Stavanger Open

Da blir det 3 runder i BF på Stavanger Open!

Jeg snakket med André Thesen i dag og fikk bekreftet at det blir alle tre rundene i bodyfitness allikevel, det er jo kjempebra! Det ble dessverre ikke nok deltakere i AF for kvinner så disse ble slått sammen med BF og da ble det tid til finalerunden for oss.
Det er ikke lett å arrangere et slikt stevne, alt skal klaffe med både deltakere, delegater, dommere, publikum osv. Det er en vanskelig kabal man skal få til å gå opp og man vet aldri på forhånd hvor mange som melder seg på.
I år ble det så mange bf-utøvere at man ble nødt til å splitte den åpne bf-klassen i høy/lav og i tillegg til at man skal tilrettelegge for alle utøvere så må man også tenke at man er avhengig av et stort publikum – det skal altså tilrettelegges for dem og, og det er nå en gang slik at interessen fortsatt er størst for BB – naturlig nok da dette er mest utbredt.
Nå pakker jeg i hvert fall med bikinien din Cathrine, så krysser jeg fingrene for at jeg er så heldig å være en av 6 som går videre i finalen  :grin:

Ikke lenge til jeg sitter slik igjen;
20080413345

Ellers går tiden sakte nå synes jeg, pleier å gjøre det når man går og venter på noe.. Både i går og i dag så har jeg kjørt mange reps på overkropp og latt underkropp/ben få hvile. Trening har aldri vært så slitsomt som nå, det sviir i musklene.. Jeg kjører ikke lenger hard kardio, men går turer istedet.
Matmessig er det kjipt, men det går greit. Jeg er heldigvis glad i torsk og tunfisk, og jeg spiser fortsatt eggehvitter – det vil si dessertene mine ;-)

Over til noe helt annet, jeg fikk en brosjyre i posten i går med julegardiner og julepynt :shock:
Er det bare meg eller er det litt vel tidlig? Det er over 3 måneder til jul! For all del, jeg er glad i jula, men snakk om å melke kua tørr – eller noe i den duren.

19 kommentarer til “Stavanger Open

 1. Thale

  du kommer selvsagt blandt de 6 beste- du kommer jo på toppen av pallen :mrgreen:

  jul, nå 😯 jeg er et lite juldyr som synes det er kjempekoselig, men helst ikke før i desember… til nød siste uken i november.

  melke kua tørr 😆 😆

 2. Cathrine

  WEEE!! Jeg er ikke i et sekunds tvil om at du går videre, ergod kan du skinne i den vakre bikinien min, skikkelig fornøyd;) skal være hjemme og benke meg med te forran pcen i helgen, lese til eksamen og pleie stemmen og halsbetennelse så jeg er klar for å heie på deg neste helg igjen; bilettene er bestilt og jeg er KLAR! 😛
  keep on going nå, minste tiden igjen:)
  *klem på*

 3. Rie Aleksandra

  Du vet hva de sier, jula kommer tidligere for hvert år. Enig i at det er tragisk, det tar bort litt av gleden over jula og at den skal være spesiell…

  Masse lykke til i Stavanger, jeg tror du kommer til å trone på toppen. 😉 Gleder meg også masse til å se deg her i Oslo!

 4. kriweb

  Thale: Jeg er dypt takknemlig for din tillit, men jeg er ikke så sikker 😀
  Jeg må si jeg gleder meg veldig til jul selv, men la oss vente et par måneder.
  Jeg husker ikke det riktige ordtaket, deffetåke.. 🙄

  Tone: Jeg takker for din tillit og :mrgreen:

  Cathrine: *håååper*! Håper du får pleid halsen med honning og lar kroppen få hvile seg frisk.
  Dumt du drar tilbake etter nm på søndag forresten, jeg drar nok sliten hjem med la familia og spiser. Men uansett, vi telepatiseres i helgen 😉
  Puss o kram

  Rie Aleksandra: Trist at man skal bli smålei jula flere uker i forveien.. når det er sagt så vet jeg om flere som har begynt å handle julegaver allerede, blir helt stressa. Må ta en ting av gangen her, hehe.
  Takk!

  Marte: Takk for det! 🙂

 5. Nina

  Det var litt vel tidlig med julereklame. Kan godt vente til slutten av november. Begynner tildligere for hvert år. Jeg tenker alltid at jeg skal begynne tidlig med gaver, men må være litt i julestemning for å handle. Har startet med litt heklink så kan tenkes det blir gave til jul.
  Krysser fingre for at det går bra i Stavanger! 🙂

 6. Stine

  Jeg har også trua på deg i Stavanger!! Håper jeg får til å følge med live på Treningsforum, uansett gleder jeg meg stort til å se bilder 😀

  Kjør på de siste dagene, ikke lenge til du kan spise ordentlig is igjen nå! 😉

 7. MrMuscle

  Skal følge med på TF! Desverre så skal jeg ikke til Stavanger. Blir nok med en NM dag lang som et vondt år neste helg.

  Lykke til Kristine. Du vet at om jeg hadde vært dommer så hadde det vært mye som skulle til for at noen skulle bli plassert foran deg.

 8. Malin

  Åh, så bra det ordna seg med 3 runder 😀
  Det er nok ingen tvil om at du blir blant de 6 så får vise bikini!!

  Og jeg er så enig med deg ang tidlig jul.
  Da er det bedre å overse alt som er av reklame, gå fort forbi butikkvinduer og heller shoppe litt julepynt på 70% uka før jul :mrgreen:

 9. CamKarMir

  Jeg har begynt å tenke litt på jul, faktisk. Men bare på hvor vi skal være og hvem vi skal være sammen med. Godt å ha slike ting klare, synes jeg. Men har så absolutt ikke begynt å tenke på juledill og dall!! Dèt venter jeg med til første søndag i advent.

  Det er så mange som heier på deg og sender deg masse positive tanker, så dette må jo gå veien! Masse lykke til!!!

 10. Kristin

  Heisan!
  Har fulgt med på bloggen din og oppkjøringa til Stavanger Open. Skikkeleg fasinerande å sjå korleis du ladar opp til ein konkurranse i så lang tid. Som gammal friidrettsutøvar og no ein ivrig terrengsyklist er dette noko heilt anna. Må sei eg er imponert over viljen din. Ynskjer deg masse lykke til i Stavanger. Håpar du kjem langt opp på resultatlista.Du må ikkje
  slutte å blogg etter konkurransen:)

  Kristin

 11. Mari

  Heier på deg, Kristine! Hadde vært gøy og vært der, men har ikke råd. Masse lykke til! Og tusen takk for at du er en så stor inspirasjon som du er:)

 12. kriweb

  Nina: Jeg synes det er smart å starte tidlig med julegaver faktisk, i hvert fall nå når man kan få mye på salg (er jo aldri det nærmere jul). Men reklame, julepynt og marsipan kan vente!

  Tone: Det kan godt vente litt ja, er jo fortsatt høst 🙂

  Stine: Takk! Is blir det etter NM, bare 1,5 uke til 😀

  MrMuscle: NM blir nok en laang dag ja. Aw, takk! Bli dommer da :mrgreen:

  Silje: Takk!

  Malin: Haha, skylappene på og vente med pynten i siste liten ja. Er det ikke salg så skal vi ikke ha det! 😆

  CamKarMir: Vi har også begynt å tenke litt på hva vi skal gjøre i jula ja, vil prøve å få til både norsk og svensk jul 🙂
  Jeg må bare berømme deg for bloggen din, du tar opp et tema som ikke bare er veldig viktig og utbredt, men også tabubelagt blant mange dessverre. Bra!

  Kristin: Tusen takk! Jeg er veldig usikker på hvordan det vil gå, hva dommerene ser etter og ikke minst hvordan min form (utvendig og innvendig) blir disse dagene. Spent!

  Mari: Takk for gode ord! Du kan jo se det live på web/treningsforum 🙂

  Synnøve: Hoho, jo det trengs! Takk 🙂

  Hilde: Dristig vedding, den skal huskes :mrgreen:

  LindaG84: Tusen takk! 😳

Det er stengt for kommentarer.