Helt tom

Jeg har nå gått i en hel uke på nullkarbo, det vil egentlig si ingen karbohydrater annet enn grønnsaker hver dag.
I dag kjentes bena ut som betongklosser og hjernen begynte å leve sitt eget tåkete liv. Man blir glemsk, surrete og svimmel – sånn mer enn normalt liksom :mrgreen: 
Nei, men det er ikke noe å spøke med og det er ikke noe jeg anbefaler til vanlig. Jeg ville teste det ut nå før den siste «tømmeuka» som kommer. Jeg klarer meg lenge uten karbohydrater og har alltid trent uten å spise noe særlig på forhånd, men for folk flest så er karbohydrater en fin ting og det som gir energi. Jeg velger å gjøre dette da det fungerer bra for meg på deffen, ikke er jeg så veldig glad i ris, potet eller pasta uansett.

I dag fylte jeg på de tomme glykogenlagrene igjen og det var helt fantastisk – nå skal jeg klare en uke til før konkurransen neste lørdag, det kommer til å gå fint. Det eneste jeg bekymrer meg for er store mengder vann i forkant, samt kutting av vann dagen før – mye pga hjertet mitt som reagerer veldig negativt på slik belastning. Jeg har snakket med Tone (hoveddommer, utrolig hyggelig dame) som kan dette og hun har sagt at jeg skal prøve å kjøre alt helt normalt, altså ingen vanning/salting/kutting. Så får vi se hvordan det går, det viktigste er jo at jeg føler meg bra.

Det ble trening av overkropp i dag, jeg er svak som en kattunge så det blir hovedsaklig gjennomkjøring av muskelgruppene med mange reps. Jeg kjører kardio i morgen og på søndag, og så roer jeg den biten ned. (Jaaa!) Fortsetter med styrkeøkter (utentatt tungt på ben) helt frem til onsdag tenker jeg – jeg får nesten se det an litt. Og så sitter jeg på flyet neste fredag og skal bo hos pappaen min, gleder meg!

Ellers sa mamma til meg i dag at hun syntes jeg begynte å bli ganske så skrapa.. «det siste ryggbildet på den bloggen din, herregud Kristine» ..og det er jo egentlig positivt, for jeg ser det selv. Formen har kommet seg veldig denne uka. Sjefen min påsto at jeg hadde «tverrstriper» ved kjeven da jeg satt og tygde tyggis i dag, så det er tydelig at fettlaget begynner å bli tynt. (Og tyggisen ble raskt spyttet ut).
Det beste var egentlig at D sa at han så en veldig forskjell på bildene fra forrige konkurranse og hvordan formen er nå. For all del, jeg er ikke steinhard, men jeg treffer formen sånn som jeg vil. Det var derfor jeg valgte å stille igjen, for å vite at jeg har gjort mitt beste og det har jeg virkelig gjort denne gangen.

Jeg tok noen bilder i dag, men venter litt med å legge de ut. Jeg må jo følge denne hemmelighetstrenden jeg og, det morsomme er vel å se formen på selve dagen. Jeg får heller legge ut et eldre bilde fra litt over en uke siden;
IMG_2304_red

Nå blir det en god natts søvn og en lang tur i morgen tidlig.. god helg dere! ♥

13 kommentarer til “Helt tom

 1. Aleksander

  Nå gleder jeg meg fryktelig til å se deg på scenen! Du kommer til å bli knallbra når jeg vet at du klarer å stå på hele veien inn!

  Jeg synes forresten (i motsetning til din mor) at du ser overraskende bra ut i ansiktet med tanke på den lave fettprosenten 😛

 2. Cathrine

  Kristine!Du er så fin! Det er ingen tvil overhodet om at du er i bedre form i år enn i fjor, det punktet er passert så sånn sett er du allerede en vinner! Og jeg er sikker på at jobben kommer til å lønne seg, og du vil få belønningen du fortjener 🙂
  Fysikken din er bare knall; og formen den..ja..du er klar som et egg og har en skare av folk som er også klare for å se deg på den scenen nå!NYT ØYEBLIKKET! Snart er du ferdig og kan kose deg med annet enn eggehvitefluff 😉 Jeg tar med en real kake til deg neste gang jeg ser deg :mrgreen:

  PS: Jeg likte ideen om at du tar deg en løpetur mellom rundene på scenen i bikinien min; jeg skal sitte klistret til webcam og følge med om du gjør det nå!!! 🙄 😆
  *Klem på du*

 3. synnøve

  Ha en riktig go’ helg, Kristine! 😀
  Formen er ubeskrivelig FLOTT, så det er bare å entre scenen med stor selvsikkerhet! Du kommer til «å toppa heile driiden» :mrgreen:

  😎

 4. Hanne

  Synes også du ser overraskende sunn og feminin ut også i ansiktet til å ha en så lav fettprosent som du har nå, og det er veldig, veldig positivt! (Jeg synes nemlig mange begynner å se ganske skumle ut ettersom ansiktet blir skrapet og håret pistrete…)

  Nydelig form på bildet, nå er jeg spent på hvordan sceneformen blir!! Jeg ble i grunnen veldig glad for å lese at du har fått råd om å la «vanning og salting» være. Nå er jeg ingen ekspert på det her, snarere tvert i mot, men det er definitivt viktigst å ta hensyn til et skjørt hjerte 🙂

 5. pernille

  Du ser helt fantastisk bra ut Kristine! Liker at du, tross lav fettprosent og mye muskulatur, likevel klarer å se så utrolig feminin ut! Veldig veldig bra jobba. Stå på videre!!

  Vet du forresten ca. hva slags fettprosent du vil ende på tilslutt? Hvor mange % har du gått ned, og hva ligger du på nå? Hva er målet? 🙂

 6. Erik

  WOW Kristine, you look utterly amazing 😯
  If anyone ever needs proof that hard work, dedication and perseverance work off….they should take a look at YOU 😉

  Keep it up Kristine….it’s well worth it !!
  Have a great weekend. All the best from Holland

  ~Erik

 7. Annbjørg

  Jeg synes du er kjempetøff! Høres ikke lett ut å være på konkurransediett. Du ser nydelig ut, og jeg gleder meg masse til å se bilder fra konkurransen! Heia Kristine!

 8. Hilde

  Jeg er målløs! Du ser utrolig bra ut, og som noen over her nevnte, du er allerede en vinner. Selv et utrent øye som mitt, ser at formen er klart bedre enn i fjor, og da var du jo så flott som bare det!

 9. Hannah

  Wow, helt fantastisk flott 🙂
  Lurer forresten på, når du ikke er på diett, pleier du å ha en dag i uken hvor du unner deg noe godt? I så fall, hva? 🙂 Er det ok å gjøre det? Jeg har ikke pleid det, men i det siste har jeg slitt så utrolig mye med sug og noen spisekick fordi jeg har levd så utrolig strengt i mange måneder 🙁

 10. kriweb

  Mari: Takk!!

  Aleksander: Takk for det! Hun mente kroppen min sånn generelt, tror hun synes jeg ser frisk og rask ut i ansiktet 😀

  Cathrine: Å, takk for gode ord vennen. Jeg skal som du sier nyte det å ha oppnådd delmålet mitt allerede, jeg er samtidig veldig påpasselig slik at jeg ikke ødelegger for meg selv så kort tid før konkurranse.
  Jeg vil bruke bikinien din! 😡 Kjenner at det irriterer meg skikkelig, hadde jeg visst det.. Tar den som sagt med, kanskje jeg kan grine meg til noe.

  Synnøve: Jeg skal i hvert fall prøve å late som om jeg er selvsikker :mrgreen: Det viktigste er å smiile og være stolt.

  Hanne: Jeg kjenner at huden er tynnere i kinnene, men ellers så ser jeg ganske lik ut i ansiktet. Ikke noe skummelt 😆
  Jeg og – jeg merker at jeg er roligere når jeg vet at jeg ikke kommer til å utsette meg for ytterpunktene. Jeg kommer til å kutte karbs dagene før og drikke veldig lite vann siste døgnet, men det er stort sett det.

  pernille: Hei, og tusen takk! Jeg tror jeg hadde en fettprosent på 14-15% før, jeg måler ikke så ofte akkurat. For en måned siden så lå den på ca 11%. Nå vet jeg ikke, og det betyr ikke så veldig mye for meg heller egentlig.

  Veronica: Tusen takk!

  Erik: That was a real motivation boost, thank you!
  I love Holland, we used to go there often when I lived in Belgium as a child. Have a nice weekend!

  Annbjørg: Takk!! Det er ikke så lett alle dager nei, vi har alle jobbet hardt for dette 🙂

  Hilde: Utrent øye eller ikke, det varmer hjertet mitt å høre 😀

  marte: God helg!

  Hannah: Klart jeg har det! 😀 Det har jeg hatt selv på deff og.
  Om du har hatt det så strengt i flere måneder uten å øke inntaket innimellom så ville jeg ha gjort det asap. Du er i ferd med å senke og ødelegge forbrenningen din.

Det er stengt for kommentarer.