Nå har jeg landet

imageCATZKC0A

Jeg har kommet meg hjem og jeg har allerede satt fokus på dagene fremover.
Jeg fikk tilbakemelding fra dommere om å ikke bli mindre, men komme i samme form til NM – så da kjører jeg på som jeg gjorde i forrige uke. Jeg har sett på noen bilder fra helgen, og jeg må si at jeg synes formen så bedre ut i speilet backstage men..
Det blir litt finpuss på poseringene mine (strekke meg litt mer/»swung» på frontposering), og litt mindre anstrengt smil så tror jeg det blir bra.
Jeg fikk gode tilbakemeldinger på draktene jeg lånte i går (takk til Nann og Cathrine), men kommer til å ha to nye drakter til NM (altså mine egne), storesøster har gjort en flott jobb med stensettingen av drakten. Jeg gleder meg, favorittfargene!

Jeg synes Stavanger Open var et bra arrangement, men det ble veldig langtekkelig etterhvert – mye venting. Jeg var veldig glad da bf var ferdig, og dro ganske raskt etter dette. Det ble litt kos den kvelden, men ikke så mye som jeg ellers pleier å orke – magesekken er ikke stor etter torsk og eggehvitter i en uke.. Men det ble i hvert fall noe godis, men det smakte faktisk ikke like godt som førsteplassen ;-)

Jeg synes det var god stemning backstage blant jentene denne gangen, bedre enn foregående konkurranser – men det har kanskje noe med at jeg slapper av mer selv og. Man vil nok alltid oppleve at noen tar konkurransen mer alvorlig enn andre, og i går var det faktisk en som var direkte ufin. Jeg klarte heldigvis å bite meg i leppa og ikke hente frem la temperamente.. det ble etterhvert tragikomisk. Men jeg vil si dette, ikke finn feil på andre, se heller på dine egne. Reglene er ganske klare, og det er mange kriterier som skal møtes.

Ellers er jeg helt overveldet over den støtten dere har vist, jeg leser hver eneste kommentar her og takker hver og en av dere for det dere skriver.
Et ydmykt takk!!
Jeg blir helt rørt.

Her er noen av mine egne bilder fra gårsdagen (selv om dere sikkert er driitlei)
IMG_2592
IMG_2604IMG_2600
IMG_2673
IMG_2679
IMG_2686IMG_2698
IMG_2808IMG_2834
IMG_2888_red
IMG_2889_red
IMG_2890_red
IMG_2914
IMG_2934_red
IMG_2944IMG_2951_red
IMG_2961_redIMG_2964
IMG_2990
IMG_2999
IMG_3001
IMG_3004

Nå skal jeg legge meg på sofaen og ta det heelt med ro. Det kjennes ut som om jeg har blitt overkjørt og klemt flat av en dampveivals.. jeg er støl i hver eneste lille muskel, spesielt brystet.

Det er forresten så godt å komme hjem igjen til dyr, og da spesielt katter.. De bryr seg fint lite om hva du har gjort, de er mest opptatt av at du rydder doen og gir dem kos, og mat – helst alt samtidig.
Istedet for å bli glad for å se meg, så må jeg ta igjen den tapte tiden jeg har vært borte. I lovez Todd.

Det er jobb igjen i morgen, og etter det blir det styrketrening igjen – digg! 
Og det blir torsk, og det blir selvfølgelig…..?

Eggehvittefluff  :mrgreen:

58 kommentarer til “Nå har jeg landet

 1. Marthe

  🙂
  Ja jeg forsto det var at du ikke følte deg helt topp!

  Jeg er helt enig i at du med din fysikk skulle stå på toppen av pallen på lørdag- du har den totale pakken som de ser etter, både størrelse, utståling, fysikk og ja.. hele smøla!

  Ja jeg har jo trent etter kanskje slik det var for 1år siden, og det er jo litt «smell» nå..
  Men- jeg kan jo alltids trene meg litt ned, og satse på at standarden for BF nå er satt 😉 også se om jeg ikke kommer sterkere tilbake!!

  Stå på en uke til ( antakelig 3uker til mtp nordisk, hehe)!
  Du vant velfortjent!

 2. Julia

  Ett stort Grattis tjejen! Visste väl att du skulle ta hem det, så jääääkla grym är du – bra jobbat snygging!

  Hoppas allt är bra med dig nu och att du njuter av din vinst! 🙂

  (Snodde en av dina bilder på dig för att slänga in ett Grattis-inlägg i min blogg, hopw u don´t mind)…

  STOR KRAM

  😉

 3. Kirsti-Marie

  whaat? Hehe er skikkelig overrasket her jeg sitter. SÅ godt trent. Body Fitness og greier:) Så deg nettopp på Theresa «hvit blomst» sin side, og måtte jo innom å ta en titt her:) Ikke sett deg siden vi var på fest hos Elisabeth på Tårnåsen for noen år siden, og jaggu har du trent godt siden da! GRATTIS med 2.plass!;)

 4. Pinglo

  Gratulerer med førsteplassen. Jeg tror det er flere enn jeg som synes det var veldig kult at du ikke ga opp BF etter forrige runde. :mrgreen:

  Du har en fantastisk flott fysikk og så utrolig bra ut på bildene. Tanken på at du har gjort dette med tanke på helseproblemer etc. gjør prestasjonen bare enda mer imponerende.

  Igjen, gratulerer, dette har du fortjent :mrgreen:

 5. kriweb

  Tone: Tusen takk! Jeg føler at poseringene sitter og jeg har nok en fordel med tanke på all dansingen opp gjennom årene.

  Cathrine: Det er ganske så trist 😆

  Marthe: Uansett om du kjører på med cbb, eller justerer til bf så ønsker jeg deg lykke til!
  Nei, jeg vinner nok ikke nm 😀 Men klart jeg skal gjøre mitt beste uansett, blir moro med familie og kjentfolk i salen som heier!

  Julia: Tack snälla!
  Ja, jag njuter med träning og torsk :mrgreen: Det blir bedre om en uke, da er det tilbake til det normale liv.

  Kirsti-Marie: Sier du det? Tårnåsen ja, det må ha vært en stund siden 😆
  Moro dette her, jeg begynte å styrketrene for to år siden. Tusen takk!!

  Pinglo: Nei det var nære, men jeg er veldig glad for at jeg ga det en sjanse til – det er jo moro 🙂
  Takk!!

 6. Lina

  Sååååå snygg du är tjejen!!! Vilken inspiration!!! 😀 Jag tycker att du borde tagit hem overall också, kan inte bli bättre ju!
  Kämpa vidare nu mot NM 😎
  Kram Lina

Det er stengt for kommentarer.