Deff, svetting og velvære

Disse tre ordene beskriver bloggen min
– ifølge blogglisten så er disse ordene mest brukt her for tiden. Synes det var ganske så passende, kanskje jeg skal bytte navn på bloggen.

Jeg kjøpte meg en el-visp i går så nu jävlar skal det bli fluff!
el
Jeg har blitt opphengt i å piske eggehvitter og enten lage marengs eller blande det med proteinpulver/kesam – det er så godt! Ble litt slitsomt å piske for hånd hele tiden..
Jeg lagde vanilje-is tidligere i dag:
IMG_2262
2 eggehvitter piskes hvite med sukrin + vaniljekesam i fryseren

Det blir imidlertid mindre melkeprodukter nå de siste ukene/dagene, men jeg stiller sterkere med diverse kesamdesserter etter NM.

Jeg var ikke helt i form i dag (hverken kropp- eller helsemessig) så det var typisk at jeg skulle få en liten bedømmelse av formen akkurat i dag, men jeg tenkte som så at det absolutt er verdt det uansett. Jeg trenger å få høre en tilbakemelding, ikke minst for motivasjonens del – og det hjalp. Nå er jeg enda mer motivert og jeg skal kjempe på den siste tiden :twisted:

Det ble en benøkt på nye Elixiasenteret på Lambertseter etterpå, stort og fint – ok å prøve noe nytt når man er smålei av å dra på det samme senteret hver bidige dag.

Her er dagsform på bakside, den er mest «tilgivelig» når formen føles skrall :mrgreen:
IMG_2317red

Nå er det rettetangen som skal prøves, og blir det ikke bra krøller så tror jeg faktisk at denne glatte hårmanken skal få henge fritt som de andre gangene på scenen.

12 kommentarer til “Deff, svetting og velvære

 1. Beate

  For en flott form!! 😯 😀

  Jeg har også dilla på eggehviter med sukrin. Siden jeg ikke er på diett pleier jeg å blande det med smeltet sjokolade.. Nam 😉

 2. Helene

  Du ser skikkelig bra ut Kristine!! Både søt, sexy og STERK samtidig! 😀 Du burde prøve varmruller fra vita om ikke rettetangen virker, (sånne du bare ruller opp og bøyer inn) de er knallbra 🙂

 3. Lone

  Du ser kjempebra ut!! 😯
  MEn.. hvordan smakte vaniljeisen? Hvor mye kesam og hvor mye sukrin tar du i? Og blir det veldig søtt med sukrin? Har aldri prøvd det..ikke så glad i det søte egentlig. blir så fort kvalm da..

 4. kriweb

  Beate: Oh, det hørtes godt ut! Blir som en sjokoladekrem da, mm.
  Takk, den kommer seg!

  Helene: Tusen takk! Og takk for tipset, sitter nå med papilotter i håret 😀

  Lone: Vaniljeisen ble nydelig! Vaniljekesam er i seg selv relativt surt, så hvor mye sukrin du vil ha i kan du smake til selv. Det beste rådet er å ta litt og litt, smak underveis!

 5. Hannah

  Synes du er nydelig med det lange, rette håret jeg 😀 Men hadde vært spennende å se deg med krøller også 🙂

  Forresten; har du noen formening om denne? http://www.ellos.no/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=42300&productId=211715&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

  Tenker på å kjøpe en slik som et supplement til gåturer utover vinteren. Er ikke så fristende å stå opp lenge før 6 for å traske ut i kulde og mørke 😛 Men jeg må ha en som kan klappes sammen, ettersom jeg har så liten plass. Vil bare ikke kjøpe katta i sekken.

 6. Hanne

  Bra at du fikk en boost på en dag der motivasjonen var lav 8)
  Den vaniljeisen hørtes ganske så snacksy ut! En skikkelig mikser er fint å ha, og jeg har sett en del deilige «proteinfluffar» rundt på nett som må prøves etterhvert..hmmm..

 7. Malin

  Jeg må seriøst skaffe meg en sånn visp. Smart :mrgreen:

  Isen så skikkelig god ut, og med litt frosne bær (eller noen sjokoladebiter 🙄 ) så snakker vi lørdags-snop!

 8. Anonym

  halla så deg på vei fra byn mot kolbotn ca 12.20.idag sluttet du tidliug fra jobb eller…høyre dekk foran har du mistet et hjul kapsel:)du hadde håret ditt i strikk:)hadde du litt mere sminke på deg idag???

 9. kriweb

  Hannah: Takk, jeg får se det an litt 🙂
  Jeg vet ikke om den gir så mye motstand eller om man kan velge det? Den ser litt for lett ut for min del, jeg må ha litt motstand på maskinen jeg bruker, men jeg har aldri prøvd en slik så vet ikke..

  Yvonne: Takk, I will!

  Hanne: Det var veldig godt (men husk at det er deffe-Kristine som snakker her). Kjøpte en slik håndvisp på Clas Ohlsson, genialt!

  Ida: Det blir Stavanger og NM 😀

  Malin: Jeg elsker håndvispen min, tankene surrer rundt hva jeg kan vispe neste gang :mrgreen:
  Isoholiker som jeg er så vil jeg mest antagelig gå tilbake til vanlig is når deffen er over, men den var absolutt godkjent!

  Anonym: Du verden så observant du er 🙂 Nei ingen ekstra sminke på i dag, kanskje det var de mørke ringene rundt øynene du så 😉

Det er stengt for kommentarer.