Nye bilder

Iform har lagt ut de siste bildene nå, legger derfor ut de siste bildene fra helgen – noen av bildene fra iform og et par fra treningsforum.
(Legg spesielt merke til det siste bildet. Haha, suverent  :mrgreen: )

so41
so42
so43
so55
so57
so58
so59
so60
so61

so62

19 kommentarer til “Nye bilder

 1. Ann-kristin Bundlie

  MÅ bare slenge på som alle andre å si—-> Gratulerer sååå mye med seieren! Var ikke der, men som jeg sa da jeg gikk bort til deg backstage sist du var med: Ingen kan måle seg med din total pakke, Kristine. Du har alt bodyfitness bør være.

  Du har en symmetrisk fysikk, uten for mye muskler, og du er i form uten å være syklig deffa…. + at du har virkelig et vakkert ansikt og er uten tvil et vinnende vesen :o)

  Gleder meg stort å se NM… Stå på masse videre Kristine.I mine øyne er du best uten å engang ha sett dine konkurenter!!!

  Stor klem og lykke til videre fra Ann-kristin :o)
  (kribler litt i egne ben å stå der oppe igjen merker jeg) he he he 😉

 2. Therese

  Fantastisk fine bilder…

  Lille store prinsessa. 🙂

  Kan du ikke legge ut litt backstage, før og etter bilder også da. Det er så gøy å se… Gjerne litt frotse bilder også.. hihi

 3. Stine

  Rått fleksebilde :mrgreen: Masse fine bilder!

  (Må bare nevne.. etter en noe lengre periode med opphold fra treningen av forskjellige grunner, måtte jeg bare på trening søndag morgen. Var overinspirert! :mrgreen: )

 4. Kikki

  Posedown mens man ventet på dommerne var alldeles fantastisk! Du scorer mange poeng på at du har tatt til deg lærdom fra han kjekke kjæresten din. 😆

  Jeg gleder meg til å se deg på scenen igjen til søndag!

 5. Anette

  Flotte bilder, nok en gang! 🙂 Jeg blir bare mer og mer inspirert og ikke minst motivert av å se hvor langt du har kommet! Drømmen om å stille selv en gang blir bare mer og mer fristende!
  Det var skikkelig morro med Posedown, og det var bra steming i salen! Tøff posering 😉 Du fikset den!!
  Hvordan fordeler du treningen med styrke/cardio nå den siste uken før konkurranse?

  Hilsen Anette 🙂

 6. Merethe

  Gratulerer så mye:) Nå har jeg vært utrolig umotivert når det kommer til trening i de siste 4 mnd, og det går både 1 og 2 uker mellom treningsøktene (fra å ha trenet 4-5 ganger styrke i uka), men nå ga du meg nettop det kick bak som jeg behøver:) Du er en utrolig inspirasjonskilde, Kristine. Skulle gjerne kastet ett hav av komplimenter etter deg, men nå tror jeg jammen meg jeg tar opp og trener før jobb:) Ha en super dag!

 7. HHHH

  Gratulerer med seieren 🙂

  Syns det siste bildet er bra, fordi der kommer det bedre fram hvilken form du var i. jeg så det jo selvsagt godt der jeg satt når jeg følgte med dere, men bilder er sjeldent rettferdige. Bildet der viser så vidt separasjonene i hamstrings, mellom hamstrings og rumpa, og formen på rumpa – altså at du var i best form.. 🙂

  Fortjent seier.

 8. kriweb

  Cathrine: Thanks babe, det skal jeg 🙂

  Hilde: Harry og deilig på en gang :mrgreen:

  Yvonne: De kjørte en «posedown» fordi de ventet på noen resultater/dommere, så da kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Ser ut som det bare er meg som gjør det 😆

  Ann-Kristin: Det var takket være deg at jeg fikk dratt opp underdelen litt, husker det 😀
  Tusen, tusen takk!! Skal ikke komme deg opp igjen på scenen du da?

  Hanne: Tusen takk!

  Therese: Vi fikk ikke tatt så mange bilder backstage, pappa satt i salen og knipset 🙂 Blir kanskje flere bilder fra NM, det varer jo heele søndagen.

  Malin: Det er det som er så genialt, det ser ut som om de andre er på vei bort fra scenen og Kristine står igjen som en harrytass som bare MÅ posere.

  Stine: Så bra! Var vel deilig å starte igjen?

  Kikki: Koselig å hilse på deg igjen, du er på en måte så trygg å være rundt 😀 Takk!

  Anette: Jeg var veldig usikker på om jeg skulle tørre, men så tenkte jeg; nei, når får jeg egentlig denne sjansen igjen, så sto jeg bak der og flekset litt :mrgreen:
  Det blir tømningspass fremover, det vil si mange reps på hele kroppen unntatt ben, samt litt kardio i morgen og tors.

  Merethe: Tusen takk! 😀 Håper treningen i dag gikk bra.

  Synnøve: Krabba turte jeg ikke 😆

  Helene: Takk! 😀

  HHHH: Tusen takk! Jeg følte at formen var bedre enn jeg ser på bildene, så veldig glad for å høre det. Ryggen var jeg fornøyd med, så det måtte jo bli den poseringen :mrgreen:

  Charlotte: Jeg måtte le da jeg så det.. at jeg turte :mrgreen:

 9. Sofie

  grattis!!! Du var en värd vinnare! Jättekul för dig. Hoppas det går lika bra på NM 🙂 Ska hålla tummen! ps. ursnygg på bilderna!!

Det er stengt for kommentarer.