Howdy!

Dere vil ikke tro hvor STØL jeg er i hver eneste lille muskel i hele kroppen. Jeg har fått den verste cowboygangen.. :roll:

Det ser kanskje relativt uanstrengt ut å holde poseringer på scenen, men du verden så tøft det er.. hele kroppen jobber konstant, det er som å ha en statisk treningsøkt på et par timer. Jeg husker godt hvor mye jeg skalv første gangen jeg sto på scenen, ikke pga frykt eller nerver, men fordi det var så utrolig tungt å holde en posering samtidig som det ikke skulle synes at det var tungt.

Jeg har studert litt bilder og ser at jeg ikke poserer helt riktig på frontposeringen, jeg må slippe opp korsryggen/stumpen litt mer slik at jeg får en swung bakover. Da vil magen strekke seg på en helt annen måte, jeg er liksom konkav og de andre er konveks (dere husker mattetimene?).
Jeg må rett og slett la den naturlige svaien jeg har komme til syne. Det er dette som er gøy, gjennomføre noe for så å rette opp i eventuelle småfeil og prøve å gjøre det bedre neste gang.

Her ser dere hva jeg mener:
so17_red

Det var så koselig, jeg fikk dette fra Elixia i dag:
IMG_3010

Ellers fikk jeg kjørt 20 min kardio og en god økt på overkropp i dag, bena er som to tømmerstokker så det blir massasje og et varmt bad for å løsne opp litt. Må også sette igang å vaske brune klær..

Vi forbereder oss til kaldere dager så nå er D i full gang med å fikse varme til bilene da vi ikke har fått bygd garasje ennå, blir ikke vondt å sette seg inn i en oppvarmet bil om morgenen fremover. Selv om jeg trives best om sommeren, så ser jeg frem mot vinteren i eget hus med peis på både kjøkken og i stue. Mysige vinterkvelder ♥
Og vi har selvfølgelig fikset mat til småfuglene, noe Todd setter veldig pris på.
IMG_3011

7 kommentarer til “Howdy!

 1. Anonym

  gratulerer så mye:)hei lurer på hva er du jobbermed til daglig ser deg tildlig på vei innover tiloslo?:)m¨tte bare spørre!!lykke til i nm:)

 2. Yvonne

  Hvordan har du trent de utrolig pene skuldrene dine? noe spess øvelser du bruker, siden de er så runde og ikke avlange =)

  Masse lykke til på nm.. =) du klare deg nok kjempe bra i de rundene som kommer, masse lykke til 😀

 3. Thale

  jeg husker jeg slet sånn med å huske forskjellen på konkav og konveks… så fant vi ut at «konveks vekser på midten!» 😆

  tror deg når du sier det er slitsomt å holde poseringene så lenge. særlig når man er sliten og tom etter lang tid med diett i forkant!

  Vinter er koselig :mrgreen: fram til januar 🙄

 4. kriweb

  Anonym: Jeg jobber som controller, har fleksitid så velger å starte og slutte tidligst mulig 🙂

  Yvonne: Jeg trener stort sett skulderpress m/hantler, samt sidehev 🙂

  Thale: Jeg sleit også med det, og for å være ærlig så vet jeg ikke om jeg har tatt riktig nå heller 😆
  Vinter er koselig frem til jul, deretter kan våren godt komme :mrgreen:

 5. Rie Aleksandra

  Skjønner godt at du er støl! Poseringer blir vel litt som poweryoga, man står ganske i ro men likevel spenner man alle musklene. Første gang jeg var på Ashtanga yoga på 75 min, var jeg pent nødt til å droppe den planlagte styrkeøkten etterpå, hehe.

  Jeg begynner å glede meg litt til snø og jul, men håper ikke at jeg ser julemarsipan i butikkene på enda et par mnd!

  Gleder meg til å se deg til helga!

Det er stengt for kommentarer.