Glitter og glam

Skjønnhetskonkurranser, missekonkurranser o.l har aldri vært helt min greie.. det blir litt mye «krig og fred» for min del.
Jeg er nok litt rød-strømpe når det gjelder sånt, så hvorfor stiller jeg da opp i en lignende konkurranse selv mon tro?

Jeg har fra veldig ung alder vært inspirert av fitness (altså der hvor de har en danserutine) i usa og så mye på eurosport da det ble sendt. Mest på grunn av dansingen såklart, men også på grunn av den formen de var i og at de var så utrolig spreke og sterke – en arms push-ups og greier. (Etter mye øving klarte jeg det for øvrig selv og :grin:)

Det jeg liker med bodyfitness er at det er en sport i tillegg, man må ha prestert noe i forkant i form av hard trening, deff og mange forberedelser i forbindelse med dette. Ja, det er en skjønnhetskonkurranse i tillegg og man blir vurdert etter utseendet, men man har jobbet så utrolig hardt for det og.
Jeg er faktisk ikke så glad i slik oppmerksomhet, men når man står på scenen så er det en overveldende følelse av å ha oppnådd et mål. Et mål som man har jobbet for i flere måneder.
Når jeg tenker på at jeg skal stå på en scene i mini-bikini får jeg helt angst, men med all brunfargen på så føler jeg meg faktisk relativt påkledd, som å ha på seg en brun drakt.
Jeg tør nesten aldri å sminke meg mye, pynte meg osv når jeg skal noe (ja, det er denne frykten for hva andre vil tro meg.. irriterende), men i denne sporten får jeg jo endelig muligheten til alt dette. Jeg skal derfor sminke meg og fikse meg selv som jeg har gjort de andre gangene, det er jo så gøy.

I år har jeg imidlertid fått litt hjelp til å glitre av to fantastiske jenter, de har løftet dagen min i dag.

Negler
En dyktig negldesigner som heter June legger de fineste neglene, og det til lave priser. Dessuten er hun en utrolig koselig jente, kan skravle om alt hos henne!
Du velger helt selv hvordan du vil ha de. Jeg har som regel valgt en kortere variant de gangene jeg har vært der – det er liksom mest kurant når man jobber på pc, og perlemor tipper.
I dag (for konkurransene) ble det imidlertid hvite tipper med små diamanter på den ene, skal det være så skal det være!
Jeg kom forresten i dag med iskalde, tørre og flisete deffehender så ingen fare om du har et heller dårlig utgangspunkt, hun fikser :grin:
IMG_2541

Øredobber og armbånd
Det er sikkert en del av dere som leste om Teresa her tidligere da jeg var med i en av hennes konkurranser. Hun har nylig opprettet sin egen nettside hvor hun designer og lager sine egne smykker, du finner siden hennes HER.
Hun har vært så snill å lage øredobber og armbånd til meg som passer perfekt til draktene og swarovski-stenene som er på disse. (Så sjekk ut dere som skal konkurrere). Det er også et stort hjerte på øredobbene ♥
IMG_2507IMG_2505
IMG_2533

Jeg pleier ikke å anbefale så mye annet enn ting som har med trening og kosthold å gjøre her på bloggen min, jeg har også takket nei til forespørsler om å kjøre diverse konkurranser for jeg vil holde meg til det bloggen handler om, så når jeg anbefaler noe så er det fordi jeg virkelig mener det :smile:

Jeg kom til å tenke på en ting her om dagen.. vi er 21 stk i +163 cm på NM, og det er kun 15 stk som kan være med videre etter forbedømmingen kl 10 :shock: Hjelpes, enda en ting å bekymre seg for. Krysser fingre for at det går som jeg vil, synes formen er bra om dagen – så jeg har i hvert fall gjort det jeg kan.

9 kommentarer til “Glitter og glam

 1. Anne

  Masse, masse lykke til!! Håper det går veien. Innsatsen og dedikasjonen du har lagt ned er i alle fall imponerende!! Det er kjempespennende å følge med på hvordan det går med deg!

  Selv må jeg holde meg i ro, for jeg har en cyste i kneet som det har gått hull på 😯 Dermed er det krykker som gjelder her i gården for tiden. Ikke noe bentrening på meg på noen dager, mao 🙁

  Flotte negler og smykker, forresten!!

 2. Tone

  Du ‘synes’ formen er bra? Du ser jo helt vilt bra ut, Kristine! Du kommer til å gjøre det helt kanon! Og både neglene, smykkene og øredobbene var helt nydelige! Enig med Gina, – du er utrolig vakker, veldig englelik! Dommerne kommer til å falle pladask 🙂

  Og i tillegg er jeg veldig glad for at du holder deg til hva som var utgangspunktet til bloggen din! Du skriver så utrolig godt, og har så mye kunnskap og erfaringer rundt hva du driver med, så det er akkurat dét du bør fokusere på; videreformidle det du vet og kan, for du inspirerer og motiverer så innmari mye!

  Heia, heia Kristine!

 3. Kristina89

  håper og tror og veet vi får se deg i finalen Kristine 🙂 kommer helt fra krsand for å heie på deg jo 🙂

 4. kriweb

  Anne: Herregud det hørtes vondt ut 😯 Huff, hold deg i ro og masse god bedring! Håper du kommer deg raskt igjen.
  Ja, jeg er kjempefornøyd!

  Gina: Nå ble jeg glad, takk!

  Tone: Takk 😳 Men nå er det en gang slik at maange av mine konkurrenter er garantert i knallform, mange har gjort dette flere ganger før og har mye lenger erfaring enn meg. Men det er klart jeg skal gjøre mitt beste uansett!
  Tusen takk!

  Kristina89: Så bra! 🙂

 5. Stine

  Så fiiine øredobber! *sikle* Negler kunne jeg også tenkt meg, det er så pent. Hendene ser plutselig så mye mer kvinnelige ut, synes jeg. Meeeen litt upraktisk når man er i stallen hver dag 😆

  Selv om mange av konkurrentene dine er i knallform, synes jeg det skal mye til for å slå utstrålingen du har på scenen, så feminin og vakker du er til tross for tøff diett og lav fett%. Det skal jo tross alt også telle. Også skal man vel ikke være for hard og stor i BF.. Som sagt, jeg har trua! :mrgreen: Og skulle det ikke gå slik du ønsker, så kan du iallefall vite at du har en hel hærskare av blogglesere som ser på deg som en vinner uansett!

  Klem

 6. Teresa

  Bra du ble fornøyd med smykkene! Tusen takk for god reklame. 🙂
  Masse lykke til! Jeg tror og håper du går til topps!
  Var veldig koselig å hilse på deg altså. 🙂
  klemmer

Det er stengt for kommentarer.