i runde 2 og spurte pent om de kunne sende de veldig raskt avgårde. Egentlig gjorde de ikke det, de måtte bestille opp skoene selv og det tok så så lang tid osv.. men neimen klarte de det ikke. Kjempeservice!
product_image
Jeg har pleid å bestille fra howcool (jeg har de nemlig i gull og.. ), men de hadde ikke sølv i min størrelse, og de bruker dessuten ekstremt lang tid på å sende ut varer (så vær i så fall ute i god tid).
Et tips er å søke på den nettsiden man vil bestille noe fra + coupon eller voucher. Jeg fikk opp en gratis kode og skoene ble noen dollar billigere – alle monner drar!

(Det er for øvrig ikke toll på sko, kun mva om du skulle være så uheldig at de sjekker pakken).

Også får jeg litt angst av alle bildene av meg her, så legger ut disse denne gangen:

128818734107737866
128827936718411378
funny-dog-pictures-can-explain
funny-dog-pictures-dating-service
funny-dog-pictures-fish-stick
funny-dog-pictures-mom-watch
funny-dog-pictures-french-fries

I dag måtte jeg forresten skrape is på bilen, brrrr…
Ha en fin dag!

11 kommentarer til “Free stuff

 1. Nann-Rosita

  HELT enig ; How Cool tar ca 6-8 uker.
  MEN jeg får de som regel etter max 5 uker 🙂 Kanskje foordi jeg bestiller inn 10-12 par sko på kort tid.

  Konkurransesko som er lovlige selger jeg jo, så folk slipper stresse med slikt. Desverre er det j de som ikke skjønner at man må drive forberedelser GOD tid i forveien og ikke uka før…

  Som jenta som sendte mail til meg og lurte på om hun kunne kjøpe sko og drakter billig eller låne.

  hmmm

  de puffsa ser gode ut, og jeg trenger en sponsor jeg og.. Hint hint..

 2. LindaG84

  Nordic Nutrition har jo ingenting av det jeg vil ha på lageret. Ble litt skuffet kjenner jeg.
  Er proteinpuffs gode?

 3. Marly

  Hehe, lei av oppmerksomheten allerede?! 😉

  Kan jeg få lov til å spørre hvordan du kom igang med denne livsstilen- det her med å satse innen bf osv? Har lest det jeg har funnet av info om deg på iform.no, men et lite innlegg om hvordan du havnet der du er idag hadde vært supert!! Hva som har vært de største utfordringene, oppturene osv? Men for all del- du har sikkert nok å styre med for øyeblikket, men når du får ånden over deg en dag? 🙂

 4. Yvonne

  Nice skoo da diggg… =) jeg måtte å skrape is æsj liker ikke denne kulda, men får kle oss godt. lykke til på nm gleder meg så å se deg der =) 😛 Håper du får en kjempe fin dag!

 5. Bettina Isabell

  Hei hei!
  elsker siden din! Du ser flott ut og er en inspirasjon.
  Jeg lurer bare på en liten ting ang skoene, har funnet mange par på siden du kjøpte de i sølv fra og lurer på om de er store eller små i strl. Klarer ikke helt bestemme meg mellom 5 og 6 så hadde satt pris på tips.

  hilsen Bettina

 6. Eline

  Hei!

  Du ser fantastisk bra ut!

  Jeg har gått på psmf-kur i tre uker uten å se noen merkbar endring på kroppen, trener helkroppsprogram tre ganger i uken og går noen raske gåturer i tillegg. Har du noe tips til hvordan jeg kan gå ned i vekt?
  Jeg er en jente på 23 år, 165 cm og veier ca 64 kg.

 7. kriweb

  Nann-Rosita: Synes de er altfor trege, har bestilt derfra to ganger og måtte mase som en gal begge gangene.. Best å være ute i god tid ja!

  Linda: Litt tomt på lageret for tiden ja.. kommer snart inn mer. De er kjempegode! Jeg har testet de på familie og venner for å forsikre meg om at det ikke er deffesmaksløkene mine, men alle har likt dem.

  Marly: Neida, men blir litt brydd.. liker meg best in the shadows 😎
  Det kan jeg godt gjøre! (når ånden kommer over meg) 😀

  Yvonne: De er enda finere i virkeligheten 😉
  Huff denne kulda.. liker ikke at vinteren er så lang.

  Bettina Isabell: Jeg bruker str 38 og bestilte size 8 – de passer perfekt – ikke for store i hvert fall.

  Eline: I hovedsak er det to ting du kan velge å gjøre; øke kardiomengden, det vil si litt mer intensitet på øktene. Eller legge deg på et lavere kaloriinntak om dagen. Jeg synes det beste er en kombinasjon av dette. (Husk at man ofte får i seg flere kalorier enn det man tror).

  Christina: Gjør det! Bare hyggelig 🙂

 8. Heidi (venninne av Oda)

  He he! her går jeg inn på nettet, google.com. Søker på «ha en fin dag», trykker på et bilde, og denne siden kommer opp… 😀 Jeg håper du har en Strålenede dag Kristine!!! 😛

Det er stengt for kommentarer.