Choco loco

Sjokoladepannekaker:
IMG_2544
Eggehvitter, sjokoladeproteinpulver og sukrin

Disse er ikke en kulinarisk smaksopplevelse bare så det er sagt, men de ble helt ok. De er fine å lage om man skal ha noe raskt og proteinrikt, det er det jeg er ute etter om dagen. Det skal sies at de er noe tørre, så de blir sikkert bedre med syltetøy, vaniljekesam eller saftig frukt på.
Jeg spiser fortsatt kun proteiner om dagen, det blir karbohydrater først på lørdag – og jeg gleder meg. Tenk å glede seg til riskaker.. det er egentlig ganske sykt, men hjernen blir helt rar uten minimum 100g karbohydrater om dagen over en lengre periode. Jeg klarer meg som sagt bra uten mye karbohydrater generelt sett, men begynner å kjenne det godt etter 3-4 dager uten så mye som et lite havregryn.

I dag lagde jeg den beste sjokoladmoussen hittil, perfekt konsistens! Liker når den er litt bløt/fromage-aktig.
IMG_2550
4 eggehvitter, 3 gelatinplater, sukrin – ble to store porsjoner.

Jeg målte fettprosenten i går forresten, bare for nysgjerrighetens skyld. Måler alltid på 7 steder med fettklype, så om ikke selve tallet er riktig så blir det nogenlunde riktig sammenligning i forhold til tidligere målinger jeg har gjort. Den 30-aug hadde jeg ca 11,3% og nå ligger jeg på ca 9,8% – little skinny marie..
Med klær på så føler jeg meg som en liten fjortiss, bare for å understreke det så fikk jeg på meg en bitteliten miss sixty bukse her om dagen :roll:

IMG_1974_red

13 kommentarer til “Choco loco

 1. Cathrine

  Du skal ha for at du blir ekstremt oppfinnsom på deff Kristine!Kan jo gi ut bok; «1001 måter å tilberede eggehvitefluff på» 😉 Jeg er imponert!Kanskje du skal være min coach om jeg skal konk til våren; ja det var en god ide!Er jeg stuck på Østlandet må du jo det :mrgreen:

  BTW fantastisk fine negler og smykker.. Mine oppgnagde negler ble rent misunnelige! Og de smykkene var bare herlige..

 2. Julia

  Duktig du är tjejen!
  Synd man missar dig på scenen.
  Kommer du till Fitnessfestivalen här i Göteborg kanske?

  Kör hårt! Du är grym.
  Stor Kram

 3. Margrethe

  Jeg er blitt svert så innspirert av din matlaging og prøer meg stadig på den sjokoladmoussen din, men jeg lurer også på hvirdan du får smeltet gelantinene, for når jeg lager sånn, så forsvinner luften og det blir puding i stede.

 4. Annbjørg

  Min hjerne blir ikke rar av lite karbs, og jeg spiser vel maks 20 gram pr dag. :mrgreen:

  Spennende å lese om siste forberedelser før konkurransene. Flotte negler (vil ôg ha) og nydelige smykker! Og damn, du kan lage mange varianter av eggehvitefluff! 😆

 5. Malin

  Utrolig hva slike små gleder kan gjøre i hverdagen. Noen eggehviter og litt gelatin liksom 😆

  Det skal bli kjekt å få se «hele pakka» snart, med smykker, øredobber, negler og drakt/bikini. Fargene i øredobbene var knallfine, og de skulle matche resten av outfitten?
  Spennende 😀

 6. Anya

  Nei nå gleder jeg meg til å se hvordan det går med deg! 😆 Flinke jenta! Og de moussene du lager.. de må bare prøves! Krysser fingrene for deg og ønsker deg masse lykke til! 😆

 7. Hanne

  Ååå som jeg gleder meg til å få se resultatet av all denne jobbinga! 😯 Og så blir det bare på nett for denne helgen..pfff…

  Eggehviteoppskriftene når stadig nye høyder ser jeg, haha! Enig i at mindre gelatin gir bedre konsistens enn mye. Skumkaka mi fikk en alt for stiv konsistens da jeg prøvde meg på den, og luktet gelatin lang vei, så der må det også mindre mengder til 😛

  Flotte smykker, og lekre negler!
  Masse, masse lykke til!!! :mrgreen:

 8. fit

  Jeg prøvde marengsoppskriften din her om dagen, men de ble ikke ordentlig harde? Brukte tre eggehviter og smakte til med sukrin, pisket til jeg kunne snu bollen på hodet, og stekte til de var gyldne.. Men selv etter de ble kalde ble de ikke harde, fikk en halvmyk litt marshmellowete konsistens =/ Hva gjorde jeg feil? =p

 9. kriweb

  Rekker dessverre ikke å svare på alle kommentarer nå..

  – Gelatinen legges i bløt i kaldt vann et par minutter før den løses ut i litt kokende vann – det står forklaring bak på pakken.

  – Marengsen må trykkes ganske flate, og helst være i ovnen lenge på svak varme for å bli helt gjennomstekte. De skal dessuten kjøles en god stund etterpå og.

  Tusen takk til dere andre som har skrevet!! Klemmer

Det er stengt for kommentarer.