JAAAAAAA!

Herregud! Jeg er så glad!  :grin:

Tusen, tusen takk til dere alle sammen!! Det har betydd så mye å få støttende kommentarer underveis, lykkeønskinger like før og nå gratulasjoner – dere er bare best! Og takk til min kjære familie som brukte hele lørdagskvelden på web-tv gråtende, og til venner og kjente. Jeg er bare så glad nå, stolt og motivert. Nå er det NM neste, og jeg skal ikke ligge på latsiden.

Det var like før jeg slapp alle følelser løs da det gikk opp for meg at jeg faktisk vant, men jeg klarte å ta meg sammen etter å ha svelget bort gråten x antall ganger.. hadde blitt for flaut å måtte bæres hulkende av scenen, sminke overalt og nei.. Men herregud så glad!  Dette hadde jeg ikke trodd, nivået var veldig høyt. Jeg svettet mot slutten i runde 1, ble ikke dratt frem i mange sammenligninger i runde 2 så da trodde jeg at det var kjørt i runde 3.. i tillegg ble jeg litt svimmel/dårlig like før runde 2 – men skam den som gir seg, man gjør sitt beste uansett.

Skriver mer når jeg kommer hjem i morgen kveld, nå skal jeg nyte godiset videre 😉
God lørdagskveld videre!

IMG_3002

71 kommentarer til “JAAAAAAA!

 1. ragii

  Åå, my goodness darling! Begynte nesten å gråte selv da jeg leste dette! Er sååå glad på dine vegne! Har fulgt med på bloggen din hele veien og beundret deg, og dette her fortjener du VIRKELIG! Du kommer til å nå LANGT (om ikke til topps 😛 ) på NM oxo… 🙂

 2. Emilie

  såååå braaa!! gratulerer så mye!! jeg så deg på scenen veitu!! du var super rå!! :DDD gratulerer igjen!

 3. Janicke

  Gratulerer! Håper du setter standarden for hvordan bodyfitnessjentene bør se ut.

  Du ser fantastisk ut (og tror jammen du er bra dame på innsiden også, viktig det og!).

  Klem fra Janicke. Lykke til mot NM!
  Kanskje jeg kommer for å se på 😀

 4. Kristin

  GRATLERER SÅÅÅÅÅÅ MYE 😛 Så gøy at du får igjen for all jobb du har lagt ned.. Du ser fantastisk ut.

  Lykke til mot NM 😛
  Heier på deg da også..

 5. pernille

  Gratulerer så utrolig mye! Dette er så vanvittig fortjent! Så bildene på treningsforum nå, og du står virkelig ut i mengden. Du stråler!

  Lykke til i NM! Du kommer til å nå langt!

 6. Tonje

  Gratulerer så mye! Dette fortjente du virkelig! 🙂

  Gleder meg masse til NM, har stor tro på deg der! Du er til stor inspirasjon!

Det er stengt for kommentarer.