Snart avreise

Hei dere!

Nå skal jeg pakke en stoor bag med alle drakter, sko, smykker og sminke (at jeg trodde jeg kunne få plass til alt som håndbagasje var vel litt i overkant optimistisk). I tillegg er det tusen andre småting man må huske å ha med.. jeg prøver å skrive ned etterhvert som jeg kommer på ting, det er ikke lett med en hjerne som ikke er helt med :lol:
Det blir kun proteiner i morgen også og mindre drikke på kvelden, men på lørdag skal jeg spise litt etterlengtet karbo! Riskaker står på menyen, uten drikke. Det er liksom sjarmen, tørre riskakesmuler overalt i og rundt munnen.
Flyet går i morgen tidlig, så planen når jeg kommer frem er å legge på to lag med pro-tan/selvbruning i løpet av dagen og ellers ta det helt med ro på kvelden. Jeg har ikke tilgang til pc i helgen, så dere vil nok ikke høre fra meg før jeg er hjemme igjen på søndag kveld.

Nå må jeg pakke videre, og få litt søvn. Sommerfugler i magen.. Wish me luck, vi snakkes!

67 kommentarer til “Snart avreise

 1. Harefrøken

  JIPPIIII!!!!! Det var det jeg sa. Gratulerer, vakre og nydelige Kristine! Mange heiet på deg på chatten på treningsforum. Nydelige drakter hadde du også.

  Klem ;0))))

 2. Inga

  GRATULERE sååå kjempe mye Kristine..du er fantastisk VAKKER..vell fortjent 😛 Nydelig drakt/bikini 😛
  HÅRET DITT ER ÅSSÅ HELT FANTASTISK..hvilken frisør går du til??? 😀
  Kos deg med mat og drikke..og ha en fortreffelig kveld 😛

 3. Anonym

  yey… 😀 vi jubler og klapper for deg. Nydelig er du på scenen. Du viser trygghet og har en flott utstråling. Etter en tøff deff, og uten pause fra jobb og hverdagenes rutiner skulle man ikke tro at du var virkelig der du står å stråler.

  Du er bevis på at hardt arbeid, dedikasjon og evne til å kombinere din kunnskap om denne grenen med sterk vilje, betaler seg.

  Gratulerer Kristine! Blir mye skryt her, og mer etter at du kommer på 1. plass neste helg også 😀

  Gleder meg til å høre om din opplevelse av dette over sjokolade og snacs 😀

  Klemmer Lill

 4. Anne

  Helt utrolig bra!! Gratulerer så mye! Som de andre sier, du er et levende bevis på at hardt arbeid lønner seg 🙂 Fantastisk godt gjort og veldig, veldig fortjent!!!!

 5. Rie Aleksandra

  GRATULERER SÅ MYE!

  Du så fantastisk ut på scenen! Jeg fikk dessverre ikke med meg livesendingen til Treningsforum, men har sett flere bilder. Utrolig bra jobbet, du har lagt ned vanvittig mye arbeid og dedikasjon de siste mnd, dette fortjener du virkelig! (Samboeren og jeg var for øvrig helt sikker på at du kom til å vinne! ;))

 6. Heidi (venninne av oda)

  gratulerer kjempe masse! fikk meld av Oda for en liten stund siden, om at du hadde vunnet 🙂 . Så tenkte jeg måtte ta en tur inn på siden din for å ta en titt. har hør hvordan du har stått på, fullt fortjent. 😉

  Heidi (Venninne av oda)

Det er stengt for kommentarer.